Cinci chestii

fructeUntitled-1 
Când am fost în Spania acum câteva săptămâni, am mâncat tot felul de nebunii, printre care acel frozen yogurt de care vă povesteam, de-ţi puneai tu cât vroiai şi ce vroiai, toppinguri and stuff. A fost o fază drăguţă acolo, cu Mădălina. Până să-mi aleg toppingurile, care erau basically împărţite în două secţiuni mari: 1) ciocolăţuri/zaharoase/carameluri şi 2) fructe, eram la „raionul” de iaurt. Acolo, Mădălina îmi spune că ea nu-şi cumpără, dar va vrea să guste de la mine. Ok. Îmi pun iaurt cu nu ştiu ce aromă şi apoi mă duc înspre toppinguri. Acolo, aleg pepene, căpşuni, parcă ceva mango…nu mai ştiu exact (nici ce-am făcut ieri, darămite ce dracu am pus atunci în castron)…oricum, fructe. Când ieşim, îi dau să guste.
Ah, păi nu mai vreau.
Păi de ce? 😐
Păi dacă ţi-ai pus fructe, am zis că pui şi tu cu ciocolată, ceva.
Îi povestesc Harmandienei scenă, aceiaşi poveste. Ah, păi nici eu nu mai vroiam dacă era cu fructe.
Self facepalm.
Băi, nu ştiu, dar eu aş mânca fructe dimineaţă, prânz şi seară. În cantităţi industriale dacă se poate, că nu mă satur cu două mere şi-o banană. Îmi place să-mi fac platouri cu fructe tăiate cubuleţe sau să-mi trântesc în castroane cât mai multe soiuri, combinate. Am fost ieri la peaţă (mă duc des, măcar de 2-3 ori pe săptămână şi tot ajung) şi-am luat de acolo tot ce-am prins. Sunt ticsite tarabele de fructe, e şi păcat să nu profit…
Am mai scris despre asta cu alimentaţia şi stilul de viaţă aici. În caz că n-aţi văzut 🙂
ZARA ROSU 
Omaga, omaga, omaga. Ieri cred că a apărut asta pe site la Zara şi de atunci mă tot holbez la ea cu dragoste. Îmi dau seama că n-am deloc roşii în dulap (încălţăminte sigur, sigur, n-am 😐 ) prin urmare, situaţia trebuie remediată iar rochiţul ăsta e fix ce-mi trebuie. Mă duc zilele astea s-o probez, sper să se aşeze frumos…Nu ne plac croielile sac. Nup.

rain 

Aşa ceva? Un outfit de acum vreo două săptămâni cred, după ce m-a prins ploaia pe stradă. Am mers prin bălţi vreo 10 minute, suficient cât să mă umplu de noroi pe picioare şi să mi se vadă sutienul. Awesoooome.

inghe2 

Când am zis că aş mânca fructe, nu m-am referit EXCLUSIV la ele. Aş mai mânca şi altceva. În aceleaşi cantităţi, aş mânca şi ciocolată. Şi îngheţată, for that matter. De preferinţă din aia roz cu verde (aromă de bubble gum) sau din aia portocalie (pepene galben). Deşi nici cea cu ciocolată nu e de lăsat… Căutaţi tonetele Nestle în parcuri, mi se pare că au cea mai aromată îngheţată.

escada1

Am găsit cel mai mişto sacou din ultimul an. Îmi vine ca turnat, nu tre’ să mă car pe la croitoreasă cu el, e în stare foarte bună şi mai e şi Escada. Mă declar thriftuitoare fericită.

Distribuie:

Leave a comment

 1. iulie 31, 2014 / 9:19 am

  Eu nu zic nu la fructe, mai ales cu iaurt, yum yum! 😀
  Rochia aia pare slim, nu cred ca vine sac, deci cred ca iti va sta bine 😉 (tu cu obsesia Zara..honestly)

 2. iulie 31, 2014 / 9:29 am

  Huh? Obsesie Zara? :)) Oh c'mon, chiar nu e. Daca e sa am vreuna, am cu River Islandul, nu cu Zara. They just happen to make pretty dresses and shoes dar nu e obsesie 😛 E mai la indemana sa zicem.

 3. Ana
  iulie 31, 2014 / 1:43 pm

  La betty ice au inghetata de bubble gum +marshmallows si e mai buna:D

 4. iulie 31, 2014 / 2:21 pm

  Si mie imi plac fructele, dar nu cu iaurt 😛
  Rochia rosie e frumoasa, dar mi se pare cam scumpa. Adica e o rochie simpla, nu are cine stie ce model sau material sa coste atat.
  Abia astept sa iti vad sacoul in outfit-urile viitoare. Precis e frumos, dar sa-l vad cum arata :)))
  Off, tu mereu gasesti numai chestii misto in SH-uri. Pe asta unde l-ai gasit? Tot la SH-ul de la Iancului, de unde ti-ai luat Oscarelul? :))))))))))

 5. iulie 31, 2014 / 2:49 pm

  Ah nu, ca nu era chiar iaurt din ala de gasesti la magazin, danone gen :)) Era iaurt dulce congelat, un fel de inghetata 😀
  E superb sacoul, trust me. La toamna il debutez ca acum nu e de el. L-am gasit tot prin zona aia Obor-Iancului dar nu e acelasi sh cu Oscarelul :))

 6. Anonymous
  august 2, 2014 / 2:02 pm

  Mango cu tot cu coaja ??? :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Looking for Something?