2 Comments

 1. decembrie 2, 2016 / 6:10 pm

  Am fost in octombrie la Roma si cred ca as putea sa scriu un roman…

  La Vatican se poate intra la fel ca la Colosseum cu ghid si skip the line (cred ca a fost 42 de euro), dar e incredibil de aglomerat inauntru, si nu doar la Capela Sixtina… La Colosseum mi s-a parut aerisit fata de ce era acolo.

  Pentru vizita urmatoare iti recomand sa mergi si la Castel Sant’Angelo. Se poate intra pana la 18:30 si e foarte frumos la apus/noaptea de pe platforma. Si tot la capitolul amazing views: se poate urca pe acoperisul Altare della Patria (cladirea aceea mare, alba, din piata Venetia, langa Forum) si se vede minunat inspre Fontana di Trevi, Colosseum, aproape jumatate de oras 😀 .

  Nu am vazut daca ai fost in Forum dupa vizita la Colosseum… daca iti plac genul asta de ruine, la 30 km de Roma este Ostia antica, unde era portul Romei la mare. S-au pastrat foarte bine cladirile si te poti plimba in voie pe strazi si prin camere. Este un ghid audio de 3 ore (noi ne-am plimbat pe acolo vreo 5 ore) si chiar ai ce vedea si invata. Se ajunge cu un fel de metrou de suprafata si nu e deloc aglomerat.

 2. martie 2, 2019 / 3:25 pm

  Ai ceva al tău, ce te face specială 👌👌ne surprinzi mereu cu lucruri noi, personalizate

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Looking for Something?