Ne Rendez-Vousim, da?

(Handmade skirt, Asos jacket, Tina R top, Zara bag, H&M belt, Jewelry from Oasap, River Island and H&M)

Soooo, dac-aţi văzut anunţul pe facebook, v-aţi prins în mare despre ce e vorba 😀 Vorba e că se organizează şmenozeală, mare şmenozeală, mare! O întâlnire între mine şi voi, să ne cunoaştem, să ne vorbim, să ne povestim, să ne hlizim, să ce vreţi voi 🙂 Eu o să stau moţ în faţă, bâlbâindu-mă, povestindu-vă chestii şifăcându-mă de râs. Vă promit.

Când? Pe 29 Martie (pică într-o Sâmbătă) de la 17:30.
Da’ de ce? Vom vorbi despre stil personal, tendinţe (şi cum nu mă-împac cu ele), cum să combinăm vintage cu nou, de ce e de naşpa cu balerini la fuste midi, cum să ne-îmbrăcăm în funcţie de conformat şi personalitate, cum să accesorizăm, cum să, cum să, cum să. Multe, timp să am 🙂
Cine? Eu, vintage addict, midi skirt lover and shoe freak. Voi, oameni zdraveni la cap cu apetit pentru feşăn.
Şi mai cine?Dulapul meu. Vom organiza şi un mini târg în cadrul căruia voi scoate la vânzare haine şi accesorii din colecţia mea, cu preţuri modice, cum am şi în shop.
Cât? Biletul va costa 30 de lei. Va include un ceai şi buttercookies.
Cum facem? Veniţi. Mă anunţaţi eventual pe aici/pe facebook/prin domn poştaş dacă vreţi, sau mă trezesc moţ cu voi acolo. Preferabil să confirmaţi prezenţa dinainte 😀
Vă las mai jos completările şi anunţul oficial al celor de la RendezVous (scris de oameni serioşi, ce facem aicea, ce-i hlizeaza asta!?)
Dacă eşti o adevăratăfashionistă
Dacă eşti pasionată de modă şi stil vestimentar…
Dacăvrei săafli cu ce ai putea săporţi acea fustă roşie pe care n-ai avut curaj s-o scoţi din dulap anul trecut…


Pregătim evenimentul perfect pentru tine!

ANDREEA BALABAN, fashion blogger, a învăţat singură, din pasiune, săfacăartădin haine. Şi-a pus pe picioare un blog urmărit de o mulţime de oameni: Thrill of the Heel, unde este personajul principal, un fel de Alice în Ţara Rochiţelor.


Andreea vine la Rendez-Vous într-o sâmbătăpentru a se întâlni cu voi la un ceai şi-o prăjitură. Vom vorbi cu ea despre ce înseamnăstil personal şi cum, uneori, se poate contrazice cu tendinţ
ele. Vom afla cum e indicat să ne îmbrăcăm în funcţie de personalitatea şi de conformaţia noastră şi ce fel de outfit-uri săpregătim pentru vara lui 2014. Nu vrem săocolim tema hainelor de la second-hand, ba chiar vom învăţa despre cum să îmbinăm  vintage şi SH cu H&M pentru un look de neuitat.

Vă invităm să aduceţi cu voi acel obiect vestimentar pe care nu aţi avut curajul sau ideea de a-l îmbrăca până acum şi, împreună cu Andreea, vom încerca să-l transformăm în parte dintr-o ţinută senzaţională.


PLUS

Andreea vine cu dulapul! 🙂

TÂRG cu haine şi accesorii din colecţia personală a Andreei.


Garantăm râsete şi bucurie (Andreea e o bomboană colorată, veţi vedea), fashion tips & tricks, ceai şi buttercookies!

I-auzi mă, cică-s bomboană 😀
Ne vedem, da???

Distribuie:

Looking for Something?