Cum a fost la V for Vintage + update [VIDEO]

Înainte de a vă spune cât sunt de răcită, de fonfăită şi de palidă (şi în felul ăsta să mă scuz pentru absenţă), vă explic mai întâi ce e cu filmuleţul.
Prima parte – vă arăt
A doua parte – vă explic
Păi am fost weekendul trecut la V for Vintage. Ştiţi probabil despre ce e vorba, e foarte mediatizat evenimentul – târg de cultură vintage şi design românesc, organizat de 2 ori pe an, bla bla bla. Eu m-am dus mai mult pentru vintage (de fapt, doar în secţiunea de vintage am explorat, fiind singura care mă interesa) şi, având-o pe tovarăşa Andra cu mine, am filmat. Astfel, prima parte a clipului este dedicată standurilor de haine, bijuterii şi accesorii de la târg. Am filmat cam tot ce mi s-a părut interesant: o să vedeţi multe bijuterii gablonz, o să mă vedeţi pe mine scotocind prin cutii şi umeraşe, atmosfera generală şi la finalul primei părţi, vă arăt şi pe ce am dat banii. De la sine înţeles că mi-aş fi dorit să plec cu toate bijuteriile. Dar na. Famelie mare, renumeraţie mică, după buget.
Partea a doua a clipului e filmată azi dimineaţă. Pentru că mi s-a dus dracului camera după ce am plecat de la V (neapărat trebuie să-mi cumpăr o cameră specială pentru vlogging!), n-am reuşit să mai înregistrez nimic. Ca idee, tot în aceiaşi zi a fost şi Noaptea Muzeelor. Şi am avut proasta idee de a merge să vizităm Pensionatul Domnesc de Fete. Extrem de PROASTĂ idee. N-am reuşit decât să ne călcăm pe picioare, să ne înghesuim şi să plecăm acasă după o oră de stat la coadă. Un experiment pe care n-o să-l mai repet prea curând.
Anyway, am filmat azi dimineaţă o încheiere, în timp ce-mi aşezam părul şi mă pregăteam să plec. Vă povestesc astfel (cu o voc e de canal, aş adăuga) cum s-a desfăşurat toată povestea,  cum a fost cu Pensionatul vieţii şi la final, o apariţie specială a unui anumit blănos.
Iar eu, da, bolesc  de la începutul săptămânii din pricina unei răceli nenorocite. Sunt îndopată cu Paracetamoale, Bixtonime, Coldrexe si alte exe. O să vedeţi.
Să-mi spuneţi cum vă place!
Pupici şi uitaţi-vă în HD cu 1080 😀

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qn8VaOpdw2s]

Distribuie:

1 Comment

  1. Anonymous
    mai 22, 2015 / 9:22 am

    Prea dragut, ca de obicei! sunt superbi cerceii (ambele perechi).


Looking for Something?