Tutu giveaway [CLOSED]

1 2 3 4 5 6 7 
(Veronica Sticlaru tutu, Zara shoes, no name t-shirt and jewelry) 

Disclaimer: Contrar aparenţelor, aceasta postare nu conferă atribute de divenie şi nici nu doreşte să le ilustreze. Nu fetişizează conserva roşie de metal inscripţionată “divă”, nu idolatrizează şi nu slăveşte tipologia anterior menţionată. 
Pozata aici de faţă, se declară anti-divenie for ever and ever. 
Divenie = terminologie folosită cu sens peiorativ pentru o categorie specifică de dudui ce provoacă alergii pozatei. Din acest considerent şi întru evitarea spargerii oalelor în cap, vom evita dezvoltarea definiţiei. Prietenii ştiu de ce. 
Bon. Veronica Sticlaru – ex Biliboc, autoare de handmade, creatoare de minuni, bijutereasă şi aici de faţă tuturăreasă, mi-a oferit recent un delicios tutu de culoarea şampaniei. Ăsta
Nu e prima şi nici ultima oară când îmi exprim pasiunea pentru astfel de volane, as proven aici sau aici sau aici sau aici sau aici, deci incontestabil, îmi place de ele! Am o colecţie în continuă creştere (mai e unul albastru pe care n-am reuşit să vi-l arăt); atâta tot că mi-aş dori să le pot purta mai des. Inclusiv pe ăsta! 
So! Şmenozeala e următoarea: 
Postarea de azi aduce cu sine un giveaway, în urma căruia puteţi câştiga şi voi un tutu realizat manual de Veronica, exact aşa cum vi-l doriţi. Voi vă alegeţi dimensiunile, culoarea, materialul, etc etc etc, treaba voastră 😀 

Ce trebuie făcut: 
2. Like paginii Thrill of the Heel (v-am spart, este? A dat Dumnezeu şi i-am făcut aseară pagină) 
3. Lăsaţi aici un comentariu în care mă anunţaţi că aţi urmat paşii şi sub ce nume aţi făcut asta. 

Opţional, pentru o intrare adiţională, daţi şi-un follow la fata pe bloglovin. (Parcă se ducea dracu’ google friend connectul, ce-au mai făcut cu el? Pare bine, sănătos) 
Pentru inspiraţie în alegerea tutului, vedeţi colecţia Dolce Vita de pe siteul Veronicăi. 
Succes!
Concursul va dura pana Luni, 29 Iulie 🙂
P.S. Fără divenie. Aşa s-a nimerit conserva roşie. 

Distribuie:

Looking for Something?