‘Coz pink is the new kinda lingo

pink maxi dress2pink maxi dress3pink maxi dress4pink maxi dress5pink maxi dress6pink maxi dress7

(Sheinside dress, Zara bag, H&M belt)

Dar ce lupte s-au dat până am pus mâna pe rochia asta. Oho. Ho. Ho.
Am povestit o parte din pocinog pe Facebook şi am şi filmat în detaliu (mâine urmează să public filmuleţul). Ca idee, ce s-a întâmplat e că Poşta Română mi-a ţinut coletul vreo 10 zile lucrătoare. După care m-a avizat, m-a plimbat de la un oficiu la altul şi mi-a luat o poală de bani. Plus stat la cozi, ca să fie full option. Un deliciu. Mai ales când îţi vine avizul acasă pe 8 Mai, suntem în 8 Mai, eşti programat să te prezinţi pe 8 Mai şi Poşta are program până la ora 15:00 pe 8 Mai. Ah şi ce să vezi, ai primit avizul la 12:00 pe 8 Mai. Perfect.
Am scris o dată la întâmplare, acel 8 Mai, dar cu orele aşa a fost. M-au programat în ziua în care mi-a ajuns avizul şi mai aveam 3 ore să ajung la punctul vamal. În fine, trecem peste, vă povestesc mâine mai multe.
Pachetul conţinea 2 rochii, asta şi încă una. Ştiam ce mi-au trimis (că doar eu mi-am ales produsele; v-am mai zis cum funcţionează treaba: lunar, îmi aleg ce produse vreau iar ei mi le trimit) dar nu mi-a venit să cred cât de mişto sunt în realitate. Rochiile, de ele vorbesc. Deci au pus la materiaaaaaaaaaaaaaaal, un balot de material au pus, pentru fiecare rochie. Şi asta e bine, îmi place că sunt lungi şi vaporoase. Vedeţi şi voi, mai ales în pozele în care stau jos. Cea de azi, roz, are un lanţ auriu la gât. De el e prinsă rochia şi probabil că se va duce dracului la prima spălare. E ok, ăla se poate înlocui. Singura chestie care nu-mi place e că nu prea are formă rochia asta. E aşa, dreaptă de colo până colo. Am dres-o eu CU CUreaua dar mi-ar fi plăcut să fie puţin ajustată pe talie.
Ştiu că se va găsi cineva să comenteze şi despre lungime dar nu, nu mă deranjează excesul de material. Atunci când calc, o ridic cu mâna – poza 5. Prefer de o mie de ori să fie mai lungă decât să-mi ajungă până la glezne. Iar gestul mi se pare graţios.
În altă ordine de idei, voi vedeţi cât mi-a crescut părul? Aşa mă mănâncă palmele să-l duc la tăiere…pfoai. Mai ştiţi când îl aveam scurt, tuns băieţeşte? Foarte confortabil era, singura problemă fiind că nu prea aveam ce să-i fac mare lucru şi mă plictiseam de el. Dar nu, nu-l mai tund scurt. Nu s-ar asorta cu rochiile astea lungi, nu de alta.

Distribuie:

11 Comments

 1. Anonymous
  mai 13, 2015 / 8:26 am

  Si eu de mult ma uit dupa rochia asta , sunt indecisa privind marimea. Ce marime ai comandat?

 2. mai 13, 2015 / 2:19 pm

  Cat de frumoasa e rochia! Iti sta super bine in ea, zici ca esti o printesa <3
  Te pup!

 3. mai 13, 2015 / 5:16 pm

  Cred ca cea mai mare, L sau XL. Vreau sa fie cat mai lunga 🙂

 4. mai 13, 2015 / 5:16 pm

  Multumesc! <3

 5. mai 13, 2015 / 5:17 pm

  :)) Da, cam asa ceva o sa fie. Doar ca ceva mai temperat :))

 6. mai 13, 2015 / 5:58 pm

  Fotografiile sunt pur si simplu feerice! Ai tu o aura,o atitudine, si esti fantastica! „Cea mai printesa” :))). Transmite complimentele mele fotografului!

 7. Anonymous
  mai 13, 2015 / 7:46 pm

  Frumoasa ținuta! Chiar ma uitam cu admiratie: ce par frumos ai, si lung. Purtătoarele de extensii ar râvni sa aibă par ca al tău, cu siguranța. Ana.

 8. mai 13, 2015 / 8:07 pm

  Aoleu, si eu astept niste haine de la astia, si n-am nici un chef sa pierd vremea pe la Posta. Si zici ca ti-au cerut bani ca sa iti ridici coletele care erau „ghift”?

 9. mai 14, 2015 / 8:20 am

  Swag, ce sa mai! Roz cu leopard nu m-as fi gandit sa combin. Dar tocmai mi-ai dat o idee. In picioare ce ai avut? Se intrezaresc niste ortopedice in una din poze. Si mai am un request pentru viitor sau cand ai dispozitie, un house tour mai amplu, pretty please ;;)


Looking for Something?