It’s ok to be jealous

1 3 2 
(Levi’s jeans, Zara booties, Pull&Bear t-shirt, thrifted jacket, Bershka scarf, no name bag, H&M earrings, vintage H&M sunnies and River Island bracelets) 
EN: It is rather shocking to behold that in my two years of blogging, I have posted (about) this jacket one time only. Weird, I wear it quite often… 
Anyway, I found this little suede gem some time ago while thrifting and I bought it for…like $15? Yep (It’s ok to be jealous, I won’t mind). Kind of going for a casual look with the jeans, the printed t-shirt and brown ankle booties as I’m usually pretty uncreative whenever I have to put together a decent outfit at 8 am…And I always end up reaching for quick, easy peasy solutions like this outfit here. I wore it to classes and lunch later with my friends… 
RO: Daca imi aduc bine aminte, cand am postat prima data jacheta asta-anul trecut, am ridicat-o in slavi pe parcursul intregului text. Pe scurt, sunt o cotrabaitoare de sh uri foarte smechera pentru ca am gasit o jacheta de piele foarte smechera la un pret foarte smecher. Si fiind foarte smechera (si eu si jacheta) am zis ca nu mai incep iar cu smecheria jachetei. 
Astfel ca tin sa precizez dăcât ca am o jacheta foarte smechera. Gata, incetez (cred ca e prea ridicata concentratia de zahar din sangele meu la momentul actual si de la asta mi se trage). In aceiasi ordine de idei dar pe un ton mai serios, incerc o recomandare (cu speranta ca n-o dau in sfaturi si filosofii idioate pe care oricum nu le aplica nici dracu). Cam toata lumea are o jacheta de piele in dulap dar stiu ca mai primesc uneori intrebari de genul “de care obiect vestimentar nu te-ai putea lipsi” sau “ce piesa iti este absolut vitala” si de fiecare data raspunsul meu se indreapta spre jacheta de piele. Ca e asta roscata (pe care ce-i drept v-am aratat-o prea putin) sau cea maro (care apare in muuulte dintre postarile mele si o port in disperare de cand eram in clasa a10a), jacheta de piele, pentru mine, este cea mai versatila si mai purtabila piesa ever. De la fuste infoiate, crinoline si matasuri suprapuse pana la pantaloni de trening si jeansi jigariti, nu exista piesa in garderoba mea care sa nu faca echipa buna cu jacheta de piele.
So! Daca n-aveti, luati-va jachetă. (Iar Nobelul imi revine mie, sa fim bine intelesi) 
Dac-aveti…asa-i ca-i super smechera jacheta mea? ;;) 
Jesus…

 

Distribuie:

Looking for Something?