Secretele mele de beauty si stil [VIDEO]

Cum ar zice publicaţiile cu prestigiu, Cancan şi Libertatea: “dă click aici să vezi ce secrete de beauty şi stil are Balaban”.
Da, deci am filmat o chestie săptămâna asta, chestie pe care am stat în dubii dacă s-o postez sau nu, până acum vreo oră. Motivul fiind că m-am ofticat din cauza filmării. Ştiţi şi voi dacă aţi respirat în România în ultima săptămână, cam ce vreme a fost. În Bucureşti cel puţin, un frig atât de crâncen că am şosete în picioare cum tastez asta. Iar frigul a venit la pachet cu ploi şi ceea ce a creat problema mea, ÎNTUNERIC. Filmatul nu e recomandat în întuneric. Iar la momentul la care am înregistrat eu clipul de mai jos, era o beznă cruntă la mine în casă. Nu am lumini speciale sau alte drăcovenii, aşa că am filmat fix în lumină naturală. De unde şi calitatea imaginii, de unde şi problema mea.
Anyway, sper să nu deranjeze foarte tare şi să vă uitaţi totuşi până la final. Mai sper şi să vă fie util ce zic acolo. Şi să-mi împărtăşiţi şi voi din ce astfel de secrete/hacks/whatever aveţi.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NhXaUHGtU50]
Like, Subscribe, ştiţi voi. Mulţam!
Mă găseşti şi aici:
Email: andreeablb@yahoo.com

Distribuie:

Looking for Something?