Ce se află în geanta mea?

Yup, that’s a lot of shit. Şi chiar le port pe toate cu mine.
Am făcut aşadar varianta românească a faimosului What’s in my bag. Adicătelea Ce se află în geanta mea, versiunea Balaban 2015, pe model extra large, cu cea mai încăpătoare geantă pe care o am în dotare la momentul de faţă. Geanta e cea pe care v-am arătat-o în vlogul cu frate miu, cea vărgată, de la Aldo. E super încăpătoare puşcăria aia (puşcărie de la dungi), pot să car o groază de prostii în ea şi încă mai aveam loc să îndes, afară de cele arătate în video. E compartimentată, mai are şi bulinele alea pe lateral, auriul din detalii…mi se pare o piesă reuşită. Anyway, e cam singura geantă de care mă folosesc în prezent. Exceptând poşetele micuţe. Pe ele, după cum v-am spus, le port doar când am de alergat, mers la magazin după cico, dus gunoiul, cumpărat nisip pentru Rumbu sau altele de genul, unde am nevoie de mâini libere şi mobilitate. Puteam să filmez şi varianta mini dar se termina în 3 minute şi n-avea sens. Prin urmare, vă las să vă uitaţi la zestrea mea din paporniţ şi sper că vă place. Nu mă supăr dacă-mi daţi like, nu mă supăr nici dacă vă abonaţi la canal. Prestaţi vă rog.
Paaaa
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aP2zpPK8maA]

 

Distribuie:

7 Comments

 1. mai 28, 2015 / 10:07 pm

  Multumesc! Dap, majoriatea asa facem :))

 2. mai 29, 2015 / 7:04 am

  Si eu port in general genti mari si am toate prostiile in ele :)))
  Imi place tare mult geanta, pacat ca n-avem Aldo in Iasi… mai stii cat ai dat pe ea?
  Foarte draguta oglinjoara ta <3

 3. mai 29, 2015 / 12:34 pm

  La muuuulti ani! :* Andreea, am ceva pentru tine, can u contact me,dear?

 4. A.
  mai 29, 2015 / 5:41 pm

  E ZIUA TA LA MULTI AAAAANI MAAA DRAGALASENIE DE FIINTA, pff mi-e rusine sa-ti zic pe facebook :)) sa cresti mare, sa fii fericita si sa ai dulapul plin de fuste midi, rochii pana-n pamant si ce ti se mai nazare tie pe viitor <3

 5. A.
  mai 29, 2015 / 5:41 pm

  Si multa dragoste si iubareala, am uitat sa mentionez 😀

 6. mai 31, 2015 / 6:05 pm

  Tatal meu avea o vorba cand ma vedea cu ditamai geanta: „Iar ai venit cu dulapul dupa tine?” Doamne fereste sa ii mai si arat ce car in ea. :))
  Si in alta ordine de idei, ce-mi place oglinjoara aia vintage! So pretty! Je veux!

  Hugs :-*

  Super Blonde Puff


Looking for Something?