La Traviata

pvc skirt2pvc skirt3pvc skirt4pvc skirt5pvc skirt6pvc skirt7
(Miss Guided skirt, no name top, Zara shoes, Oasap necklace, Oasap bracelets)

Ia gata mă. Ce atâta Apfel, ce atâtea cărţi, gata! Azi suntem pe feşăn.
Mai întâi, m-am vopsit. Sigur că eu am vrut altă culoare (îmi doream ceva mai înspre roşcat dar o culoare subtilă, un roşcato-şaten închis) dar cum părul meu are personalitate proprie, tot ce-a vrut keratina lui a făcut şi-a ieşit un brunet cu tentă de roşcat-mov. E bine şi aşa, nu mă plâng. Atâta timp cât nu ajung blondă, merge orice. Zic de blond pentru că am testat. M-am jucat cu nişte peruci mai demult, diferite lungimi şi nuanţe de blond, şi arătam…nu ştiu, vocabularul meu nu e suficient de colorat să descrie aşa catastrofă. Pe scurt, era CA DRACU. Zici că eram moartă. De o spălaceală incredibilă. Parcă eram anemică, bătută de soartă, fiartă în ceaun şi uscată la soare. Ceva superb.
Deci fără blond. Nu facem blond.
Brunetul ăsta e ok. Am fost surprinsă şi eu când am văzut ce a ieşit dar e ok, îmi place. Aveam oricum nevoie de o schimbare iar culoarea asta dură e binevenită pentru lunile reci. Şi ca să menţin tema dark, m-am îmbrăcat recent cu nişte circ lucios şi m-am dus să mă pozez. Fusta face parte din seria jupelor de plastic (o mai ştiţi pe asta?) numai că e cu tentă mai pornache şi mai susceptibilă de stârnit priviri dubioase pe stradă. D’asta mi-am şi luat bluză pe gât, ca s-o mai temperez puţin.
Dacă am îngheţat? Da, cât am făcut pozele, da. Dar am mai spus. Atâta timp cât nu pleci la plimbare pe jos şi stai înăuntru la căldură, poţi să porţi orice. Mi-a fost frig, într-adevăr, cât am suferit cu Traviata pe acolo dar totul bine după. Şi trăiesc şi n-am răcit 🙂
Încă o chestie. Observăm câta cărămidă de colier am? Deci da. Îmi place atât de mult gălăgia aia de la gâtul meu că mi-am mai comandat unul pe albastru, identic – în continuare nu mă omor după bijuteriile micuţe, îmi plac piesele mari şi opulente. Găsiţi colierul cu link direct sub poze, acolo pun întotdeauna descrierea produselor şi linkuri pentru cele care au.
În rest, permiteţi-mi să spun că nenorocirea de video va exista. Săptămâna trecută am plâns de nervi efectiv (pentru că aşa reacţionez eu în momentele de maximă furie) fiindcă nu reuşeamdau de cap editării. Asta pe lângă faptul că am filmat de 6 ori, că am fost întreruptă de baterii, de telefoane sunând şi de card plin, că aveam nişte emoţii monstruoase şi că am turuit încontinuu. But all good, uşor uşor mă prind şi sunt hotărâtă să învăţ. Sper să-l urc pe blog săptămâna asta!
Pupicios mucios

Distribuie:

14 Comments

 1. decembrie 17, 2014 / 12:54 pm

  Fesan, ne-fesan, fusta e de Dominant Woman si altceva nu pot sa imi lipesc pe creier. Da' e de bine chiar si asa, e fix pe moda cu fetishurile.

 2. decembrie 17, 2014 / 1:26 pm

  Nu știu cum reușești mereu să mă faci să-mi doresc tot ce porți. Damn!

 3. Anonymous
  decembrie 17, 2014 / 1:41 pm

  blb arati exceptional, un fel de Jessica Rabbit gone fuckingwildsexi. nu stiu fusta CAT (nu chet) felul cum arata pe tine. si sunt fata (25 ani), straight goddamnit. si spune-mi ce vopsea e pe capul tau si ce numar ai luat fusta. pe site scandura cica poarta 8. and i not a fucking plank. my…fund e full kardashian. aseara m-am indesat intr-o fusta 36 si n-am luat-o ca.. eu port 38 (uneori 40 daca e la reducere) :))) si am zis ca visez. am lasat-o in magazin. sooo, back to you, … a, nimic, am zis ce-am avut de zis. kissy. cristina – br

 4. decembrie 17, 2014 / 5:15 pm

  Absolutely flawless! Love the skirt!

 5. Carmen T
  decembrie 17, 2014 / 11:42 pm

  Zara shuz deci.Hm.Nu stiam eu de unde imi pareau cunoscute minunatiile alea
  Cat despre culoare e frumoasa si te prinde bine. Bucura te de ea. Peste 10 ani n o sa te mai prinda. Pupicius si eu

 6. decembrie 18, 2014 / 5:59 am

  Fusta e… WOW. Arata foarte bine. Colierul e superb.
  Stiu ca pare ca am vocabulary limitat dar superb e singurul cuvant care imi vine in minte cand vad cam 90% din timutele pe care le postezi.
  Cred ca de aia nici nu comentez mai des desi rareori ratez postare.

 7. decembrie 18, 2014 / 1:30 pm

  Nu pot sa cred !!!!Fusta aia chiar exista?Deci e canceroasa fusta,jur ! Si iti vine atat de bine .Nu mai zic de culoarea parului care iti vine ca o manusa …esti atat de frumoasa,ptiuu sa nu fii de deochi :*

 8. decembrie 23, 2014 / 7:30 pm

  Boss, iarta-ma, eu sunt cu Alzheimerul grav si uit sa raspund. Sper ca nu m-ai renegat :-s Anyway, fusta mea tot 8 e. Dar cum sa-ti zic, e la modul ala ca nu pot sa fac pasi prea mari. Puteam sa-mi iau 10le si probabil aveam mai multa libertate de miscare dar nu mai venea asa mulata si nu vrem asta. Asa ca eu zic sa te bagi la un 38, adica la 10. Si in caz de ceva, faci retur.
  Multam fain, te pup :* You very funny, dude :))

 9. decembrie 29, 2014 / 12:04 pm

  Love this outfit, nice jewellery too.

 10. ianuarie 9, 2015 / 12:17 pm

  Fusta! Omg,fusta! M-am blocat de drag cand am vazut-o!


Looking for Something?