Chubby Bunny [provocare]

Doamne. Dumnezeule. Mare.
Am râs cu lacrimi. Mă durea maxilarul – o dată de la marshmallows (bezele în româneşte) şi apoi că nu mai puteam de râs.
Despre ce e vorba?
Păi, mi s-a propus o colaborare. N-am mai făcut niciodată d’astea dar vă zic.
Camelia de la The Beauty Addict m-a căutat s-o punem de un video. Am filmat de fapt două: unul va ajunge la ea pe canal (o să vă arăt linkul când va apărea) iar celalat, anume provocarea/jocul ăsta, Chubby Bunny, e la mine. Iniţial mi s-a părut o chestiuţă amuzantă şi tâmpită, şi-am zis hai mai mult cu intenţia de a mă întâlni CU CAmelia (deşi nici partea cu mâncatul nu a fost de lepădat) dar după ce CHIAR am încercat, serios vă zic că e al dracu de greu să mişti ceva cu drăciile alea în gură.
Ideea jocului e foarte simplă: fiecare concurent trebuie să vâre câte o bezea în gură şi să spună Chubby Bunny. Nu ai voie să le înghiţi. Bezelele trebuie ţinute în gură iar candidatul trebuie să spună 1 Chubby Bunny, 2 Chubby Bunnies, 3 Chubby Bunnies şamd, pe măsură ce introduce câte o bezea în gură. Câştigător este concurentul care reuşeşte să introducă cele mai multe bezele în gură şi să spună numărul acestora cu gura plină. Da, ştiu cum sună.
Nu vă spun cine a câştigat, vă las să vă uitaţi la video şi recomand să încercaţi când va arde de ceva amuzant.
Pe mine încă mă dor fălcile.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ogFd43EBz2I]

 

Distribuie:

1 Comment

  1. Alina
    aprilie 30, 2015 / 5:04 pm

    :))))))))))) Dar cum de ati rezistat sa nu le mancati?


Looking for Something?