My basics, jacheta scurtă de piele

În orice revistă sau blog cu pretenţii didactice, o să găsiţi mai devreme sau mai târziu, minim un articol cu basicurile pe care trebuie să le aveţi. Mă refer la piesele de bază, fundaţia mai puţin glamouroasă pe care urmează să vă clădiţi garderoba. Sunt întotdeauna aceleaşi: cămaşa albă, the little black dress, fusta creion, trench ul, t-shirt ul alb, bla bla bla, le ştiţi sigur. Toată colecţia aceea de articole inspide, incolore, şterse şi fade care devine (şi e) mişto doar pentru că îţi permite să go crazy cu restul ansamblului. Îi văd utilitatea şi rostul dar pe mine una, mă plictisteşte îngrozitor. N-am niciun little black dress – de fapt ăsta e clişeul care mă irită mai tare că toate vorbele de duh ale lu’ Chanel, arhi consumate şi epuizate – nu prea am tricouri albe şi nici în cămăşi nu stau. Însă, ce e la mine basicul suprem (afară de cloşul sau creionul tipic), e jacheta de piele, scurtă pe talie.
Asta:
Untitled-1 
Asta săraca, de 2 ani încoace de când o am, am purtat-o şi răspurtat-o. E din piele naturală, merge la absolut orice am în dulap şi mi-e cel mai bun prieten toamna sau primăvara – aş purta-o eu şi-n restul timpului dar ba e prea frig, ba e prea cald. Anyway! După ce m-am bucurat atâta de ea (şi urmează s-o mai fac, că tot vine toamna), i-am găsit în sfârşit o surată să-i semene. Jachete de piele sunt peste tot, dar pe mine mă interesează cele SCURTE, pe talie, care se termină fix unde începe betelia fustei. Iar astea sunt mai greu de găsit. Jachetele scurte sunt grozave pentru articolele cu talie înaltă şi din punctul meu de vedere, sunt cele mai potrivite pentru mignone şi siluetele de tip clepsidră sau pară (stay away from them if you have an apple shaped body).
Picture 009-2 
Şi deci, ce mi-am luat: jachetă River Island, luată de pe Asos ( River Island are şi el siteul lui, livrează în România, dar nu mai aveau mărimea care-mi trebuia mie). O găsiţi pe mai multe culori (crem, negru şi roşu, posibil verde mentă) şi chiar e la reduceri. 27 de lire în prezent, redus de la 60. Pachetul mi-a ajuns într-o săptămână şi sunt super mulţumită de ea… 
Picture 012-2

Ah, am uitat să menţionez că nu e piele naturală. E făcută din piele ecologică dar foarte moale şi plăcută la atingere.
O găsiţi aici.

Distribuie:

Looking for Something?