Dinti albi | Hi Smile

teethwhitening 1
Acum vreo două săptămâni, va povesteam pe Youtube despre o șmecherie nouă de albit dinții. Subiect deloc străin mie, l-am mai abordat și aici pe blog, și pe Youtube, vorbind la vremea aia despre cu totul alte produse, eficiente și ele. Problema însă cu astfel de produse (pe care până acum am experimentat-o și eu) este că în ciuda eficienței produsului (într-adevăr, dinții se albesc!), pot crea disconfort pe viitor. Nepompos spus, dinții devin sensibili și simți durere la lichid, aer, mâncare, chiar și la…nimic. Pur și simplu, te dor dinții. Efectul nu este permanent dar poate deveni deranjant, mai ales dacă se încearcă albirea în repetate rânduri, așa cum e și cazul meu.
 Eh, aici intervine duda despre care vreau să vorbesc azi. Și anume, Hi Smile, produs de albire la care nu experimentez durerea mai sus  menționată.

teethwhitening 2

 Ei m-au contactat, alo alo, suntem noi, vrei ceva de dinți albi? La dracu, normal că vreau (produsele de albire sunt în general scumpe iar eu chiar folosesc cu mult înaintea lor, pentru că a) genetică proastă, b) Cola la discreție zilnic. Iar Cola îngălbenește masiv dinții). În fine, mi-au trimis produsul și a rămas să vă povestesc părerea mea despre el pornind de la următoarea premisă: eu nu am dinții maro sau foarte galbeni ca să putem știi dacă într-adevăr are efect serios. Da, pentru o dantură albă înspre galben funcționează. Pentru dinții puternic afectați de îngălbenire însă, recomand să mergeți la dentist căci habar n-am dacă ar face față sau nu.
Revenind! Produsul vine într-o cutiuță simpatică, alb cu roz și conține:
teethwhitening 3 Pliante, broșuri și broșulețe în care ni se expliCĂ CUm se folosește duda (e super simplu, nimic complex)  teethwhitening 4
Inclusă, am găsit un fel de „riglă”, nu găsesc termenul exact dar mă refer la acest carton dințos, ilustrat cu diferite nuanțe  ale dinților, de la cel mai maro până la albul imaculat la care aspirăm cu toții. Și pe parcurs ce folosim produsul, putem măsura exact progresele făcute, plus o zonă  de notare (sau desenat floricele/ursuleți).
teethwhitening 6
Înălbitorul e ăsta: gel incolor vârât în seringi roz, gradate. Primiți 3 în pachetul prezentat de mine, suficiente pentru 12 sesiuni de  albire.
teethwhitening 5
Apoi, „jucăria” mea preferată, dispozitivul  care intensifică acțiunea gelului înălbitor (procedeul exact nu-l cunosc însă buburuza de mai sus se activează odată ce avem gelul în gură și ajută ca toată treaba asta cu albirea să nu dureze mai mult de 10 minute (per ședință).
teethwhitening 7
Cam așa.  Aplicăm gel în tăvița de plastic atașată de buburuză (recomandabil cam 1/4 din seringă-v-am spus că e gradată -, după care băgăm în gură tăvița, apăsăm botonul și lăsăm beculețele albastre să-și facă treaba timp de 10 minute. Timp în care face fiecare ce vrea (eu folosesc produsul dimineața, după ce mă spăl pe dinți și încep să mă pregătesc = machiez, stau cu ăla în gură 10 minute pe ceas, până când bipăie el și mă anunță că gata, ză albire is done for ză moment.)
teethwhitening 8
Iar la final, opțional mai e și un „stilou” cu peri care se folosește pentru zonele dificil de atins. Între dinți de exemplu, tres complicat cu buburuza vieții. S-au gândit la tot ăștia, de aia au făcut stiloul.
Per total, concluziile mele sunt următoarele: îmbunătățire, DA, am văzut. Este o diferență de la culoarea inițială și sunt convinsă că se va accentua dacă voi continua să folosesc kitul (ceea ce voi face). Rapid, 10 minute în fiecare zi cred că avem cu toții. Și accesibil, din punctul meu de vedere. Toată povestea costă $70 (mai puțin stiloul, ăla e opțional). Dar pentru kitul cu seringi, buburuză, pliante, tăviță, bla bla, atât vine. Transport gratuit în toată lumea 🙂 Mai multe detalii găsiți aici sau pe youtube, la reviewul facut de mine.
Sper să vă fie de folos! 🙂
Distribuie:

Looking for Something?