Corcituri nasoale

Deci nu mai suport hibridul ăla tâmpit de fustă mini (adică jupă) + fustă maxi (adică voal transparent). La modelele de genul ăsta mă refer:

image1xxl

Ce dracu s-astea, mă?!?! Am înţeles, vrem să inventăm apa caldă, vrem să revoluţionăm pe dracu ghem, vrem să fim sexy şi s-o ardem simultan a virginici ipocrite, am priceput toate astea. Şi era funny la început: hmm, uite o fustă pentru dudui nehotărâte.Ok, let it be. Dar acum, am senzaţia că-s peste tot! Am văzut ieri o mulţime de astfel de modele, în culori pastelate, cu imprimeuri primăvăratice, cu talie înaltă, plisate, mătăsoase, moi, fluide, foarte, foarte frumoase! Până când te apropii. Şi le pipăi. Şi descoperi porcăria aia pe dedesubt! Şi-ţi dai seama că defapt, ce ai tu în mâna, nu e niciun maxi skirt, e o hipstereală corcită şi indecisă. Sunt ofticată mă, n-am putut să-mi cumpăr nimic! N-am găsit una să fie dracului maxi de sus până jos! NU. 
Uită-te şi tu. 
zara
Eu personal le-aş da foc în piaţa publică. Dar pentru că nu e dictatură balabaniană şi probabil că altora le plac, bine hai, treacă de la mine, să trăiască şi ele acolo. Da’ nu putem să facem şi nişte modele “clasice”, necorcite, vă rog? Adică d’astea:
e6e83350471591db56f35217587f3b89 gowiththeflow5

Distribuie:

14 Comments

 1. mai 3, 2014 / 8:02 am

  Eu as sustine dictatura ta!!!!

 2. mai 3, 2014 / 8:02 am

  Urate cele cu jupa mini pe dedesupt, da!! Cele lungi, superbe… iar ultima poza mi a adus aminte ca am si eu un verde, luuuunga, problema e ca mai tb sa slabesc, acum, daca o iau pe mine, sunt mamaia care vinde flori…mda..
  O zi frumoasa!!
  xo
  Ozana
  http://houseatheart.blogspot.ro/

 3. mai 3, 2014 / 9:18 am

  Heeeeei, am si eu una din aia facuta de mine inca! :)) Ce-i drept o port mai rar.
  Dar de acord, unele modele sunt de-a dreptul hidoase

 4. Anonymous
  mai 3, 2014 / 10:26 am

  Daca te decizi totusi sa le arzi in piata publica, aduc eu chibrituri! Pe langa faptul ca arata cum arata, NU merg domne, nu merg cu chestii cu talpa plata. Arata ca o duda 🙁

  Hugs,
  Anna

 5. Anonymous
  mai 3, 2014 / 7:55 pm

  Doar pt ca ai un crop de pitic si picioare ce nu merita aratate, nu inseamna ca acest fuste nu sunt ok. Sunt superbe, sunt varianta perfecta pt cineva mic de inaltime, cu picioare subtiri si frumoase sa nu poarte ditai pata de culoare in partea de jos care sa micsoreze si mai mult vizual. Ocupa-te tu de fesan in continuare, lasa fashion-ul ca esti total pe langa.

 6. Gia
  mai 4, 2014 / 2:05 pm

  anonimule….esti doctor in fesan sau ceva?

 7. mai 4, 2014 / 6:26 pm

  ultimile doua is minunate 🙂

 8. mai 5, 2014 / 8:38 am

  :))) Pine punctat! Nici eu nu le suport! Mi se par de prost gust!

 9. mai 5, 2014 / 11:22 am

  Îmi place culoare la ultima fustă! Asta e tot ce pot spune bun despre fustele astea:)). În sfârşit cineva îmi împărtăşeşte părerile. Prietenele mele au câte 5 fuste din astea. God!:))
  Foarte frumoase şi cu bun simţ postările tale.
  Te aştept şi pe blogul meu.
  Te pup,
  http://www.mfashionhour.com

 10. mai 5, 2014 / 11:22 am

  Îmi place culoare la ultima fustă! Asta e tot ce pot spune bun despre fustele astea:)). În sfârşit cineva îmi împărtăşeşte părerile. Prietenele mele au câte 5 fuste din astea. God!:))
  Foarte frumoase şi cu bun simţ postările tale.
  Te aştept şi pe blogul meu.
  Te pup,
  http://www.mfashionhour.com

 11. mai 12, 2014 / 9:33 am

  Doamne, cum e ultima fustă! Mi-aș da zile din viață pentru ea :)) ah, mă omori cu postările astea!


Looking for Something?