Smokin' Hot Pink

Pentru ultimele luni, fixurile mele s-au concentrat în zona verdelui smarald (şi a sclipiciului/paietelor/glitter, că tot veni vorba), care încă îmi plac şi le prefer în faţa oricărui negru sinistru/cenuşiu dezolant/bej searbăd sau ce nuanţe d’astea se mai poartă în iarnă. Am prins recent însă altă febră (e un şoc groaznic, îmi imaginez), cu rozul fuchsia. N-am fost niciodată genul (din contră, făceam nişte miştouri crâncene în liceu pe tema asta), am în dulap maxim 2 chestii fuchsieşti (hai 3 dacă punem şi-un ruj nefolosit din noiembrie) şi per total, la momentul de faţă mă manifest mai mult pe Pinterestdecât în real life. După cum urmează:

N-o să se întâmple vreodată în viaţa asta – nici dac-aş avea nu cred că m-aş îmbrăca cu o rochie d’aia, dar îmi place de privit. Pe blondie arată bine.


Şi sclipici şi roz? E dă bine.


Scandalos de opulen asta dar n-aş zice pas nici dac-aş purta-o doar în casă.


Louboutin it is. Oribil asusual.

Da mă, am auzit că s-a deschis şi la noi şmenozeală d’aia cu Laduree. N-am fost dar bănuiesc că nu există nicio tentation de Nina, nu? (asta cică ar fi o colaborare între parfumeria lu’ Ricci şi cofetarii Laduree; au scos ei nu ştiu ce fiţă de parfum şi macarons în ediţie limitată acum în iarnă, şi se găsesc în magazinele ăstora)


Cu poftă de vară şi de portocale.


Unde găsesc şi eu un fotoliu ca ăsta?


Haos, mă dor ochii până şi pe mine, dar cumva îmi place. În capul meu zic că ar fi mai bine de combinat culoarea asta cu nişte nuanţe mai potolite – d’alea de zici că-s mâncare pentru cai – terci de ovăz, bej gen.


Festin cu bomboaneCe Skittles mă, ia d’aici.


Şi înapoi la fotolii.


Sau la hai-să-lingem-monitorul.


Asta (Naeem Khan Spring 2012) mă face să vreau cu disperare o fustă luuuungă fuchsia. S-o port în cele mai nepotrivite momente şi să fiu awesomely overdressed. Da da da.

Până şi sulul ăla de înfăşoară trandafirii arată bine! Vreau aşa de la şerveţelele de masă până la hârtie-n baie.
Fuchsiste? Avem? Feel free să vă lăudaţi cu ce bomboniciuni aveţi prin casă 😀
J’ecoute.

(Imaginile toate preluate de pe Pinterest. Mai multe idei şi insipiraţie, acilea)

Distribuie:

Looking for Something?