Mordor, Gandalf, is it left or right?

1 2 3
(old Zara pants, vintage Christian Dior blazer, Mango t-shirt, Zara sandals, H&M sunnies)
Am o relatie ciudata cu sandalele astea. Pe de o parte sunt topita dupa “decupaje”, sireturi, forma, sex appeal si vibeul ala de bondage shoes (kinky indeed) iar pe cealalta, ma scot din sarite cand incerc sa le port cu fuste. Ma refer la cele ce se opresc la nivelul genunchilor sau mai scurte; alea pana la jumatatea gambei par relativ ok. 
Revenind…evident nu e vina lor c-am eu 1,64 cm si picioare scurte, dar de ce trebuie sa ma faca Frodo? (Btw, vorbind de Frodo. Any LOTR fans pe aici? Chiar aseara l-am luat la revazut pe tot, pentru a triliarda oara si inca e unul din filmele mele preferate. Probabil singurul de genul asta, nu sunt amatoare in rest) 
Revenind x 2… Le-am vazut inca in Zara, in caz ca sunt doritoare, si chiar le recomand. Nu numai ca arata foarte bine dar sunt comode (chiar si dupa 10 ore de stat in picioare si mers pe jos, SUNT comode). Vine iarna si stiu, toata lumea e cu gandul la cizme acum, dar mi se pare asa o sanda deosebita si-o investitie buna ca nu ma pot abtine din recomandare. 
Purtate aici cu pantaloni (evident!) dintr-o colectie mai veche Zara, blazer vintage Christian Dior, tricou Mango si ochelari H&M. 

Distribuie:

Looking for Something?