Produse noi in shop

Smenozelos

În sfârşit m-am organizat cu updatarea shopului! De muuult tot ziceam şi n-am reuşit să ocup de el. L-am încărcat aşadar azi noapte cu vreo 14 noi produse (în poză sunt doar câteva), le-am şters pe cele vândute şi l-am mai aranjat un pic. Ca idee, am notat acolo tot ce era de notat, dar dacă mai aveţi întrebări, feel free to ask.
Printre altele, vă zic şi aici cum se procedează, care-i treaba.
So, şmenozeala stă în felul următor: produsele sunt toate la Buzău, de acolo se trimit (din varii motive, eu neavând cum să mă ocup de pachete de la Bucureşti, mi le expediază ai mei de acasă). Prin urmare, vă rog nu-mi cereţi predare personală. Dacă vreţi să mergem la cico, facem. Da’ n-am cum să vă dau şmenozelile în persoană.
Apoi. Plata se face în avans pe card, cu transport gratuit prin Poşta Română. Vă rog, nu o luaţi că rea voinţă – nu este! Dar sunt păţită cu pachete primite retur, timp pierdut şi bani irosiţi, astfel că nu mai trimit decât cu suma achitată în avans. Sper că v-am convins, de 3 ani încoace de când funcţionez aici, că sunt relativ zdravănă la cap şi-mi onorez comenzile. Am tot interesul să le dau, nu să închid şandramaua pentru 60 de lei. Sau ceva.
Pachetele se expediază maxim a doua zi după ce se trimit banii.
Produsele nu se ţin rezervate mai mult de 3 zile. Again, sunt păţită.
Cum am spus mai spus, am şters toate produsele vândute. Asta înseamnă că am dat jos toate pozele şi datele produselor pe care le-am dat, pentru a facilita navigarea pe site. Se încarcă mai greu atunci când sunt imagini multe şi drept urmare, am lăsat acolo doar ce e disponibil. Asta aşa că să ştiţi de ce nu apare nimic VÂNDUT.
În altă ordine de idei…sper să vă placă şi eventual, să fie şi maică mea fericită că nu mai cad şifonierele pe noi. Doamne ajută.

Distribuie:

Looking for Something?