E SophieSticată, mă

De câteva zile sunt în depresie. Nu ştiu dacă sunt de vină blestemele haterilor, dacă mi s-a dus dracu’ că i-am făcut eu ceva, sau pur şi simplu are şi el o durată de viaţă, dar cert e că dragul meu Canon aparat, a dat ortu’ popii. Sigur că a făcut-o în cel mai nefericit moment. Sigur că înainte de a se petrece pocinogul, am pierdut nişte foarte mult timp din zi pregătindu-mă de poze. Iar în clipa în care am ajuns la locul faptei şi eram pe poziţie de fă-mi poză, dă-mă-n-colo-că-s-bine, clanc. S-a dus dracu.
De câteva zile încoace îl tot bibilesc. Îl descânt, pupa-i-aş bliţul şi obiectivu’ ăla greu, că o căruţă de bani m-a costat. După amiază mă duc cu el la doftor. La reprezentanţa Canon adicătelea. Una e în tot Bucureştiul (nu înţeleg cum dar mă rog) şi mă duc la ăia să-mi zică dacă se mai poate face ceva sau pot s-o pun de colivă. Treaba e crâncenă iar depresia mea a culminat cu o criză de plâns isteric, invizibilă în poze. Prin urmare, ce vă arăt mai jos e făcut cu telefon/cameră de buzunar, în weekendul ce-a trecut. Viaţa mea glamouroasă, în imagini pixelate:

sofi
Avem acilişa un Sophie. E O Sophie de fapt, dar cum mie îmi place să spun că e un cat, rămâne la masculin. Întâmplarea face că există unii oameni cărora le plac pisicile. Grase, pufoase, blănoase, de preferat tembele, cât mai needy şi torcăitoare posibil. Eu sunt unul dintre oamenii ăia (probabil aţi observat asta în triliardele de poze blănoase de pe facebook) şi recunosc că simt o plăcere deosebită să storcesc la piept orice formă de felină păroasă.
sofi1
Ea e Sophie, e pisica unei prietene (Harmando, pour les connoisseurs) şi am făcut cunoştinţă ieri. Ne-am pupat şi smotocit – aici în cadre nu tocmai fericite, dar garantez că pisica a percutat docil la toate perversiunile Balabaniene.
sofi cinefil
Lui Sophie îi plac filmele. Îi place să le urmărească din poziţie bipedă, spre deliciul celorlalţi privitori.
grand
Şi lui Balaban îi plac filmele. Motiv pentru care, sâmbătă seara, şi-a mişcat dosul până la cel mai apropiat cinematograf, şi-a văzut The Grand Budapest Hotel. Tâmpisem cu filmul ăsta, de prin Martie tot vociferam că vreau să-l văd şi n-am reuşit nicicum. Până când, ba-ba-bi-bam, m-am îmbulinat şi m-am dus acu’ două zile să rezolv cazul. Că nu se mai putea.
grand1
Din lipsă de aparat (get used to it – o să mai zic de un milion de ori până scap de problema asta), am documentat situaţia cu faimosul telefon care nu e Iphone (omg, şi totuşi exist!) şi alte două aparate compacte, donate de prieteni binevoitori până una, alta.
sofis1
Yes, cat are cei mai albaştri ochi posibili şi o mutră din aia permanent îmbufnată, care cere numai pupic pe nas.
Mărturisesc cu dreapta pe beregată şi stânga pe blanoaCĂ, CĂ CAt aici de faţă, e una dintre cele mai iubibile şi totodată tembele păroşenii din experienţa mea pisicească. Şi că sunt prima pe listă pentru vremea când se va-mpuia.

Distribuie:

6 Comments

 1. mai 12, 2014 / 7:50 am

  Imi pare asa rau de aparatul tau 🙁 Si eu am patit aceeasi chestie. Imi dai voie sa te stresez cu cateva intrebari? Nu de alta, dar sunt din Constanta si noi n-avem doctori de aparate. Deci daca te-am stresat, cer scuze anticipat:
  – ce model de aparat e
  – mai e in garantie
  – ce a patit mai exact? ca al meu pur si simplu nu se mai aprinde. punct. nici cu plansete nici cu rugaciuni nici cu baterie noua. deci daca-i aceeasi problema, poate e aceeasi rezolvare (spera proasta de mine la orice)
  Pliz pliz pliz sa-mi zici daca ti-au luat bani pe pus diagnostic si daca are vreo boala scump de tratat, ca sa stiu daca mai merita sa sper sa imi repar aparatul sau nu, ca al meu e model vechiut si daca ma costa prea mult mai bine iau altul.
  Cer scuze inca o data ca te stresez cu intrebari cand stiu cat de suparata esti 🙁 Sper sa ti-l repare repede si ieftin!

 2. mai 12, 2014 / 2:26 pm

  Sper ca Canon-ul tau nu e pe duca total! O.O Ma voi ruga sa nu fie un caz tragic.
  De cand tot vreau sa vad si eu filmul ala si de cand ma tot plang ca nu am cu cine -__-
  Iar Sophie este pur si simplu adorabila!!

 3. mai 12, 2014 / 3:09 pm

  Nu ma stresezi chiar deloc, stai linistita 🙂 Si eu sunt destul de disperata cu al meu deci inteleg foarte bine problema ta.
  Ca sa te lamuresc…Canonul meu e un 450D. E mai vechi, il am de cativa ani deci nu, nu mai are garantie. Treaba insa si-a facut-o foarte bine iar de cati ani il am, n-am avut niciodata necazuri. Problema insa este ca imi afiseaza o eroare in momentul in care il deschid si nu-mi da voie sa fac nimic. Se deschide, da, dar nu ma ajuta deloc.
  Dupa ce ma lamuresc aia la reprezentanta, te anunt ce si cum.
  Te pup,
  Andreea

 4. mai 12, 2014 / 4:48 pm

  Deci nu suntem departe. Eu am 400D-ul, tot asa, l-am iubit astia 6 ani, si de Halloween, dupa ce facusem niste machiaje traznet pentru mine si inca 3 prietene, ia si fa poze. A, ba nu, nu faci, because life hates you! As prefera sa imi dea eroare, macar asa stiu ca exista viata in el :))
  Iti tin pumnii sa fie totul ok (si ieftin!) >:D<


Looking for Something?