Crest 3D White – dinţi (mai) albi | Domnul Castor ar fi invidios

poza 1 
O să spuneți că sunt rea dar eu n-am înțeles niciodată de ce te încăpățânezi să porți ruj roșu sau închis dacă ai dinții galbeni. Nu tu care citești acum, spun așa, un TU abstract, la general. E inestetic și, personal, îl găsesc a fi un faux-pas mai serios decat…nu știu, dungile de lenjerie de culoare închisă care se văd prin haine de culoare deschisă. Înțelegeți ce zic, când porți chiloți negri la fustă albă și e strâmtă și se vede fix că dracu.
Revenind la dinți, eu n-am avut bafta unei moșteniri genetice prea generoase – mă bucur de o dantură decentă dar am avut nevoie de intervenții la stomatolog și din păcate nu intru în categoria “dinţii mei rămân albi și sănătoși indiferent de câte porcării ingerez”. Cred că v-am mai povestit eu, aveam un coleg în școala generală care se lăuda mereu că nu se spală pe dinți și “uite ce dantură perfectă am”. Acuma, nu m-am pus să-l caut pe ăla la dinți să văd dacă se spală sau nu, dar într-adevăr, avea un zâmbet nesuferit de alb.  
Cu sau fără eforturi în cazul ăluia, cert e că eu puteam să mi-i pictez și cu Tempera și tot n-aveam dinții perfect albi. Din păcate, în cazul meu, spălatul de 2-3 ori pe zi, apa de gură, ața dentară, eventual farmecele Zânei Măseluță, n-au produs prea multă fâsâială în cazul ăsta și am avut nevoie de ajutor suplimentar. Nu e prima dată când folosesc produse de albire dar recent am apucat să testez gama Crest și voiam să revin cu impresii pentru că știu că produsele lor se găsesc și la noi în țară, fără bătăi de cap cu livrarea. Le găsiţi pe http://www.albirea-dintilor.com/
Ce am mai testat eu până acum erau niște produse aduse de peste granițe care necesitau răbdare. Eficiente dar îmbătrâneai până primeai pachetul.

Anyway, am testat următoarele: 

Poza 2

Poza 3 
Pasta din câte vedeți e pe ducă, o folosesc de 2 ori pe zi iar benzile, câte una pe zi, cam o dată la 1-2 zile.
Cutia conține 40 de plasturi ambalați în 20 de plicuri (vă ajung fix pentru 20 de utilizări, câte 20 de plasturi pentru fiecare parte a gurii, superioară și inferioară): 
Poza 4 
Mecanismul e foarte simplu. Desfaceți plasturii de pe hârtiuţa pe care sunt lipiți (poză mai jos) și îi ataşaţi pe dinți – bucata mai scurtă pe dinții de jos iar cea lungă, ce să vezi (surprize, surprize), pe partea de sus. Se lipesc foarte ușor, nu e nicio inginerie. După ce ați aplicat benzile, presați ușor înspre dinți pentru o fixare perfectă (nu le puneți pe gingii, zic) și stați așa cu ele 30 de minute. Timp în care faceți duș, faceți curățenie, săriți coarda sau scrieți tratate de filosofie. Ce vreți voi.
poza 5 
Probabil că depinde de sensibilitatea fiecăruia dar în cazul meu, nu am avut dureri sau alte probleme de așa natură. La prima utlizare am simțit un ușor disconfort, ca un curent rece, după care n-am mai avut nicio treabă. În cazul meu, rezultatele s-au văzut după prima utilizare iar acum, că sunt aproape de final, dinții mei sunt categoric mai albi cu câteva nuanțe. Deh, băutoare de Cola 🙂

IMG_3735-1

Distribuie:

Looking for Something?