Din seria “trucuri de frumusete, cum sa ai tu par ca la coafor”

Când eram în şcoala generală, o foarte mare şmecherie în colectivul meu era “care are părul mai lung şi mai lucios”. Mi-amintesc că atunci era foarte în vogă un personaj din faimoasa telenovelă Betty cea urâtă, personaj al cărei nume nu mi-l amintesc dar ştiu că avea un păr blond, lung şi lucios pe care îl folosea ocazional pe post de plici. Nu cunoşteam pe nimeni cu un astfel de păr (poate şi pentru că duduia era vopsită şi probabil tratată cu cine stie ce creme la care nu aveau acces nişte mucoase de 10 ani) însă obsesia părului lung şi lucios a evoluat până la bizar.

syoss (1)syoss (3)

Din seria “trucuri de frumuseţe, cum să ai tu păr ca vopsita din Betty”, am făcut aşa: – măşti cu vodka şi plante (chipurile alcoolul ar ajuta la strălucire; sau, în cazul meu, la ameţeală)
– masajul scalpului (0 efecte, tot o apă şi-un pământ) – clătit părul cu bere pe post de balsam (una din cele mai mari tâmpenii, urmată de: – campioana absolută, spălat pe cap cu săpun de casă (auzisem eu că aşa face Maria Dragomiroiu şi doar ştim cu toţii câta părul are Maria Dragomiroiu! Eh, o fi făcând ea dar eu m-am ales cu cea mai cruntă mătreaţă din existenţa mea capilară) – ulei de cocos aplicat pe lungime (am auzit muuultă lume zicând că e bun dar în cazul meu n-a făcut decât să îmi îngraşe şi mai tare părul deja prea gras) – şampoane făcute în casă cu ingrediente dubioase şi plante urât mirositoare – rezultatul a fost o mâzgă cu miros dubios şi utilitate nulă- cumpărat perucă roz din plastic lucitor (singură problemă e că nu e păr natural ci mase plastice – în rest beton, păr de om serios, numai bun de catalizator pentru concediere) – şi în prezent, încercat noua gama Syoss Ceramide Complex: şampon, balsam, tratament anti-rupere, fixativ şi spumă cu efect de fortificare care promit să întărească şi să fixeze părul până la 48 de ore. Cum se face magia asta? Păi se face printr-o formulă pe bază de ceramide şi keratină, care face părul de 10 ori mai puternic şi întăreşte fibra capilară de la rădăcină până la vârf. Ba chiar te scapă şi de perucă.

syoss (4)syoss (6)syoss 7

Syoss e de 7 ani pe piaţa românească şi cu ocazia aniversării, ei organizează un concurs mişto pentru fanii brandului. Campania se numeşte “Look profesional” şi merge aşa: cumpăraţi un produs Syoss din orice magazin, în perioada 1. August – 30. Septembrie, şi introducând numărul şi data bonului fiscal pe www.ilovesyoss.ro sau prin SMS la 1875, puteţi câștiga săptămânal produse Syoss, kit-uri de styling, serviciile unui stilist personal timp un an, şedinţe foto profesionale, o geantă Furla şi multe altele. De asemenea, (tobe) intraţi în tragerea la sorţi pentru marele premiu, o excursie în doi la Tokyo, ţara de origine a brandului Syoss. Hai să look profesional, zic. Am şi eu un concurs pe tema asta, astfel că ofer 5 seturi de produse Syoss în schimbul unui comentariu în care voi să-mi spuneţi ce trucuri de înfrumuseţare pentru păr aţi folosit sau cunoaşteţi. Pot fi dileli maxime ca în cazul „şamponului” preparat de mine în casă sau cine ştie ce măşti ori tunsori va aplicaţi singure, doar să mă informaţi 😀 Şi să lăsaţi şi o adresă de e-mail că să pot da de voi. Concursul durează o săptămâna iar câştigătoarele le voi alege cu random.org.

syoss 6

Şi jos perucilii că Syoss chiar e pe treabă.

syoss (5)syoss (2)

(pentru curioşi, asta e diva blondă: link)

Distribuie:

1 Comment

  1. iunie 15, 2017 / 11:02 pm

    Am folosit si eu samponul Syoss Ceramide Complex pentru caderea parului, este un sampon bun dar impotriva caderii parului nu prea face mare lucru.


Looking for Something?