9 Comments

 1. decembrie 7, 2017 / 12:59 pm

  Hai că n-a fost așa greu, iar Mădălina e o drăguță <3 paltonul e foarte fain, ți se potrivște și îmi place mult de tot să te văd îmbrăcată în culori vesele.

 2. Iordache Catalina
  decembrie 7, 2017 / 1:13 pm

  Buna. In primul rand si eu sunt fan Pepco. Toate sunt frumoase si sigur si-ar gasi o intrebuintare…dar cel mai mult paturica gri,pe care ar folosio fimiu(fan ,,pufosenii paturistice” daca ma pot exprima asa) Ar folosi drep cuverura,paturica,covor…orce ,le ia oriunde se aseaza…are o mini colectie. Te pup cu drag

 3. Carmen alexandra
  decembrie 7, 2017 / 1:49 pm

  Pozele sunt superbe, iar paltonul e inedit..imi pare rau ca nu am mai putut ajunge la h&m de ceva timp, au niste colectii destul de frumoase.??

 4. Iza
  decembrie 7, 2017 / 2:43 pm

  Ce aerisit e aici,la comentarii fata de youtube:)))) imi place!!? superb paltonul,dar imi pare rau ca nu ne-ai aratat si celelalte articole cumparate,sunt curioasa ce minunatii ai luat..poate intr-un video,ceva ? te pup,zile luminoase!?

 5. Ronx
  decembrie 7, 2017 / 7:56 pm

  Aha! De aici erau cerceii aia cu fundita si perle purtati de Antonia in reclama la internet, i-am cautat de am innebunit pe Google. Sunt vanduti bineinteles 🙁

 6. Elena kalenic
  decembrie 7, 2017 / 8:43 pm

  Frumoase fotografii, locatia imi place, cum, unde le gasesti tu stii sa faci frumosul mai frumos, sunt mandra ca exista oameni ca tine in Romania?

 7. Zahiu Paula
  decembrie 10, 2017 / 7:37 pm

  Imi place lumânarea în formă de brad și dacă aș castiaga mi-aș cumpara-o cu încredere. Eu aș pune-o pe masa unde vom mânca în noaptea de Crăciun, unde vom fi cu toții în familie.

 8. iulia
  decembrie 11, 2017 / 2:29 pm

  Hello!de unde este umbrela?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Looking for Something?