Corect. Miau-Miau.

mermaid dress2
V-am zis că azi e cu suferinţe. Aseară v-am zis.
mermaid dress3mermaid dress4mermaid dress5mermaid dress6mermaid dress7mermaid dress8mermaid dress8amermaid dress9mermaid dress10mermaid dress11mermaid dress12mermaid dress13mermaid dress15

(Sheinside dress, Oasap necklace, Zara sandals, New Yorker bracelet, Accessorize mask)
Vă rog să mă iertaţi pentru gârla de poze. Încerc în general să evit să trec de 5-7 per postare (cred că afară de câteva chestii care ţin de text – filosofatul inutil şi ieftin, în principiu – nimic nu mă face să închid mai repede un blog decât excesul de poze, de regulă repetitive – fix aceiaşi poziţie şi locaţie, repetată la infinit în aceiaşi postare, că poate suntem cretini şi nu ne prindem) dar mi-a fost greu să aleg din astea pentru că îmi plac. Îmi plac în mod deosebit.
Sunt super entuziasmată de rochia din poze. Că n-am niciun loc unde s-o port, asta e partea a doua (ăia la pâine nu cred că mă primesc cu ea). Ca să vă dau câteva informaţii elementare: mi-a fost trimisă de Sheinside, găsiţi şi pe roşu, materialul e subţire iar mărimea aleasă de mine e cea mai mare, L cred că e. Întodeauna comand cea mai mare mărime la ei fiindcă vreau ca rochiile să fie cât mai lungi. Nu mă deranjează ajustarea celorlalte dimensiuni atâta timp cât lungimea trece bine de glezne.
Sigur, mai e şi dăcât Martie iar eu sunt în sandale, cu spatele gol. Ce-are mă? Cât am făcut pozele, a venit la noi un nene în etate, foarte curios, să întrebe ce se întâmplă, “că domnişoara e îmbrăcată foarte subţire pentru frigul ăsta”. Intruşii de genul sunt la ordinea zilei în lumea mea, nimic ieşit din comun. Anyway, n-am putut să-i zicem că domnişoara are probleme grave la căpuţ şi suferă de poze frumoase pentru blog, l-am lăsat doar cu câteva informaţii sumare şi ne-am văzut de treabă.
Domnişoara, printre altele, s-a vopsit. Nu ea, cu mâinile ei (fiind o incapabilă) ci cu ajutorul lui Buni prăjitureasa, această hair stylistă de profesie didactică, campioană la hrănit şi înlesnit drumul spre obezitate al nepoţilor, mare fiţă în ale Mahjongului online şi foarte fină cunoscătoare a raionului culinar din Lidl. Bunică mea e Dumnezeu, fără doar şi poate. Cel puţin pentru mine.
A fost la mine la Bucureşti acum două săptămâni – tocmai ce îmi venise pachetul cu rochia şi a trecut să mi-o aducă, printre altele. M-am probat de faţă cu ea, intenţionat. Bunică mea are tendinţa de a da nişte dume foarte ingenue şi nostime, mai ales când o pun în faţa prostiilor mele (ca să citez: “pe toate prostiile dai banii!”). I-am zis înainte să vină la mine să-mi aducă „cutia aia roz, cu pantofi cu păsări, de scrie pe ea Miu-Miu”. Ce-a înţeles bunică mea? A înţeles că e o cutie cu păsări pe ea şi înăuntru sunt nişte pantofi roz. Şi după ce a căutat-o şi n-a găsit-o şi s-a enervat, mi-a zis la telefon că “să dea dracu’ în ea de cutie cu Miau-Miau, dacă eu ştiu unde e!”
Corect. Miau-Miau.
Ce-are mă Miau-Miau?
I-a găsit până la urmă; îi am acasă, sub birou. Revenind. Rochia din poze, am probat-o de faţă cu bunică mea. Şi-a pus ochelarii, a analizat, m-a sucit pe toate părţile. M-a întrebat, evident, “unde, doamne iartă-mă, o porţi?!” I-am spus, la fel de evident, că e invidioasă că ea nu-are-rochie-si-niciun-loc-unde-sa-o-poarte, după care mi-a zis că tre’ să luăm o foarfecă să-i  tăiem coada aia pentru că dăcât că o să calc pe ea. Şi o să-mi rup gâtul.
Bunică mea e mai conştientă că oricine de îndemânarea nepoată-sii: dacă există cineva capabil să se împiedice chiar şi de o trenă amplasată pe spate, atunci eu sunt aia.

Gata. Mă pregătesc de bal mascat, taci.

Distribuie:

24 Comments

 1. martie 5, 2015 / 11:34 am

  iti spun sincer ca m-am amuzat privind fotografiile si mai apoi textul. Nu de alta dar si eu am avut parte de un mic inghet cand am facut fotografii cu o rochie de genul, doar ca avand trena de 3 ori cat a ta. Era sa cad de…. 50 de ori? Iubesc pozele si locatia, felicitari! <3

  http://www.chatediary.wordpress.com

 2. martie 5, 2015 / 11:34 am

  Tare faza cu Miau-Miau… m-ai amuzat si azi :))
  Si acum intrebare: ce material are rochia, adica merge purtata la o ocazie sau e poliester ieftin? Vad ca pe site scrie chiffon, adica un fel de voal??
  Foarte frumoase bijuteriile si fotografiile!!

 3. Alina
  martie 5, 2015 / 3:01 pm

  Faina rochia, lasa ca iti va oferi viata o ocazie sa o porti, chit ca e o intalnire la ceai sau o petrecere.
  Sau la biblioteca! 😉 Nu ii baga in seama pe cei de la alimentara, niste individiosi!

  Tare Buni a ta! Mai ales pentru ca face prajituri :p.

  Cat despre holbatul romanilor, ce sa mai zici…Niste tarani? :)))

 4. martie 5, 2015 / 4:43 pm

  Cât de faină e rochia și ce bine îți stăăăă! *insert inimioare here*
  Ador și culoarea părului tău. *insert încă un rând de inimioare*
  Chiar azi mă uitam pe site-ul lor și mă gândeam să aduc o contribuție la golirea contului meu. Tre' să caut rochița! 😀

 5. martie 5, 2015 / 5:52 pm

  Mvaiiiii…e superba rochita si-ti vine perfect!!!!Va va va voom!!!

 6. martie 5, 2015 / 11:40 pm

  Cutia cu Miau-Miau – asta e dementiala! Vreau sa o cunosc pe bunica ta, gata! :))) S aimi dea si mie din cozonac/prajituri/delicatese ce mai face ea ca atata te lauzi pe aici :))))
  Superba rochia, sade bine pe tine, ma faci sa te urasc si ma faci sa ma duc naibii la sala ca sa arat si eu la fel de bine in rochie din aia. Of …

 7. Andreea C.
  martie 6, 2015 / 9:04 am

  Mamaaa cum e rochia asta! <3

 8. Anonymous
  martie 6, 2015 / 12:19 pm

  cu ce esti vopsita, ce nuanta ce marca? e superba culoarea si te prinde f bine

 9. martie 6, 2015 / 9:24 pm

  Nu e chiffon, nu te lua dupa ei. E polistier dar nu e din ala prost, transparent. E placut materialul, moale 🙂

 10. martie 6, 2015 / 9:25 pm

  Multumesc! Palette (e singura vopsea care imi prinde pe par), nuanta cred ca este RF3 🙂

 11. martie 6, 2015 / 9:26 pm

  :)) Cred ca pentru asta sunt facute trenele de fapt (sau cozile, cum le zice bunica mea) si nu stim noi :-J

 12. martie 6, 2015 / 9:27 pm

  Romanii? Ah nu, niciodata :)) Suntem acest popor de intelectuali, ultimii la consum de pasta de dinti pe Europa. In rest, numai de bine :))

  Multumesc, te pup :*

 13. martie 6, 2015 / 9:28 pm

  Daca ai unde s-o porti, recomand 😀 Mie chiar imi place mult <3

 14. martie 6, 2015 / 9:28 pm

  Thank you so much, Eniko! xx

 15. martie 6, 2015 / 9:28 pm

  Reverente, reverente! Multumesc :*

 16. martie 6, 2015 / 9:30 pm

  That's my favorite part as well! Thank you 🙂

 17. martie 6, 2015 / 9:31 pm

  Iti spun eu ca ai intelege daca ai gusta din culinariile bunica mii :)) Presteaza babeta intr-un hal…mama mama <3

 18. martie 6, 2015 / 9:31 pm

  Multumesc! :”>

 19. Anonymous
  martie 7, 2015 / 3:57 am

  Excellent presentation. Mature, sophisticated and in keeping with your own way of making a sory in a series of photos. Anonymous as always. John

 20. A.
  martie 12, 2015 / 6:56 pm

  Esti foarte cocheta tu asa de felul tau. Voiam sa te intreb, cum reusesti sa umbli cu rochii dintr-astea lungi si fuste cu trena si sa nu le treci prin tot praful? 😀 Inteleg ca asta a fost o mica aroganta pentru sedinta foto, dar in general cum faci?

 21. martie 12, 2015 / 8:25 pm

  Pai nu prea am ce sa fac decat sa evit baltile si sa le spal dupa purtare :)) Altceva…nu prea.


Looking for Something?