Spital sau pușcărie, aceasta-i întrebarea

pajama1pajama2pajama3pajama4pajama5pajama6pajama7pajama8pajama9
(Zara pants, thrifted top, MiniPrix bag, Oasap & H&M bracelets; ceasu’ e dă pă Okazii)


          Bunică-mea s-a născut pe la Săpoca. Zăpocăn, cum îi zice tata. E o comună pe lângă Buzău, actualmente zonă de baștani cu viloace și BMW și nu în ultimul rând, rezidență pentru Spitalul de Psihiatrie Săpocaaaaa! Cucu-bau? Cu demenții prin boscheți? Mmmm, demenți prin boscheți, mmmm <3
        Tot lângă Buzău, la Râmnicu Sărat, era până acu’ vreo 50 de ani mare fiță de penitenciar. Adicătelea, pușcărie. N-am auzit s-o fi ars-o Michael Scofield pe acolo, nici măcar Andy Dufresne din Shawshank, dar șansele sunt, după costumația mea de azi și spusele unor malițioși-invidioși-că-n-au-și-ei-pantaloni-de-pijama-ca-ai-mei, cum că subsemnata ar fi ori scăpată din Zăpocăn, ori reminiscență a lu’ Râmnicu Sărat, secolul trecut.
            Sau pijamale, zic. Mai e și varianta asta. 
Nu, de fapt am făcut așa: m-am dus în Zara. Bam. Aveau ăia pantaloni largi, mătăsoși, cu dungi verticale. Confortabili și cu mult potențial întru gonirea sexului opus, am zis gata, SOLD. La câteva zile după asta, am fost la thrifting (și mamă, cât am thriftuit în ultima lună!). Am găsit bluză vărgată, alb cu negru, pe orizontală, ceva de genul 2-3 lei. SOLD și asta. După care-n altă zi, cu Harmando-n MiniPrix, mi-am luat paporniț roșu. Și-a luat și ea dar are fițe și nu-i mai place, c-a văzut nu știu ce nasoleală în H&M și i s-a pus pata pe aia. Meh, I say.
        Îți dai seama ce furori ar face papornițu’ meu la dilimaci, la Zăpocăn? Mmmm, dilimaci, mmmm.

Distribuie:

Looking for Something?