Fii Baby Beyonce cu Elmiplant #walktall [CONCURS]

Stiti voi crema aia de fata, aia cu capac verde, despre care am spus in 1, 2, 50 de videoclipuri ca e preferata mea in materie de produse pentru fata? Aia de la Elmiplant, da.
Se intampla ca ei desfasoara in prezent o campanie foarte misto la care m-am alaturat si eu. Campania se numeste Walk Tall si este ceea ce as numi eu, in limbaj academic, asorteucu Independent Woman al lui Destiny’s Child (sau cu cicaleala din copilarie a bunica mii sa nu mai stau cocosata). Este un imbold directionat mie, tie, vecinei, mamei, chiar si doamnei isterice de la 2 (in cazul meu), tuturor femeilor, sa mearga drepte, cu capul sus, increzatoare, sa WALK TALL.
Iau parte la campanie din doua motive, unu e ala evident – Elmiplant, brand autohton pe care il sustin cu mult sa ma contacteze ei in vederea participarii la campania de fata, si doi, tema este una pe care cred ca nu putem insista suficient. Si una pe care am punctat-o in nenumarate randuri, si aici pe blog si pe Youtube, aceea a increderii in sine.
Am filmat si un mic video (in ideea ca sunt mai convingatoare vocal – a mi se ierta ecoul, asa se intampla cand vrei sa faci treaba in locatii straine):
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=I7TxItJd0JM]
CONCURSUL!
Treaba e simpla: tot ce trebuie sa faceti este sa incarcati o fotografie sau un filmulet in care sunteti Baby Beyonce increzatoare, mergeti cu spatele drept, zambind, asa cum v-am descris mai sus si sa dati like paginii de Facebook Elmiplant. Eu am facut asa:
Sa ne aratati varianta voastra de #walktall. O uploadati pe http://www.walktall.ro/ si imi lasati si mie un comentariu aici, cu datele voastre (numele si adresa de e-mail cu care v-ati inscris in concurs). Aveti in felul asta sanse duble de castig: puteti castiga in primul rand premiile puse la bataie de ei pe site, cat si premiul oferit la mine pe blog, un ritual complet de ingrijire format din urmatoarele 10 produse:
 
♥ CC Cream
♥ Demachiant de ochi bifazic
♥ Serveţele demachiante Skin Defence
♥ Cremă de ochi Hyaluronic 3D
♥ Apă Minerală Pure Moisture
♥ Lapte de corp SKINNERGY
♥ Gel de duş Senses Touch Aqua Breeze
♥ Cremă reparatoare pentru călcâie Smooth Feet
♥ Cremă de mâini SOS Perfect Hands
♥ Anticelulitic Gel Slim NoGym
Inscrierile se tin pana pe 6 Iunie (si as vrea sa mai zic o chestie micuta dupa care va las in pace sa va inscrieti: prin intermediul campaniei #walkTALL, Elmiplant susține activitatea de sprijinirea a femeilor diagnosticate cu cancer de sân și cancer de col uterin a Asociația „ANAIS”).
V-am convins acum? 😀


Looking for Something?