Home chic

1 copy

În general, cred că e important ca spațiul în care locuiești sau acela în care petreci cea mai mare parte a zilei (în cazul multora, locul de muncă) să fie unul armonios, îngrijit, organizat, primitor – completați pe linia punctată – și, dacă-mi permiteți doza de subiectivism, frumos. Habar n-am, posibil să fie doar în capul meu, însă cred că abilitatea de a mă desfășura îmi este puternic influențată de mediul în care locuiesc sau lucrez și de aceea, am încercat de-a lungul timpului să înfrumusețez, pe cât posibil, spațiile în care am viețuit.

Adevărul e că de 7 ani, de când stau în București, m-am mutat fix de 7 ori (uneori în niște locuințe nu tocmai simpatice), fiind de multe ori nevoită să mă descurc fie cu un spațiu modic, fie cu resurse limitate. Așa am făcut cunoștință cu Pepco, acum 3 ani, într-o vreme cu grave carențe culinaristice (nu că acum ai găsi mai mult de două pahare identice la mine în bucătărie ori vreo oală capabilă). Nu mai știu ce zarzavaturi cumpărasem dintr-un hypermarket și mă pregăteam să părăsesc incinta. În drumul spre ieșire, am văzut pe aleea cu magazine ceva alb și pufos stand lângă alte ceva-uri albe și posibil interesante, pe rafturile unui Pepco. Era prima dată când îmi ieșea în cale magazinul și mânată fiind de forfotă (cred că tot perioada sărbătorilor era), am purces întru explorări. Atunci am luat prima dată contact cu magazinele lor și de atunci am rămas client fidel #ceamaifidelăfată.

Este deci o mare bucurie pentru mine să pot astăzi să scriu postul acesta în colaborare cu Pepco, al cărui fan declarat sunt încă din 2015 (iar când spun declarat, mă exprim în cel mai propriu sens al cuvântului – dovada iubirii poate fi găsită pe Facebook într-o postare făcută la acea vreme).

z copy

pepco3 pepco4

Noiembrie 2017, ParkLake

Înarmată cu un coș muuult prea firav pentru toate doleanțele mele decoraționistice și-un voucher de 250 de lei, m-am plimbat timp de câteva ore printre rafturile încărcate de pufoșenii/decorațiuni/jucării/crăciunisme/ustensile de bucătărie și alte trebuincioase casnice, orientată în principiu spre zona de Crăciun. Și în anii trecuți mi-am cumpărat mare parte din ornamentele pentru brad din Pepco (căci modele multe și prețuri foarte bune spre moca) iar anul ăsta, m-am bucurat să scotocesc printre rafturile peretelui ticsit de globulețe, beteală, instalații și decorațiuni de Crăciun din Park Lake.

Auriu, argintiu, roșu, verde, rotund, cilinidric, pătrat, câte două, câte patru, câte douăsprezeze, câte globuri vrei tu, lumânări, suporturi de lumânări, felinare, ambalaje pentru cadouri, panglici, ghirlande, vârfuri de brad, fundițe, îngerași, oameni de zăpadă, moși, brăduți, clopote, arggghhh! Tot ce vrei și ce nu vrei, AVEAU (pentru și mai multă inspirație, a se vedea aici: descoperatitalentul.pepco.ro)

Plus, bineînțeles, urechi de ren:

pepco5

Cu ce m-am întors acasă?

Daruri multe, din tolba moșului, concretizate în două sacoșe grele (a se vedea videoul de unboxing aici):

pepco6 copy

1. Pături pufoase. Două, să fiu sigură.

Una roz, mare, amplă (160 x 200 cm), căptușită, dintr-un material extrem, extrem de moale și pufos, ca blănița mustăcioșilor mei blonzi. Bună de decor (Instagramabilă maxim) dar mai ales călduroasă.

Cea gri este puțin mai anemică din punct de vedere al dimensiunii însă la fel de pufoasă și super drăgălașă, având un ren cusut pe-o parte. Mai aveau roșii cu moș în loc de ren și albe, cu om de zăpadă în loc de ren. Având însă doi motani mai tuciurii ca noaptea, a trebuit să mă resemnez cu gri.

Crudă soartă.

pepco 7A

2. Tic-tac

Un ceas de inspirație vintage, alb, cu aspect ușor antichizat (nu știu dacă vedeți din poză însă pare ușor ștearsă vopseaua pe alocuri, dând astfel senzația unui model vechi). Poate fi agățat pe perete sau în repaos, ca în cazul de față, așezat elegant pe madam Chanel. Am mai luat și niște globulete, instalații, să-i țină companie…

pepco8

3. Și mai multe pufoșenii!

Aveau prea multe modele de papuci/botoși ca să pot alege cu ușurință însă criteriul meu de selecție a fost iarăși unul coloristic. Gri, să mă asortez cu păturica și gri ca să nu se facă GRI din prima zi de purtare (am mai încercat eu cu papuci albi/bej și i-am făcut buni de dat la gunoi în câteva zile). Cei pe care i-am ales sunt dintr-o pânză cu steluțe (scrie pe ei “Shine like the Stars”) iar interiorul este căptușit cu un soi de blăniță artificială albă. Super pufoși și plăcuți la atingere.

pepco6aa

4. Globuri, globulețe, instalații, decorații

Prețurile încep undeva de la 1-2 lei pentru decorațiuni (mi-am luat un set de 12 globulețe cu 2,99 lei), astfel încât am plecat acasă cu suficient material de împodobit un brad mediu. Preferatele mele sunt renul și inima elegantă din partea dreaptă, fiind decorațiuni deosebit de elegante atât de agățat în brad, cât și prin casă, pe clanța unei uși, pe un perete, pe mânerul unui sertar sau chiar la chei…

pepco13

salata

Am mai luat și o sticlă cu beculețe pe interior, să lumineze frumos noaptea (cu scrisori de la iubiți plecați pe mare n-aveau), cât și o căciuliță și un om de zăpadă dintr-un soi de hârtie lucioasă, foarte frumoși, de pus în brad. SAAAAU, noul fashion statement: cercei. Înnebunesc ăia la Milano, vă spun eu.

Puteți vedea toate alegerile în ultimul video de pe canalul meu de Youtube dar până atunci însă, am și un concurs pentru voi, în cadrul căruia puteți câștiga 250 de lei de cheltuit în Pepco, după bunul plac. Recomand păturile pufoase și cam tot ce am luat dar hei, voi alegeți. Ca inspirație, puteți arunca o privire pe broșura de aici.

Ce trebuie să faceți?

Lăsați un comentariu la postul acesta prin care să-mi spuneți care este articolul vostru preferat din cele pe care vi le-am arătat și unde l-ați așeza în casă. De asemenea, o adresă de e-mail ar fi beton, ca să pot lua legătura cu voi, în caz de baftă supremă.

Mult succes!

pepco14

Top: Primark

Fusta/Skirt: vintage

Pantofi/Shoes: Dune

Pălărie/Hat: vintage

Curea/Belt: H&M

Pijamale și alte pufoșenii/Pjs and the fluffy stuff: Pepco

Photo credits: The tale within a photo

[UPDATE] Mulțumesc tuturor pentru participare! Caștigatoarea este brezoianu.denisa@yahoo.com! Felicităăăăări!

 

4.750 Comments

 1. Florentina
  decembrie 6, 2017 / 10:52 am

  Categoric, patura pufoasa roz bate tot :)) imi place tare mult si ar merge de minune in camera mea, pe pat. Mai ales ca am camera in nuante de alb-maro-roz.

  • Cornescu Ramona
   decembrie 8, 2017 / 7:34 pm

   Hey , mi-au placut foarte mult acele decoratiuni de Craciun , sunt splendide as vrea sa le am aici cu mine in camera mea si cand ma uit la ele sa -mi amintesc de tine , de povestile si videourile tale,esti un om superd , Andreea ?

   • Ana-Larisa
    decembrie 9, 2017 / 6:40 pm

    Mie îmi place cel mai mult pijamaua,iar mai apoi păturica roz. Pupici ?

    • Sorina
     decembrie 10, 2017 / 7:06 pm

     Pijamaua pufoasaa pentru o iarna geroasa!⛄??

    • Anca
     decembrie 11, 2017 / 2:11 am

     Iubesc Pepco , chiar azi am ajuns într-unul din magazine și nu am putut pleca cu mâna goală. Toate articolele sunt frumoase , dar cu siguranța ma voi duce sa mi achiziționez instalația cu globuri și sticla aceea.☺️

     P.S: Nu pot rata ocazia așa ca ți voi spune din nou ca ești preferata mea , îmi place foarte mult stilul tău și nu cred ca voi renunța vreodată la clipurile tale ! ❤️

     Email: ancaa001@gmail.com

   • Maxim Stefania
    decembrie 10, 2017 / 5:12 pm

    Pepco e un magazin de unde nu poți sa ieși cu mâna goală. Îmi place foarte mult acest magazin. Articolul meu preferat e pijamaua, dar și acea pătura roz e foarte drăguța.

    • Denisa
     decembrie 10, 2017 / 10:46 pm

     Pijamaua este geniala!!!

    • Laura
     decembrie 10, 2017 / 11:19 pm

     Pepco este magazinul meu „de suflet” 🙂 si pot sa zic cu cea mai mare siguranta ca iubesc paturicile lor, imi place sa le asez pe pat dar si pe scaunul biroului.

   • Sorina Stan
    decembrie 12, 2017 / 3:50 pm

    Mie imi plac cel mai mult globurile. Ele ar infrumuseta bradul.

   • Andrada Lazar
    decembrie 14, 2017 / 9:27 am

    Nu ma pot decide intre pijama sau patura roz. Amandoua sunt adorabile! ??? Patura ar fi perfecta pe pat, in timp ce pijamaua e super pufoasa si vine in contact direct cu pielea.
    andradamunteanu@gmail.com

  • Cati Dincă
   decembrie 8, 2017 / 7:42 pm

   Mie imi place finlanda tip globuri cu lefuri as pune o intr-un borcan tip pentru pești si cu zăpadă artificială în sufragerie.

   • Codreanu iulia
    decembrie 10, 2017 / 12:31 am

    Mie cel mai mult mi.au placut paturicile de altfel am si eu una …..o indragesc mult… ❤❤

  • decembrie 8, 2017 / 7:44 pm

   Buna! Mie cel mai mult mi-a plăcut păturică cu ren si globuletele roz

   • Untaru Georgiana
    decembrie 14, 2017 / 12:40 pm

    Paturica roz este super draguta<3. Ar arata super bine in mica mea camera de camin:d.

  • Andreea
   decembrie 8, 2017 / 7:47 pm

   Pijamaua este articolul meu preferat,deoarece îmi ține de cald și aș așeza-o pe mine.

   • Gulie Diana
    decembrie 10, 2017 / 11:47 am

    Bună Andreea, toate decorațiunile care le-ai ales sunt minunate, dar cum și mie de altfel îmi plac pufoseniile ca și ți, mi-au plăcut foarte mult pijamaua și paturica roz! ❤??????

  • Verineea
   decembrie 8, 2017 / 7:48 pm

   Paturicile,ce-a roz cât și ce-a cu ren îmi plac și sunt sigura ca ar arată foarte bine in camera mea sau a părinților mei :)) și mai mult cred ca sunt extraordinare de pufoase!Bradutii sclipiriciosi sunt drăguți,cred ca ar arată minunat pe noptiera.Si ce sa mai spus ca tot vine Crăciunul,decorațiunilor sunt minunate și ar arată de minune in brad !
   viculeana25@gmail.com

   • Mălina
    decembrie 10, 2017 / 9:19 pm

    Fara indoiala ca paturile sunt articolele mele preferate, deoarece detin o mica „colectie” de astfel de pufosenii..mai colorate, mai simple, mai pline de reni, fulgi, oameni de zapada etc…si zic ca una in plus nu strica pe patul meu. ❤

   • Roxana
    decembrie 12, 2017 / 12:41 pm

    Mie îmi place mult sticla cu luminițe în interior !!! roxana.gontaru@yahoo.com

  • decembrie 8, 2017 / 7:51 pm

   Îmi place foarte mult pătură mi-as pune-o la mine pe pat

  • Neagoie Ariana
   decembrie 8, 2017 / 7:56 pm

   Categoric paturica roz și cred ca ar arata beton în camera mea,pe pat?????❤

   • Mircea Marina
    decembrie 9, 2017 / 6:55 pm

    Îmi plac toate produsele prezentate, dar păturica roz e superbă!

  • Andreea Tan
   decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

   Buna!

   • Andreea Tan
    decembrie 8, 2017 / 8:09 pm

    Bună! Esti foarte tare? si succes in continuare??? Ei bine ca idee eu as atârna globurile luminoase de perdea dar daca crezi ca frici perdeaua? in jurul oglinzi ar arata bine …dar imi place si suportul auriu de lumanari in care as pune o lumânare albă sau roșie iar jos pe picior i-as pune niste zăpadă artificială…dar brazi care arata superb de asemenea le-as pune in goluri rotunde cu zăpadă artificială brazi in mijloc lângă vrio două conuri(vopsite in alb putin de jur împrejur) sau in loc de conuri golurile luminoase ???sper ca am fost iti plac ideile mele…?????????????

   • Elena Constandache
    decembrie 12, 2017 / 2:19 pm

    Patura roz este incredibila,pur si simplu o ador,abia astept sa imi achizitionez una

  • Ruxandra
   decembrie 8, 2017 / 8:07 pm

   Pijamaluta pufoasa e preferata mea si desigur ca nu o sa o asez in casa pentru ca va sta pe mine☺️❤

  • Ruxandra Maria
   decembrie 8, 2017 / 8:08 pm

   Pijamaluta pufoasa e preferata mea si desigur ca nu o sa o asez in casa pentru ca va sta pe mine☺️❤

  • Denisa
   decembrie 8, 2017 / 8:08 pm

   Pătura pufoasă roz,pe canapeaua din sufragerie ,cu un roman polițist!Adresa pe care mă poți contacta este cea de intagram sunt activă mai mereu @theodora_denisa .Te ador!

  • Ana
   decembrie 8, 2017 / 8:12 pm

   Ador ceasul, ar merge f bine la mn in biblioteca ???

   • Pastiu Antonia
    decembrie 9, 2017 / 11:59 pm

    Patura/covertura roz , evident .
    Suuunt nebuna dupa paturi pufoase si colorate , sunt o fană înrăită Pepco. Mi-o imaginez perfect pe patul plin cu perini colorate si unicorni roz ( chiar am un unicorn roz si imens) 🙂 As fi super incantata sa câștig voucherul? Mai ales ca sunt nebuna dupa decorațiuni si craciun!

  • decembrie 8, 2017 / 8:15 pm

   Imi place foarte mult instalatia cu globuri pentru ca iarna ador sa vad luminiteeee, si as pune o in jurul biroului?

  • Bianca Andreea .S.
   decembrie 8, 2017 / 8:19 pm

   Patura roz este prefera mea pe ea aș așeza-o pe fotoliul meu alb. Pwp.

  • Luiza
   decembrie 8, 2017 / 8:21 pm

   Mie îmi plac la nebunie pufoseniile,așa de bine ma simt in ele,încât nu m-aș mai despărți de ele!!! Păturica ar da bine
   pe pat iar o pereche de papucei pufoși s-ar potrivi in picioare!

  • Alina Bulgaru
   decembrie 8, 2017 / 8:25 pm

   Și mie îmi place foarte tare patura roz.As pune-o pe pat de sărbători!
   Mă poți căuta pe Facebook
   Cu numele: Bulgaru Alina Mihaela

  • Cristiana
   decembrie 8, 2017 / 8:26 pm

   Produsul meu preferat este paturaa roz murdar puufoasa❤❤este superba si am si eu ceva asemanator pe gri tot de la pepco?

  • Florentina
   decembrie 8, 2017 / 8:31 pm

   Pijamalele acelea sunt beton …A-şi opta pentru ele . În nopțile acele în care bei o ciocolata calda cu bezele alături de familie povestind prostii dîn copilărie. ..?

  • Calmuschi oana
   decembrie 8, 2017 / 8:32 pm

   Eu as alege globletele și le-as atârna pe tavan❤❤

  • Tosa Ecaterina
   decembrie 8, 2017 / 8:33 pm

   Patura ,pijamaua si papucii ar transforma o zi de vineri banala in una perfecta. tosa.flori@yahoo.ro

  • decembrie 8, 2017 / 8:34 pm

   Sincera sa fiu ceasul acela e superb mai ales ar sta super bine la mine pe birou deoarece mereu întârziere și nu sunt punctuala așa ca acela e perfect

  • decembrie 8, 2017 / 8:43 pm

   Globuletele cele mici îmi plac mult …le.as vedea intrate intre conuri și zăpadă artificiala și poate niște batoane de scorțișoară ar arata mega frumos și sunt și cu sclipici și au și preț foarte mic

  • Costea ioana
   decembrie 8, 2017 / 8:45 pm

   Bună,pijamalele pufoase sunt preferatele mele,toate imi plac,s e greu să te deciZi,si mie imi plac pufoseniile,s pentru un somn liniștit s pufos s călduros am ales pijamalele,te pup esti minunată

  • Alina
   decembrie 8, 2017 / 8:45 pm

   Imi place foarte mult acea patura roz pufoasa ,as sta pe pat invelita in ea si cu o cana de ciocolata calda in mana.

  • Raluca Maria
   decembrie 8, 2017 / 8:53 pm

   Buna Andreea si felicitări pt video-urile frumoase si haioase pe care le faci ,ma înveselesc de fiecare data când te urmăresc. ?Vreau sa îți urez „Crăciun fericit!”alături de cei dragi si sa rămâi mereu aceeași persoana sinceră si vesela la fel cum ești acum .Legat de concurs ,cel mai mult mi-au plăcut :căciula aurie si ornamentul sub forma de om de zăpada pe care le-as așeza pe noptiera si care in mod sigur mi-ar da o buna-dispoziție in fiecare zi de sărbători .?

  • Geru Bianca
   decembrie 8, 2017 / 9:04 pm

   Ceasul e foarte frumos si cred ca la.si așeza in camera mea care este alba.Te pup!

  • Dogeanu Nicoleta
   decembrie 8, 2017 / 9:20 pm

   Mie îmi plece furate mult pijamaua e simpatica și pufoasa

   • Dogeanu Nicoleta
    decembrie 8, 2017 / 9:23 pm

    Mie îmi plece fuarte mult pijamaua e simpatica și pufoasa

  • Ionescu Ada
   decembrie 8, 2017 / 9:28 pm

   Paturica roz e preferata mea? As pune-o pe canapeaua unde citesc, ar fi perfect alaturi de un ceai bun, singura problema ar fi sa nu adorm citind la ce relaxara as fi:))

  • Andreea Bogdan
   decembrie 8, 2017 / 9:41 pm

   Mie mi-a placut mult pijamaua pufoasa, foarte adorabila ? . Mi-ar placea sa-mi cumpar una mie si sa pot face cadou o pijama asa minunata ☺ Pupici cu drag catre Balaban

  • Bugar Oana
   decembrie 8, 2017 / 9:42 pm

   Preferatul meu este inima globulet. As agata-o cuștii câinelui meu ca sa fie și el în spiritul crăciunuluI.?

  • decembrie 8, 2017 / 9:43 pm

   Deliciozitățile de pături!!!!! :*

  • Maftei Alexandra-Maria
   decembrie 8, 2017 / 9:43 pm

   Pijamalele sunt adorabile ! ❤ Chair si eu am acuma pe mine pijamale si papuci de casa de la pepco.❤

  • Sabina
   decembrie 8, 2017 / 9:48 pm

   Eu mi as dori o redecorare a casei mele si inclusiv a bradului , care este elementul cel mai important , asa ca mi as dori globuletele , instalatiile si toate acele decoratiunii superbe!!

   • Tudose Olivia
    decembrie 12, 2017 / 8:43 pm

    Buna Andreea, trebuie sa recunosc ca acum te-am descoperit. Am privit pozele si stilul tau m-a impactat. Da, imi doresc sa castig, cine nu-si dorește asta? Dar si daca nu castig, ma bucur ca te-am gasit ca si sursa de inspiratie! :-*

  • Nicoleta
   decembrie 8, 2017 / 9:50 pm

   Categoric păturică roz dar și tenul si inimioara elegantă!! ??

   • Nicoleta
    decembrie 8, 2017 / 9:51 pm

    Categoric păturica roz dar și renul si inimioara elegantă!! ??

  • Elena G
   decembrie 8, 2017 / 10:16 pm

   Mie îmi plac foarte mult globurile,le ador!? Imi place foarte mult să împodobesc bradul și de aceea in fiecare an merg cu părinții să caut cele mai frumoase si mai rafinate globuri. Bineînțeles că nu o să lipsească instalația si fundițele aurii. De obicei merg pe tema verde, roșu, auriu sau argintiu. Mi.aș dori foarte mult să câștig!!! Ar fi o mare plăcere❤??

  • Diana
   decembrie 8, 2017 / 10:23 pm

   Heiii Andreea …. Te ador si vreau sa iti urez sarbatori fericite !
   Si eu ador Pepco si toate produsele lor , de aceea imi e foarte greu sa ma decid
   … Dar totusi , cred ca preferatele mele sunt globuletele cu leduri … Cred ca ar arata incredibil in camera mea , deasupra geamului …
   ????

  • Ilciuc Adina
   decembrie 8, 2017 / 10:32 pm

   Clar cel mai frumos obiect este ceasul vintage, care ar arăta de minune pe biroul meu lângă multele lumânări parfumate.

  • Anamaria
   decembrie 8, 2017 / 10:40 pm

   Imi place foarte mult păturică ta , este foarte frumoasă și ai luat o la un preț foarte bun.

  • Ilie Ana Maria
   decembrie 8, 2017 / 10:52 pm

   Buna ! Cele mai dragute articole sunt paturile . Sper sa castig ( chiar daca nu o sa se intample asta )
   ?Vreau sa castig o patura ( nu conteaza care )

  • Sabina
   decembrie 8, 2017 / 10:53 pm

   Paturica cea roz si pufoasa imi place foarte mult! 🙂 :*

  • Ilie Ana Maria
   decembrie 8, 2017 / 10:53 pm

   Vreau o paturica pufoasa . Sper sa castig !??

  • Popa andreea
   decembrie 8, 2017 / 10:58 pm

   Sper sa castigi

  • Anamaria
   decembrie 8, 2017 / 11:19 pm

   Imi plac foarte mult papucei pufoși de casa , mai ales in anotimpurile mai reci mi se pare ca imi aduc o stare de confort mai ales cand stau cu o cana de ceai si lenevesc uitandu-ma pe geam la cum ninge sau cum mai cade cate o frunza plina de poveste.

  • Ruxandra
   decembrie 8, 2017 / 11:23 pm

   Cu siguranță,păturile sunt preferatele mele!După cum spuneai si tu in fata unui şemineu,cu o ciocolata calda și o carte buna ..mmm..ce bine sună!

  • Maduuu998
   decembrie 8, 2017 / 11:24 pm

   Pijamalele, lee vreauuu, pe mine ,cu o cana de ceai imensă si un serial bun..

   Madalinamaria442@gmail.com

  • Svetlana
   decembrie 8, 2017 / 11:25 pm

   Artivolul preferat este ceasul vintage,cu siguranta va arata fain in dormitor!

  • Ladaru Eliza-Alina
   decembrie 8, 2017 / 11:31 pm

   Patura cu ren este preferata mea! ?? Locul ei ar fii in camera nepotelului meu , unde isi petrece tot timpul .

  • Roșu Aura Brândușa
   decembrie 8, 2017 / 11:56 pm

   Preferata mea a fost și este instalația cu globurețe???

   • Cozonac Lavinia
    decembrie 9, 2017 / 4:26 pm

    Cel mai mult mi-a plăcut pătura aceea roz și mi-ar merge suuuper în camera mea???

  • Bella
   decembrie 9, 2017 / 12:38 am

   Pătură roz trebuie să o iau și eu neapărat<3 diavoliță_mirela@yahoo.com

  • Pomana Cristina
   decembrie 9, 2017 / 12:47 am

   Pijamalele sunt frumoase,mai ales că eu fac colecție de ele, iar tu Andreea ești o frumusețe de fata și la propriu și la figurat.

  • Sandu Alina
   decembrie 9, 2017 / 1:25 am

   Lumânările in forma de brad, le-aș pune pe noptieră! Te pup ??

  • Alexandra
   decembrie 9, 2017 / 8:02 am

   Patura cu ren ar fi perfecta in camera mea si acel ceas ar merge in camera bunici mele???

  • Elena
   decembrie 9, 2017 / 8:15 am

   Pijamaua cu ursi polari.

  • Alexia Balan
   decembrie 9, 2017 / 8:26 am

   Eu as alege paturile , deoarece imi petrec cam 2 sapt din luna la spital si mi-ar prinde bine o patura si acei papuci de casa .
   Esti o scumpa si sa faci cati mai multi abonati.
   Email : loredanabalan18@yahoo.com

  • Zinculescu Elena
   decembrie 9, 2017 / 9:04 am

   Buna,mai intai de toate vreau sa iti spun ca esti superba si te urmaresc de 3 ani.Articolul meu preferat este patura pufoasa roz.Eu as pune-o pe canapeaua din camera mea.Patul meu este in nuante de roz,dar nu acel roz fff deschis,un roz apropiat de culoarea paturii.Te rog ca atunci cand faci extragerea sa o faci pe youtube pentru a putea vedea cine castiga.Nu uita ca esti super.Sa sti ca am dat like la video si o sa si pun un comentariu.Te pup si noroc in continuare!

  • Irina
   decembrie 9, 2017 / 10:37 am

   Mi-a plăcut cel mai tare inimioara și de asemenea renul. Niste decorațiuni foarte frumoase pe care ar trebui sa le aibă în casă orice iubitoare a frumosului.

  • Andrada Hornung
   decembrie 9, 2017 / 10:45 am

   Patura pufoasa,pe care as pune o pe pat alaturi de alte perne dragute.❤️❤️
   Email:andradahornung@yahoo.com

  • decembrie 9, 2017 / 10:56 am

   Globuri,glubulețe,instalații, decorații! Sunt cele care aduc în casa fiecăruia spiritul Crăciunului!În brad,pe la uși, pe șemineu sau lucruri manuale făcute cu ele,într un glob sau alături de niște conifere, lumânări și coji de portocală!

  • Laura
   decembrie 9, 2017 / 11:51 am

   Desigur că ador toate produsele achizițonate de tine, însă dacă e să aleg păturica aceea pufoasă mă încântă enorm.?
   email:stirlaura99@yahoo.com

   • Alexandrina
    decembrie 10, 2017 / 6:15 pm

    Îmi plac instalațiile și aș vrea să le pun în camera mea

  • Purcaru Andreea
   decembrie 9, 2017 / 12:10 pm

   Sticla cu lumina mi-ar plăcea! As pune-o langa pat! ❤

  • Nicolae camelia
   decembrie 9, 2017 / 12:52 pm

   Toate articolele alese de tine sunt foarte frumoase dar cel mai mult imi face cu ochiu pătura gri cu ren, as sta pe canapea uitându.ma la filme de crăciun si învelită în păturică.

  • Alexaaa
   decembrie 9, 2017 / 1:38 pm

   eu as vrea patura pufoasa, este foarte frumoasa si de ce nu?
   s ar potrivi de minune in patul meu, mai ales ca am camera in nuanta roz.
   sper sa castig, chiar daca sunt sanse mici.

  • Andreea Anne-Mari
   decembrie 9, 2017 / 2:02 pm

   Categoric preferatele mele sunt pijamalele cu ursi polari dar si paturelele acelea super flafyy .Faci o treaba foarte buna si cu blogul dar si cu canalul.Sa nu te lasi niciodata pentru ca faci o treaba foarte buna.❤❤❤???

  • Andreea Anne-Mari
   decembrie 9, 2017 / 2:06 pm

   Cel mai mult imi plac pijamalele cu ursii polari si paturile .Sigur imi vor tine de cald . Te pwp si niciodata sa nu te lasi de ceea ce faci pentru ca faci super bn treaba si pe blog dar bine inteles si pe youtube.❤?❤?❤?

  • Rafila
   decembrie 9, 2017 / 2:06 pm

   Eu mi-aș dori sa am pijamaua pentru a sta in pat cu pisicile mele 😉 / rafilasuci@gmail.ro

  • Zaharia Melissa
   decembrie 9, 2017 / 2:26 pm

   Articolul meu preferat este categoric pătura cu tematica de Crăciun, pentru ca fac parte din categoria oamenilor obsedați de Crăciun ? Bineînțeles, si celelalte lucruri alese de tine sunt super drăguțe??
   Email: melissa_emilia@yahoo.com

  • decembrie 9, 2017 / 2:35 pm

   Pătura gri arata superb??

  • Toader Izabela
   decembrie 9, 2017 / 2:41 pm

   Imi place pijamana ,patura moale cu ren ,ceasul,papucii de casa

  • Ary_aryel
   decembrie 9, 2017 / 2:42 pm

   PREFERATELE : Sticla cu led-uri si pijamaua cu ursi polari!!!!!!!!!!!!!
   Sticla as pune-o langa pat pentru a adormi cu gandul la acel mes frumos,iar pijamaua as pune-o pe mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Te descurci de minune cu vlogurile!!!!!!!!!MARE FANA !!!!!!!<3<3<3<3

  • Stefania
   decembrie 9, 2017 / 3:05 pm

   Produsele mele preferate sunt pijamalele pufoase și papucii de casa și le-as așeza sub brad drept cadou pentru cei dragi. Asaveistefaniamadalina@gmail.com

  • Liana Popa
   decembrie 9, 2017 / 3:13 pm

   Articolul meu preferat este patura roz,pe care as putea sa o asez in dormitorul meu;insa toate articolele sunt foarte dragute.

  • Florentina
   decembrie 9, 2017 / 3:29 pm

   Cel mai mult imi plac pijamalele pentru ca sunt mare fan, toata ziua stau imbracata numai asa, iar daca mai sunt si pufoase cred ca e o afacere super bunaa ! despinabaciu@yahoo.com

  • Cozonac Lavinia
   decembrie 9, 2017 / 4:31 pm

   Cel mai mult îmi place pătura roz și mi-ar merge suuper în camera mea???

  • Maria
   decembrie 9, 2017 / 6:10 pm

   Sticla este articolul meu preferat deoarece are un mesaj ce te pătrunde. Aș pune-o în orice colț din casă însă cel mai bine îi șade lângă bibliotecă!

  • Pedolu Andreea
   decembrie 9, 2017 / 7:15 pm

   Mi-aș dori globuri , globulete, instabatii si decoratii. Mi-as decora de Crăciun vradul cu ele.

  • Prodanoiu Anca
   decembrie 9, 2017 / 7:16 pm

   Mie imi place ceasul si l as folosii pt un ornament de Craciun punand ul intr un acvriu impreuna cu conuri de brad … :)))))

  • Cristina
   decembrie 9, 2017 / 7:23 pm

   Mie mi-a plăcut foarte mult acea pătură pufoasa roz, pe care îmi doresc să o pun in noua mea camera, de Crăciun!❤

  • Alexia
   decembrie 9, 2017 / 11:16 pm

   Mi-a placut cel mai mult pijamaua.

  • Mezea Oana
   decembrie 9, 2017 / 11:19 pm

   articolul meu preferat este ceasul, pentru ca sunt o iubitoare extrem de mare cand vine vorba de vintage :))

  • Alexandra
   decembrie 10, 2017 / 12:18 am

   Sunt obsedata de materialele de genul celor din pijamaluta…se simt super pe piele
   ?

  • Tacu Elena
   decembrie 10, 2017 / 12:24 am

   pijamauaaa ,am una asemanatoare dar mai vreau una pentru craciunnn

  • Radu Nicoleta Georgiana
   decembrie 10, 2017 / 12:42 am

   Categoric păturica gri este favorita mea,un articol home foarte sweet in acest anotimp,am una in culoarea zmeurei,câte tot primită de Crăciun ❤️ As pune o in living,pe una din cele doua canapele,atunci când ma uit la clipurile tale,filme,etc . (Îți las și email ul aici radu.nicoletageorgiana23@yahoo.com) kisses

  • Diana Despina
   decembrie 10, 2017 / 12:48 am

   Mi-au placut super-mult acele inimioare pentru brad, sunt exact stilul meu si tot acolo le-ar pune si eu :D. Te pup cu drag!

  • Alu
   decembrie 10, 2017 / 2:33 am

   Pijamaua este preferata mea dintre toate celelalte lucrușoare ? mi-as dori și eu una ca sa o port in zilele când ninge ❄️

  • Diana
   decembrie 10, 2017 / 9:59 am

   Sincer, nu ma pot decide intre patura cu ren si pijamale.Dar, oricum, ma voi indrepta intotdeauna spre caregoria „pufosenii”, in care iti poti gasi refugiul in ciuda frigului de afara, cu o posibila ciocolata calda.
   P.s.:Esti super frumoasa, talentata si muncitoare, imsemni o inspiratie oentru mine.

  • decembrie 10, 2017 / 10:10 am

   Mie mi-a plăcut cum l-ai introdus pe Rumbu in poveste. S-a văzut cât de mult i-a plăcut pătura roz, ca si mie de astfel. Cred ca si eu as fi ronțăit-o, asa-i de faină! ?
   Te îmbrățișez asa cum au făcut-o păturicile.

  • Hlihor Lostun Alexandra
   decembrie 10, 2017 / 10:25 am

   Articolul meu preferat este patura cu ren.Am vazut-o si eu intr-o brosura si mi-a placut foarte mult!

  • Andreea Daniela
   decembrie 10, 2017 / 10:45 am

   Îmi plac toate decorațiunile, dar dacă aș fi nevoită să aleg doar una, aș alege inima. E cel mai potrivit cadou pentru toată familia.

  • Iuriciuc Doina
   decembrie 10, 2017 / 12:03 pm

   Păturica roz îmi place cel mai mult și a-și pune-o pe canapea :3

   • Alu
    decembrie 10, 2017 / 12:07 pm

    Cel mai mult îmi place pijamaua, pare călduroasă și e foarte drăguță. A-și purta-o cu tot dragul ?

  • Calin Ana
   decembrie 10, 2017 / 12:04 pm

   Tot coșul pe care l-ai achiziționat mi se pare fantastic, dar ce mi-a atras atenția este pijamaua și cele 2 paturi pufoase, foarte simpatice si in spiritul acestei perioade. Pijamaua e logic unde as aseza-o, pătura cea mare as așezat-o pe pat, iar cea mică in jurul bradului cu renul a vederea multe alte decorațiuni pe lângă!

  • Irina
   decembrie 10, 2017 / 12:05 pm

   Produsul care mi-a plăcut cel mai mult a fost pijamaua ❤️ (email : irinaconstantin18@yahoo.com )

  • Ancuta
   decembrie 10, 2017 / 1:11 pm

   Imi place păturica gri pentru ca e călduroasă si pufoasa si i-ar sta bine pe patul meu . Pupici

  • Andra Găitan
   decembrie 10, 2017 / 1:58 pm

   Paturica acea rozalie si pufoasa e absolut delicioasa. Special voi face un drum la Pepco sa o achizitionez (pe ea si alte produse interesante). Te pup ❤️ andra_th_g@yahoo.com

  • Barbandeal Andreea-Anca
   decembrie 10, 2017 / 2:12 pm

   Paturicile mi se par extraordinare… Bebele meu de 6 luni ar fi super incantat de cea cu ren. As folosio pt el…in patut. Sarbatori fericite!!!!

  • Denisa
   decembrie 10, 2017 / 2:24 pm

   Pijamalele sunt preferate mele❤️

  • Rafaela
   decembrie 10, 2017 / 2:45 pm

   Bună,mie îmi place foarte mult pătură roz și lumânările în forma de brad.Lumânarea as pune-o pe mobila din sufragerie și pătură roz în camera mea. Sper sa faci și un diy??Ești superba??

  • Malina
   decembrie 10, 2017 / 3:20 pm

   Păturile pufoase sunt categoric cele mai tari articole din haul-ul acesta❤️. Sunt combinația perfectă dintre cosy și cute!?

  • Militaru Beatrice
   decembrie 10, 2017 / 3:48 pm

   Heii. Imi place foarte mult ceasul alb si s-ar potrivi super bine cu „locul meu pentru make-up”, totul acolo este alb si ar arată de minune 🙂

  • Andreea Tauc
   decembrie 10, 2017 / 4:36 pm

   Eu as alege paturica cu ren si lumanarile in forma de braduti, sunt foarte frumoase 🙂

  • Iulia
   decembrie 10, 2017 / 4:50 pm

   Si eu iubesc chestiile pufoase, iar pijamaua si paturicile sunt superbe!! Pepco e intr-adevar un magazin cu articole super frumoase si la pret f bun! ?❄️??☃️

  • Teodora Maracine
   decembrie 10, 2017 / 5:14 pm

   Paturicile si sosetele pufoase sunt produsele mele preferate .le adoor
   Dat fiind faptul ca am si eu in Buzau chair 2 magazine Pepco , as avea ce face cu 250 de lei

  • Vornicu Mădălina
   decembrie 10, 2017 / 7:32 pm

   Mi-aş dori foarte mult paturica roz,deoarece pentru mine e multifunctională :bună de învelit,de ascuns,de făcut poze dar bună şi de ţinut pe umeri in faţa şemineului atunci cand citeşti o carte bună.

  • Simona Buta
   decembrie 10, 2017 / 8:20 pm

   Hmm.. am stat puțin să mă gândesc ce mi-aș dorii, și până la urmă am ales păturica ☺️. Ador tot ce ține de “pufoșenie” și acea pătură ar fi perfectă pentru mine! Îmi și imaginez cum stau învelită cu ea,uitându-mă la un film potrivit Crăciunului cu persoana iubită, iar lumina șemineului cum ne luminează chipurile ❤️. Și nu în ultimul rând o lumânare aprinsă 🙂 .
   Email: buta.simona@yahoo.com

  • Oleniuc Valentina-Andra
   decembrie 10, 2017 / 8:56 pm

   Papucii sunt peste toate, mâine sigur îi am și eu, Pepco,pazea ca vin!! Și ,offf, așa aș vrea să nu chetuiesc toți banii,insa fiecare vizita la Pepco ma lasă cu buzunarul gol?

   Email: valeoleniuc@gmail.com

  • Andrea Preda
   decembrie 10, 2017 / 8:57 pm

   mie Imi plac cel mai mult globuletele cu sclipici,esti foarte draguta te pup

  • Steph22
   decembrie 10, 2017 / 11:24 pm

   Categoric pijamaua pufoasa <3 Sunt o mare admiratoare, mai ales in perioada asta rece, a lucrurilor pufoase. O cana de ciocolata calda, o carte buna, in fata unui foc, cu asa pijamale este un vis!!! Chiar si patura roz, la fel de pufoasa este o nebunie, si ea s-ar incadra perfect in peisajul de basm! Te puup Andreea si succes in tot ceea ce faci, esti minunata! Sarbatori fericite!
   Email: bibicu.stefania@yahoo.com

  • Ana B
   decembrie 10, 2017 / 11:24 pm

   Doar un produs?! E destul de greu..avand in vedere ca m-am simtit ca un copil scapat in curtea de joaca dupa multa vreme de stat in casa! As alege papuceii de casa, pt ca frig si iarna. Sau paturica cu ren?! Greu.. ?
   ana_baias@yahoo.com

  • Stefana
   decembrie 11, 2017 / 3:05 pm

   Imi place foarte mult pufosenia roz de patura,care ar sta superb pe pat in camera mea?

  • Pana Gabriela Catalina
   decembrie 11, 2017 / 9:40 pm

   Pijamalele sunt superbe. <3

  • Elena Calina
   decembrie 12, 2017 / 9:57 am

   Patura pufoasa ar da super bine pe patul meu ♡

  • Simona
   decembrie 12, 2017 / 4:33 pm

   Toate imi plac,este cam greu de ales,dar cel mai mult mi-a placut ceasul acela vintage! Esti minunata,Andreea! Te pup!

  • Vagiuc Delia
   decembrie 12, 2017 / 7:48 pm

   Eu ador lumanarile alea in forma de brad !!!! Le-as pune pe birou 🙂 Adresa mea de gmail e : vagiucdelia@gmail.com

  • Diana
   decembrie 13, 2017 / 4:14 pm

   Imi plac mult de tot ornamentele de Craciun, pentru ca ador perioada asta a anului si mi-as dori mult sa imi imbogatesc colectia!( mai ales daca imi amimtesc de tine , la fix…) Esti o draguta! Pupici! ????✨
   diana131@ymail.com

  • Carman
   decembrie 13, 2017 / 8:59 pm

   Imi plac foarte mult pijamalele,pur si simplu le ador..dat faptul că în fiecare an de crăciun primeam pijamale ! ??

  • Buleandră Viorela
   decembrie 13, 2017 / 10:59 pm

   Pe lângă faptul că toate lucrurile pe care ți le-ai cumpărat sunt extraordinare și mi le-aș dori , preferata mea este pătura roz.De multe ori când merg in PEPCO îmi doresc o pătura roz , dar nu mi-am cumparat-o pentru că îmi fac cu ochiul și alte produse.Acum am șansa 10% sa câștig , dar voi fi OPTIMISTĂ! Succes tuturor!

   • Jitaru Ana-Maria
    decembrie 15, 2017 / 11:14 pm

    Globule pentru ca as decora bradutul din camera mea.

  • Sabina Ioana
   decembrie 15, 2017 / 10:26 pm

   Clar pătura gri este cea care îmi place cel mai mult pentru că recent mi-am cumpărat o faţă de pernă din Pepco şi sunt înnebunită după ea. E atât,atââât de pufoasă şi sunt sigură că la fel este şi patura ❤ O prefer pe gea gri numai pentru renul acela. As alege-o pentru mine

   E-mail: i.24_sabina@yahoo.com

 2. Anki
  decembrie 6, 2017 / 11:45 am

  Imi place foarte tare inima (din fotografia in care o tii alaturi de renul sclipicios). E frumoasa, cu stil si i-ar sta foarte bine in bradul nostrum

  • Ciocan Mihaela
   decembrie 8, 2017 / 7:58 pm

   Cred ca acel ceas cu inspiratie vintage ar arata super bine pe biroul din camera mea.

  • decembrie 8, 2017 / 8:49 pm

   Eu as vrea căciula sa fac o bentita de par personalizata

  • Maria Andone
   decembrie 8, 2017 / 9:29 pm

   Clar Ceasul este unic…si eu l am cumpărat si l am pus pe birou❤

  • Popa andreea
   decembrie 8, 2017 / 10:59 pm

   Mie imi place foarte mult ceasul acela si merge in camera mea, pe birou eu fiind foarte pasionata de stilul vintage

  • decembrie 9, 2017 / 12:19 am

   Pijamalele îmi plac enorm,am o obsesie pentru ele,le aș purta non-stop?

   Te pup!?

  • Flory Floryana
   decembrie 9, 2017 / 12:57 am

   Bună seara, foarte drăguţe sunt toate. Sunt mare fană Petco mai ales că fac decât 10 min pana la el si toate articolele pt casă si copii îmi plac. Paturica cu mos craciun am cumparato si acum ca am vazut în clipul postat de tine îmi doresc sticla cu beculeţe si păturica cu ren.

  • Neagu Sorina Flavia
   decembrie 9, 2017 / 12:58 pm

   Îmi place foarte mult pătura gri cu ren, și ar sta foarte bine la mine în camera pe pat ?

  • Danu Andreea Maria
   decembrie 9, 2017 / 9:50 pm

   Cel mai mult mi-au placut botosi !!!! In perioada asta ador sa port lucruri pufoase!!!

 3. Alexandra
  decembrie 6, 2017 / 1:00 pm

  Eu ravnesc la sticla cu beculete in interior. I-ar sta excelent pe noptiera mea.

  • Nicolae Teodora
   decembrie 8, 2017 / 11:50 pm

   Imi place plapuma gri i-ar sta perfect pe patul meu!

  • Matei Denisa-Antonia
   decembrie 8, 2017 / 11:56 pm

   Imi place foarte mult paturica cu ren si ar arata foarte bine pe patul meu.

  • cute stefania
   decembrie 9, 2017 / 7:57 am

   Cel mai tare mi-a placut pătura roz!!!Îmi place sa stai învelită cu pătura,sa ma uit la televizor,sa beau o cană cu ciocolată caldă!CEL MAI FRUMOS LUCRU!❤???

  • Georgiana
   decembrie 9, 2017 / 4:07 pm

   Imi place patura roz!!Ar sta de minune in camera mea plus ca este in nuante de roooz!
   craciungeorgiana811@gmail.com

 4. Alina Mnt
  decembrie 6, 2017 / 2:26 pm

  Patura cu ren este preferata mea, as aseza-o pe fotoliul in care stau cand citesc sau lenevesc. 🙂

  • Cosma miriam
   decembrie 8, 2017 / 7:21 pm

   Mie cel mai mult îmi place renul si perechea de papuci foarte pufosi
   papucii bine inteles la mine in picioare ar sta, iar renul…oriunde numai sa nu ajunge sora mea de 3 ani la ekl?

  • Denisa
   decembrie 8, 2017 / 7:37 pm

   Cred că pătură e printre preferatele mele, atât frumoasa cât și utilă(că doar tine de cald, nu:) ). Mindenisa08@gmail.com

  • NICOLETA
   decembrie 8, 2017 / 8:30 pm

   Imi doresc foarte mult decorațiuni noi.

  • Bucur Ghiorghita claudia
   decembrie 8, 2017 / 10:25 pm

   Patura cu reni este superba si as ajezao pe fotoliul meu când beau cafeaua

 5. Claudia Danca
  decembrie 6, 2017 / 2:49 pm

  Stiiiclaaaaa,vreau sticla cu beculete pe noptiera mea!!!

  • Lorena
   decembrie 8, 2017 / 10:55 pm

   Globulete alea cu led sunt suberbe cu siguranta ar fi minunate in bradul meu. Iar pijamalele alea atat de pufoase mar tine toate ziua langa brad evident uitanduma la globurile cu led..

 6. Ofelia
  decembrie 6, 2017 / 5:01 pm

  Paturaaaa roz, sigur imi va tine de cald! ❤️

 7. Daniela
  decembrie 6, 2017 / 7:07 pm

  Păturile, clar! În orice culoare și cu orice reni! Sincer mi-aș pune câte o pătură în fiecare cameră, ca să fie bine.

 8. Andreea Postolache
  decembrie 6, 2017 / 7:17 pm

  Tocmai ce am fost luni si am luat 2 pt paturi, pt ca hei…am si 2 pufosi. Plus papuci, okus globuri.

  • Lorena Macovei
   decembrie 8, 2017 / 7:45 pm

   Mie imi place pătura pufoasă de culoarea roz,cred că ar arăta foarte bine la mine le pat,se asortează cu restul camerei

 9. Pocol Malvina
  decembrie 6, 2017 / 7:23 pm

  Paturica gri”anemica”?sigur iar placea bebelui meu (David 2 luni)cel mai pufos si dragalas,simpatic

  • Loredana
   decembrie 10, 2017 / 10:03 am

   Buna ! In primul rând vreau sa îți spun ca ești minunata ! Iar acum am sa încep cu unul dintre preferatele mele : ceasul, este foarte superb și elegant.. și cred ca eu l-as pune in living. Dar nu ma pot abține sa îți spun ca și instalația cu globuri îmi place la Nebunie, iar pe aceea as pune-o la mine in camera in jurul oglinzii

 10. Nicoleta Pahonea
  decembrie 6, 2017 / 7:24 pm

  Imi place renul si inimioara foarte frumoase…

  • Holom Roxana
   decembrie 9, 2017 / 6:30 am

   Papucii si pijamalele sunt superbe!? Ca tot se apropie vacanta de Craciun , mi-ar placea mult sa ma „culcusesc”? in acele pijamale pufoase! ❤❤
   Andreea , nu te urmaresc de foarte mult timp , dar totusi de cand o fac, imi place foarte mult de tine , te ador pur si simplu ! ❤❤ Mereu astept cu drag zilele de joi si duminica , iar alaturi de o cafea, o ciocolata calda etc. te vizionez cu drag ! ????

 11. Amira
  decembrie 6, 2017 / 7:31 pm

  Sticla cu beculețe în interior ar crea cu siguranță o atmosferă hygge în camera mea.❤

  • Ioana N.
   decembrie 8, 2017 / 10:30 am

   Ador ceasul acela , ar arăta minunat pe noptiera mea ,iar pijamalele pufoase ,sunt ceea ce trebuie pentru cele cateva zile de vacanta ,nu as mai iesi din ele ?❤ ,Andreea , esti extraordinara , sa faci in continuare tot ceea ce iti place , iti iese de minune

   ioanalivia20@yahoo.com 0731116242

   • Livia
    decembrie 8, 2017 / 8:50 pm

    Avem gusturi asemanatoare

 12. Alla mese
  decembrie 6, 2017 / 7:57 pm

  Sticla cu beculete pe interior imi face cu ochiul, da da ! Sincer, in baie ar merge, pe blat, langa chiuveta 😉
  Alanaida@yahoo.com

  • Olivia
   decembrie 8, 2017 / 8:50 pm

   Sticla cu beculete?. As aseza-o in geamul de la bucatarie?

 13. Loredana Mitroi
  decembrie 6, 2017 / 9:09 pm

  Niciodată nu sunt suficient de multe pijamale in casa. ?

 14. Lucia Dimitrievici
  decembrie 6, 2017 / 9:46 pm

  Eu si bebe sa lenevim in patura gri cu ren. Pe canapea. 🙂

 15. Pomana Roxana
  decembrie 6, 2017 / 11:11 pm

  Supeeer articol! Sunt o mare fana a magazinului Pepco si mi-ar placea mult patura roz!

 16. diana
  decembrie 7, 2017 / 1:08 am

  patura cu ren e superba ❤️❤️❤️ as aseza-o pe mine seara cand stau pe canapea si citesc, iti urmaresc vlogurile sau stau pe instagram ??

 17. Ana Maria
  decembrie 7, 2017 / 7:37 am

  Renul, chiar daca pare un pic cam mic, l-as pune ca decoratiune pe rafturile mele cu carti si nu doar in timpul sarbatorilor de iarna ^_^
  E-mail: ana.maria.cocanu@gmail.com

 18. decembrie 7, 2017 / 10:52 am

  Acel ceas vintage e tare simpatic și cred că ar arăta foarte frumos la mine pe birou. Să nu mai spun de poze, unde ar ieși clar în evidență!
  e-mail: dianabolog@yahoo.com

 19. decembrie 7, 2017 / 10:55 am

  Paturicaaaaa! Niciodată nu poti sa ai prea multe paturici!As aseza o la loc de cinste in pat, si m-am infololi cu ea de fiecara daca cand cites.
  Email:maria.piciorea.15@politice.ro

 20. Annidora
  decembrie 7, 2017 / 10:57 am

  Renul este adorabiiilll ❤❤??? putin manelos, dar classy in acelasi timp. Cu toate astea, renul nu tine de cald. Deci mi-as dormi mult paturica pufoasa roozzz☺️

 21. Andreea
  decembrie 7, 2017 / 10:58 am

  Renul e preferatul meu. Am cumpărat mulți anul acesta, voi împodobi bradul doar cu reni și clopoței sclipicios, deci și acestuia îi va sta foarte bine în brăduțul meu.

 22. Loredana
  decembrie 7, 2017 / 10:59 am

  Preferatele mele sunt sticla cu beculete in interior si patura cu ren. Toate imi plac dar cele 2 mi au cucerit inima?. Te pup draga mea Balaban! Aaa….si blanosii ?
  loredanacuciureanu_91@yahoo.com

 23. Alina Iancu
  decembrie 7, 2017 / 10:59 am

  Mie imi place mult patura cu ren . Oricum cei de la Pepco au multe decoratiuni frumoase . Multi pupici

 24. Daiana
  decembrie 7, 2017 / 11:02 am

  Pătura gri arata superb! Pe aceasta as alege-o 🙂 dayana_m2@yahoo.com

  • Ana Radulescu
   decembrie 9, 2017 / 11:13 pm

   Imi plac foarte mult toate decoratiunile si pufoseniile posibile dar daca ar fi sa aleg ceva ,globuletele ar fi acelea globuletele cu led si le-as pune la marginea/cadranul patului.D-abia astept sa postezi cat mai repede DIY-ul.Te pup ?? esti minunata!!!!!!!!??

 25. decembrie 7, 2017 / 11:02 am

  Chestii pufoase de la Pepco am deja așa că mă avânt spre decorațiuni. Toate dacă se poate, pentru că atunci când vine vorba de împodobt bradul, decorațiunile mi se par extraordinar de scumpe, mai ales pentru niște lucruri care se sparg cu ușurință. Așa că Pepco e o alternativă ieftină foarte bună.

 26. Adriana
  decembrie 7, 2017 / 11:08 am

  Eu vreau paharul argintiu din cea de-a doua fotografie. Cred ca ar arata super cu o lumanare inauntru, langa restul colectiei mele de lumanari si suporturi. Plus o pijama pufoasa sau o patura la fel de pufoasa nu cred ca mi-ar strica deloc- astea sunt de pus pe propria-mi persoana. adya79@yahoo.com

 27. Lavinia
  decembrie 7, 2017 / 11:11 am

  Wow, super! Si mie imi place mult Pepco, intru aproape saptamanal si ma minunez si ies cu cate ceva de acolo, de obicei cani pe care le adaug la colectia mea de… cani. :)) In fine, din obiectele pe care ti le-ai cumparat – sunt super toate, nici nu mai trebuie sa spun ca se vede cu ochiul liber – eu prefer totusi ceasul ala de inspiratie vintage pe care l-as pune categoric undeva la vedere, pe hol, in sufragerie sau birou; imi place indeosebi mesajul foarte mult, ar fi ca un reminder sa o iau mai usor si sa nu ma stresez cu viata de zi cu zi. (Lavinia2070@gmail.com)
  ❤️ >^.^<

 28. Cristina Popa
  decembrie 7, 2017 / 11:17 am

  Clar ceasul vintage! 🙂
  Deja stiu unde il vreau,pe viitorul meu raft de colt,la loc de cinste cu ramele foto!
  Adresa de e-mail: chrystynyka@gmail.com

 29. Alina Oana
  decembrie 7, 2017 / 11:20 am

  Ceasul, cu siguranţă. De cele mai multe ori uit că există timp, deci ar fi excelent. ⏰

  • Alina Oana
   decembrie 7, 2017 / 11:22 am

   Ceasul, cu siguranţă! De cele mai multe ori uit că există timp, deci un ⏰ ar fi excelent! ?
   alina_gaburoi@yahoo.com

 30. Raluca
  decembrie 7, 2017 / 11:23 am

  Waaa, chiar trebuie sa aleg doar un articol? ? aproape toate sunt extrem de dezirabile. Daaar, cred ca voi alege “globuletele” minunate si tare frumușele, renul si inima, ma gândesc sa le agat de perdeaua din fata biroului meu, sa le văd mereu cand stau la birou si sa ma binedispună.

  email: ralucaa.petria@yahoo.com

 31. Andreea Constantin
  decembrie 7, 2017 / 11:25 am

  Inimioara elegantă. Aş aşeza-o pe birou, alături de celelalte chestiuțe decorative.

  Constantin.rodicaandreea@yahoo.com

 32. Andrada
  decembrie 7, 2017 / 11:28 am

  Sticla cu beculețe ar fi foarte fericită în dormitorul meu (și eu alături de ea).

 33. decembrie 7, 2017 / 11:33 am

  Patura rooooz e ideala pentru piciorele mele mereu reci 😀

 34. Florentina
  decembrie 7, 2017 / 11:35 am

  Categoric ceasul alb, caci de mult timp imi doresc unul ca sa-l pun pe noptierea mea de langa pat.

 35. Adda
  decembrie 7, 2017 / 11:55 am

  Paturica roz este preferata mea si sigur s-ar potrivi cu lenjerie mea de pat fuchsia cu inimioare ???

 36. Andreea
  decembrie 7, 2017 / 11:58 am

  Paturile ??? paturile sunt super dragute..si mai ales acum..paturi peste paturi e tot ce trebuie ? si eu sunt mare fan Pepco..si chiar m-as bucura de premiu ??
  Te imbratisez cu drag??
  andreea.bratu19@yahoo.ro

 37. Alexandra
  decembrie 7, 2017 / 11:59 am

  Pot sa spun ca mi place tooot !!! In mod special păturica cu ren ??? !!!

 38. Nicoleta
  decembrie 7, 2017 / 12:03 pm

  Păturile pufoase ar fi minunate în camera noastrā. Şi pentru Maximus (motanul de serviciu) ?

 39. Tudor Elena
  decembrie 7, 2017 / 12:07 pm

  Patura cu ren este preferata mea, ar sta perfect pe patul meu. :* Te puup

 40. Tiganus Gabriela
  decembrie 7, 2017 / 12:09 pm

  Sticluta cu beculete printre cartile de pe raftul biblioteci!

 41. Cristina
  decembrie 7, 2017 / 12:21 pm

  Imi plac foarte tare papucii si decoratiunile. Si eu sunt fan Pepco si la fiecare vizita plec cu cate ceva in punga 🙂

 42. Farcas rebeca
  decembrie 7, 2017 / 12:22 pm

  Patura roz, ca sa imbogatesc colectia mea de paturi pufoase farcas.rebek@gmail.com

  • Ela
   decembrie 9, 2017 / 10:38 am

   Ceasul alb <3 e minunat!! cat mai aproape de mine, pe noptiere. viorela_ivascu@yahoo.com

 43. Simona
  decembrie 7, 2017 / 12:36 pm

  Preferatele mele sunt cele doua paturi, cea roz in mod special si ceasul ?
  Adresa mea de email e simonaelena.alaci@yahoo.com

 44. Diana
  decembrie 7, 2017 / 12:36 pm

  Paturica roz, evident ;). Ne-ar sta bine impreuna pe canapea!
  ( diana.filip2006@gmail.com)

 45. Ana-Maria Piroi
  decembrie 7, 2017 / 12:41 pm

  Toate sunt super drăguțe. Dar eu am o slăbiciune pt globuri, mi le-aș pune în toată casa, dar cred ca ar fi prea mult??? așa că în afară de clasicul brad, mi-aș împodobi frumos rafturile cu cărți
  ♥️
  Email: piroi.ana@gmail.com

 46. Felicia Bordianu
  decembrie 7, 2017 / 12:43 pm

  Eu ins ravnasc după una din pături…is superbe ambele si venind de la tine o sa fie mai speciala pentru mine

 47. Țopea Raluca
  decembrie 7, 2017 / 12:49 pm

  Adooor păturicile de la Pepco, în special cea roz pe care o ai și tu. Și eu mă consider o clientă fidelă a magazinului, dat fiind faptul ca îl frecventez cel puțin o dată pe săptămană. În concluziee, mi-ar plăcea super mult un voucher de cumpărături de la ei. Te pup?
  E-mail: topea.raluca@yahoo.com

 48. Dutu Raluca
  decembrie 7, 2017 / 12:52 pm

  Imi plac foarte mult globuletele in forma de inimioara si ren, au un aer vintage si cred ca ar merge perfect in bradul meu cu instalatie galbena. P.s. pisoii sunt minunati? raluca_dutu@yahoo.com Sarbatori fericite!! ?

 49. Catalina Mihaela
  decembrie 7, 2017 / 12:52 pm

  Sunt o maaare iubitoare de chestii pufoase, asa ca paturicile sunt de departe articolele mele preferate. ❤ Si totusi.. si papuceii imi fac cu ochiul. ? Pupici, Andreea!

  mihaeladinu97@gmail.com

 50. Chioaca elena andreea
  decembrie 7, 2017 / 1:06 pm

  Paturile sunt beeeton. Daca ar fi,astea mi le-as dori,maxim.;)

 51. Ruxandra
  decembrie 7, 2017 / 1:28 pm

  Clar ceasul!
  E superb si cred ca undeva pe biroul meu ar merge tare bine.
  mail: rux.georgescu@gmail.com

 52. Arion Dorina
  decembrie 7, 2017 / 1:45 pm

  Bună, Andreea. Eu as lua niște instalații și câteva globulețe. Mi ar plăcea sa decorez camera fetelor mele cât mai frumos. ?

 53. Catalina
  decembrie 7, 2017 / 1:51 pm

  Oacilez intre patura roz si decoratiuni. Cred ca patura e mai practica. As lenevi cu motanul meu toata ziua in ea ❤

 54. Nicoleta Neda
  decembrie 7, 2017 / 1:57 pm

  Pătură rooooz, ideala pentru fotoliul în care citesc si (most of the time) lenevesc ?

 55. enache camelia andreea
  decembrie 7, 2017 / 2:15 pm

  Patura pufoaza roz este articolul meu preferat de la Pepco. Cel mai bine ar sta pe pat in dormitor, iar Mylo (the dog) probabil s-ar culcusii in ea fara probleme.
  :))

 56. Oana
  decembrie 7, 2017 / 2:17 pm

  Papucii, ceasul, sticla cu beculețe, trebuie sa ma opresc?!? De ce?! Lucruri frumoase si accesibile! Va pupam!!! oana_cismas@yahoo.com

 57. Raluca
  decembrie 7, 2017 / 2:21 pm

  Le-as vrea pe toate :))) dar cred ca in special patura roz, mai am 2, tot de la pepco, luate anul trecut, cei drept mai micute, dar nu mai am loc sa ma cuibaresc in ele de….catel.. Deci, vreau si eu una doar pentru mine. :))) (ralucacotoi@ymail.com)

 58. decembrie 7, 2017 / 2:36 pm

  Paturica roz sigur mi-ar tine de cald pe canapea cand citesc! ?

 59. Radu Cristina
  decembrie 7, 2017 / 2:38 pm

  Mi-ar place tare mult sa ma incalzesc in una din paturici, pt. ca la fel ca si tine „ma omoara frigul” 🙂

  • Vlaicu Roxana
   decembrie 8, 2017 / 11:19 pm

   Pijamaua pufoasa ma face sa ma simt mai protejata in potriva frigului. ❤❤

 60. Nico
  decembrie 7, 2017 / 2:51 pm

  Patura roz este superba! De fapt toate pufoseniile de la pepco sunt frumoase!

 61. Mary
  decembrie 7, 2017 / 3:05 pm

  Toate produsele sunt foarte dragute dar preferatul meu este ceasul si l-as aseza pe o comoda sau o masuta de decor !
  Email : mari7_s@yahoo.com

 62. Anca Pălimariu
  decembrie 7, 2017 / 3:05 pm

  Păturile pufoase sunt preferatele mele. Eu și fetița mea ne-am culcuşi în ele, indiferent de cușoare. Cu toate ca moțata mea preferă roz. Te pupăm! ???

 63. Cati Carmen
  decembrie 7, 2017 / 3:06 pm

  Imi plac instalatiile lor luminoase cu globuri mari, mate, iar tu esti superba, ca de obicei <3

 64. Mira
  decembrie 7, 2017 / 3:14 pm

  Heeey, patura patura pufoasa roz ma va insoti in sufragerie in timp ce urmaresc seriale si in dormitor pentru un plus de pufosenie while asleep 🙂

 65. Catalina
  decembrie 7, 2017 / 3:24 pm

  Clar patura pufoasa si papucii! Am un stil de a merge incat distrug orice pereche! Eu mi-as putea lua patura si alba, si rosie, nu am niciun motanel care sa o „marcheze”! Nu m-as da in laturi nici de la pijamale, am vazut eu ca au unele super interesante de care m-am indragostit!
  Motoroiu.catalina@gmail.com

 66. Bianca_vintagesoul
  decembrie 7, 2017 / 3:27 pm

  Patura roz,pentru un rasfat maxim . E asa cozy si cu siguranta as fi cea mai fericita sa imi fac un culcus acolo dupa ce vin de la liceu . ?

 67. Nedelcu
  decembrie 7, 2017 / 3:27 pm

  Patura bate totul desiiii,tot pe Rumbu l-as lua acasa.Asta e ne descurcam cu ce avem…Propun ca Pepco sa produca in viitorul apropiat paturi cu Rumbu,caci mare vanzare ar avea??
  mail:diananedelcu2004@hotmail.com

 68. Cristina
  decembrie 7, 2017 / 3:28 pm

  Papucii de casa mi-ar fi tare utili. Nu de alta, dar tocmai ma pregatesc sa ma despart de o pereche similara 🙂

 69. Roxana Gheorghiță
  decembrie 7, 2017 / 3:29 pm

  Inima aurie, clar. As face ceva să o folosesc pe post de broșă/ceva agățat pe la geanta, curea. Ori suport pentru chei, că tot le pierd prin geanta. Sărbători cu stil! ?

  • Georgi
   decembrie 8, 2017 / 8:22 pm

   Cele mai faine lucruri pe care le-ai luat au fost paturile, eu sunt obsedată de ele si le colecționez❤ (georgy_ungur2000@yahoo.com)

 70. Izabela
  decembrie 7, 2017 / 3:45 pm

  Clar pătura roz! Am si eu una geniala tot din pepco, ma acopar de singuratate?… trecând de asta, pătura roz ar trona pe patul din dormitor ?

 71. Catalina
  decembrie 7, 2017 / 3:50 pm

  Paturica pufoasa e preferata mea si as pune-o, categoric in acompaniamentul unui ceai de portocala cu scortisoara, stand pe un fotoliu balansoar in fata unui semoneu. 🙂 (mano_cata_deea@yahoo.com)

 72. Amalia
  decembrie 7, 2017 / 4:07 pm

  Patura roz e preferata mea!

  • Cătălina Maria Cristescu
   decembrie 9, 2017 / 10:38 am

   Nici nu se pune problema de locul unde vor fi puse decorațiunile, toate sunt la fel de frumoase si chiar știu ce articole frumoase au cei din Pepco, vizitez destul de des și chiar din Buzău!? Și mai ales ca se apropie Crăciunul și „venirea Moșului”, ar fi perfect!

   • Cristescu Cătălina Maria
    decembrie 9, 2017 / 10:39 am

    Nici nu se pune problema de locul unde vor fi puse decorațiunile, toate sunt la fel de frumoase si chiar știu ce articole frumoase au cei din Pepco, vizitez destul de des și chiar din Buzău!? Și mai ales ca se apropie Crăciunul și „venirea Moșului”, ar fi perfect!

 73. Cosma
  decembrie 7, 2017 / 4:08 pm

  Cu siguranță păturica roooooooz în care eu şi Ginuța( pisicuța mea) să ne ghemuim şi să bem ciocolată caldă ??? Te pup ??

  e-mail:pcosma0@yahoo.ro

 74. Teodora
  decembrie 7, 2017 / 4:25 pm

  Articolul meu preferat este inimioara. Mi se pare foarte finuta si eleganta si consider ca poate fi un obiect decorativ pentru toate sezoanele. Pupicei ??? usureluteodora@yahoo.com

 75. Andreea Gher
  decembrie 7, 2017 / 5:14 pm

  Papucii pufoși 😀

 76. Florentina Attia
  decembrie 7, 2017 / 5:22 pm

  Patura pufoasa roz ar fi minunata, asezata pe noua mea canapea. Mi-ar tine mie de cald cand ma uit la televizor si in acelasi timp ar proteja canapeaua de gherutele blanosului meu 🙂

 77. Ioana Raluca
  decembrie 7, 2017 / 6:08 pm

  Golurile argintii s-ar potrivi de minune cu ornamentele braduțului meu de anul acesta!

 78. Emilia
  decembrie 7, 2017 / 6:12 pm

  Mi-ar placea patura roz in care sa culcusesc cand citesc, dorm, invat sau sa stau la caldura cu pisoii. Ar trebui musai sa le iau pisoiilor patura separata sa nu ne batem pe ea. As sta in patura pe sofa, in pat. Multumim mult pentru concurs.
  galateya94@gmail.com

 79. Adelina Stănculescu Deva, jud. Hunedoara
  decembrie 7, 2017 / 6:18 pm

  Bună! Îmi plac toate produsele pe care le-ai prezentat cu şarmul tău balabanian! Cel mai tare mi-a plăcut sticla cu beculețe în interior! Cred că voi da o fugă s-o şi achiziționez, apoi să văd şi oferta de globuri că sunt accesibile şi frumoase! Mulțumesc pentru această prezentare!! Te pup şi mult succes mai departe!

 80. Iordache Catalina
  decembrie 7, 2017 / 6:37 pm

  Buna. In primul rand si eu sunt fan Pepco. Toate sunt frumoase si sigur si-ar gasi o intrebuintare…dar cel mai mult paturica gri,pe care ar folosio fimiu(fan ,,pufosenii paturistice” daca ma pot exprima asa) Ar folosi drept cuvertura,paturica,covor…orice ,le ia oriunde se aseaza…are o mini colectie. Te pup cu drag

 81. alexandra carjaliu
  decembrie 7, 2017 / 6:44 pm

  Patura roz este cea mai frumoasa si o vad asezata pe noul meu pat din dormitor.

 82. Cristina
  decembrie 7, 2017 / 7:58 pm

  Mi-as lua tot magazinul insa daca ar if sa aleg cred ca as opta pt sticla cu luminite. I love it:))
  cristina.rodean@yahoo.com

 83. Elena kalenic
  decembrie 7, 2017 / 8:38 pm

  Paturica ruoz pentru pisica mea sofia❤❤❤

 84. Ruxandra Filip
  decembrie 7, 2017 / 10:14 pm

  Patura pufoasa roz este preferata mea, se potrivește de minune in sezonul asta rece(brrrr)??. Pupici?
  ruxi_ru94@yahoo.com

 85. Simina
  decembrie 7, 2017 / 10:17 pm

  Toate articolele sunt super dragute, dar patura roz si pufoasa cred ca e preferata mea. M-ar incalzi foarte bine pe vremea asta rece si ar arata perfect in camera. ?
  simina.giubega@gmail.com

 86. Alexandra
  decembrie 7, 2017 / 10:56 pm

  Îmi plac mult toate dar cred că sunt foarte adorabile inima si renul pe care le-aș așeza în brad !!?? alexandrarobescu04@yahoo.com

 87. decembrie 8, 2017 / 10:20 am

  si mie imi place pepco, l-am descoperit si eu acum cativa ani in Cluj si de atunci imi aleg des lucruri de acolo: colanti colorati, lumanari parfumate, fuste, maiouri, iar anul asta mi-am luat si eu cu iubitul o patura pufoasa ca si a ta, doar ca e simpla, gri :). Dar ce as vrea sa iau in dublu exemplar pentru mine si iubitul ar fi pijamaua pufoasa cu ursii polari, o ador si cred ca in ziua de Craciun cand vrem sa ne relaxam, am arata cel mai bine imbracati asa :)))

  • decembrie 8, 2017 / 10:26 am

   din ce ai prezentat tu aici, clar as alege papuceii de casa care fac treaba buna cu pijamaua si tin maxim de cald; cum zici si tu si eu ador toate chestiile pufoase in aceasta perioada, inclusiv lenjeria de pat, pupici

   • Ionescu Aminata
    decembrie 8, 2017 / 7:44 pm

    Mi-a plăcut enorm instalația din globulețe și mi-aș face o inimioara din ea amplasata la intrarea în casă pentru a putea venii toată lumea la mine acasă cu o stare bună ?

 88. Andra C.
  decembrie 8, 2017 / 10:29 am

  Imi place mult sticla cu beculete in interior. As pune-o pe jos, pe parchet, intr-un colt al camerei. Nici pijamalele pufoase nu m-ar deranja, asezate pe trupul meu de zeita greaca. :))
  andra.ciuca2590@gmail.com

 89. Ioana
  decembrie 8, 2017 / 12:48 pm

  Cu siguranță, pătura roz ar fi perfectă pentru zilele friguroase atunci când mă uit la un film și beau o ciocolată caldă. <3
  petre352@gmail.com

 90. Carmen Stefania
  decembrie 8, 2017 / 2:38 pm

  In mod clar patura pufoasa le bate pe toate, moale la atingere si placuta, ce-ti mai poti dori in zilele friguroase?

 91. Teodora Popa
  decembrie 8, 2017 / 3:14 pm

  Pijamalele îmi plac cel mai mult .. le-aș purta toată ziua?
  pteodora33@yahoo.com

 92. Alexandra Varan
  decembrie 8, 2017 / 4:10 pm

  Paturica cu ren e superba , as pune-o in sufragerie pe canapea .
  sandymea@yahoo.com
  Pepco este magazinul de unde nu poti iesi cu mana goala :* :*

 93. Diana
  decembrie 8, 2017 / 4:55 pm

  Paturicile le ador ! Băiatul meu doarme atât de profund in ele ??

 94. Mihaela Buzescu
  decembrie 8, 2017 / 4:57 pm

  Păturică cu ren îmi place tare mult ????

 95. Andreea Coler
  decembrie 8, 2017 / 4:58 pm

  Sincera sa fiu,mi-as dori paturica,deoarece m-am mutat in casa noua impreuna cu sotul meu mi-as dori ca primul Craciun in casa noua sa fie foarte calduros ! Multumesc ! ❤

 96. Muraru Ana-Maria
  decembrie 8, 2017 / 4:59 pm

  Toate sunt preferatele mele, dar ceasul este cel mai cel pentru ca l am achizitionat si eu, l am pus in bucatarie si ma uit la el de fiecare data cand beau ceafeaua pentru ca are un mesaj tare dragut. Pepco chiar este un magazin de exceptie, este o bucurie sa fac cumparaturi acolo.

 97. Maricuta Nicoleta
  decembrie 8, 2017 / 4:59 pm

  Paturica roz o ador ,ar fi perfecta pentru canapeaua mea in fata semineului !

 98. Barbu Anca
  decembrie 8, 2017 / 4:59 pm

  Imi plac tare mult decoratiunile, globuletele, instalatia. Bradutului meu fitos i-ar sta tare bine impodobit cu ele. Te pup Andreea???.

 99. Ionela Cojanu
  decembrie 8, 2017 / 4:59 pm

  Pătura pufoasă aș alege-o cu mare drag, să stau la gura sobei cu păturica si cu o ciocolată caldă alături de fetita mea, o imagine de vis!♥️

 100. Ioana G.
  decembrie 8, 2017 / 4:59 pm

  Toate produsele sunt suuuperbe, dar cu siguranta ceasul vintage, alb, dragut este preferatul meu. Ar merge de minune pe noptiera alaturi de o carte si o cana imensa de ciocolata calda.

 101. Oltean Diana
  decembrie 8, 2017 / 5:00 pm

  Patura cu Ren e preferata mea și aș pune o în camera mea ?
  dianna_girl9@yahoo.com

 102. Panus Cristina
  decembrie 8, 2017 / 5:00 pm

  Pătura roz, să-mi țină de cald dar și frumos pe patul din cămin:))

 103. Cernencu Lavinia
  decembrie 8, 2017 / 5:00 pm

  Ghirlandele sunt primul accesoriu pe care l-aș achiziționa când as ajunge în Pepco ❤❤

 104. Bianca
  decembrie 8, 2017 / 5:01 pm

  Pătură cu ren este preferata mea, dar bineînțeles toate sunt minunate

 105. Ancuta Bentea
  decembrie 8, 2017 / 5:01 pm

  Ceasul de inspirație vintage mi-a ajuns la inima si l-as vedea pe peretele bucătăriei mele !

 106. Barbu Anca
  decembrie 8, 2017 / 5:01 pm

  Imi plac tare mult decoratiunile, globuletele, instalatia. Bradutului meu fitos i-ar sta tare bine impodobit cu ele. Te pup Andreea???.
  anca.blondix@yahoo.com

 107. Buric Laura
  decembrie 8, 2017 / 5:01 pm

  Ceasul vintige alb?, pue si simplu il ador!

 108. Eralda
  decembrie 8, 2017 / 5:01 pm

  Magazinul meu preferat !!!❤️ Imi place foarte mult acea paturica roz. E superba. Cu siguranta as pune-o pe canapeaua pe care imi petrec putin din timpul meu zilnic!??

 109. Sovoiu Ramona
  decembrie 8, 2017 / 5:02 pm

  Articolul preferat este cel cu globuri glubulete, instalatii, decoratiuni pentru ca sunt superbe, numai cand le vezi iti da senzatia ca este seara de Craciun si tu astepti cu nerabdare venirea Mosului?

 110. Simona
  decembrie 8, 2017 / 5:02 pm

  Paturile pufoase pe canapea

 111. decembrie 8, 2017 / 5:02 pm

  Paturile, orice model, orice culoare, sunt perfecte pentru o seara relaxanta,alături de un ceai si vizionand un film?daiana.lazar@yahoo.com

 112. Irina
  decembrie 8, 2017 / 5:03 pm

  Articolul preferat este pătura roz pufoasa perfecta pentru fotoliul de lângă brad ❤️???
  irinair57@yahoo.com

 113. Cristina Bizdu
  decembrie 8, 2017 / 5:03 pm

  Paturica roz e foarte imbratisabila si iubibila cand vrei sa te culcusesti ?

 114. Bosoiu Catalina
  decembrie 8, 2017 / 5:04 pm

  Paturica cu ren este preferata mea, as aseza.o in patutul lui bebe??

  catalina.joghiu@yahoo.com

 115. Filip Teodora
  decembrie 8, 2017 / 5:05 pm

  Patura roz categoric e preferata mea datorita culorii si ar merge bestial pe patul meu impreuna cu niste luminite atarnate la capul patului???

 116. Vrabie Nicoleta
  decembrie 8, 2017 / 5:05 pm

  As lua pătură pufoasă, as pune o peste tot, pe pat, pe jos ca sa ma tăvălesc pe ea cu bb meu, Andrei, 2ani Mulțumim. Pupici

 117. Defta Violeta
  decembrie 8, 2017 / 5:06 pm

  Paturica gri cu ren ar fi super pentru canapeaua noastra din sufragerie. defta_violeta@yahoo.com

 118. Georgeta
  decembrie 8, 2017 / 5:06 pm

  Imi place asa mult pufosenia pijamalelor de la pepco,aceastea s.ar incadra perfect in camea mea.

 119. Craiasu Bianca
  decembrie 8, 2017 / 5:07 pm

  Imi plac ceasurile foarte mult, așadar aleg ceasul vintage. L-as pune pe etajera de langa pat, pe cartile de povesti din care ii citesc fiicei mele seara.
  E-mail: lungubianca@yahoo.com

 120. Izzie
  decembrie 8, 2017 / 5:08 pm

  Ceasul e preferatul meu, l-am ochit de ceva vreme. Ar sta perfect pe biroul meu langa teancul cu cartile pentru sesiune :))

 121. Laszlo Obreja Diana
  decembrie 8, 2017 / 5:08 pm

  La anul ne vom muta la casa noastra si patura roz ar merge de minune pe patul din camera fetitei mele.
  Dyana_862000 @yahoo.com

 122. Andreea madalina voicu
  decembrie 8, 2017 / 5:08 pm

  Globurile si decoratiunile de brad imi plac maxim.pepco,e magazinul meu preferat.te pup

 123. Timea
  decembrie 8, 2017 / 5:08 pm

  patura roz pufoasa!!

 124. Aliciuc Haba Anca
  decembrie 8, 2017 / 5:09 pm

  Toate imi plac,insa patura gri parca imi face cel mai tare cu ochiul…imi plac si papucii ft mult,se asorteaza perfect cu patura.trebuie sa ajung neaparat la Pepco zilele astea 🙂

 125. Lucia Gheorghe
  decembrie 8, 2017 / 5:09 pm

  paturica cu ren este preferata mea – clar pe canapea cu ea 🙂 love Pepco

 126. Bucur Ioana
  decembrie 8, 2017 / 5:09 pm

  Globuri, instalatii, accesorii pt împodobit bradul de Crăciun. Este primul Craciun alături de băiețelul meu și as vrea sa fie perfect!

 127. Manuela
  decembrie 8, 2017 / 5:10 pm

  Cu siguranță articolul meu preferat este pătura pufoasă ❤. Normal ca ar sta in dormitor unde m-as cuibări la tv cu o cană de ceai.
  manuelamois@yahoo.com

 128. Luiza Maria Ciobanescu
  decembrie 8, 2017 / 5:11 pm

  Ceasul vintage alb este preferatul meu. L.as aseza la mine in dormitor, se potriveste perfect cu mobila si decorul ?

 129. Madalina
  decembrie 8, 2017 / 5:11 pm

  Globulete si toate accesoriile pentru brad imi plac la nebunie! As decora toata casa cu ele nu doar bradul! Iar din Pepco niciodata nu pot iesi fara sa cumpar ceva! :’)

 130. Șerban Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 5:11 pm

  Pe mine ma atrage sticla cu beculete in interior pe care o vad integrata corespunzator in aranjamentele de pe masa de craciun.

 131. Roxana Ivan
  decembrie 8, 2017 / 5:12 pm

  Ceasu’! îmi trebuie ceasu’ ăla! ❤️

 132. Alexandra Tudor
  decembrie 8, 2017 / 5:12 pm

  Ceasul, clar! In living, ar completa perfect restul decorului. 🙂

 133. Routa Surlan
  decembrie 8, 2017 / 5:12 pm

  Imi plac foarte mult globuletele si accesorile pentru brad! Abia astept sa le cumpar pentru a putea impodobi bradul!!

 134. vanda dulinszky
  decembrie 8, 2017 / 5:12 pm

  Toate produsele alese de tine imi plac ! Pepco este un magazin de unde nu poti iesi cu mana goala, spre disperarea sotului meu.
  In mod deosebit imi plac cele 2 ornamente pentru brad, in forma de ren si inima, sunt foarte elegante, cu un aer oarecum vintage! Si de asemenea si ceasul este foarte frumos! Se incadreaza perfect intr-un decor de Craciun desprins de pe o pelicula de film vintage!
  duta_vanda@yahoo.com

 135. Alexandra Maria
  decembrie 8, 2017 / 5:12 pm

  Patura, as pune-o in carutul bebelului sa stea baiatul in puf.

 136. Madalina
  decembrie 8, 2017 / 5:13 pm

  Si paturica ar fi ideala pentru fetita mea care adora orice puturica pufoasa! :-*

 137. Alina
  decembrie 8, 2017 / 5:13 pm

  Paturile super pufoase fac parte din dormitorul meu!Băiatul meu o adora pe cea cu ren!☺

 138. Claudia
  decembrie 8, 2017 / 5:14 pm

  Ceasul vinteage ? bineînțeles. L as pune in viitoarea mea camera de zi. alexoaie_claudia@yahoo.com

 139. Andrada gane
  decembrie 8, 2017 / 5:15 pm

  Paturicile pufoase pentru cuibarit in canapea la un film impreuna cu prichindelul casei .

 140. Denisa
  decembrie 8, 2017 / 5:15 pm

  sticlă cu beculețe pe interior pentru biblioteca mea ??

 141. Soare Camelia
  decembrie 8, 2017 / 5:15 pm

  Pepco este preferatul nostru! Deja am luat multe decoratiuni de la ei dar sticla cu beculete am ratat-o. Cred ca i-ar stă bine pe masută, lângă decorul nostru de Crăciun.
  Crăciun FERICIT!

 142. Ioana
  decembrie 8, 2017 / 5:15 pm

  Cel mai tare imi place paturica rooooooz, in care m-as cuibari cu iubitii mei (sot si puiuti), pe canapeaua unde ne petrecem dupa-amiezile !

 143. Roxana
  decembrie 8, 2017 / 5:15 pm

  Foarte tare mi-ar placea globuletele chiar mai am nevoie de cateva ca sa am si anul acesta ceva nou pus in bradut. Si unul pentru pisicuta mea Byta, tare mult îi plac globuletele.

  roxana.maria129@yahoo.com

 144. Adriana stan
  decembrie 8, 2017 / 5:16 pm

  Paturica pufoasa ar fi perfecta la m8ne in dormitor.a

 145. NADINA Toia
  decembrie 8, 2017 / 5:17 pm

  Patura roz, desigur! Oricât de ger ar fi afara, te încălzește doar privind-o!
  Panainte.nadina@yahoo.com

 146. Spiridon Giorgeana
  decembrie 8, 2017 / 5:17 pm

  Pentru ca ne vom.muta in casa noaua de craciun mi-ar place produsele pufoaseeee!!!
  Paturica pufoasa, papucii pufosi si pijamalele, ceai si filme..o zi perfecta!

 147. decembrie 8, 2017 / 5:17 pm

  Imi plac mult ddgloburilein ce ai ales tu globurile albe ce s-ar potrivi de minune in bradutul meu :). alexis19r@yahoo.com

 148. carmen ginghina
  decembrie 8, 2017 / 5:17 pm

  As dori patura roz, deoarece am perne roz tot de la Pepco . Dar sigur as face multe cumparaturi de la Pepco- Halat de baie, papuci pufosi, mai multe perne, cani ,pahare de sarbatori,

 149. Enache
  decembrie 8, 2017 / 5:19 pm

  Patura pufoasa roz ar fi minunata pe canapeaua in care lenevesc cand doarme bebe?

 150. Fratila andrea
  decembrie 8, 2017 / 5:19 pm

  Pijama pufoasa, te mariti cu mineeeee? Deia213@yahoo.com

 151. Mihaela Ignat
  decembrie 8, 2017 / 5:20 pm

  Paturicile sunt preferatele mele. Pe canapea le-as pune.
  ignat.mihaela14@yahoo.com

 152. Mathe Iulia
  decembrie 8, 2017 / 5:20 pm

  Toate articolele sunt super dragute, dar patura si pijamale pufoase m-ar incalzi foarte bine pe vremea asta rece uitându-mă la bradul inbodobit cu globuri în formă de rni și inimioare.

 153. ANDREEA MONICA COVALIU
  decembrie 8, 2017 / 5:20 pm

  Patura cu ren imi place mult de tot,ador paturile pufoase
  monicaandreea98@yahoo.com

  • ANDREEA MONICA COVALIU
   decembrie 8, 2017 / 5:21 pm

   As pune-o in dormitor cand ne uitam la desene animate cu fetita mea

 154. Adina
  decembrie 8, 2017 / 5:21 pm

  Paturica cu ren si papucii de casa sunt ” deliciosi”. Plus renul alb cu coarnele aurii, de pus undeva „la vedere” , nu in brad..si ceasul alb vintage si..si..

 155. Claudia Maxim
  decembrie 8, 2017 / 5:22 pm

  Patura roooooz, la mine pe canapea, sa ma cuibaresc in ea 😀

 156. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 5:22 pm

  Paturica pufoasa roz este preferata mea! ❤️

 157. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 5:22 pm

  Aceea instalație led o am și eu, deja luminează peretele meu plin cu decorațiuni, cât despre paturica pufoasa o vad benefica în acele momente în care lucrez la licența mea!

 158. Cristiana Badicioiu
  decembrie 8, 2017 / 5:22 pm

  Coronița cu ren este foarte draguta și as purta-o de Crăciun . cris_badicioiu@yahoo.com

 159. decembrie 8, 2017 / 5:22 pm

  Doar un articol să alegem? Hmm, grea sarcină ne daţi. Dar… fie. Aleg papuceii super pufoși gri (surprinzător, este culoarea mea preferată). I-aș așeza frumos, cu atenţie, fix pe blăniţa mea albă cu pete de lângă pat, ca atunci când mă dau jos din pat dimineața, să mă bucur de răsfăț. Mmmmmm! <3
  camelia.karda@yahoo.com

 160. Florinela Torbă
  decembrie 8, 2017 / 5:23 pm

  Clar,patura pufoasa roz. Sigur imi va tine de cald in notile friguroase de iarna ❤

 161. Ada Mihaela
  decembrie 8, 2017 / 5:24 pm

  Cu siguranta paturile pufoase sunt preferatele mele si canile. Le-as purta intr-o seara la gura sobei invelita in paturica pufoasa si o cana de cicolata calda, sunt mai mult decat perfecte.

  a.mihaela04@yahoo.com

 162. Udrea Elena
  decembrie 8, 2017 / 5:24 pm

  Patura pufoasa cu ren ar sta perfect pe canapeaua alba , decoratiunile de Craciun sunt superbe , globurile ar sta minunat in micul nostru bradut, copilul ar fi fericit sa darame bradul ??!!

 163. Chitu Elena Mihaela
  decembrie 8, 2017 / 5:24 pm

  Preferata mea este decoratiunea sub forma de inima, mi se pare minunata si chiar am sa o caut si eu in magazinele Pepco.
  Daca o gasesc am sa o pun in bradut si dupa ce trece Craciunul imi fac un super colier cu ea.
  Chitu.elenamihaela@yahoo.com

 164. Catalina
  decembrie 8, 2017 / 5:25 pm

  Paturica gri cu ren e preferata mea dar imi plac mult si decoratiunile si lumanarile in forma de bradut….

 165. Ciobanu Corina
  decembrie 8, 2017 / 5:25 pm

  Paturile pufoase le ador pur si simplu indiferent de model numai să fie pufoase, paturi ca pufoasă as pune-o pe o canapia sau chiar m-as înveli in zilele friguroasă
  corinaviorel33@yahoo.con

 166. Adriana.T
  decembrie 8, 2017 / 5:27 pm

  mie imi place tare mult cum iti sade in pijamaluta cu ursi e geniala si pun pariu ca mega pufoasa <3

 167. Selepiuc Oana
  decembrie 8, 2017 / 5:27 pm

  Patura roz si pufoasa, cu singuranta! I-ar sta tare bine pe canapeaua din living ???

 168. Ana Maria Sturza
  decembrie 8, 2017 / 5:27 pm

  Ambele paturici sunt superbe. Cred ca o sa fac colecție de paturici de la pepco, am deja cateva si cand apare un model nou nu ma pot abține. Sunt foarte friguroasă de fel asa ca mereu am nevoie de o paturica pufoasa. Noi ne-am mutat de putin timp in casa noua asa ca majoritatea cumparaturilor pentru decor si bucatarie sunt din Pepco ?

 169. Zamfir Alina
  decembrie 8, 2017 / 5:28 pm

  Paturile pufoase sunt preferatele mele. As aseza o patura pe pat..atunci cand ma uit la filme imi place foarte mult sa stau confortabil

 170. Rus Mihaela
  decembrie 8, 2017 / 5:28 pm

  Patura rozzz e super pufoasa.pt cei 2 copilasi ai mei.

 171. Amalia Darius
  decembrie 8, 2017 / 5:30 pm

  Cat mai multe decorațiuni pt împodobirea bradului și s casei pt piticii mei!
  geo_andreea_23@yahoo.com

 172. Florescu Geanina Ioana
  decembrie 8, 2017 / 5:30 pm

  As alege papucii cu siguranță sunt pufoși și confortabili.

 173. Alina Florea
  decembrie 8, 2017 / 5:30 pm

  Bloggerul meu preferat a facut o colaborarea cu magazinul meu preferat <3 O combinatie fatala
  Articolul meu #1 este pijamaua. O ador! Mega fluffy si merge cu sezonul rece. Mersi de recomandare 🙂

  • Alina Florea
   decembrie 8, 2017 / 5:34 pm

   Bloggerul meu preferat a facut o colaborarea cu magazinul meu preferat <3 O combinatie fatala
   Articolul meu #1 este pijamaua. O ador! Mega fluffy si merge cu sezonul rece. Mersi de recomandare ?
   #edit cu adresa de email corecta

 174. Ana Maria Coman
  decembrie 8, 2017 / 5:32 pm

  Imi place foarte mult păturica gri pufoasa cu ren❤️❤️

 175. Olteanu Ramona
  decembrie 8, 2017 / 5:32 pm

  În primul rand papucii, pentru fiecare membru al familiei, 2 mai mici și doi, uriași ??. In al doilea rand as dori f multe ornamente pebr5impodobirea bradului. Anul acesta puiul meu ce mic, 2 ani și un pic, are și el habar de ce înseamnă Crăciunul,Moș Crăciun și darurile ce vin o data cu el. Deci mi-aș dori ca anul acesta sa schimb culoarea ornamentelor de Crăciun. Nu ar strica nici paturicile una gri pentru băieți și cea roz pentru noi fete… Oooo, cam greu de hotărât cu atâtea oferte.
  PS din 7 decembrie am aflat ca nu ma voi ruga de sit sa ma duc în Pepco, acum îl am mult mult mai aproape, în Colosseum. Yeyyyy

 176. Ion ramona
  decembrie 8, 2017 / 5:32 pm

  Sticla cu lumini si pijamaua ?

 177. Chicarosa Andreea
  decembrie 8, 2017 / 5:34 pm

  Îmi place foarte mult ceasul…Pare vintage, ceea ce ador.Paturica roz e frumoasă și mi-ar place sa cumpar ustensilele din silicon pentru bucătărie (prajituri). Pepco este magazinul meu de suflet.:*

 178. Orban Timea
  decembrie 8, 2017 / 5:34 pm

  Paturica pufoasa gri pe canapea. 🙂

 179. Panache Edia Magdalena
  decembrie 8, 2017 / 5:34 pm

  Ceasul este preferatul meu!Ar sta minunat pe holul meu de la intrare!

 180. decembrie 8, 2017 / 5:35 pm

  Bradul cu foarte multe globulete,betale,fundite si instalatia…patura captusita si foarte calduroasa;ceasul si multe alte produse
  alinacristina105@yahoo.com

 181. Bianca
  decembrie 8, 2017 / 5:36 pm

  Bineinteles, ceasul, pentru ca imi plac super mult chestiile vintage. L-as aseza la mine in camera.

 182. Ionita Cristina
  decembrie 8, 2017 / 5:36 pm

  Sticla cu lumini colorate, dar si papucii gri sunt minunati!

 183. Manea Cheti
  decembrie 8, 2017 / 5:37 pm

  Paturica pufoasa roz, ar fi perfecta pentru patul din camera fetitei.

 184. Cristina Dobre
  decembrie 8, 2017 / 5:38 pm

  Patura pufoasa! Este cea mai pe sufletul meu ❤

 185. Popescu Mioara
  decembrie 8, 2017 / 5:39 pm

  Păturica şi ceasul sunt preferatele mele.Ar arăta super la mine,am să le pun în valoare. ☺

 186. Florina
  decembrie 8, 2017 / 5:39 pm

  Ador paturile pufoase. Nu sunt niciodata suficiente paturi si perne in casa mea .
  Florinachira@gmail.com

 187. decembrie 8, 2017 / 5:40 pm

  Globurile si instalatiile <3 eu deja am luat cateva (dar mai trebuie :)) ) si mi-am pus deasupra patului instalatia pentru a face o atmosfera numai buna de somn cand vreau sa citesc :)) (glumesc) iar globuletele sunt imprastiate, ba prin brad, ba pe noptiere. Sa fie "sarbatoricesc" ! <3

 188. Alexandru Mirela Anita
  decembrie 8, 2017 / 5:41 pm

  Toate articolele sunt frumoase.Imi plac globurile ca tot vine Craciunul si e farmecul ierni atunci cand impodobim bradul in familie si paturica cu ren e superba eu as pune-o pe canapea sa stau in paturica cu printesa mea sa privim bradutul si globurele luminoase si sa ascultam Colinde.Iti urez Sarbatori Fericite si multa dragoste si caldura in casa.??????

 189. Mehedintu Alina
  decembrie 8, 2017 / 5:41 pm

  Îmi place mult pătura pufoasa, Mi-ar fi de mare folos acum când sunt răcita, ma și imaginez înfofolita in ea pe canapea, cu o ceașca de ceai in mâna.

 190. Daniela
  decembrie 8, 2017 / 5:41 pm

  Păturile alea pufoase de la ei sunt geniale! Așezate pe pat sunt numai bune de acoperit la un film bun 🙂
  Cu siguranță n-ar trebui să-mi lipsească!

 191. Danaila Georgeta Maria
  decembrie 8, 2017 / 5:42 pm

  Pur si simplu m-am indragostit de paturica cu ren :)))
  Este perfecta pentru zilele de iarna, in care ninge si tot ce vrei sa faci este sa stai in fotoliul tau preferat si sa citesti o carte buna. Paturica m-ar ajuta de minune sa ma incalzesc in orele in care citesc 😀

 192. Carmen marinela
  decembrie 8, 2017 / 5:43 pm

  Pătură cea gri cu ten e minunata ?

 193. Badachi Luminita
  decembrie 8, 2017 / 5:43 pm

  Greu de ales cu atat de multe lucruri frumoase,dar pijamalele pufoase imi plac in mod deosebit,merg mana in mana cu o carte,o ciocolată caldă si putina leneveala! badachilumy@yahoo.com

 194. Bute Georgiana
  decembrie 8, 2017 / 5:47 pm

  Imi place tare mult patura pufoasa roz,o am si eu..e absolut minunata.
  Mail: georgiana.bute07@gmail.com

 195. Ana Naghi
  decembrie 8, 2017 / 5:47 pm

  Pfuai de mine! Pe mine ma enerveaza rau Pepco, mereu intru „doar sa ma uit”… Stii tu, uitat din ala de se lasa cu cateva pungi.
  Imi place absolut fiecare lucrusor pe care l-ai luat, dar daca as alege doar unul, atunci ar fi paturica pufoasa roz. Pentru ca ador momentele alea ale mele: o paturica fluffy, un ceai de fructe si o carte buna. Ioooi!

 196. Tudose Oana Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 5:49 pm

  Păturicile pufose sunt preferatele mele ! Nu pot sa stau fara ele iarna si imi place sa le asez frumos pe pat când nu ma invelesc cu ele .
  Email: oanaalexandra1010@gmail.com

 197. Sirba Stefania-Andreea
  decembrie 8, 2017 / 5:50 pm

  Eu aleg patura pufoasa si urechile de ren, pentru fetita mea. Arfi foarte incantata sa primeasca si ea unele!
  Deeea.ablog@gmail.com

 198. Daniela Radoescu
  decembrie 8, 2017 / 5:53 pm

  Ceasul vintage este superb! S_ar încadra perfect la mine in camera, alaturi de ramele foto pe care le am.

 199. Madalina
  decembrie 8, 2017 / 5:55 pm

  Paturi pufoase sa stau in pat imfofolita bine in ele!dan.mada27@yahoo.com

 200. Andreea Palade
  decembrie 8, 2017 / 5:55 pm

  Pătura ruoooz!!??? M-as scufunda in ea cand m-as uita la filme ❤️

 201. Laiu Pintilie Gina
  decembrie 8, 2017 / 5:56 pm

  Patura gri ar fi perfecta pe canapea,adorrrr pijamaua. Am descoperit pepco pentru multitudinea de produse pentru copiii si acum sunt fan declarat.

 202. Dragu Alina
  decembrie 8, 2017 / 5:59 pm

  Sticla cu beculete pe interior

 203. Alice Tapalagă
  decembrie 8, 2017 / 6:00 pm

  Categoric pijamaua si papucii imblaniti pentru noptile reci (care se apropie) cu o cana de ciocolata calda in mana , stand infofolita pana-n gat in patura roz si vizionand asteptatul film „Home Alone”

 204. Florina constantin
  decembrie 8, 2017 / 6:00 pm

  Patura pufoasa pt serile reci…sunt perfecte! ??

 205. Izabela Oancea
  decembrie 8, 2017 / 6:01 pm

  Hei!!!
  Iubesc pijamalele pufoase!!! Cu o pereche de botoșei la fel de pufoși, vestimentația perfectă pentru stat în casă pe vreme geroasă!!! ❤️❤️

 206. Teodorescu Cristina
  decembrie 8, 2017 / 6:01 pm

  Patura pufoasa este preferata mea! E perfecta pentru serile reci de iarna! E perfecta pentru canapea… Iubitul meu, 2 cani cu ciocolata calda si paturica fac o seara superba!

 207. Georgia Oana
  decembrie 8, 2017 / 6:01 pm

  Yeeeeey, concurs cu cei de la PEPCO. Me so happy!
  Ca sa fiu sincera, si nesatula, cam tot ce au cei de la pepco mi-as dori si cred ca le-as integra super usor in toata casa, haha 😀

  Dar, ca sa fiu cu bun-simt asa, as spune ca, dintre ce ai ales tu de la ei, m-ar super incanta patura aia gri, e atat de jucausa si pare fluffy, taman buna de lasat pe canapeaua din living, ca sa ma pot folosi de ea in serile de film. Siii, evident, cum sa omit deocratiunile alea, super frumoase, toate (dar mai ales inima aceea), pentru ca, hei, urmeaza impodobirea bradului si a casei, cu lumini si globuri.

 208. Dana Gainar
  decembrie 8, 2017 / 6:03 pm

  Imi place mult pătura roz , m-aș acoperit cu ea, stand pe fotoliu lângă bradul de Craciun citind o carte buna si savurând o cana de ceai. ?

 209. Balint mihaela
  decembrie 8, 2017 / 6:04 pm

  Ma declar si eu fan paturi!! Si papuci..si pijamale…ce mai as lua totul!!

 210. yasmina
  decembrie 8, 2017 / 6:06 pm

  Ador paturicile multtt

 211. Raluca Toşa
  decembrie 8, 2017 / 6:11 pm

  Pijamalele cu urs polar se pun??? Nu de alta, dar le-ai prezentat in ultimul haul… Anyways, patura aia roz e un vis???

 212. Dobre Bianca
  decembrie 8, 2017 / 6:16 pm

  Preferatul meu a fost ceasul pe care l-as pune pe noptiera.

 213. Nicolici Csenia
  decembrie 8, 2017 / 6:20 pm

  Imi plac foarte mult paturicile pufoase, decoratiunile si globuletele colorate, iar dormitorul si sufrageria sunt primele camere pe care le pregatesc pt Sarbatorile de iarna.

  • verra
   decembrie 8, 2017 / 8:54 pm

   Bunaa eu asa vrea paturica gri deoarece e super pufoasa si super draguta.te pup??❤

 214. Elena
  decembrie 8, 2017 / 6:27 pm

  Cuvantul lunii este,,pufosenia”.Pijamalele bineinteles!!!

 215. Paveliuc Ana Maria
  decembrie 8, 2017 / 6:27 pm

  Păturile imi plac foarte mult , dar sunt fan ornamente ..globuri , globulete , instalatii …♡

 216. Noémi
  decembrie 8, 2017 / 6:28 pm

  Produsul preferat din aceasta selectie e ceasul vintage,si l-as pune pe noptiera pentru a infrumuseta decorul.Adresa de email:nagy_noemi92@yahoo.com

 217. Melania Cimisanu
  decembrie 8, 2017 / 6:28 pm

  Ceasul care este foarte vintage, l-am pune comoda mea in același stil.

 218. Marina Alexandra Huzum
  decembrie 8, 2017 / 6:30 pm

  paturica pufoasa s-ar potrivi perfect in patul mare din dormitor <3

 219. Lorena
  decembrie 8, 2017 / 6:31 pm

  Bună Andreea. Nu am apucat sa te felicit pentru tot ce ești.
  La cât sunt de friguroasa, îmi plac tot ce e pufosenie. De la paturica la botosei.. Doamne, ce iubesc Pepco 😉

 220. viorica
  decembrie 8, 2017 / 6:32 pm

  ho ho ho , am facut lista si yo 🙂
  papuci de casa – 2 perechi
  pijama
  casa de marcat jucarie
  set lenjerie pat
  paturi – 2 bucati
  set pompieri

 221. Alina
  decembrie 8, 2017 / 6:32 pm

  Un singur articol din multitudinea de produse ???? Fffffoarte greu !!!! Totusi, luand in considerare ca este sezonul pufoseniilor, as alege patura gri…cu ren, om de zapada sau orice altceva, de sezon sa fie 🙂

 222. Rodica H
  decembrie 8, 2017 / 6:34 pm

  Cel mai mult ma atrage sticla cu luminite pe interior. As aseza-o in holul casei pentru ca cei ce imi intra in casa sa fie intampinati de o atmosfera intr-o lumina calda in contrast cu vremea rece de afara.

 223. Budan Adina
  decembrie 8, 2017 / 6:35 pm

  Patura gri cu ren pe care as aseza o pe patutul fetitei de 3 anisori??

 224. Epure Sorina
  decembrie 8, 2017 / 6:35 pm

  Ador paturicile cocolino.De fapt, ador Pepco.

  • Elena
   decembrie 9, 2017 / 1:47 pm

   Îmi place mult ceasul vintage.⌚
   Îmi amintește de Time Turn uri din Harry Potter❤
   L as pune pe biroul meu. Cred c ar arata superb???

 225. Epure cristina
  decembrie 8, 2017 / 6:36 pm

  Decoratiuni as lua, muuuulte decoratiuni, o paturica pufoasa si o jucarie:).

 226. Larisa
  decembrie 8, 2017 / 6:40 pm

  Pătura pufoasă imi face cu ochiul și este perfecta pentru perioada asta.

 227. Florina Matei
  decembrie 8, 2017 / 6:42 pm

  Buna, patura pufoasa gri mi se pare frumoasa si potrivita pentru sezon, ma si vad cu patura in brate uitandu-ma la Singur Acasa cu fetitele mele!!!!
  Sarbatori FEricite!

 228. vlad liliana
  decembrie 8, 2017 / 6:45 pm

  paturica pufoasa cu ren ar fi preferata domnisoarei mele iar pijamaua gri ar fi preferata mea.
  globuletele cu luminite le am luat deja pe alb si in lista am paharul /suportul de lumanare pe argintiu .

 229. Rosioru Marilena
  decembrie 8, 2017 / 6:48 pm

  Mie imi place tare mult sticla cu beculete…as pune-o la geam 🙂 una sau maulte inca nu m am decis 🙂 marylen_92@yahoo.com

 230. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 6:48 pm

  Pătura roooz 🙂

 231. Legrand Andrea
  decembrie 8, 2017 / 6:49 pm

  Ador pătură pufoasa roz,s-ar potrivi de minune pe noul meu pat de dormitor.

 232. Nagy
  decembrie 8, 2017 / 6:49 pm

  Un ceas de inspirație vintage, alb, cu aspect ușor antichizat- as aseza pe noptiera <3

 233. Carla
  decembrie 8, 2017 / 6:55 pm

  Cea mai atragatoare decoratiune din cele prezentate a fost acel ren elegant. Toate obiectele sunt superbe dar acel ren mi-a atras super mult atentia. Probabil l-as aseza pe birou, ar arata minunat langa niste globulete si o craciunita???
  Email:chiticarucarla@yahoo.com

 234. decembrie 8, 2017 / 6:56 pm

  Globurile ar fi articolele care mi-ar placea sa le achiziționez și le-aș pune direct in bradul din sufragerie care este gol și așteaptă să fie îmbrăcat în straie de sărbătoare.

 235. Crina
  decembrie 8, 2017 / 6:57 pm

  Dar cate nu ne place, tot, tot, pahare, vesela, decoratiuni, perne, cutii, tavi, decoratiunile pentru craciun sunt febletea mea, mi-am luat pene arginti si aripi de ingeri si cate si mai cate 😀

  PS: Frumos articol <3
  ralucacrynna@gmail.com

 236. Epure Sorina
  decembrie 8, 2017 / 7:04 pm

  Paturi cocolino 2 buc 30 lei
  Papuci 20 lei
  Halat 30 lei
  Jucarie plus 2 buc 80 lei
  Ceainic 40 lei
  Lenjerie 50 lei

 237. Marina Badea
  decembrie 8, 2017 / 7:05 pm

  Ador paturica calduroasa cu cap de ren…este adorabila…as pune-o pe canapea si m-as inveli cu ea cat timp ma uit la TV.

 238. Oltean Mihaela
  decembrie 8, 2017 / 7:07 pm

  In mod categoric , paturicile !!! Indiferent de culoare , mi se par “niste pufoșenii” !!! E-mail : mihaelaoltean87@yahoo.com.

 239. Faby
  decembrie 8, 2017 / 7:09 pm

  Imi place foarte mult instalatia si de asemenea decoratiunile de craciun care fac o atmosfera minunata

 240. Andrada Elena
  decembrie 8, 2017 / 7:09 pm

  Eu imi doresc sticla cu beculete in interior. I-ar sta excelent pe noptiera mea. andradaelena74@yahoo.com

 241. Maria Cristina
  decembrie 8, 2017 / 7:10 pm

  Obiectul meu preferat este ceasul. Ar merge foarte bine langa bradutul din camera mea mai ales ca este cu alb si decoratiunile din brad la fel. ⛄❄⛄

 242. Ștefana Banica
  decembrie 8, 2017 / 7:10 pm

  Păturile pufoase sunt preferatele mele. Le-as pune pe toate pe mine, alături de o ciocolata calda ?
  E-mail: stefana_stefy25@yahoo.com

 243. Lidia Borcan
  decembrie 8, 2017 / 7:11 pm

  Bună! Toate sunt frumoase dar iubesc ceasul de inspirație vintage pe care l-as aseza pe comoda mea albă! Si paupcii de casa pufosi!!!

 244. Georgiana Nedea
  decembrie 8, 2017 / 7:12 pm

  Îmi plac foarte mult pijamalele și urechile de ren, am avut unele asemanatoare și le-am purtat anul trecut de Crăciun. În rest, ești superbă, dar deja știi asta. Pupici
  ❤❤

 245. Patrascanu Bianca
  decembrie 8, 2017 / 7:12 pm

  Paturica e preferata mea claaar. De mult vreau sa imi iau una asa pufoasa cum au ei ca sa ma invelesc cu ea:3

 246. Patricia Bulai
  decembrie 8, 2017 / 7:12 pm

  Pijamalele sunt minunate!

 247. Nina
  decembrie 8, 2017 / 7:13 pm

  Saluut. Cu ssiguranta din acele globulete as face o coronița din frunze de brad si as atașa acele globuri sclipitoare impreuna cu acel ren super manelos. Sărbători fericite !!!
  ninatrif@yahoo.com

 248. Sorina
  decembrie 8, 2017 / 7:13 pm

  Globurile sunt preferatele mele,fara globulete n-ar fi Craciun :))

 249. Ioana Marin
  decembrie 8, 2017 / 7:13 pm

  Articolele mele favorite din cele prezentate de tine sunt cu siguranta decoratiunile pentru bradul de Craciun. Eu am impodobit deja bradul, chiar ieri si am constata ca as mai avea nevoie de cateva globuri si ghirlande. Acum ca am vazut recomandarile tale, cu siguranta voi trece pe la Pepco (nu mai mentionez ca este printre magazinele mele favorite cu decoratiuni la preturi foarte accesibile). Adresa mea de email e ioanamariamarin@yahoo.com

 250. Mari
  decembrie 8, 2017 / 7:14 pm

  Mi.au placut foarte mult botoseii !! Ii vad foarte bine in picioarele mele stand cu o cana de ciocolata calda si uitandu.ma la un film !! :-*

 251. Imre Oana Edith
  decembrie 8, 2017 / 7:14 pm

  Paturici multe si pufoase, imi place cea gri in mod special, dar as vrea si din cele cu reni, pentru patul din dormitor si pentru culcusurile patrupedelor noastre dragi(catel si 13 pisici adoptate), pe care le adoram si ne place sa le rasfatam cu culcusuri calduroase, iar magazinul Pepco are pentru animalutele de companie o gama larga de jucarii, castronele, tuneluri in care se joaca pisicile innebunite.Sarbatori fericite tuturor!

 252. Diana
  decembrie 8, 2017 / 7:14 pm

  Încă un fan Pepco aici ? Și dintre toate produsele…cred ca pătura pufoasa ma încânta cel mai mult?

 253. Ciobanu Roxana
  decembrie 8, 2017 / 7:14 pm

  Paturile pufoase imi plac la nebunieeee!
  rocsi_1612@yahoo.com

 254. Sandu Ana Maria
  decembrie 8, 2017 / 7:14 pm

  Paturica roz e preferata mea,as pune-o pe fotoliul din camera,cand citesc.

  • Tanase Nicoleta
   decembrie 11, 2017 / 12:46 pm

   Paturica roz si pijamalele sunt perfecte pentru acest sezon….Pufoase si calduroase..
   Iti da o stare de fericire, langa un ceai cald, impreuna cu familia…
   Cu siguranta, Mos Craciun nu va uita de mine….si imi va aduce aceste pufosenii de la Pepco! ????

   Pupici!

   email: nicoleta_tanase02@yahoo.com

 255. Adriana Ion
  decembrie 8, 2017 / 7:14 pm

  Tare mi-aș dori pijamaua pufoooasă să ma îmbrățișez cu ea ?❤️! Te pup! Ești cea mai tare și te urmăresc cu mult drag de foarte mult timp!❤️
  E-mail: adriana.ion00@gmail.com

 256. Manoliu Giulia
  decembrie 8, 2017 / 7:15 pm

  Clar pijamaua! Ador pijamalele si am o colectie intreaga.. si nu glumesc.. As aseza-o pe mine, bineinteles, dar as purta-o zilnic cand stau pe acasa?
  manoliu.giulia@yahoo.com

 257. Madalina
  decembrie 8, 2017 / 7:15 pm

  Clar patura pufoasa si pijamalele❤ Sunt perfecte pentru o zi de lenevit in pat cu ciocolata calda si o carte buna ori un serial/film? Te pup??

 258. Codrea Ferențiu Claudia
  decembrie 8, 2017 / 7:15 pm

  Păturica roz pufoasa, ar merge de minune le patul meu ❤️

 259. Andreea Tepsanu
  decembrie 8, 2017 / 7:16 pm

  Patura cu ren e geniala si pijamalele superpufoase imi plac la nebunie! @andreeatepsi95@yahoo.com

 260. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:16 pm

  Toate sunt superbe dar patura pufoasa este superba

  • Andreea
   decembrie 8, 2017 / 7:18 pm

   Glogurile ar arata superb in bradul meu

 261. Andreea Irm
  decembrie 8, 2017 / 7:16 pm

  Pe langa faptul ca vreau sa am bucuria sa te am pe tine acasa la mine pentru o zi pentru ati putea spune cat te ador *stiu suna cam rau,sper sa nu* mi-as dori daca tot vine Craciunul Globuri, globulețe, instalații, decorații deoarece am o mare pasiune sa imi decorez casa in preajma acestei sarbatori,incat nu ma indur nici in martie sa le strang si sa le pun intr-o cutiuta. Te pup! Email:andririmia350@gmail.com

  • Alexandra
   decembrie 8, 2017 / 7:37 pm

   Toate sunt foarte frumoase mie mi a placut cel m ai mult patura cu ren.Este asa frumoasa.

   Marialita149@gmail.com

  • Andrei Cocu
   decembrie 8, 2017 / 7:44 pm

   Bv fata

  • Elena
   decembrie 8, 2017 / 7:53 pm

   Ador pufoseniile ,îmi plac și paturicile si pijamaua si papucii,o sa îmi iau garantat ,te ador ??

  • David Marilena
   decembrie 9, 2017 / 9:10 am

   Ador sticla cu beculețe in interior ???
   Anul acesta am facut ceva cumpărături de la Pepco …pentru decorarea casei si biroului de la serviciu. Imi place foarte mult magazinul si produsele lor ??❤

  • David Marilena
   decembrie 9, 2017 / 9:11 am

   Ador sticla cu beculețe in interior ???
   Anul acesta am facut ceva cumpărături de la Pepco …pentru decorarea casei si biroului de la serviciu. Imi place foarte mult magazinul si produsele lor ??❤
   Email: marylena1989@yahoo.com

 262. Dalia
  decembrie 8, 2017 / 7:16 pm

  hebeandalia@yahoo.com clar inimioara:)) Mi se pare o decoratiune deosebita si poate fi reutilizata, spre deosebire de globurile clasice care sunt bune in perioada Craciunului si cam atat.

  • Dinu Diana Petronela
   decembrie 8, 2017 / 7:47 pm

   Cu siguranță as alege pătură aceea cu ren, care ar fi și mai buna pe rosu ca să îl am pe moșul la mine tot timpul! „Dinudianapetronela@gmail.com”

  • Ioana
   decembrie 8, 2017 / 7:48 pm

   Superba surpriza cu acest clip,exact cum au spun si fetele cand posteaza Balaban lasam tot si ne uitam la tine.Mie personal ai reusit sa imi aduci aminte prin aceste clipuri de copilarie,cand asteptam cu nerabdare cele 10-20 minute de desene asa te astept si pe tine sa postezi un nou clip,dar tu esti foarte darnica fata de rautaciosi aia din copilaria noastra pentru ca ne rasfeti cu clipuri mari sa ne ajunga.Acum sa revenim la oile noastre ca m-am intins la vorba,mie imi place paturica roza si pijamalele(am si eu si sunt super).Paturica ar arata bine in dormitorul meu iar pijamalele le port deja cu placere.Te pup.Email:ioanaguran@yahoo.com

  • Alexandra
   decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

   Paturile sunt cele mai apreciate de mine din varietatea de produse de la Pepco. As purta pătură pe fotoliu/canapea, imbracata într-o pereche de pijamale și uitandu-mă la Home Alone❤
   maramarya2000@yahoo.com

  • Dana
   decembrie 8, 2017 / 8:51 pm

   Îmi place pijamaua foarte mult dar si paturile.

  • Nastase Tania
   decembrie 8, 2017 / 10:36 pm

   Pai…pai…Articolul(Articolele) preferat din tot ce ai achiziționat din acest magazin minunata la randul sau,sunt (toate) globulete,decoratiunile pentru pom,casa.Hehhe…ce coincidenta anul acesta si eu am mers tot pe alb?Alb ca zapada❤.Te pup?
   Adresa de mail: nastasetania14@gmail.com

  • Carmen
   decembrie 8, 2017 / 11:32 pm

   Pătura pufoasa roz, imi place foarte mult, e perfecta pentru serile reci

 263. Petrescu Izabela
  decembrie 8, 2017 / 7:16 pm

  Articoul meu preferat din cele prezentate, este perechea de papuci/botosi ?, i as purta cu drag iarna aceasta , la fel ca tine, alaturi de pisica mea ? . #andreeaBalaban
  dincaizabella@yahoo.com

 264. Gabriela
  decembrie 8, 2017 / 7:16 pm

  Preferată supremă pentru mine sta păturică cu ren. Îmi place asa de mult. Data viitoare când ajung in Pepco fii singura ca nu mai rămân pe raft.

 265. Leontina
  decembrie 8, 2017 / 7:16 pm

  Mi-as doti tare mult, pijamalele pufoase si o paturica gri. ❤?

 266. Raluca Crosman
  decembrie 8, 2017 / 7:16 pm

  Globuletele si instalatiile sunt preferatele mele. Sunt convinsa ca s-ar potrivi de minune cu semineul si tablourile mele oferind o atmosfera Craciunistica cum s-ar exprima Balaban :))) Pupici
  raluca.crosman@yahoo.com

 267. Bianca
  decembrie 8, 2017 / 7:17 pm

  Ador ideea vlogului tău și sincer e o mare inspirație având în vedere că în acest an Crăciunul m-a prins cam nepregătită. Cu toată inima spun că ideea sticlei cu globuri luminoase mi-a plăcut la nebunie și, de fapt, chiar am și eu în casă ceva foarte asemănător. Mulțumim pentru idei și sunt foarte fericită să văd cu cât zâmbet testezi orice subiect legat de sărbătoarea mea preferată. Felicitări din tot sufletul, Andreea!!❤
  Email: biancabirjovanu@gmail.com

 268. Leontina
  decembrie 8, 2017 / 7:17 pm

  Mi-as doti tare mult, pijamalele pufoase si o paturica gri sa se asorteze. ❤?

 269. Ana
  decembrie 8, 2017 / 7:17 pm

  As alege patura gri cu ren ca sa imi pun bebele pe ea sa aiba ce smotoci , iar gama lor de haine mi se pare super. Majoritatea hainelor bebelusului sunt luate din Pepco.

 270. Mihaela Coman
  decembrie 8, 2017 / 7:17 pm

  Buna, Andreea! În primul rând vreau sa te felicit pentru munca și pasiunea ce o depui in fiecare postare. În altă ordine de idei, personal mi-au luat ochii globuletele imediat ce le-am văzut. Ba chiar abea astept sa ma duc si eu sa fac cumparaturile aferente de crăciun ❤. Pupici multi!! mihaela.coom@yahoo.com

 271. iancu andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:18 pm

  globurile sunt preferatele mele.

 272. Simina
  decembrie 8, 2017 / 7:18 pm

  Vaai clar patura roz pufoasa cu tot cu par de motani blonzi❤❤?

  • Simina
   decembrie 8, 2017 / 7:20 pm

   Vaai patura roz pufoasa cu tot cu par de motani blonzi❤❤? (dariasimina10@gmail.com)

 273. Andreea Gutu Geanina
  decembrie 8, 2017 / 7:18 pm

  Perfectiunea intruchipata esti! Imi place foarte mult paturica cu ren! e cea mai draguta!S-ar potrivi de minune in camera mea! ly <3

  • Andreea Gutu Geanina
   decembrie 8, 2017 / 7:25 pm

   Perfectiunea intruchipata esti! Cel mai dragut lucru mi s-au parut pijamalele, sunt minunate! adresa email: gutuandreea88@gmail.com

 274. Oana
  decembrie 8, 2017 / 7:18 pm

  Imi plac foarte mult paturile, le-as pune pe pat sa imi tina de cald in zilele geroase de iarna!
  iancu.oana13@yahoo.ro

 275. Petcu Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:18 pm

  Sunt fan declarat pepco. Mi-am cumpărat o grămadă de decorațiuni de Craciun de la ei. Imi plac mult pijamalele și pătura pufoasa cu ren ar merge grozav pe canapea. Te pup
  ardeleanu.andreea@gmail.com

 276. IULIA PÂRVU
  decembrie 8, 2017 / 7:18 pm

  Paturica gri cu ren s-ar potrivi de minune pe canapeaua mea mai ales pentru zilele cand lenevesc citind. Dar si cea roz, haha! ??
  PS: iuliaparvu21@yahoo.com

 277. decembrie 8, 2017 / 7:18 pm

  Pătură pufoasa cred ca e cea mai buna alegere. Sa stai sa lenevești cu ciocolata calda și cu Balaban care ne arata minunățiile ei. Mă inspiri și cred ca am nevoie și de căldură la propriu nu numai la figurat(căldură pe care o transmiti) .
  Cu multa dragoste,Maria,a ta împătimită fana

 278. Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 7:19 pm

  Cred ca cel mai mult mi-a plăcut paturile
  Eu sunt de fire un om foarte friguros si toată ziua stau cu pătura pe mine ador tot ce tine de caldura
  email:alexandravladutu@yahoo.com

 279. Ioana
  decembrie 8, 2017 / 7:19 pm

  Eu sunt cucerita de pufosenii! Așa ca pijamalele, paturile,papucii de casa vor fi cu siguranță pe lista mea de cadouri sărbătorile astea ☺❣

 280. Iulia S.
  decembrie 8, 2017 / 7:19 pm

  Ceasul mi-ar prinde taree bine. L-as aseza frumos pe birou sa vad si eu ca ar cam fi timpul sa ma apuc de invatat ( Tic-BAC; Tic-BAC).

 281. Carina
  decembrie 8, 2017 / 7:19 pm

  Ceasul! Este superb, ar merge perfect pe noptiera.

 282. Cidoiu Roxana
  decembrie 8, 2017 / 7:20 pm

  Pătura cu ren, in care sa ma înfofolesc în timp ce citesc si beau cana maaare de ciocolată caldă <3

  cidoiu.roxana@yahoo.com

 283. decembrie 8, 2017 / 7:20 pm

  Globurile albe, mai ales că albicios vreau să fie și bradul meu 😀

 284. Moraru Mihaela
  decembrie 8, 2017 / 7:20 pm

  Articolele mele preferate sunt cele 2 paturi. Am deja una la fel si este minunata. Probabil le-as pune tot pe scaunul meu de birou, deoarece iti da o senzatie asa cozy. ❤️ (In caz de castig, ceea ce nu e cazul: morarumihaelacarmen@gmail.com )

 285. Oancea Ana Maria
  decembrie 8, 2017 / 7:20 pm

  Păturica cea roz este preferata mea. As aranja o in casa…pe mine, pe mine ar sta cel mai bine:)). oancea.a20@yahoo.com

 286. Anton Ana Maria
  decembrie 8, 2017 / 7:20 pm

  Pijamaua pufoasă ❤️ . Mă inspir din video-ul tau trecut cu ideile de cadou și as lua pijamaua pentru soacra mea , pentru că urmează să îi facem o vizita de Crăciun și as vrea sa o impresionez cu o pufosenie de pijama ? .
  Email: sorin_byts@yahoo.com

 287. Diana
  decembrie 8, 2017 / 7:20 pm

  Patura pufoasa si roz:-) perfecta pentru patut atunci cand ai timp de netflix and chill. Awww purrrfect!

 288. Ariana
  decembrie 8, 2017 / 7:20 pm

  Globuri, beteala, fundițe, decorațiuni, mărgeluțe, sclipici, ahhhh…. și câte și mai câte, toate pentru bradul care va fi împodobit în ajun de sărbătoare.
  andrisan_ariana@yahoo.com

 289. Teodora
  decembrie 8, 2017 / 7:20 pm

  Patura gri cu ren e preferata mea clar.Trebuie sa o cumpar si eu neaparat.Ma duce cu gandul la serile friguroase cand ninge si se vede asa frumos pe geam si tot ce imi doresc e sa stau infofolita intr-o patura de genu alaturi de o ciocolata calda. Daca zapada n-avem macar patura sa fie ??
  teoteoteodora5@gmail.com

 290. Pichiu Denisa
  decembrie 8, 2017 / 7:20 pm

  Paturileeee !!! O Doamne iubesc paturile pufoase ❤️ Sper sa le cumpar si sa le pun pe pat ??? si sa ma bag asa mamamaaaa beton ??
  denisapichiu@yahoo.ro

 291. Rebeka
  decembrie 8, 2017 / 7:21 pm

  Buna Andreea!? articolul meu preferat este paturica moale si pufoasa cu ren?. Imi si imaginez cum stau sub geam,in casa, pe canapeua mea preferata, citind ceva sau ascultand muzica,in dim lighting si sorbind din ciocolata calda, ofc impreuna cu blanosii mei scumpi.??te pupaam (rebekabalogh95@gmail.com)

 292. Sabina
  decembrie 8, 2017 / 7:21 pm

  Sincera sa fiu…îmi plac toate
  Mai ales paturica!!!
  Esti superr…te urmaresc cu drag si astept videourile tale mereu !
  Kornelyu5111@yahoo.com

 293. Melissa
  decembrie 8, 2017 / 7:21 pm

  In fiecare an inainte de Craciun împodobesc bradul ,de 3 ani la rand bradul meu are aceleasi 2 culori clasice argintiu si rosu , as vrea foarte mult ca anul acesta sa nu mai fie asa monoton si „sa-i schimb culorile” :)), mi-au placut foarte mult decoratiunile , globuletele si chiar cred ca „Pepco” ma poate ajuta in acest „prim pas” .
  Si o mica paranteza :)) , imi plac foarte mult articolele tale de pe blog , vlogurile de pe youtube , tu ca persoana 🙂 mult succes pe mai departe in ceea ce faci ?

 294. Teodora
  decembrie 8, 2017 / 7:21 pm

  Imi plac foarte mult spatulele craciunesti! Clar le voi așeza frumos in Bucătărie❤️

 295. Radu Diana
  decembrie 8, 2017 / 7:22 pm

  Globuri, globuri peste globuri!!!
  Cine nu iubeste globurile, cu cat mai multe cu atat mai bine!
  Plus un ca te pot accesoriza in caz de nevoie ?

 296. Mocanu crostina
  decembrie 8, 2017 / 7:22 pm

  Toate sunt frumoase! Aleg paturica roz, numai buna pentru serile dedicate cititului.

 297. Cynthia
  decembrie 8, 2017 / 7:22 pm

  Pijamalele cu ursi sunt preferatele mele ?? le-asi purta si la liceu ?

 298. Raluca Gorun
  decembrie 8, 2017 / 7:22 pm

  Pentru mine, clar pufosenii! Sunt o frigiroasa?niste papuci super caldurasi sa imi tina companie pe timpul iernii! Un vis (sigh!)

 299. Ionela
  decembrie 8, 2017 / 7:22 pm

  Paturica pufoasa in fotoliu alaturi de o carte

 300. Bianca
  decembrie 8, 2017 / 7:22 pm

  Patura roz ar sta superb pe patul meu. Patura si Balaban pe play ❤❤

 301. Roxana-Alina Mihuț
  decembrie 8, 2017 / 7:23 pm

  Articolul meu preferat este pătura aceea „anemica”,pentru că tocmai am cumpărat şi eu una săptămână trecută din lipsă de păturică pufoasă sub care să mă ascund când stau pe canapea.O aşez desigur pe canapea şi stă cuminte acolo şi mă aşteaptă în fiecare zi când mă întorc acasă de la muncă sau „shopping”.Ahh..am uitat să precizez că am cumpărat-o în culoarea roz,pentru că de ce să nu fim piți dacă se poate,la aşa prețuri.

 302. AlinaElena
  decembrie 8, 2017 / 7:23 pm

  Ceasul de inspiratie vintage si paturica pufoasa roz! Ceasul ar merge pe noptiera, iar paturica…pe mine,clar!(coconul perfect) Chiar azi ma uitam in magazin la ele gandindu-ma daca sa „ciupesc” din banii rezervati pentru cadourile de Craciun pentru a le cumpara..pentru mine, evident 😀

 303. Balan Malina Cezara
  decembrie 8, 2017 / 7:23 pm

  Buna Andreea <3 Cu siguranta as alege paturica pufoasa deoarece mi se pare o optiune buna pentru canapeaua din sufragerie, in orice anotimp, fie iarna pentru caldurica dar si in anotimpurile calde pentru ca este foarte placuta la vedere . <3
  Mult succes in continuare Andreea! :*

 304. Bianca
  decembrie 8, 2017 / 7:23 pm

  Ador pepco si ador patura pufoasa roz pe care as puneo pe canapea sa imi tina de cald in noptile friguroase cand citesc.
  biancasiminiceanu9@gmail.com

 305. Anca
  decembrie 8, 2017 / 7:23 pm

  Clar patura! Un vin fiert in pat, invelita in patura…yuhuhuuu! Vis de iarna!

 306. Andreea Catalina
  decembrie 8, 2017 / 7:23 pm

  Mie imi mod clar imi place ceeeel mai mult pijamaua pufoasa cu ursi <3
  b.andreeacatalina@yahoo.com

 307. Deea
  decembrie 8, 2017 / 7:23 pm

  Cel mai tare haul.Cel mai mult îmi plac păturicile pufoase, renul și inima ❤ sunt decorațiuni superbe cu care poți inveseli orice colțișor din cameră ❤

  Email : borlea.andreeadaniela@yahoo.com

 308. Stan Roxana
  decembrie 8, 2017 / 7:23 pm

  Pufosenia aceea de lătura mi-a atras atentiaaaa!!!❤️❤️ Dar bineînțeles și celelalte produse!!! Cred ca s-ar așeza tare bine pe canapeaua din living, acolo unde citesc și beau un ceai fierbinte!!!! ❤️
  Adresa de email: roxana.mihaelast@yahoo.com

 309. Elena
  decembrie 8, 2017 / 7:24 pm

  Paturile! ❤❤

 310. Cristiana Mn
  decembrie 8, 2017 / 7:24 pm

  Hehe. Renul ala de pe patura pufoasa e, de departe, preferatul meu.? maneanicoleta71@gmail.com

 311. Madalina
  decembrie 8, 2017 / 7:24 pm

  Ma declar fana a paturicilor! Perfecte pentru coltisorul meu de relaxare ?

 312. Oprișa Ramona
  decembrie 8, 2017 / 7:24 pm

  Mie personal imi plac foarte mult papuceii de casa♥️ Mi se paaaar foarte simpatici! ?
  oprisaramona@icloud.com

 313. Adriana Prata
  decembrie 8, 2017 / 7:24 pm

  Toate articolele sunt frumoase, Andreea. Daca ar fi sa aleg ceva ar fi parura. E perfecta sa-ti tina de cald intr-o zi de „leneveala” cu o carte si o ciocolata calda in mana.??
  Email:adrianaprata05@gmail.com

 314. Sibel
  decembrie 8, 2017 / 7:24 pm

  Clar pijamalele pufoase . Sunt geniale pentru acest sezon . ( inansibelica@gmail.com )
  Love youuu

 315. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:24 pm

  Renul din mana ta stanga mi se pare asa delicat si deosebit!
  Cu siguranta l-as aseza pe o noptiera sau de ce nu,chiar in brad! Pupici craciunistici ❤️

 316. Oiegaș Giulia
  decembrie 8, 2017 / 7:24 pm

  Ai gusturi foarte bune! Eu una casc gura la tot ce ţi-ai luat? Pepco este unul din magazinele mele preferate, și aș dori mult acest premiu pentru a profita de frumoasele lucruri de la ei. Însă ce e drept, prima oara aș sări pe acele instalaţii. Le-aș așeza undeva deasupra patului meu. Cu ocazia aceasta, vreau să-ţi spun și că îţi apreciez munca, se vede că pui suflet în ceea ce faci. Mult succes în continuare!

 317. Iulia
  decembrie 8, 2017 / 7:25 pm

  Awww pijamaua cu ursi polari e foarte draguta! Si e un bonus faptul ca e asa calduroasa in sezonul asta rece

 318. Madalina Iulia
  decembrie 8, 2017 / 7:25 pm

  Lumanarile in forma de braduti desigur! Sunt perfecte pentru nebunia mea dupa lumanarile decorative.

 319. Munteanu Paula
  decembrie 8, 2017 / 7:26 pm

  Pătură pufoasă e cea mai tare. Cred că m-ar încălzi perfect în timpul pregătirilor pentru bac. ?

 320. Minodora
  decembrie 8, 2017 / 7:26 pm

  Ooo, daa!! De când așteptam un giveaway de la tine!! Evident ca aleg ceasul, se potrivește perfect în camera mea crem, în plus mi se stricase ceasul vechi și uite, vad ocazia de a avea unul nou, sincer, sper să câștig acest ceas care e supeeerb!

 321. Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 7:26 pm

  Articolele mele preferate sunt paturile pe care eu si pisica mea le adoram (in special ea) :))
  Adresa : alexandra.cristina30@gmail.com

 322. Ene
  decembrie 8, 2017 / 7:26 pm

  Cel mai mult imi place pijamaua si paturile. Pe langa faptul ca suunt adorabile am si nevoie de ele intru cat stau la camin si nu e tocmai cald aici ?? te pup
  ene.ioana31@gmail.com

 323. Suciu Sonia
  decembrie 8, 2017 / 7:26 pm

  Pijamaua este geniala <3 Dar cel mai mult imi place ceasul alb 😀 ,cred ca ar arata foarte frumos pe noptiera mea 🙂 Te pup si abia astept urmatorul clip!!! :*
  suciusonia49@yahoo.com

 324. Calavri Claudia
  decembrie 8, 2017 / 7:26 pm

  Paturica pufoasa si sticla aia cu luminite (sticla pe care eu nu am avut norocul sa o vad ieri in pepco) sunt doua dintre lucrurile pe care chiar le-ai gasi la mine in casa. claudia.2713@yahoo.com

 325. sandi
  decembrie 8, 2017 / 7:27 pm

  tocmai m-am intors din pepco cu doua paturici mega pufoase, sa vad la tine ca am ratat pijamalele acelea minunate numai bune pt zacut intre paturi.

 326. Andreea Gutu Geanina
  decembrie 8, 2017 / 7:27 pm

  IMI PARE RAU DACA AM PUS COMENTARIUL DE DOUA ORI! Sa pui in considerare doar pe cel cu pijamalele!

 327. Ghica Livia
  decembrie 8, 2017 / 7:27 pm

  Pe toate le vreau? insa cel mai mult imi plac papuceii si pijamaua❤️

 328. Bianca Gorea
  decembrie 8, 2017 / 7:27 pm

  Din toata explozia aceasta “craciunistica”, m-ai cucerit cu pijamalutele cu ursi polari!
  Nimic nu e mai perfect decat sa te trezesti dimineata in niste pufosenii ca acelea, cand afara e frig si ninge❤️

 329. Adriana
  decembrie 8, 2017 / 7:27 pm

  Mie imi place super mult ,atât ceasul cat si sticla cu luminite cred ca le ar sta bine pe masura din sufragerie .
  Adresa de email:adriana.nicolae04@yahoo.com
  Te pup

 330. Mihaela Titentos
  decembrie 8, 2017 / 7:27 pm

  Imi plac decoratiunile ren si inimioara, numai faine de agatat in brad.

 331. Cami A.
  decembrie 8, 2017 / 7:28 pm

  Globuri, globulete si decoratiuni! Sunt perfect pentru decorul casei si cum o sa fie primul Craciun impreuna cu motanul adoptat anul acesta, cateva globuri sau decoratiuni de rezerva nu cred ca vor strica :)) Sunt sigura ca bradul o sa devina rapid cel mai atractiv loc de joaca pentru el.

 332. Andreea Ioana
  decembrie 8, 2017 / 7:28 pm

  Ma declar fan Pepco! Si trebuie sa recunosc ca patura roz a reusit sa ma cucereasca definitiv!

 333. Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 7:28 pm

  Hei!Pepco este singurul magazin unde abia astept sa ajung si unde, de fiecare dată las ” o poală ” de bani. Au chestii minunate si la un pret super bun. Cand l am descoperit m am îndrăgostit pe loc!
  Abia astept sa ajung in țară (pentru că locuiesc în Nederlands) sa merg la Pepco sa cumpăr toate prostioarele care ma fac fericită. Din ce ne ai aratat mai sus imi plac super mult ornamentale de craciun. Abia astept sa ajung acasa si sa i fac surioarei mele care locuiește la bunici, un bradut frumos si cochet!
  Te pup si ti urez sărbători fericite alături de cei dragi! Imi faci ziua mai frumoasă când postezi!

 334. Stefania
  decembrie 8, 2017 / 7:28 pm

  Cu siguranta patura roz! Sunt un mare fan al paturicilor de orice fel. <3

 335. Rosianu Laura
  decembrie 8, 2017 / 7:28 pm

  Andreeaaa esti minunata si te urmăresc cu mult drag. Craciun fericit draga mea alături de cei dragi tie!
  Cel mai mult mi au plăcut păturica gri cu ren si globurile cu instalatie.
  rosianulauraroxana@gmail.com

 336. Pauliuc Raluca
  decembrie 8, 2017 / 7:28 pm

  Pijamaua ursulească este clar preferata mea:3 Să o porți sănătoasă, să te bucuri de ea și să nu o umple blănoșii de păr. Am și eu doi blănoși deci știu ce zic :))

  aidaa1928@gmail.com

 337. Avram Paul
  decembrie 8, 2017 / 7:29 pm

  Articolul meu preferat dintre cele prezentate de către tine este ceasul de inspirație vintage, pe care l.aș așeza printre cărțile din bibliotecă alături de acvariu.❤️????

 338. Bianca
  decembrie 8, 2017 / 7:29 pm

  Mi-as dori si eu omul de zapada pe care l-as aseza pe braduțul din cărți pe care intenționez sa il fac cat de curand.
  Sau poate patura gri care merge sublim pe pat.

 339. Turc Nicoleta
  decembrie 8, 2017 / 7:29 pm

  Salut ,Andreea!☺
  Cel mai mult mi-a placut pijamaua pufoasa , este foarte frumoasa ?

 340. Parvu Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:29 pm

  Eu sunt o infrigurata din nastere, 40 de kg si un metru juma’, nu ma impac deloc cu frigul. Singurele lucruri care ma mai ajuta sunt sosetele pufoase, pijamalele si paturile. Voi fi o previzibila, preferata mea e patura :)) Le-as pune pe mine, in principiu, dar daca trebuie prin casa, pe canapea cu un vin fiert.
  P.S: Si cum nu mi-ar strica o patura noua, iti las si emailul meu andreeadyana24@gmail.com

 341. Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 7:29 pm

  Bună Andreea! Ce pot spune..toate articolele prezentate de tine sunt superbe,ca si tine de altfel dar paturica aia roz(pufosenia?) clar e pe gustul meu si cu siguranta locul ei ar fii pe fotoliul de lângă semineu. Ador sa imi beau cafeaua sau ciocolată caldă în fața semineului?. Te pup si iti doresc din tot sufletul SĂRBĂTORI FERICITE draga mea!
  E-mail : alexluca288@gmail.com

 342. Mino
  decembrie 8, 2017 / 7:29 pm

  Sper sa câștig voucherul sa ma pot si eu bucura de ce-ai cumpărat tu fiindcă avem gusturi asemănătoare, ceasul ăla mi-a cam facut cu ochiul!

 343. Pîrvu Florentina
  decembrie 8, 2017 / 7:29 pm

  Păturica gri cu ren e preferata mea!
  flori_pirvu@yahoo.com

 344. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:29 pm

  Patura cu ren este favorita mea , se potriveste foarte bine cu lenjeria mea de pat 🙂
  email : andre.ea_milea@yahoo.ro

 345. corina
  decembrie 8, 2017 / 7:29 pm

  iubesc globuletele, instalatiile si toate decoratiunile de craciun pentru ca acestea ma fac sa simt ca vine craciuniul iar in aceasta perioada oamenii nu uita sa fie mai buni !

 346. Bianca
  decembrie 8, 2017 / 7:30 pm

  Păturică roz ar fi perfecta. Stand in canapea, citind, alături de o ciocolata formează timpul liber de petrecut iarna.

 347. Larisa Ilie
  decembrie 8, 2017 / 7:30 pm

  Salutare Andreea! Wow cat de frumoase sunt toate! Imi place tare mult acel ren si inimioara decorative! ⭐️❤️

 348. Bianca
  decembrie 8, 2017 / 7:30 pm

  Botosii si pijamalele pufoase imi plac, numai bune pentru un look sexi.:)) ^_^ biancaelena966@yahoo.com

 349. Afrodita
  decembrie 8, 2017 / 7:30 pm

  Imi place extrem de mult ceasul vintage, are un aspect deosebit si cred ca ar arata super bn pe biroul meu sau pe un coltar de pe hol.
  Email:afrodita.mariutza@gmail.com

 350. Ion Alexandrina Aurelia
  decembrie 8, 2017 / 7:30 pm

  Buna Andreea te pup ? eu o sa-mi iau sigur niște lumânări tip brăduți și le voi așeza lângă veioza , pe comoda la capătul patului meu . Te pup și sărbători fericite !!!

 351. Godja Roman Rafaella
  decembrie 8, 2017 / 7:30 pm

  Cel mai mult imi plac pijamalele!!❤️ Sunt cele mai confortabile ever!!!

 352. Cristina
  decembrie 8, 2017 / 7:30 pm

  Woow, clar, trebuie sa merg in pepco zilele astea. Personal, imi plac toate decoratiunile , as avea unde sa le asez pe toate :)) Daar, fiind in perioada asta , clar as alege globuletele si patura cu ren. ??

  • Cristina
   decembrie 8, 2017 / 7:32 pm

   Am uitat de email :)) crisstinasofi93gmail.com

 353. Giurca Florina
  decembrie 8, 2017 / 7:30 pm

  Cel și cel mai mult îmi place patura roz pe care o am și eu, dar pe gri , dar îmi mai place ceasul și pijamalele
  Email: florryy_98@yahoo.com

 354. Nicoară Maria
  decembrie 8, 2017 / 7:30 pm

  Bună Andreea, te urmăresc de ceva vreme dar abea acum am aprofundat și cu blogul. Referitor la articol, mi-ar plăcea enorm pufosenia gri cu ren ?
  E-mail : maria_n01@yahoo.com

 355. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:31 pm

  Vreaaaauuuu ca patura aia roz sa ajunga in camera mea roz !! Musai , cum ar spune bunica . Daca castig , doamne ajuta , imi mai iau si 10 duzine de globuri cu licurici inauntru … daca nu ii scriu lu mosu sa aduca macar patura , ca nu se poate !!

 356. Ilinca
  decembrie 8, 2017 / 7:31 pm

  Preferatele mele sunt, clar, globurile și instalațiile. Le-aș pune în toată casa, chiar și în capul meu, dacă ar fi posibil :)) Pupici!

 357. Ghenade Ioana
  decembrie 8, 2017 / 7:31 pm

  Categoric pijamaua pufoasa e cea mai interesanta! Perfecta pentru zilele friguroase!!
  Mail: roxanaghenade18@gmail.com

 358. Lupu Gabriela
  decembrie 8, 2017 / 7:31 pm

  Păturica roz este cea mai draguta și mai utila ! Mai ales ca ador lucrurile astea pufoase ,cum ar fi păturica sau pijamaua aceea superba și călduroasăăă! Ar sta foarte bine in camera mea decorată alb-maro. Sărbători fericite !

 359. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:32 pm

  Mi.ar face plăcere compania paturei pufoase și poate sta așezată pe langa proximitatea mea. andreea_popescu3198@yahoo.com

 360. Ioana
  decembrie 8, 2017 / 7:32 pm

  Buna!!Si eu îmi declar sincera iubire pentru articolele pepco .Mi-ar face mare plăcere sa am ceasul cu inspirație dominanta la mine pe birou care este de un alb convins plin de articole asemănătoare,treburi și puțin praf!!!Pupici și numai de bine!!?Mă poți găsi pe email la adresa:joanajo2016@yahoo.com

 361. Ana
  decembrie 8, 2017 / 7:32 pm

  Tare as vrea sa ma infofolesc in acele pijamale pufoase 🙂
  Te urmaresc cu mare drag de fiecare data. Te pup!
  ana.nedelea94@yahoo.com

 362. Edera
  decembrie 8, 2017 / 7:32 pm

  Cu siguranță pătura roz! E perfectă pentru serile răcoroase în care vrei să te relaxezi privind un film de crăciun❤ edera.andrea@gmail.com

 363. Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 7:33 pm

  Pătura cu ren arată foarte frumos??

 364. Anca
  decembrie 8, 2017 / 7:33 pm

  Paturica roz si ceasul cu inspiratie vintage, asta as cumpara eu, plus pijamalele pufoase, plus globuletele plus multe instalatii plus fusta pe care ai purtat-o! Craciun fericit! cghlalocwc@yahoo.com

 365. Paula
  decembrie 8, 2017 / 7:33 pm

  Claaarr paturiiicaaa, imi place enorm..merge super bine in zilele de friguroase cu o carte buna si cu o cana de ciocolata calda
  paualaroxana94@yahoo.com

 366. Livia Udrea
  decembrie 8, 2017 / 7:33 pm

  Dintre toate lucrurile acestea frumoase, cel mai mult mi-a placut perechea de pijamale… mi le-as dori?

 367. Adriana
  decembrie 8, 2017 / 7:33 pm

  Si eu sunt mare fan Pepco de ceva timp <3. Instalatia de globulete roz as pune-o pe perete printre ramele fotografiilor cu familia.

 368. Adelina
  decembrie 8, 2017 / 7:34 pm

  Sticla cu beculete pe interior, cu siguranta! :)) am aseza-o pe mobila, in sufragerie. E-mail-ul meu: mariaadelinabuzoianu@gmail.com

 369. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:34 pm

  Patura cu ren este geniala! Stoc de ciocolata calda si seriale sa ai! 😀

 370. Calin Gloria
  decembrie 8, 2017 / 7:34 pm

  Pijamalele pufoase sunt preferatele mele și sigur ca le.as pune pe mine …am deja o pereche tot din Pepco doar ca alt model …calin_gloria@yahoo.com

 371. Ligia
  decembrie 8, 2017 / 7:34 pm

  Clar, pijamalele 🙂 superbe.! si le.asi tine pe mine toata ziua (si.asa stau acasa toata ziua) 😀

 372. Monica
  decembrie 8, 2017 / 7:34 pm

  Eu râvnesc la pătură aceea pufoasa, le ador, îmi place foarte mult să mă cuibăresc iara in pătură cu o cana de ciocolata caldă și un serial bun. (bmonicaflorina@yahoo.com)

 373. decembrie 8, 2017 / 7:34 pm

  Preferatele mele sunt cu siguranta paturile pufoase, in poza cea cu ren este superba. Si eu am o pasiune cu lucrurile pufoase, patul meu avand in acest moment pe el una chiar de la Pepco.
  d.anna5@yahoo.com

 374. Angela
  decembrie 8, 2017 / 7:34 pm

  Mie imi place super mult renul acela sclipicios de langa inimioara:)) L-as pune pe manerul noptierei mele pentru ca iarna ador sa impodobesc nu numai bradul ci si apartamentul cu totul :))

 375. Iulia
  decembrie 8, 2017 / 7:34 pm

  Buna,mie mi-a plăcut cel mai mult acele beculețe si pătura cu fata genului.pupici
  dirjan.iulia7@gmail.com

  • Iulia
   decembrie 8, 2017 / 7:36 pm

   Renului….. ??

 376. Ichim Daria
  decembrie 8, 2017 / 7:34 pm

  Cu siguranta patura roz este preferata mea. Sincer, nu as putea sa aleg un singur loc in care sa o asez,mai degraba cred ca ar fi mereu pe mine.

 377. Andreea Catalina
  decembrie 8, 2017 / 7:34 pm

  and.bis90@gmail.com

  Vaaaai, vreau paturica aia gri cu ren! Sigur sigur pe asta as alege-o din tot ce am vazut in pozele tale de mai sus. O pun in coltul patului, cu doua perne mari, o cana de ciocolata calda si o carte misto. Gata, decorul e perfect! Te pup!

 378. Colcer Maria
  decembrie 8, 2017 / 7:34 pm

  Buna! Eu mi-as dorii foarte mult papuceii de casa deoarece e atat de frumos cand te trezesti in dimineata de Craciun si esti foarte curios/a sa vezi ce ti-a adus mosul si iti iei repede papuceii asezati frumos langa pat si tustiii…la brad!=)

 379. Diana
  decembrie 8, 2017 / 7:35 pm

  Probabil as alege patura mare si rozalie, dar si pijamaua pufoasa…si globurile, dar sa stii ca si patura gri imi facea cu ochiul?Ma pot declara o impatimita a sarbatorilor de iarna (mai mult Craciunul) si tot ce tine de aceasta perioada din an ma atrage. Daca as castiga acest concurs, fii sigura ca as da fuga si mi-as lua acele paturi fara dar si poate, sa ii fac o bucurie blănosului meu, negru ca si ai tai de altfel care are minunata placere de a isi lasa ADN-ul peste tot (referitor la parul pe care il lasa peste tot). Te pup dulce❤❤

 380. Nicoleta
  decembrie 8, 2017 / 7:35 pm

  Paturile si ceasul sunt preferatele mele. Ceasul ar fi un cadou minunat pentru un prieten

 381. Ramona Sîrb
  decembrie 8, 2017 / 7:35 pm

  Îmi place pijamaua foarte muuuuuult. As pune-o,ce sa vezi, pe mine :)))

  adresa de e-mail: ramona_sirb@yahoo.com
  Pupici pufoși ??

 382. Stoica Alina
  decembrie 8, 2017 / 7:35 pm

  Sticla cu beculete, clar!! Ar sta minunat la mine pe noptira seara, in timp ce citesc sau doar sa ma incante pe mine cu lumina ei.

  Email: alyaly605@yahoo.com

 383. Izabella
  decembrie 8, 2017 / 7:35 pm

  Parura roz este preferata mea ,ar sta forte bine pe patul meu 🙂

 384. Corina
  decembrie 8, 2017 / 7:35 pm

  Offf…greu de ales un singur articol preferat. Cred, totusi, ca patura roz mi-ar placea atat mie cat si baietelului meu(ar fi perfecta pentru mers de-a busilea cu ea sub brat, in gura, dupa caz). Vasloban.corina@yahoo.ro

 385. Natalia
  decembrie 8, 2017 / 7:35 pm

  Îmi place foarte mult globulețe acela legate între ele care luminează ar arata foarte bine decorand noptiera mea plina de poze. As folosio ca decorațiune pe tot parcursul anului nu doar de sărbători. Te pup cu drag. (natalia.burcioi@yahoo.com)

 386. Mariana Golita
  decembrie 8, 2017 / 7:35 pm

  Globulete….sunt foarte frumoase …abia astept sa.mi achizitionez si eu sa.mi impodobesc bradutul

 387. Adriana Elena
  decembrie 8, 2017 / 7:35 pm

  Ceasul vintage ar sta la loc de cinste în biblioteca cu carti ? Combinație perfecta ❤

  adrii.adrii96@yahoo.com

 388. Adriana
  decembrie 8, 2017 / 7:35 pm

  Pătura roz, preferata mea ♡ . Sunt sigura ca e calduroasa , numai buna de o seara de film acasa ♡♡ cred ca si pisica mea ar fi incantata de paturica roz , mereu se ghemuieste langa mine sub patura .

 389. decembrie 8, 2017 / 7:35 pm

  Paturica roz <3

 390. Cucoreanu Teodora
  decembrie 8, 2017 / 7:36 pm

  Toate articolele sunt super, dar daca ar fi sa aleg,categoric as alege pufoseniile adica pijamalele,papuceii de casa si paturile. ❤❤❤
  Esti minunata si apreciez tot ceea ce faci! Te pup cu mult drag!
  email: teea_cucoreanu@yahoo.com

 391. Mihaela Dina
  decembrie 8, 2017 / 7:36 pm

  Globurile, decoratiunile pentru brad, glubuletele sunt produsele mele preferate, pentru a ornamenta asa cum imi doresc bradul ce il voi pozitiona in living.

 392. MIHAELA NEAGU
  decembrie 8, 2017 / 7:36 pm

  paturica din aia sura de care tiai luat tu ,eu as vreao pe alb pentru fetita mea 🙂

 393. decembrie 8, 2017 / 7:36 pm

  Heii!!! Eu imi doresc super mult pijamalutaa!!

 394. Angi
  decembrie 8, 2017 / 7:36 pm

  Uf…grea alegere sa spun ce imi place… Pot spune ca de fiecare dată la Pepco petrec cel putin o ora(asta când sunt pe fuga)…
  Recunosc, ma bucur enorm când zăresc decoratiunile de Crăciun,marca Pepco, dar paturile lor sunt geniale, de mult timp le vânez,iar piajamalele si papucii de casa sunt super ca si confort,dar și calitative(ca toate produsele de altfel)
  Chiar ma gândeam de ce nu frecventezi acest magazin,dar se pare ca m-am înșelat ?.
  angi.angella1@gmail.com

 395. Ciornei Andra
  decembrie 8, 2017 / 7:36 pm

  Preferatele mele sunt globurie albe, le-as aseza in brad <3 ciornei.andra@yahoo.com

 396. Florena Buse
  decembrie 8, 2017 / 7:36 pm

  Obiectul meu preferat este ceasul cu aspect antichizat 🙂 L-aș așeza în fața sau între cărțile din biblioteca mea (care e destul de mare, de altfel).
  florena_buse@yahoo.com

 397. Piri Tamas Anna Maria
  decembrie 8, 2017 / 7:36 pm

  Mas bucura enorm pentru paturile pufoase si frumoase ce aveti.. Pentru o decoratiune superbă care să ne veseleasca casa si fetița mea de 2 ani.. As fii super încântat să am o grămadă de produse superbe în casă noastră..
  tamasannamaria88@yahoo.com

 398. Diana
  decembrie 8, 2017 / 7:37 pm

  Patura pufoasa si roz e preferata absoluta . As pune-o pe canapea si as imparti-o cu blanosul meu , cred ca s-ar bucura la fel de mult ca Rumbu de ea , dar m-as infofoli cu ea si cat stau la calculator si ma uit la un film . :))

  innocenta666@yahooc.om

 399. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:37 pm

  Cred ca preferatele mele sunt inimioara si paturica roz pufoasa <3 Le-as aseza cu siguranta in camera mea de viitoare printesa pufoasa :))
  E-mail: tirlea_andreea@yahoo.com

 400. Mihaela M
  decembrie 8, 2017 / 7:37 pm

  Patura gri „anemica” este preferata mea❤ Chiar zilele trecute am vazut-o pe sora ei alba cu om de zapada si mi-a ramas gandul (si inina) la Pepco!
  Te pup?

  mihaelaa.madaran@yahoo.com

 401. Pitulac Otilia
  decembrie 8, 2017 / 7:37 pm

  articolul meu preferat este paturica si mi as decora canapeaua cu ea. 🙂

 402. Cata L.
  decembrie 8, 2017 / 7:37 pm

  Pătura cu ren mi s-a părut cea mai ochioasă și ar merge de minune într-o seară friguroasă de iarnă. Îmi place mult și ținuta ta.❤️
  cata_cherry_blossom@yahoo.com

 403. Claudia Adam
  decembrie 8, 2017 / 7:37 pm

  papuceii pufoseii i-as pune fix in picioarele mele zgribulite de racoarea podelei.

 404. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:37 pm

  Articolul cel mai interesant mi s.a parut ceasul. Ar arata foarte bine pe raftul din biblioteca alaturi de o lumanare. ?

 405. Madalina
  decembrie 8, 2017 / 7:37 pm

  Clar paturica cu ren. Le am văzut și eu, dar am deja 2 paturi de la pepco și am zis ca… Meh.. Ma mulțumesc cu alea ??. Oricum cel mai potrivit loc pentru ea ar fi bineînțeles în pat alături de mine???.
  varzarimadalina@yahoo.com

 406. Elena
  decembrie 8, 2017 / 7:37 pm

  Păturile, cu siguranță, mi-ar încălzi și picioarele și sufletul iarna asta!

 407. Georgiana
  decembrie 8, 2017 / 7:37 pm

  Cel mai mult mi a plăcut pătură cu roz care ar fi cadoul ideal pentru fetita mea de 3 ani.Ești cea mai buna în cea ce faci.Adresa mail olenicigeorgiana@hotmail.com

 408. Stefania
  decembrie 8, 2017 / 7:37 pm

  Bunaa Andreea,chiar azi am trecut pe la Pepco si mi-am completat colecția de globulețe albe.Am vazut si păturica pufoasa cu ren si mi-a atras atenția.Cred ca ar merge foarte bine in camera mea de sărbători <3 pupici :*

 409. Delia
  decembrie 8, 2017 / 7:38 pm

  Ceasul cu citat mi se pare cea mai interesantă decorațiune și cred că poate fi așezată cu ușurință în orice loc din casă. Ceasul ne va reaminte de Sărbători cât timp mai este până la venirea musafirilor?. Toate lucrurile pe care le-ai cumpărat sunt frumoase și alese cu bun gust.
  Email:deliajantalau@yahoo.com

 410. DanaDSB
  decembrie 8, 2017 / 7:38 pm

  Patura roz pufoasaaaa <3

 411. Sabadac Andrei
  decembrie 8, 2017 / 7:38 pm

  Articolul meu preferat este ceasul, l-as pune pe birou. sabba_andr3y@yahoo.com

 412. Negoiță Alexia
  decembrie 8, 2017 / 7:38 pm

  Alături de o cană cu ciocolată caldă, un film bun cu tematică „crăciunistică”, pătura pufoasă ar fi obiectul ideal. În această perioadă a frigului și odată cu venirea Crăciunului, ele ar arăta frumos, chiar și pe o canapea, ca să intram cu totul în această sărbătoare!

 413. Andreia
  decembrie 8, 2017 / 7:38 pm

  E greu sa aleg doar un produs preferat. Pijamaua si pătura roz sunt preferatele mele, însă si ceasul si papuceii imi plac tare mult. ?

 414. Maria-Simona
  decembrie 8, 2017 / 7:38 pm

  Cel mai mult imi plac paturile, atat cea roz, cat si cea cu renul si cu siguranta ar merge de minune pe patul meu, mai ales in perioada aceasta, cand camera mea este plina de lucruri „craciunesti”.

  mariasimona151@yahoo.com

 415. Elena Andreea Anghel
  decembrie 8, 2017 / 7:38 pm

  Pătura pufoasă roz ar fi perfectă pe frigul ăsta. Ajungi acasă de la muncă sau de la facultate, îți faci un ceai fierbinte, arunci păturica pe tine și pornești serialul preferat la care probabil o să adormi, dar hei, măcar nu-ți faci probleme că o să îngheți :))

  andreea403@yahoo.ro

 416. Laura
  decembrie 8, 2017 / 7:38 pm

  Păturica gri, chiar dacă anemică ar merge perfect în noul apartament al fratelui meu mai mare. Ceva cald și pufos să îi țină de cald în zilele de singurătate.
  popescu9c@gmail.com

 417. Corina
  decembrie 8, 2017 / 7:38 pm

  In fiecare an este loc de cateva globuri noi, cele albe au fost preferatele mele in acest clip. Intr-o vaza din sticla transparenta alaturi de cateva leduri luminoase, cred ca ar arata frumos. // corinamargarit@yahoo.com

 418. Hriscu Georgiana
  decembrie 8, 2017 / 7:38 pm

  Decorațiunile, luminitele, globurile, sunt absolut minunate.
  Bradul meu tanjește după asemenea bunătăți.
  hgeorgiana39@yahoo.com

 419. Moise
  decembrie 8, 2017 / 7:38 pm

  Heiiii….cel mai mult îmi place pijamaua deoarece,când ajung acasă de la școală,nimic nu este mai relaxant decât ceva pufos alaturi de o cană fierbinte de cappuccino….
  moiseiuliaema@gmail.com
  P.S:ești cea mai tare!!!
  Ești beton
  #pufosenii

 420. Popovici Lavinia
  decembrie 8, 2017 / 7:38 pm

  Toate lucrurile pe care le-ai ales sunt frumoase dar mi-a ramas gandul la paturile alea pufoase..Cred ca ar arata superb pe pat in dormitor…:P

  popovici.lavinia.pl@gmail.com

  P.S: Esti superba! Ca de obicei! :*

 421. Alexandra Vancea
  decembrie 8, 2017 / 7:38 pm

  sticla cu beculete imi pare interesata, patura roz, pufoasa, bineinteles dar si pijamaua care sigura este calduroasa, numai buna pentru anotimpul rece.

 422. Narcisa
  decembrie 8, 2017 / 7:39 pm

  Instalația ar sta super în camera mea de cămin??

 423. Popa elena
  decembrie 8, 2017 / 7:39 pm

  Mie cel mai mult imi place ceasul alb cu aspect vintage si l-as aseza pe birou unde imi desfasor activitatea. popa_elena9695@yahoo.con

 424. Pruteanu Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:39 pm

  Categoric, sticla cu beculețe în interior. Îmi place foarte mult, și cred că locul potrivit ar fi pe noptiera din camera mea !

 425. decembrie 8, 2017 / 7:39 pm

  Am intrat si eu acum cateva saptamani si nu stiam ce sa cumpar mai intai…as fi luat de toate pentru toti! Cel mai mult m-a atras pijamaua, e atat de pufoasa! ??

 426. Mihaela Florentina Coman
  decembrie 8, 2017 / 7:39 pm

  Hei buna esti superba si esti intradevar cea mai frumoasa domană.
  Pai eu mi-as dori paturica cu ren ,o ador atat de tare.

  mihaelaflorentina895@gmail.com
  Esti superba suflet minunat! ???

 427. Bianca
  decembrie 8, 2017 / 7:39 pm

  Patura roz e preferata mea…mai ales ca e asa pufoasa..clar as pune-o in camera pe pat..sa imi tina de cald cand urmaresc filmuletele pe youtube.

  bianca_b2992@yahoo.com

 428. Gratiela
  decembrie 8, 2017 / 7:39 pm

  Imi place foarte mult paturica cea gri cu ren, s ar potrivi perfect asezata pe fotoliul din sufragerie in friguroasele seri de iarna, cu o canuta de ceiut si o carticica buna de rasfoit si citit.

 429. Vatamanu Claudia
  decembrie 8, 2017 / 7:39 pm

  Pijamalele și papucei mi se par o pereche perfectă și cu toți știm ca nu aveam niciodată suficiente pijamale drăguțe sau papuci de casă, mai ales eu. Mulțumesc pe aceasta cale cățelului meu care îmi oferă mereu șanse să îmi înmulțesc colecția de papuci de casa, chiar dacă râmâne doar unul din fiecare pereche-Hunger Games la final :)). Dar sincer și patura cea gri cu fațuca de ren e super simpatică, dacă decorațiunile de Crăciun au oarecum o perioada scurtă de folosire într-un an, pijamalele cu papucei și pătura pot fi folosite aproape mereu, excluzând vara.
  vatamanuclaudia7@gmail.com

 430. Maria
  decembrie 8, 2017 / 7:39 pm

  Cred ca cel mai mult imi place inimioara, este superba ca decor si daca ar fi sa te citez, as zice ca arata „intr-un mare fel”, si cred ca oriunde ar fi asezata in casa ar infrumuseta locul. De altfel, si eu sunt un fan al magazinului Pepco pe care il frecventez nu doar in preajma sarbatorilor ci si in restul anului. Anul trecut am castigat un vocher de la ei, poate anul asta vine de la tine, Andreea. In caz de „bonne chance”, e-mail meu: chebac.maria97@yahoo.com

 431. Mona ciuciulete
  decembrie 8, 2017 / 7:39 pm

  Produsul meu preferat este pijamaua pucioasă.. niciodată nu strica una în plus ? day_18a@yahoo.com

 432. Alina Tache
  decembrie 8, 2017 / 7:39 pm

  Păturile pufoase sunt preferatele mele şi numai bune de aşezat pe pat. Cu siguranță motanul meu le va adora! ❤ alina_tache_31@yahoo.com

 433. Adry❤
  decembrie 8, 2017 / 7:40 pm

  Ceasul de inspiratie vintage ar veni la fix pe biroul meu nica_nico16@yahoo.com

 434. Ungureanu Irina
  decembrie 8, 2017 / 7:40 pm

  Articolul meu preferat este pătură roz? Ar stă foarte bine pe fotoliul din camera mea.
  irina.ungureanu77@yahoo.com

  • Ungureanu Irina
   decembrie 8, 2017 / 7:41 pm

   Sta*

 435. Oana Cristina
  decembrie 8, 2017 / 7:40 pm

  Pijamalele bineinteles !!!
  De fiecare data cand intru intr-un pepco stau si ma holbez la acele pijamele pufoase.

  Girnet.oana@yahoo.com

 436. adina
  decembrie 8, 2017 / 7:40 pm

  Awww, cate chestii draguteee. Cred ca maine merg sa imi cumpar patura cu ren:)) Si pijamalele. Si ceasul:))
  Super dragut si video-ul. Te pup
  adinamaria.turcu@gmail.com

 437. Drobot Adina
  decembrie 8, 2017 / 7:40 pm

  Pătura e cea mai drăguța și e si foarte utila ?
  (adinuka26@yahoo.com)

 438. Iancu Diana
  decembrie 8, 2017 / 7:40 pm

  Papuceii pufosi❤❤Mi ar tine de cald, mai ales ca sunt o persoana friguroasa!
  dyanaiancu2020@gmail.com

 439. Mioara Simion
  decembrie 8, 2017 / 7:40 pm

  Hmm pai eu asi alege paturicile pufoase si le-as pune in patul micutului meu..pentru mai multa caldurica si pufosenie ?

 440. loredana anghel
  decembrie 8, 2017 / 7:40 pm

  Paturica! Le-as pune peste tot! Pe jos, in pat, pe canapea. <3

  anghel.loredanna@yahoo.com

 441. Anamaria
  decembrie 8, 2017 / 7:40 pm

  Pijamaua gri cu pinguini pe fundal,ar tine bine de cald noaptea pe frigul ăsta ?

  annaamaria03@Gmail.com

 442. Ștefan Georgiana
  decembrie 8, 2017 / 7:40 pm

  Pătura roz, sigur o sa-mi tină de cald iarna aceasta.Ești minunată.Te pup??
  Adresa:georgiana_sweeety@yahoo.com

 443. Cristina
  decembrie 8, 2017 / 7:40 pm

  Bună, Andreea! Mi-aș dori forte mult decorațiunile și pătura roz!
  crristina.criss@yahoo.com , în caz că „Doamne ajuta!!!” , căștig.

 444. Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 7:41 pm

  Claaaarrr paturica gri cu ren! Niciodata nu ai prea multe paturele pufoase prin casa, nu-i asa?
  alexandramaria2873@gmail.com

 445. decembrie 8, 2017 / 7:41 pm

  Esti faina de tot ..mie imi place mult pufosenia aia de patura si ceasul ala misto…..

 446. S Georgiana Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 7:41 pm

  Cu siguranta preferatele mele sunt globurile,decoratiunile pentru brad care sunt adorabile❤

 447. Andreea Psanu
  decembrie 8, 2017 / 7:41 pm

  Ador PEPCO!!! De fiecare data cand ajung in mall intru in magazin si e imposibil sa plec cu mana goala. Avand in vedere ca sarbatoarea mea preferata este Craciunul, mi-au placut toate produsele din haul <3. Patura roz cred ca fost preferata mea. In primul rand are o culoare superba, iar in al doilea rand e super pufoasa si da un aer cozy casei.

 448. Hîncu Ana Maria
  decembrie 8, 2017 / 7:41 pm

  Categoric ceasul.
  Unde l-aș așeza?
  Fix pe birou astfel încât să mă inspire sa lucrez cu spor și să mă facă să zâmbesc, căci îl ador.
  O fi el banaluț, dar e special și finuț.
  Acesta a fost primul comentariu emis de către o urmăritoare destul de veche. ?

 449. Laura
  decembrie 8, 2017 / 7:41 pm

  Toate sunt frumoase, dar mie mi-a rămas gândul la păturica roz!! ?Este adorabila si cred ca blanosul meu alb ar fi foarte încântat de ea!!
  •llaurell18@yahoo.com
  Te pup!!??

 450. Burla Naomi
  decembrie 8, 2017 / 7:41 pm

  Ceasul l.aş pune pe noptiera din camera mea :))e-mail:naomi.burla14@gmail.com

 451. Ana
  decembrie 8, 2017 / 7:41 pm

  Geo_14febr@yahoo.com (doamne ajuta sa se alinieze toate planetele ? ). Pfff imi e greu sa aleg un singur produs, as vrea sa le am pe toate, spatiu pr ele nu am inca dar fac ??. Daaar parca pijamalele alea cu ursuleti mi-au intrat in minte si-n inima si-n suflet, as traii in el literalmente

 452. Sandra Negoescu
  decembrie 8, 2017 / 7:41 pm

  Păturici pufoase, pentru că trăiesc și eu cu o blănoasă care se mai răzbună pe mine din când în când fiindcă stă prea mult ziua singură, distrugându-mi păturile. Așa că, Hey, niciodată nu sunt suficiente pături în casă! ?
  E-mail: sandra.negoescu@gmail.com

 453. decembrie 8, 2017 / 7:42 pm

  Buna Andreea! Articolul meu preferat din cele prezentate de tine este paturica roz care s-ar potrivi perfect la mine in dormitor
  Email:teodora.iatan@yahoo.com

 454. Stănescu Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 7:42 pm

  Îmi plac foarte mult pijamalele, par atât de confortabile si moi si
  numai bune de lenevit în ele ??
  stanescualexandra22@yahoo.com
  Pupici??

 455. Diana
  decembrie 8, 2017 / 7:42 pm

  Iubesc lucrurile pufoase si mai ales paturile , iar paturica cea roz ar arata super bine pe patul meu !:D
  Email: d_diana07@yahoo.com

 456. Kinga
  decembrie 8, 2017 / 7:42 pm

  Articolul preferat este ceasul acela in stil shabby-shick, care s-ar potrivi perfect pe comoda unde mai am articole decorative si de organizare tot in stilul acesta.
  Oricum toate articolele mi-au placut, sunt super de efect.
  E-mail: kinga_kerekes2000@yahoo.com

 457. Beberechi Gabriela
  decembrie 8, 2017 / 7:42 pm

  Mi-au placut foarte mult caciulita si omul de zapada, dar si inimioara aurie.
  beberechi_gabriela@yahoo.ro

 458. Alina
  decembrie 8, 2017 / 7:42 pm

  Patura

 459. Ramona ram
  decembrie 8, 2017 / 7:42 pm

  Toate produsele alese sunt frumoase și la super preț…prferatele mele sunt pijamalele…sa le port în zilele geroase ? ramona.zah22@yahoo.com

 460. Andrei Cocu
  decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Cel mai simpatic lucru achizitionat de tine mi s a parut ca a fost patura cu ren. Si spun asta fiindca , o iarna fara caldura este , evident , rece ! Confera un aer jovial , dar si placut , facandu te sa/ti doresti sa o atingi. Daca as avea sansa de a mi- o cumpara, cel mai probabil as aseza-o pe canapeaua pe care imi place sa servesc un ceai fierbinte . Aceasta patura face dintr- o casa , ACASA!

 461. Moraru Larisa
  decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Toate articolele sunt minunate , dar mi – a ramas gandul la paturica roz pufoasa ! ? oanalovelove@gmail.com

 462. Denisa Nicoleta
  decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Tinand cont ca mi-e plina casa de lucrusoare marca Pepco, as alege ceasul vintage, deoarece acela imi lipseste, si mi-as completa masuta de make-up sau biroul. Pupici!

 463. Rosu Elena
  decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Ador paturile alea pufoase ? ar sta foarte bine la mine pe canapea in timp ce stau cu iubitul si cățelul la un film de Crăciun ?

 464. Daria Afrasini
  decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Categoric păturile! Cea cu ren ar fi superbisima pe fotoliul din sufragerie ?

 465. Cristina Isar
  decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Pijamalele, clar! Le ador de când le-am văzut la tine, trebuie să îl păcălesc pe prietenul meu să mergem neapărat la cumpărături la Pepco. ?? cristina.isar98@gmail.com

 466. Minciuna Alexandra Ionela
  decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Fără sa stau pe gânduri as alege decorațiunile… Niciodată nu sunt prea multe pentru a împodobi casa și bradul…

 467. Iulia Chetan
  decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Imi place fooooooarte mult pijamaua cu ursii panda. Nu as putea sa ma despart de ea o data cu venirea anotimpurilor calde. Adresa de mail: mariaiulia20@yahoo.com

 468. Sorina Antone
  decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Mi-au plăcut mai multe obiecte ,dar in special pătura rose gold ! Pur si simplu o ADOR! As pun-o pe canapea si cand ajung acasă sa ma înfofolesc in ea ????? antonesorina@yahoo.com

 469. Izabela
  decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Toate sunt superbe dar cred ca cel mai mult mi-au placut pijamalele si paturile superpufoase. tanase_izabela@yahoo.com

 470. Malina
  decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Toate produsele mi-au placut, dar in mod special mi-a placut pijamaua. Cred ca i-ar sta foarte bine pe mine:))).
  malinaalexandra13@yahoo.com

 471. Adela
  decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Iubesc sa dorm , ceea ce prevede ce o sa spun in continuare .. Pijamaua gri este o ”superbiciune” sexy rau :)) , asa ca mi-as dori sa pot sa ma bucur si eu de ea. Multi pupici si sarbatori fericite ! :* ( mail: dragan_adela@yahoo.com )

 472. Alexandra.04
  decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Heeey ??ești minunata ?? cred că pătura gri s-ar aseza tare frumos pe bebelușul meu in timp ce doarme ??? ha73_lov3@yahoo.com

 473. Cati
  decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Cu siguranţă pătura gri este peferata mea (sigur ii voi găsi un loc unde imi va tine de cald) dar şi decoraţiunile pentru brad. ♡♥
  Email: kati.ibe20@yahoo.com

 474. decembrie 8, 2017 / 7:43 pm

  Categoric pătură pufoasa roz

 475. Daraban Carmen
  decembrie 8, 2017 / 7:44 pm

  As cumpara decoratiuni pentru pom ca inca nu l-am împodobit ,O vază,lumanari, paturicile sunt frumoase,tavi de prajituri, instalațiile, jucăriile de copii si hainutele.

 476. Marina Radu
  decembrie 8, 2017 / 7:44 pm

  Eu sunt mare fan papucei(in mod normal)dar paturica ren si pijamaua m-au dat pe spate!Adresa mea de mail e radu.marina30@gmail.com si de acum nu ramane decat sa ma rog ingerasilor pufosi sa fiu eu norocoasa! :))
  Te pup si ma bucur enorm ca faci clipuri de genul!

 477. Mariuca
  decembrie 8, 2017 / 7:44 pm

  Mie îmi place cel mai mult pătura roz. Îmi redecorezi camera și o voi face cu aceste culori : roz și alb, deci pătura s-ar potrivi de minune. As folosi-o pe post de cuvertură pe pat. Dacă voi câștiga voucherul ( sau chiar și dacă nu), pătura roz se va afla cu siguranța in coșul meu de la Pepco. ??
  Adresa de e-mail: mariucache@gmail.com

 478. Marian Ioana Maria
  decembrie 8, 2017 / 7:44 pm

  Păturaa pufoasă și globulețele ❤

 479. Anca
  decembrie 8, 2017 / 7:44 pm

  Cu siguranță pijamalele alea pufoaseee, sunt de-a dreptul adorabile și clar preferatele mele din toate articolele prezentate. Mai am vreo 3 pijamale de genul ăsta, la fel de pufoase, dar niciodată nu sunt prea multe. Indiferent dacă e să câștig premiul sau nu, pijamalele alea vor ajunge la mine in pat ?

 480. Chius Maria Magdalena
  decembrie 8, 2017 / 7:44 pm

  Cel mai mult mi-a placut patura cea roz. Ador design-ul acestea si chiar ar fi minunat daca as castiga voucherul de 250 de lei. Craciun fericit, Andreea! Esti o persoana minunata, care emana energie pozitiva, cel putin prin vloging si bloging. Adresa de email: chius.maria@yahoo.com

 481. Elisa
  decembrie 8, 2017 / 7:44 pm

  Pijamaua o ador. Cu siguranta i sa merg si eu cat de curand sa imi iau una. As purta-o si la scoala :))

 482. Marian Alexandra Denisa
  decembrie 8, 2017 / 7:44 pm

  Cel mai mult imi place patura roz, efectiv o ador si as tine-o încontinuu pe patul meu! ❤
  Email : anlexandradenisa273@gmail.com

 483. Loredana Miu
  decembrie 8, 2017 / 7:44 pm

  Patura pufoasa roz, as pune-o pe pat langa ursii mei , iar pijamaua pufoasa este super, imbracata in pijama langa suba cu o cana de ciocolata calda si biscuiti facuti in casa.
  loredanavalentina14@yahoo.com

 484. Popa Casia
  decembrie 8, 2017 / 7:44 pm

  Preferata mea este paturica cu ren ❤ Mi se pare ideala pentru o seara friguroasa de iarna, un serial bun si o cana cu vin fiert si muuulta scortisoara ar completa perfect peisajul. As aseza patura pe canapeaua din sufragerie pentru un aer festiv ?
  P.S. Inteleg perfect treaba legata de culori, am un iepure Angora alb care se crede pisica si se toaleteaza zilnic fix pe canapea. Totul este un puf si o magie cand te asezi apoi… deci as alege si eu tot paturica gri ?

 485. Dâncă Claudia Izabela
  decembrie 8, 2017 / 7:45 pm

  Buna,Andreea!Am cam 2 ani de când te urmăresc și ești singura vlogăriță care ma face să-i urmăresc video-urile până la capăt. Articolele care mi-au plăcut cel mai mult au fost paturile care, la fel că și ție, mă duc cu gândul la ciocolată caldă,filme și căldură.

 486. Alexandra Maria
  decembrie 8, 2017 / 7:45 pm

  I N S T A L A Ț I A.. clar mi-a atras atenția. Da un aer asemenea crăciunului și lumina caldă pe care o emana mă face sa mă simnt uimitor.

  m.alexandra060903@gmail.com

 487. Adriana Dobrila
  decembrie 8, 2017 / 7:45 pm

  Cel mai mult îmi place păturica roz, pe care as folosi-o sa ma cuibaresc in pat alături de bebelușii mei gemeni.

 488. Madalina
  decembrie 8, 2017 / 7:45 pm

  clar pufoseniile sunt pe primul loc, sa nu mai zic de inimioara, ren si ceas care sunt suuuperbe toate! le-as purta pe toate, asa cum ai spus si tu in video, pe post de cercei :D. si ceasul pe post de poseta ca sa mentinem linia fashionista 😉 ce as mai adauga este faptul ca faci o treaba foarte frumoasa si te urmaresc cu mare drag. chiar daca nu sunt asa de activa in comentarii sa stii ca am de spus numai de bine :* sa fie cat mai multe videouri si scris evident :* :*

 489. Florentina
  decembrie 8, 2017 / 7:45 pm

  Imi place foarte mult ceasul cu aspect vintage. Imi amintesc cu drag ca bunica avea unul asemanator si imi trezeste multe amintiri din copilaria mea plina de peripetii :)).Te admir si te sustin in continuare. Pupici :*
  Email:florelena222@gmail.com

 490. Roxana
  decembrie 8, 2017 / 7:45 pm

  fota.marinela@yahoo.com Claaar decoratiunile pentru brad sunt preferatele mele, anul asta am avut nevoie de un brad nou, asa ca l – am comandat, si ajunge abia luni.. + ca, am mare nevoie si de ‘ gloabe’ noi, bineinteles ?? Asa ca ,haul’ul a fost binevenit .?

 491. Ana Stela
  decembrie 8, 2017 / 7:45 pm

  Păturica roz este preferata mea! S-ar potrivi de minune in zilele reci de iarnă în care vrei doar sa lenevesti, citind o carte bună, cu o ciocolată calda si muuullttaaa liniste.❤ E-mail: ana_stela2009@yahoo.com

 492. Madalina
  decembrie 8, 2017 / 7:45 pm

  Articolul meu preferat sunt clar papucii cu blanita. locsorul lor ar fi clar langa pat sa-mi incalzeasca picioarele dimineata inate sa plec la munca.
  maduta_inuta@yahoo.com

 493. Pîrvu Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:45 pm

  Globulete pentru ca am un bradut mic,artifical…are 3ani si nu a mai avut accesorii noi de mult timp…
  As vrea ca anul acesta sa ii dau in dar accesorii noi.
  andreealoredanapirvu@gmail.com

 494. Medeea
  decembrie 8, 2017 / 7:45 pm

  Sa fiu sincera,pe toate le-as vrea in casuta mea,in care m-am mutat de curand si are claaaar nevoie de accesorizare,in special craciunistica,in ton cu sezonul,nu?❤email:grecu_medeea@yahoo.com

 495. Oana
  decembrie 8, 2017 / 7:45 pm

  Lumanarile in forma de brad cu marginile aurii mi-au atras atentia si imi plac tare muult! Ar arata superb pe semineu sau pe masuta de cafea de sicla. <3

  oanaburescu@yahoo.com

 496. Ans Teodora
  decembrie 8, 2017 / 7:46 pm

  Patura roz este preferata mea si a-si pune o pat

 497. Noelle Alida
  decembrie 8, 2017 / 7:46 pm

  Clar patura pufoasa ,as puneo clar pe canapea in timp ce ma uit la un film de sarbatori,in special singur acasa sa ma invelesc cu ea. Adresa de email: alidutaamicutaa@gmail.com

 498. Georgiana
  decembrie 8, 2017 / 7:46 pm

  Paturica roz cred ca mi-ar prinde foarte bine , mai ales ca eu sunt o fire foarte friguroasa si daca nu am ceva pufos si frumos, nu este ok ?❤❤❤ Pupici! ( vologageorgiana46@gmail.com

 499. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:46 pm

  Categoric, ceasul este preferatul meu, care ar arăta minunat in dormitorul meu, dar și sticla cu instalații care arată splendid!! Sărbători fericite alături de cei dragi!!
  Email: deutza2k5@yahoo.com

 500. Diana Prodan
  decembrie 8, 2017 / 7:46 pm

  sigur păturica cu roz , s-ar potrivi perfect cu patul meu de camin in sezonul acesta.

 501. Cristina S
  decembrie 8, 2017 / 7:46 pm

  Buna. Paturica roz e cea mai frumoasă. Imi place super mult.
  Pupici.
  cristinna.ambrose@gmail.com

 502. Ana
  decembrie 8, 2017 / 7:46 pm

  Cu siguranta sticla cu leduri si pijamalele!!

 503. Serban Stefania
  decembrie 8, 2017 / 7:46 pm

  Mie imi place mult patura roz pufoasa. Unde as pune.o in casa? Hmm.. pe mine :)) as purta.o peste tot unde merg :).
  Adresa mea de email este: stefania_serban _99@yahoo.com

 504. Irina Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 7:46 pm

  Buna draga mea Andreea! Globurile si ornamentele pentru brad sunt preferatele mele! irinaalexandra993@yahoo.com

 505. Oana B.
  decembrie 8, 2017 / 7:46 pm

  Claaaar si eu ca majoritatea: o paturica pufoasa in care sa ma infasor si sa savurez o ciocolata calda stand si uitandu-ma la video-urile tale, la care oricum ma uit:)) cu sau fara patura

 506. Cosmina
  decembrie 8, 2017 / 7:47 pm

  Cred ca cel mai mult îmi place pătură roz,dar și decorațiunile pe care le-ai ales sunt foarte drăguțe. Te pup ??

  Email:cosmy2003@ymail.com

 507. Barcan Oana
  decembrie 8, 2017 / 7:47 pm

  Îmi doresc tare mult pijamaua și păturică cu ren… Sunt adorabile… Te pup… Ești super…?
  Adresa de e-mailul : oanadaniela34@yahoo.com

 508. camelia pavel
  decembrie 8, 2017 / 7:47 pm

  ceas de inspirație vintage, alb, pe care l-as pune la intrare,pe hol

 509. Ramona Melinte
  decembrie 8, 2017 / 7:47 pm

  Articol preferat … greu de ales, pe toate le-as vrea, duoa mine as muta Pepco la mine in sufragerie. Dar patura roz tot o sa se intalneasca cu canapeaua mea in curand.

 510. Dana
  decembrie 8, 2017 / 7:47 pm

  Mm..acum ca ne-am mutat de curand as cumpara paturi si perne intr-o veselie. Iar paturica roz, e ca o bomboana fondanta adorabila.
  onofrei.dana89@yahoo.com

 511. Dora C
  decembrie 8, 2017 / 7:47 pm

  patura cu renul ar fi purrfecta. :)). as aseza-o la marginea patului si cred ca as tine-o acolo pe tot parcursul anului. wontbearound@yahoo.com

 512. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:47 pm

  Heeeii , astept cu nerabdare videoclipurile tale si imi place extrem de mult patura cu ren . Mi-ar placea sa stau infasurata in ea cu o cana de ciocolata calda cu bezele. Te pup ! andreea.d9730@yahoo.ro

 513. Andreea Teodora
  decembrie 8, 2017 / 7:47 pm

  As vrea patura roz si a-si pune-o pe pat

 514. Andreea Vajas
  decembrie 8, 2017 / 7:47 pm

  Ceasul mi se pare superb! L-as pune in hol pentru a nu mai intarzia mereu. 🙂
  email: dea.andreea17@yahoo.com

 515. Andreea Karina
  decembrie 8, 2017 / 7:47 pm

  Imi place renul si inimioara <3 le-as folosi pentru decorarea biroului meu la care o sa-mi petrec majoritatea vacantei de Craciun citindu-l pe M. Eliade <3
  Email: ka10ionescu@yahoo.com

 516. Irina
  decembrie 8, 2017 / 7:47 pm

  Pijamalele ❤❤ și sticla cu luminițe ??❤

 517. Roxana
  decembrie 8, 2017 / 7:48 pm

  Cu siguranță aș alege globurile pentru că anul acesta as vrea să schimb cromatica bradului și știu că asta mă va costa ceva. In schimb, sper sa am noroc și Moșul să mă ajute să-mi îndeplinesc dorința. Sărbători fericite, Andreea! ?
  Roxi.madalina99@yahoo.com

 518. Beatrice
  decembrie 8, 2017 / 7:48 pm

  Sticla cu beculete e foarte interesanta. As pune-o pe balcon sa imi lumineze serile de vara 🙂

 519. Ioana Cucorada
  decembrie 8, 2017 / 7:48 pm

  Cel mai mult mi-a placut paturica cu ren care ar fi perfecta pentru patutul baietelului meu de 5 ani dar si pentru mami( ca nu se supara daca e si ea putin alintata de o astfel de pufosenie). In rest, esti miiiinunata!

 520. Bianca
  decembrie 8, 2017 / 7:48 pm

  Articolul meu preferat clar sunt pijamalele, iubesc pijamalele in general?? dar suporturile acelea de lumanari din poza clar vor fi ale mele:)) te pup?
  Email: netedubianca26@yahoo.com

 521. Adamache Ana-Maria
  decembrie 8, 2017 / 7:48 pm

  Lumanarile acelea semi-maneloase ar sta superb pe noptiera mea

 522. Covaci Alina
  decembrie 8, 2017 / 7:48 pm

  Cu siguranta decoratiunile pentru brad! De mult imi doresc sa schimb culorilde din brad, insa pana acum nu am reusit. Poate am noroc, totusi. 🙂 valicovaci2001@gmail.com

 523. Preda Raluca-Ioana
  decembrie 8, 2017 / 7:48 pm

  Pentru mine a petrece timp cu familia si in general cu cei dragi constituie cel mai frumos mod prin care pot spune ca ma bucur de acea caldura specifica din casa. Filmele de Craciun, lumanarile parfumate cu aromele specifice anotimpului sunt absolut incantatatoare si imi transmit un vibe pozitiv.Pijamalutele pufoase si paturicile cu blanita stand langa semineu si band un vin fiert ma introduc intr o atmosfera de iarna din care,sincer, n as mai vrea sa evadez. 🙂

  • Preda Raluca-Ioana
   decembrie 8, 2017 / 7:53 pm

   si ca sa raspund la intrebare….clar ador paturica pufoasa si pijamalutaaa 😀

 524. DENISA
  decembrie 8, 2017 / 7:48 pm

  eu sunt o fana a paturilor, mai ales a celor pufoase,deci ambele imi plac foarte mult.
  cobocdenisa@yahoo.com

 525. Kozman Beatrix
  decembrie 8, 2017 / 7:48 pm

  Ador patura roz <3 .. care merge perfect langa cealalta patura pufoasa din pat :)) k_betty_frumusik97@yahoo.com

 526. Purghel Elena Daniela
  decembrie 8, 2017 / 7:48 pm

  Cred ca amandoua paturile le-as vrea …si pijamalele pufoseni?

 527. Andrei
  decembrie 8, 2017 / 7:49 pm

  Imi place paturica si as folosi-o sa stau cu bubulina mea la caldurica! <3

 528. Esanu Alexandra-Raluca
  decembrie 8, 2017 / 7:49 pm

  Paturica aceea cu reni…ee…ahh pentru spiritul Craciunului???țutzi pentru zilele friguroase atunci cand stau in pat si o pun peste picioare?, mai ales ca vine vacanta si de ce nu, pentru Insta story-uri :)))?

 529. Gabi
  decembrie 8, 2017 / 7:50 pm

  Sticla (i)luminată, probabil undeva lângă colecția de vinuri a tatei, ori în apropierea lui Bacovia din bibliotecă, să se mai lumineze și dânsul. A se înțelege sensul conotativ ?

 530. Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 7:50 pm

  Pătura roz, fără dar și poate!!! Pare atât de pufoasă și călduroasă încât m-aș înveli cu ea, așa, cam până în martie. Fără întreruperi :))) Aș pune-o și pe pat sau pe o canapea, arată foarte comfortabil așa cu ea.
  bobia.alexandracristina@gmail.com

 531. Angela Lescinschi
  decembrie 8, 2017 / 7:50 pm

  Articolul meu preferat este instalatia cu globulete dar ador pijamaua pufoasa pe care am pus mana imediat după ce am văzut clipul tau cu cadouri de Crăciun

 532. Gabriela
  decembrie 8, 2017 / 7:50 pm

  Paturica gri bineînțeles!!! Ar sta perfect în patul meu, savurând o ciocolată caldă si uitandu-ma la Dr. House :))) Si sigur i-ar plăcea si cățelușei mele Sophie :)))) <3

 533. Ioana Marcu
  decembrie 8, 2017 / 7:50 pm

  Desi mi-e foarte greu sa aleg, articolul preferat de mine din acest haul sunt pijamalele cu ursuleti.
  Iti doresc sarbatori fericite❤️⛄️!!!
  Ioana.3lena@yahoo.com

 534. Amalia
  decembrie 8, 2017 / 7:50 pm

  Cu siguranta ceea ce mi-a placut cel mai mult este patura roz megapufoasa, pe langa faptul ca are o culoare super draguta sunt sigura ca este si un vis sa te infofolesti in ea. As vrea sa o pun in dormitorul alor mei pentru ca de fiecare data cand vin acasa primul lucru pe care il fac este sa ma trantesc la ei pe pat si sa citesc o carte buna acolo, deci pentru mine ar fi un vis sa am pufosenia aia acolo.

 535. Maria
  decembrie 8, 2017 / 7:50 pm

  Patura gri cu ren,este cea mai tare!Pe canapeaua din sufragerie,la un film ar fi super

 536. Lascarache Bianca
  decembrie 8, 2017 / 7:50 pm

  Pufoseniile au fost intodeauna obiectele mele preferate . Cel mai mult imi plac de la Pepco pijamalele,paturile si toate produsele aduse recent dedicate sarbatorilor de Craciun.
  biancalascarache416@gmail.com

 537. Adelina Gaujaneanu
  decembrie 8, 2017 / 7:50 pm

  adelinaantoanela@yahoo.com
  Articolul meu preferat din acest haul este paturica aceea gri cu ren. As vede un colt al camerei foarte cozy impreuna cu paturica aceea asezata pe un fololiu mare si cu o ciocolata calda in mana,niste filme, este decorul perfect de iarna 😀

 538. decembrie 8, 2017 / 7:50 pm

  Esti geniala! Articolele mele preferate din haul-ul tau sunt patura roz „pofoaza” (ovcorz), instalatia cu leduri si globuletele acelea mici, roz. Tine-o tot asa, ma inspiri cu fiecare clip si chiar mi-ai dat o mana de ajutor in privinta ideilor de cadou pt cei dragi! Sarbatori fericite! Eu si motanul meu va salutam pe tine si pe motanii tai. From paw to paw, from blonde to blondes.??☃️

 539. Cristina
  decembrie 8, 2017 / 7:50 pm

  Decorațiile de Crăciun sunt preferatele mele, pentru ca ador perioada asta a anului.
  Emailul meu este: crisulet.1997@yahoo.ro

 540. Simina
  decembrie 8, 2017 / 7:51 pm

  Ceasul, pentru că îmi plac vorbele de „duh”.L-aș așeza în bucătărie 🙂

  simina.sfica@gmail.com

 541. mihaila mihaela
  decembrie 8, 2017 / 7:51 pm

  patura roz, pe care as vrea sa o pun pe canapeaua din sufragerie

 542. Taus Antonia
  decembrie 8, 2017 / 7:51 pm

  Pijamaua mi-a placut cel mai mult.?
  Email: antotaus99@gmail.com

 543. Alexandra Laposi
  decembrie 8, 2017 / 7:51 pm

  Eu una ador pijamalele clar mi-ar servi iarna asta si patura roz care este mununata ? Pe canapea si cu ceva cald ar fi mai mult decat perfect , sper ca pe viitor sa mai faci hol cu produse pepco ? triffalexandra@yahoo.com

 544. Nichita Denisa Georgiana
  decembrie 8, 2017 / 7:51 pm

  Toate sunt minunate, dar ceasul de inspirație vintage imi place mult tare ❤
  Email: nichita.denisa.99@gmail.com

 545. Rață Diana
  decembrie 8, 2017 / 7:51 pm

  Pătutrica, cu ren e cea mai simpatică și categoric ar arăta frumos pe fotoliu! Mulțumim pentru concurs!❤
  Adresă de e-mail: dia_rata@yahoo.com ?

 546. Andreea Lucia Gheorghe
  decembrie 8, 2017 / 7:51 pm

  Articolul meu preferat ar fi paturica roz. Imi place sa ma asez confortabil si sa citesc o carte, iar o paturica de genul asta merge perfect in acele momente.
  andreealucia19@gmail.com

 547. Daiana Danila
  decembrie 8, 2017 / 7:51 pm

  Patura roz, nici nu se pune problema! Unde as pune-o? PE MINE! As sta invelita in ea ca un burito 24/7 :)))
  danila.daiana@gmail.com

 548. Cristina
  decembrie 8, 2017 / 7:51 pm

  Clar ceasul de inspiratie ventage. L-as aseza pe noptiera mea langa cartile preferate si lumanarile parfumate. Esti minunata, Andreea!

  ifrim.cristina95@gmail.com

 549. Mirchievici Daniela
  decembrie 8, 2017 / 7:51 pm

  Îmi plac la nebunie păturile lor pufoase,hainele lor, ceasurile și decorațiunile pentru casă.

 550. Maria Pană
  decembrie 8, 2017 / 7:51 pm

  Păturica gri cu chipul renului este extrem de frumoasă și super pufoasă,bănuiesc. :))
  Aș putea să o folosesc în fiecare seară,alături de o cană de ceai și compania pisicii(am și eu o pisică neagră,pe Miți).
  moxie.foxie_loxie@yahoo.com

 551. Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 7:51 pm

  Buna, eu sunt Alexandra, iar preferatul meu dintre toate acelea este pijamaua aceea super pufoasa, si inca imi mai place ceasul acela super dragut (acesta l-as pune pe o noptiera)…

 552. Paraschiva
  decembrie 8, 2017 / 7:52 pm

  Imi place foarte mult păturica roz.. o adooor. ! Îmi plac și pijamalele! Dar dacă ai spus că erau și pe rosu, in caz că voi câștiga , pe acelea mi le voi achiziționa, deoarece rosu este culoarea mea preferată!! Pupici și mulțumim că faci asemenea lucruri pentru noi!! Te iubim

  • Paraschiva
   decembrie 8, 2017 / 8:33 pm

   Am recitit articolul și am greșit, tu ziceai de pătura gri cu ren că mai sunt pe culoarea roșie cu Moș Crăciun și eu am înțeles că mai sunt pijamale pe culoarea roșie!! Scuze

 553. Corina D.
  decembrie 8, 2017 / 7:52 pm

  pijamaua mega pufoasa cu ursi <3

 554. Dia Maria
  decembrie 8, 2017 / 7:52 pm

  Patura gri ar fi minunata pe fotoliul meu cand stau cu pisica in brate.<3

 555. Cristina R.
  decembrie 8, 2017 / 7:52 pm

  Articolul preferat este patura cu ren si evident ca o voi pune pe patul din camera mea.
  rotaricristina333@gmail.com

 556. Sima Paula
  decembrie 8, 2017 / 7:52 pm

  Paturile pufoase. Am una deja dar niciodata nu sunt prea multe cand ai o pisica pufoasa care lasa par peste tot. Eu o pun pe canapea desi domnisoara lasa par pe ea stiu ca ii place mult si o las mereu sa stea pe ea.

 557. Denisa
  decembrie 8, 2017 / 7:52 pm

  Nu că nu aș avea pătură pufoasă, dar cea gri cu ren, este genială. Atmosferă de iarnă 100%.Cred că m-ar acoperi atunci când citesc sau când am laptopul în brațe și mă uit la serialul preferat.

  Email: vanaudenisa@yahoo.com

  • Costina Andreea
   decembrie 12, 2017 / 1:26 am

   Bună Andreea, având în vedere ca am primit deja niște botosei în forma de ren de la Pepco(soacra mea a fost moșul ), urma sa îmi caut și eu o pijama, iar ideea de pijamale pufoase îmi surâde chiar foarte tare !!! Și păturica este foarte frumoasa, mai ales ca ne-am mutat în casa noua, ar merge minunat!! ?

 558. Adea
  decembrie 8, 2017 / 7:52 pm

  Pijamalele clar !!!!! Sunt wow…. trebuie sa dau o fuga pe la Pepco si sper sa le gasesc si eu ♥♥♥

 559. Nicole Erika
  decembrie 8, 2017 / 7:52 pm

  Stefanaerika612@gmail.com
  Fiecare articol are un farmec aparte, și fiecare și.ar găsi și un loc aparte prin brad sau în casa, însă pijamalele și pătura aceea pufoasa completează perfect diminețile Crăciunului (pe lângă toate decorațiuniile colorate deja prezente) 🙂

 560. Mara
  decembrie 8, 2017 / 7:52 pm

  Patura roz cu care m-as inveli in fiecare seara.
  lungumara21@yahoo.com

 561. Mincu Florentina
  decembrie 8, 2017 / 7:52 pm

  Mie mi-au plăcut foarte mult papucii,dar şi pătura „anemică”.
  Cu pătura aş sta pe fotoliu când citesc ,iar papucii i-aş purta prin casă.

 562. EMA
  decembrie 8, 2017 / 7:52 pm

  Ah,a mea ești! Om minunat cu suflet minunat.
  Se vede fără niciun artificiu că îți place ceea ce faci și creezi pentru noi, iar acest haul e binevenit!
  Articolul meu preferat ar fi păturica cu ren? . Pufoșenia aceea care ar sta perfect în noua mea locuință, pe patul „conjugal” (să ne țină de cald iarna aceasta) .
  E-mail : ela_larysa@yahoo.com

 563. Marinela
  decembrie 8, 2017 / 7:52 pm

  Cu siguranta paturica roz ar ocupa loc de cinste pe fotoliul unde ma relazez si imi revin dupa agitatia zilei. Este atat de moale si pufoasa. Adorabila!!!

 564. mihalache elisabeta
  decembrie 8, 2017 / 7:52 pm

  Clar pijamaua! As purta-o zilnic pe frigul acesta

 565. Andra hintea
  decembrie 8, 2017 / 7:53 pm

  Păturica roz e superba.e preferata mea

 566. Adam camelia
  decembrie 8, 2017 / 7:53 pm

  Clar mi-as dori luminițele și și decorațiile pentru Crăciun. Luminitele le-as așeza deasupra patului sau poate chiar pe birou pentru ,consider ca se potrivesc luminițele și în alte anotimpuri atata timp cât sunt simple ,iar decorațiile noreal ca le-as folosi pentru a înfrumusețare casa!!Te pup?❤

 567. Miruna
  decembrie 8, 2017 / 7:53 pm

  Luminițeeeeeeeeee!! Le-aș pune peste tot: baie, dormitor, bucătărie, living, oriunde! 🙂 c.miruna37@gmail.com

 568. Ionita Georgeta
  decembrie 8, 2017 / 7:53 pm

  As vrea sa cumpar tot, insa cel mai mult imi doresc patura roz. S-ar potrivi de minune in camera mea si ma bucur ca are fix aceeasi dimensiune ca si patul meu. Ador felul in care scrii, filmezi, editezi, esti superba!
  Email in caz ca da norocul peste mine: ionita.georgeta1@gmail.com

 569. Andra Lazarescu
  decembrie 8, 2017 / 7:53 pm

  Am deja o păturica pufoasa pe care o tin mereu in mașina pentru ca nu se știe niciodată cand/unde ai nevoie. Așadar, am nevoie de alta pentru pat? si imi place foarte mult cea roz☺️ Esti super simpatica ??!
  andra.lazarescu@yahoo.ro

 570. Ana
  decembrie 8, 2017 / 7:53 pm

  Paturica roz, ar sta cu mine tot timpul 😀
  anamsabau@yahoo.com

 571. decembrie 8, 2017 / 7:53 pm

  Aleg a patra categorie: 4. Globuri, globulețe, instalații, decorații 😀
  Îmi place să le folosesc pentru pozele de instagram 😀

 572. Roxana B
  decembrie 8, 2017 / 7:53 pm

  Abia astept să ajung si eu la Pepco zilele acestea să îmi iau si eu niste papuci pufosi si arătoşi ca ai tai (pentru ca viața la cămin e dată naibii si mi-ar fi de folos) sau poate chiar să fentez niste şosetuțe cu reni, poate îmi incape 35-ul meu în 34-ul lor, toate hainele de copii să vină la mine. ?
  roxana.bentea@yahoo.com

 573. Jeculescu
  decembrie 8, 2017 / 7:53 pm

  Mie îmi place foarte mult păturica cu ren. As sta toata ziua in pat, învelită si citind o carte buna.
  P.S: toate articolele sunt foarte tari… niste Bunăciuni
  alexandra_ta99@yahoo.com

 574. Bianca
  decembrie 8, 2017 / 7:54 pm

  Eu as alege paturica gri. Imi plac lucruri pufoase,in special paturile,pijamalele si papucii. biavoicu0412@yahoo.com

 575. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:54 pm

  Patura roz <3

 576. Roxana Condrea
  decembrie 8, 2017 / 7:54 pm

  Păturica cea gri este cadoul ideal pentru mine, iar locul perfect pentru ea este în pătuț la mine! roxiicondrea@yahoo.ro

 577. pavel marius
  decembrie 8, 2017 / 7:54 pm

  cred ca pătura pufoasa, gri, ma încânta cel mai mult

 578. Alicia
  decembrie 8, 2017 / 7:54 pm

  Patura cu ren este preferata mea. Sigur ar merge perfect pe patul meu.
  e-mail: tologealicia@yahoo.com

 579. Andreea Popa
  decembrie 8, 2017 / 7:54 pm

  Patura roz este preferata mea. Mi-am cumparat si eu, si este „beton” ?? multa bafta in continuare, esti superba!
  E-mail: nicole_99popa@yahoo.com

 580. Nicoleta
  decembrie 8, 2017 / 7:54 pm

  Ceaaaasuuuuulll!!! Pentru ca-mi place sa-mi omor timpul si nu sa ma omoare timpul pe mine…

 581. Bianca Stan
  decembrie 8, 2017 / 7:54 pm

  Paturile pufoase sunt preferatele mele; mi se pare ca sunt un detaliu frumos, si calduros si ca adauga o nota de comfort si intimitate casei. Te pup si multumim pentru acest giveaway! biancastn99@gmail.com

 582. Diana Elena
  decembrie 8, 2017 / 7:54 pm

  Imi place foarte mult ceasul si cred ca ar arata foarte bine pe unul dintre rafturile din camera mea.Te ador!!!❤?????

 583. Antonia
  decembrie 8, 2017 / 7:54 pm

  Ce bine ar prinde păturicile iarna asta, in serile nostalgice de iarnă.

 584. Ionescu Daria
  decembrie 8, 2017 / 7:54 pm

  Omul acela de zapada e preferatul meu. Ar arata super bine pe noptiera.

  • Diana Maria Dinulescu
   decembrie 9, 2017 / 7:52 pm

   De departe pufoseniile m au cucerit..TOATE…cel putin paturicile sunt fenomenale ?????

 585. Monica
  decembrie 8, 2017 / 7:54 pm

  Toate sunt frumoase, dar cred ca patura roz ar arata super pe patul meu alaturi de o ciocolata calda?
  Te pup
  monique.all@gmail.com

 586. Gheorghe Marina
  decembrie 8, 2017 / 7:55 pm

  Buna Andreea, pentru mine iarna inseamna paruricu pufoase. Am 3 la caminul facultatii unde stau pe perioada anului universitar. Eu le numesc paturici magice, pentru ca nu sunt doar pufoase, sunt fine, calduroase si extrem de dragute.
  Imi place pepco, imi place sa-mi iau de la ei lucruri pentru casa, cani mari pentru ceai si paturici pentru animale.

 587. Cornelia
  decembrie 8, 2017 / 7:55 pm

  Toate produsele Pepco sunt dragute si foarte accesibile, acolo chiar gasesti orice vrei si partea buna este ca sunt multe magazine Pepco. Dar patura pufoasa roooz este geniala, este o pufosicaa ? aa da, si globurile/instalatie sunt perfecte pentru bradut. Te pup Andreea esti o draguta !

  cornelia.cora01@yahoo.com

 588. Alina Gudei
  decembrie 8, 2017 / 7:55 pm

  Pătura gri și total smotocibila e preferata mea și cred că ar merge perfect in bârlogul meu de învățat la bio(adica fotoliul din sufragerie)
  alexa.alyna99@yahoo.com

 589. Gianina
  decembrie 8, 2017 / 7:55 pm

  Am văzut clipul si toate sunt superbe ?? preferetele mele sunt renul cu coafura superba ? paturica roz si lumanarile in forma de bradut. Te pup
  gianina baldin@yahoo.com

 590. Iulia pîrvu
  decembrie 8, 2017 / 7:55 pm

  As prefera lumanarile , la mine pe birou langa o cana cu ciocolata calda!!

 591. Alina Magdalena
  decembrie 8, 2017 / 7:55 pm

  Toate decorațiunile sunt frumoase,dar mi-aș dori ceasul pentru ca niciodată nu am noțiunea timpului si poate ceasul m-ar ajuta 🙂
  Adresa de e-mail:alinamagdalena@yahoo.com

 592. Melania
  decembrie 8, 2017 / 7:55 pm

  Toate sunt frumoase ❤ dar clar as alege patura pufoasa roz ❤? melaniacardosi@yahoo.ro te-am pupat??

 593. Matei Dorina
  decembrie 8, 2017 / 7:55 pm

  Cel mai mult mi-a plăcut pătură cu ren care cu foarte multa placere as pune-i pe pat și asa avea asa o senzație de plăcut.

  • Matei Dorina
   decembrie 8, 2017 / 7:58 pm

   Cel mai mult mi-a plăcut pătură și cu ren care cu foarte multa placere as pune-i pe pat și as avea o senzație de plăcut.
   E-mail. dorinamatei85@gmail.com

 594. Carmen
  decembrie 8, 2017 / 7:55 pm

  ceasul arata foarte frumos, suporturile de lumanari , pufoseniile…o nebunie. Dar toate arata bine ! haineala_carmen@yahoo.com

 595. Paun Teodora
  decembrie 8, 2017 / 7:55 pm

  Sunt superbe toate, cu siguranta globurile, papucii si inimioara sunt cele pe care le voi achizitiona chiar daca nu castig, sunt perfecte! <3 ohh si nu mai zic de paturi… este ceea ce cautam de foarte mult timp
  ps: multumesc pentru video si articol, fara tine uitam ca si pepco are decoratiuni suberbe!
  ( teopmaria@gmail.com )

 596. Ana
  decembrie 8, 2017 / 7:55 pm

  Hei Andreeaaa,

  Păturica roz îmi place maxim ?. Cred că este perfectă în perioada rece.
  Ești super drăguță! Te urmăresc cu drag!
  Pupici!

  gatejeana@yahoo.com

 597. Isar Livia
  decembrie 8, 2017 / 7:56 pm

  Cu siguranta articolul meu preferat este instalatia cu globulete pentru ca mereu mi-au placut la nebunie luminitele si ar arata perfect puse deasupra patului meu agatate pe perete. Si patura roz s-ar asorta perfect cu restul camerei.?
  Voiam, de asemenea, sa iti mai spun ca te urmaresc de 2 ani si esti de departe youtuber-ita mea preferata. Mereu astept cu nerabdare clipurile tale.
  isarliviaandreea@yahoo.com

 598. Ştefana-Paula
  decembrie 8, 2017 / 7:56 pm

  staraluca_12@yahoo.com
  Îmi plac la nebunie toate articolele,dar mi se pare deosebit ceasul,pe care l-as pune pe noptieră.

 599. Daria
  decembrie 8, 2017 / 7:56 pm

  Iubesc Pepco, când am fost acum doua zile deja pusesem ochii pe niste botoși super drăgălași dar ai tai sunt superbi din toate punctele de vedere <3 Merg perfect lângă patul meu, căldurică in plus pentru piciorusele mele #cozyteam

  Email: daria.campeanu@outlook.com

 600. Mariana
  decembrie 8, 2017 / 7:56 pm

  Patura roz pare foarte confortabila si pufoasa numai buna sa-mi tina de cald cand vizionez videoclipurile tale .te pup

 601. Anca
  decembrie 8, 2017 / 7:56 pm

  Ador păturica roz!

  • Anca
   decembrie 8, 2017 / 8:06 pm

   As pune-o, desigur, pe pat in camera mea.

 602. Simona
  decembrie 8, 2017 / 7:56 pm

  Paturica roz e superba <3 merge bine la mine in pat 😀 Pupici :*
  simona.serseniuc@gmail.com

 603. decembrie 8, 2017 / 7:56 pm

  Si eu sunt obsedata de PEPCO, draga mea si doar ce mi-am luat saptamana asta inca alte cateva lucrusoare de la ei. Ador magia craciunului deci probabil preferate la ora actuala ar fi globuri si decoratiuni craciunistice, evident ca am mai luat, dar nu sunt niciodata suficiente. cu siguranta pomul meu viitor de craciun si motanul vor fi incantati de ele.
  pe mail ma gasesti cu: elisa.toma@yahoo.com multi pupici si spor la cumparaturi

 604. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:56 pm

  Paturicaaaa, paturica! Sa ma astepte pe canapea sa ma intorc de la job, sa ma incalzeasca, sa ma invaluie cu pufosenia ei, ca sa ma simt genial. Si niste lumanarele parfumate aprinse si un serial bun… ahhh 😀
  Te pup
  levitchi.andreea.laura@gmail.com

 605. Iuliana
  decembrie 8, 2017 / 7:56 pm

  Hei Andreea
  Ieri s-a deschis primul magazin Pepco de la mine din oras asa ca am dat navala si mi-am achizitionat si eu pijama ca a taaa, din pacate azi a fost nevoie sa o returnez deoarece nu observasem ca avea un mic defect iar marimea mea nu mai era , pentru a-mi da alta:(
  Iubesc paturica roz!! Are dimensiunile patului meu si e atat de pufosa,doamne!!❤️
  Tare as vrea sa castig sa mai achizitionez alte chestiute dragute din noul Pepco❤️

 606. IRINA
  decembrie 8, 2017 / 7:56 pm

  Mi-a placut tot! Eu una ador magazinul Pepco,au foarte mult lucruri pt decorat pe care le ador. Ador papuci, patura si ceasul este superb. Te pup Andreea si faci o treaba foarte buna ?.
  e-mail: iirinaa288@gmail.co

 607. Monica
  decembrie 8, 2017 / 7:56 pm

  Cred ca am facut o „mica” obsesie pentru paturi pufoase. Cea roz este absolut superba!
  Email: monica_stanila@yahoo.com

 608. Patricia Pos
  decembrie 8, 2017 / 7:57 pm

  Articolul meu preferat este patura cea roz, bineinteles. Ador paturile pufoase in diminetile racoroase de iarna, cu o carte buna si ciocolata calda. E de vis.
  Email: patriciaposderie@yahoo.com

 609. Madalina
  decembrie 8, 2017 / 7:57 pm

  PĂTURA CU REN,ASA CUTE ȘI PUFOASA. ÎN NOASTEA DE AJUN VREAU SA MA ÎNVELESC CU EA, STAND LÂNGĂ UN ȘEMINEU ALĂTURI DE FAMILIE.
  email : magfkssss@gmail.com
  MULȚUMESC MULT. TE ADOR ȘI TE PUPACESC

 610. Andreea...diana
  decembrie 8, 2017 / 7:57 pm

  Cel mai wow este ceasul. Este un cadou minunat pentru cineva special , iar eu l-as pune pe măsuța mea de machiaj pentru ca mereu pierd noțiunea timpului cand mă machiez!

 611. Ale
  decembrie 8, 2017 / 7:57 pm

  Decoratiunea mea preferata este sticla cu beculet in interior si as aseza-o pe noptiera mea

 612. Alexandra Petcu
  decembrie 8, 2017 / 7:57 pm

  Cred ca pijamalelor le-ar sta foarte bine pe mine, dar si mai mult Cred ca s-ar potrivi ceasul pe noptieră mea, poate asa reușesc și eu sa nu mai intarzii zilnic la liceu ??

 613. Ana Burleanu
  decembrie 8, 2017 / 7:57 pm

  Patura roz mi-a furat privirea . Parca simt cat de pufoasa este <3

 614. Oana
  decembrie 8, 2017 / 7:57 pm

  Foarte dragut articolul si videoclipul de asemenea. Ma bucur mult ca in ultima vreme ai revenit si pe blog. Chiar mi se facuse dor. Articol preferat? Toate. Ei… bine, bine! Daca trebuie neaparat sa aleg, voi merge cu pufoseniile. Oricare. Sau toate. Posibil cea roz, ca e mai mare. In rest, sa dea domnu’ random.org sa ma pot invalui si eu in pufosenii. Hai noroc!
  *E-mail: oana.botoc03@gmail.com

 615. Vasilache Catalina
  decembrie 8, 2017 / 7:57 pm

  Mie mi-a placut patura roz(chiar daca mai am una,tot de la Pepco,dar cu alt model).Mi se pare ca se potriveste cu CUloarea pielii mele si cu CUloarea camerei mele(turcoaz).

  Email:catalinavasilache2012@yahoo.ro

 616. Delia
  decembrie 8, 2017 / 7:57 pm

  Hey! Cel mai mult imi plac pijamalele ( dupa care cred ca voi merge maine ?) si sticla cu leduri in interior care ar fi un cadou super?

 617. Lavinia
  decembrie 8, 2017 / 7:58 pm

  Clar păturica cu ren. Cât despre unde i as găsi un loc, îți zic simplu, pe mine. As purta o pe mine prin casa, N as lasă o singura pe o canapea, Never :))) email : chirnoglavinia@yahoo.ro

 618. Catalina
  decembrie 8, 2017 / 7:58 pm

  Paturica e superba!!! Atat pentru mine cat si pentru a fii daruita acum in prag de sarbatori! Esti superba! Te urmaresc cu multa admiratie! Pupici pufosi! :*

 619. Constantin Bianca
  decembrie 8, 2017 / 7:58 pm

  Ador pijamaua si spatulel .<3 :* <3

 620. Georgiana Nitu
  decembrie 8, 2017 / 7:58 pm

  Mie mi a placut paturica roz,si ca raspuns unde as puneo ar fi ca pe mine?

 621. Anidora
  decembrie 8, 2017 / 7:58 pm

  Chiar astazi am fost putin la cumparaturi in Pepco ? tot ce ai luat este superb, insa paturica gri este preferata mea! Cred ca cel mai bine ar sta pe un scaun confortabil unde sa citesti in liniste o carte sau sa inveti pentru sesiune ?❤️?

  • Anidora
   decembrie 8, 2017 / 8:02 pm

   Chiar astazi am fost putin la cumparaturi in Pepco? tot ce ai luat este superb, insa paturica gri este preferata mea! Cred ca cel mai bine ar sta pe un scaun confortabil, unde sa citesti in liniste o carte sau sa inveti pentru sesiune?❤️?
   E-mail : anidora.c@gmail.com

 622. Sava Elena
  decembrie 8, 2017 / 7:58 pm

  Instalatia luminoasa cu globuletele atasate este superba si as aseza-o in bradutul de Craciun pe care urmeaza sa il fac. ♥

 623. Maria Tudor
  decembrie 8, 2017 / 7:58 pm

  Ador globurile care se aprind. Le-as pune pe pervaz sau chiar sub brad lângă cadouri. Love you!❤
  Mail:mariatudor41@yahoo.ro

 624. Mihaela Bolea
  decembrie 8, 2017 / 7:59 pm

  Dragă Andreea, mi-ai adus un mare zâmbet pe chip la vederea acestor imagini ♥
  Cea de-a 4 fotografie m-a topit… am simțit că ai venit în vizită pe la mine, la servici :-))
  De ce? Acele globulețe mititele, drăgălășele foc, în tonuri de roz și auriu îmi înseninează atmosfera crăciunistică atât la birou, în brăduțul mititel ce-i întâmpină pe turiști, cât și acasă. Doar de dragul lor și te topești ♥ Anul trecut mi-am luat același model, pentru brăduți mici, de birou, pe roșu, alb, gri metalizat… O nebunie! Cred că aș fi în delir să am parte de o așa sesiune de shopping la Pepco… ♥
  Dintre toate minunățiile pe care ți le-ai ales, mă declar cucerită de păturica roz. O și văd la mine pe pat. La Brașov, în Pepco din Coresi, nu o aveau… 🙁
  Îți mulțumim pentru acest prilej de-a ne încerca norocelul. Să fie cu bucurie pentru cel norocos ♥
  bolea_mihaela@yahoo.com
  O lună decembrie de poveste, asemeni generozității tale! ♥

 625. Cristina Pantiru
  decembrie 8, 2017 / 7:59 pm

  Fara nicio ezitare aleg paturile pufoase si dragute ❤️ care imi vor tine de cald in perioada sarbatorilor in timp ce beau o ciocolata calda si vizionez o animatie hazlie.

 626. Oana
  decembrie 8, 2017 / 7:59 pm

  Categoric, patura pufoasa roz bate tot :)) imi place tare mult si ar merge de minune in camera mea, pe pat.

 627. Alexii Elena Georgiana
  decembrie 8, 2017 / 7:59 pm

  Nu există bucurie mai mare ca atunci când mergi la cumpărături pentru Crăciun. Și dacă cumva ai un Pepco in oraș, sigur vei da iama în decorațiuni. Ador Pepco, ieftin și cu de toate! Nu mă pot decide la unul dintre articolele cumpărate de tine, Andreea, dar îți pot spune că și păturile pufoase, și pijamaua, și decorațiunile, pe toate le-aș lua!?
  Pupici!
  E-mail (în caz de): elena.georgiana29@yahoo.com

 628. Giura Diana
  decembrie 8, 2017 / 7:59 pm

  Sticla cu beculețe e preferata mea. Tocmai ce cautam una.
  gr_diana@yahoo.com

 629. Alexandra Petcu
  decembrie 8, 2017 / 7:59 pm

  Cred ca pijamalelor le-ar sta foarte bine pe mine, dar si mai mult Cred ca s-ar potrivi ceasul pe noptieră mea, poate asa reușesc și eu sa nu mai intarzii zilnic la liceu ??
  E-mail: aly_alexa_99@yahoo.com

 630. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 7:59 pm

  Greu de ales un singur preferat, dar probabil acela ar fi intalatia cu globuri pe care as vedea-o de-a lungul tabliei patului. Pupici andreea.braescu93@gmail.com

 631. Maria
  decembrie 8, 2017 / 7:59 pm

  Păturica cu ren mi-a placut cel mai mult❤
  Email: maria_m1997@yahoo.com

 632. Carmen
  decembrie 8, 2017 / 7:59 pm

  Preferata mea e patura cu ren, as pune-o pe un fotoliu sau m-as inveli cu ea si nu as mai lasa-o niciodata. Sincer prefer a doua varianta.

  tataran.carmen@yahoo.com

 633. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Pijamalele sunt preferatele mele, esti foarte tare, te pup! :*

 634. Ana
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Toate sunt frumoase , ceasul mi-a atras atentia in mod deosebit. L-as pune pe un raft, langa cateva carti <3 . anamaria.marinca@yahoo.com

 635. Cătălina Iftode
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Fără nici o îndoială pătura pufoasă roz este preferata mea. Este absolut perfecta/mirobolanta/bombonicioasă și cu siguranță aș așeza-o pe pat în camera mea pentru un sistem de încălzire mult mai eficient decât centrala. :))
  (catalina.iftode2000@gmail.com)

 636. Mădălina
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Sincer mi-a plăcut cel mai mult pijamalutele pufoase deoarece sunt fan articole vestimentare pufoase, și cum eu în sezonul rece sunt cea mai friguroasa ființă ce exista pe pământ cu siguranță sunt preferatele mele, cu o cana de ceai în mana și serialul meu preferat. Te ?

 637. Georgiana
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Cel mai mult imi place ceasul alb, pe care as vrea sa il daruiesc surorii mele de Craciun. Apropo, te adorrrr !!!!

 638. Mădălina Păduraru
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Iubesc tot ce e pufos!!!! Categoric, mi-au plăcut muuult pijamalele si păturica. pupicei Email: madalinapaduraru97@yahoo.com

 639. Alexandra Dinu
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Hei, hei, hei. Sticla mi-a placut super mult, dar si lumanarile in forma de bradut. Cred ca maine oricum dau o fuga la pepco ?, ca nu sunt eu prea norocoasa. Dar macar incerc. ????? alexandradinu5@gmail.com

 640. Laura
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Preferata…patura roz ❤️ pe care as aseza-o pe fotoliu alaturi de care as pune o instalatie luminoasa.
  laura.andreica97@yahoo.com

 641. Violeta
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Patura pufoasa roz , o pufosenie senzationala pentru acest sezon.

  • Violeta
   decembrie 8, 2017 / 8:03 pm

   Patura pufoasa roz , o pufosenie senzationala pentru acest sezon.
   mvioleta@yahoo.com

 642. Viviana
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Pijamalele sunt visssssssss! Am si eu o paturica roz prafuit, este super pufoasa! <3
  Am cumparat si anul trecut si anul acesta cadouri pentru colegele de camera si am avut un suuces maxim! <3

 643. Timoc adina
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  O întrebare grea..toate lucrurile sunt absolut minunate. Categoric m-as vedea cu patura roz pe pat,imbracata intr-o pijama super moale si pufoasa si cu niste papucei la fel de cute,uitandu-ma la un film sau citind. Decoratiunile le iubesc la fel de mult❤ Te pup Andreea si te urmaresc cu drag❤❤

 644. Bianca Pintilie
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Ceasul alb e de vis, l-aș pune pe birou să îmi amintească mereu că trebuie să termin la timp taskurile. :)))) Adresa de mail este biancadpintilie@gmail.com.

 645. Pușcașu Cristina
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Pijamaua îmi place cel mai mult, aș fi și eu o „mică” pufoșenie :)) îmbrăcată în ea, stând în pat și uitându-mă la serialul preferat, hmm perfect ??

 646. Petronela :)
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Pijamaua si patura roz. ??? Sunt perfecte pentru perioada asta.. zvincupetronela@gmail.com

 647. Aninaru Ana-Maria
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Mie îmi place foarte mult păturica gri, cu fățucă de ren, cred că este foarte cozy și numai bună să te înfofolești în ea, cu o ciocolată caldă în mână, în timp ce te uiți la filme de Craciun. Dacă o să câștig, o să dăruiesc păturici de astea pufoase la tot familionul :)) Promit.

 648. Teo
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Sticla e preferata! Ti-a iesit tare frumos si articolul si clipul, dar de fapt toate iti ies, de asta te urmaresc?!!! deliu_teodora@yahoo.com

 649. Georgiana
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Patura roz a fost dragoste la prima vedere pentru mine <3 ar arata perfect pe patul meu!!
  e-mail:grigoroaiageorgiana@yahoo.com

 650. Tudor Corina
  decembrie 8, 2017 / 8:00 pm

  Ceasul categoric l-aș alege și l-aș pune în dormitorul meu pe o noptiera, pentru a avea mai multa tragere de inima sa ma dau jos din pat în diminețile somnoroase și a nu pierde noțiunea timpul.
  Toate lucrurile sunt minunate, însă ceasul este preferatul meu.

 651. Iasmina Dragan
  decembrie 8, 2017 / 8:01 pm

  Având în vedere că weekend-ul viitor mă mut în casă nou le-aș vrea pe toate :))) dar cel mai mult mi-a plăcut ceasul, îl văd deja pus pe birou ca să mă sperie de fiecare dată când se apropie un deadline :))

  iasminadragan1697@gmail.com

 652. decembrie 8, 2017 / 8:01 pm

  Ador păturica aia roz pufoasă, în general ador pufoșeniile și cu siguranță se asortează de minune în “bârlogul” meu pe pat , ne având o viața prea activă mi-ar prinde bine să lenevesc pe ea, pupici cu sclipici ?❄️?

 653. Cristina
  decembrie 8, 2017 / 8:01 pm

  Categoric patura roz este ceea ce imi doresc pt aceasta iarna! O cana de ceai sau ciocolata calda cu bezele, o carte buna sau un film si relaxarea este garantata.

 654. ANDREEA andree
  decembrie 8, 2017 / 8:01 pm

  Partea cu globuletele mi se pare superbbb , si eu am decorat bradul cu cateva globulete din Pepco ,te pup Andreea ! Adresa email:dulcikathaaaa@yahoo.com

 655. Roxi M
  decembrie 8, 2017 / 8:01 pm

  patura rooozzz pufoasa si cozy ? ar fi minunata pentru o seara de relaxare . pupici ?

 656. Bedeoan Maricuta
  decembrie 8, 2017 / 8:01 pm

  Paturica gri s-ar asorta perfect in camera noastra, deasemenea mi-au placut mult si decoratiunile in forma de ren

 657. Petrașcu Andra
  decembrie 8, 2017 / 8:01 pm

  Vorbește aici din spatele unui modest laptop o adeptă și iubitoare de tot ce ține de câmpul lexical al substantivului ”pufoșenii”(șosete,pături,pijamale,papuci,perne,chiar și…pisicile mele). Bineînțeles că nu pot alege doar un singur preferat,dar cu greu m-am rezumat la pătura cu ren, aceea fiind ,totuși, cea mai practică in cazul meu .
  e-mail : petrascu.andra22@yahoo.ro

 658. Irina
  decembrie 8, 2017 / 8:01 pm

  Pijamale pufoase pentru seri reci de iarnă și o cană mare de ciocolată caldă.

  E-mail: irina23bedrule@yahoo.com

 659. Bianca Ștefania
  decembrie 8, 2017 / 8:01 pm

  Sunt o împătimita a decorațiunilor sclipicioase, dar pătura pare așa călduroasă.. Aș lua pătura clar❤❤????❄❄

 660. Dumea
  decembrie 8, 2017 / 8:01 pm

  Păturica pufoasă <3 si aș așeza-o pe mine, mai bine zis m-aș înfofoli cu ea, fie cand voi savura o cană cu ceai sau când o voi lectura o carte.
  dumea.claudia.maria@gmail.com

 661. Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 8:01 pm

  Buna Andreea! Mi-ar placea foarte mult ambele păturici deoarece aeemenea ție imi place foarte mult sa ma „cuibaresc” in lucruri pufoase iarna . Te pup și te apreciez foarte mult .?
  alexia_99_g@yahoo.com

 662. Camelia
  decembrie 8, 2017 / 8:02 pm

  Patura cu ren sau pijamalele❤ mi au placut aproape la fel de mult cum imi place sa te urmaresc pe tine,Andreea. Te imbratisez
  Email: cami_01_13@yahoo.com

 663. Stroescu Maria Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 8:02 pm

  Cel mai mult imi place patura pufoasa roz, pare perfecta pentru zilele friguroase. mariaalexandrastroescu@yahoo.com

 664. Faur Andreea
  decembrie 8, 2017 / 8:02 pm

  Paturica roz ar fi cea mai potrivita pe scaunul de la birou, in momentul in care stau sa editez poze sau sa pictez vreo pata de inspiratie.?
  E-mail: szigeti_anca24@yahoo.com

 665. Maria
  decembrie 8, 2017 / 8:02 pm

  Ador pijamalele acelea pufoase și păturica roz.Sunt atât de drăguțe și mi-ar plăcea să dețin astfel de obiecte adorabile.
  E-mail blaiddm@gmail.com

 666. Andreea Ciobanu
  decembrie 8, 2017 / 8:02 pm

  Heiii, sunt înnebunită după chestiile pufoase și bineînțeles ca preferatele mele din acest haul sunt paturile atât de moi și călduroase. Am și eu câteva, sunt clienta înrăita pepco. Cu paturile îți poți imfrumuseta canapeaua, patul, fotoliile transformându ți casa într un adevărat cămin. Andreynaciobanu2017@gmail.com. Te pup draga mea

  • Roxana
   decembrie 10, 2017 / 4:29 pm

   Cel mai mult ador globulețele și decorațiunile de pus prin casă.Recent chiar am fost in PEPCO și mi-am achiziționat o mulțime de globulețe pentru bradul de Crăciun,am ales ca anul acestă să merg doar pe auriu.Sper că va ieși un brad superb cu globulețele acestea superbe pe care le-am ales.

 667. Bianca
  decembrie 8, 2017 / 8:03 pm

  Sincer ceasul mi-a placut cel mai mult. Eu l-as pune in brad in loc de stea ca sa vad mereu ceasul.

 668. Madalina
  decembrie 8, 2017 / 8:03 pm

  Pufosenia cea gri (paturica) este geniala si cred ca ar merge „beton” in canapeaua din sufragerie…cel putin eu acolo as pune-o. mmaaddaamatei19@gmail.com

 669. Oana
  decembrie 8, 2017 / 8:03 pm

  Fără nicio îndoiala pătura pentru ca:
  1. Picioare reci tot timpul știi ce zic
  2. Am și eu un blănos acasă cât și o canapea noua eu zic ca va arată și frumos îmi tine și mie de cald, dar protejează și canapeaua de Mr. Mausi ( da am o pisica pe care o chema șoarece what…) :))

  • Oana
   decembrie 8, 2017 / 8:18 pm

   Cea roz am uitată sa spun culoarea ?

 670. Alis Maria
  decembrie 8, 2017 / 8:03 pm

  Patura pufoasa ar sta superb pe noul meu pat ❤️ ! alissmaria12@yahoo.com

 671. Paula Roznovat
  decembrie 8, 2017 / 8:03 pm

  Patura roz,chiar imi doresc una, e suppeeeerrrr

 672. Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 8:03 pm

  Pijamalutele sunt preferatele mele.Le-as purta toata ziua,fiind fana pufosenii.Si daca ma gandesc mai bine i-as cumpara si pisicii mele o pijama pe masura ei ??❤
  Email:mariaalexandraghinea@gmail.com

 673. Simona Diaconu
  decembrie 8, 2017 / 8:03 pm

  Pledez cu tot sufletul, având în vedere anotimpul mirific în care ne aflăm, pentru pufoseniile învelitoare extra fluffy, în care m-as cufunda. Andreea, îmi e imposibil să aleg între păturicile kilometrice sau pijamaaaaas hazlii. diaconu.simona95@yahoo.com îți mulțumeşte

 674. Loredana
  decembrie 8, 2017 / 8:03 pm

  Paturica pufoasa roz , ar sta frumos in camera de camin
  mail :loredanadabija672@yahoo.com

 675. Adina
  decembrie 8, 2017 / 8:03 pm

  Toate sunt superbe dar preferata mea este pijamaua ?
  afluture160@gmail.com

 676. Madalina
  decembrie 8, 2017 / 8:03 pm

  Imi plac la nebunie globuletele roz si cele albe?? cred ca s-ar potrivi perfect in bradutul meuu❤️?

 677. Moldovan Lorena
  decembrie 8, 2017 / 8:03 pm

  patura roz pufoasa ….ador paturile pufoasee mai ales atunci cand stau la pian multe ore bune o patura pufoasa e cea mai buna metoda de a ma motiva .Stiu din experienta . Te puuuup.

 678. Ildiko
  decembrie 8, 2017 / 8:04 pm

  Articolul preferat este patura pufoasa roz care se potriveste de minune cu patul meu si pentru ca nu imi place sa am bradul foarte puternic luminat, instalatia cu globuri este perfecta si pe langa asta arata foarte bine si pretul este super accesibil. oana.michelle44@yahoo.com

 679. Simona
  decembrie 8, 2017 / 8:04 pm

  Patura pufoasa este, de asemenea, preferatele mele. As aseza-o ca decor pe canapea sau m-as inveli cu ea in timp ce stau in pat, ma uit la un serial si beau o ciocolata calda. Este unul din articolele mele preferate in aceasta perioada. <3

 680. Balan Alexandra-Elena
  decembrie 8, 2017 / 8:04 pm

  Patura roz este superba, perfecta pentru noptile reci de iarna, in care tot ce vrei este sa stai infofolit uitandu-te la un film de Craciun.

 681. Irina Pachita
  decembrie 8, 2017 / 8:04 pm

  Cu siguranta paturile si pijamalele acelea delicioase! <3

  drpirina@yahoo.com

 682. Andreea
  decembrie 8, 2017 / 8:04 pm

  Paturica pufoasa si pijamalutele ❤️❤️❤️
  Email:o.andreea103@yahoo.com

 683. Nicoleta Dogar
  decembrie 8, 2017 / 8:04 pm

  Intotdeauna mi am dorit o paturica pufoasa in genul celor aratate de tine, dar nu am avut ocazia sa mi cumpar. In orice caz, in camera mea i ar fi caminul! ♥♥♥

 684. Antonia C
  decembrie 8, 2017 / 8:04 pm

  Imi place foarte mult pijamaua pufoasa cu ursi polari.Este perfecta pentru o zi de lenevit:))
  Email: costinaantonia@gmail.con

 685. Aron Mirela-Mariana
  decembrie 8, 2017 / 8:04 pm

  Paturica gri ar arata minunat la mine in camera.

 686. Denisa
  decembrie 8, 2017 / 8:04 pm

  Paturile pufoase,clar.. mi ar fi mila sa ma acopar cu ele dar cu siguranta le as pune ca decor, ar arata super!❤ te pup!
  madalina0432@yahoo.com

 687. Nicoleta
  decembrie 8, 2017 / 8:04 pm

  Patura roz ar arata foarte bine in camera fetei mele, care are 14 ani și căreia, ca și tie, ii plac lucrurile pufoase. nicomihale@yahoo.com

 688. Loredana
  decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

  Patura roz s-ar potrivi de minune in camera mea,mai ales ca pare tare calduroasa! axaalfa1983@gmail.com

 689. Carmen
  decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

  Pijamalele sunt minunate! Perfecte pentru serile de iarna. carmenbezman@gmail.com

 690. Profir Denisa
  decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

  Articolul meu preferat este ceasul pe care l-aș așeza pe birou, pe teancul kilometric de cărți și caiete în speranța că nu mă mai apuca 1 noaptea făcând teme.?
  s.profir@yahoo.com

 691. Lavinia
  decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

  Preferatul meu este ceasul cu aspect vintage ♥ si cu siguranta l-as aseza pe noptiera alaturi de niste carti 🙂
  E-mail: constantinalavinia@gmail.com

 692. Moniq
  decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

  Sunt foarte frumoase produsele prezentate de tine, imi place acea pufosenie de pijama, arata foarte bine si cred ca e calduroasa, iar cum sufar din cauza frigului, mi-ar prinde bine cand lenevesc acasa, deasemenea paturile sunt foarte frumoase, imi plac si sigur mi-ar tine de cald cand stau pe canapea sau fotoliu si citesc o carte, iar nu in ultimul rand sticla decorativa care o sa fie potrivita pe noptiera. Foarte frumos clipul, articolul si produsele, precum m-ai obijnuit! Felicitari! Email meu este: moniq13moniq@gmai.com

 693. Andrea Selyem
  decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

  Doamne…E foarte clar că nu pot face o alegere. Și eu sunt o fană înfocată a tot ce ține de Crăciun și are în contex lucruri pufoase și zăpadă afara. Sunt super drăguț toate lucrurile pe care ți le-ai luat și bucură-te de ele cu o ciocolata calda.
  Email:selyemandrea@yahoo.ro

 694. Adina Elena Pavel
  decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

  Patura gri este superba. Probabil ar sta mereu pe un fotoliu pt a fi la indemana in serile destinate relaxarii.
  adinap66@yahoo.com

 695. Raluca Nicoară
  decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

  Îmi plac foarte mult cele 6 globulețe prezentate la începutul video-ului, dar și păturica rozosină.
  email: ralludenyy@yahoo.com

 696. Andreea M.
  decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

  Pătura pufoasă roz este superbă și ar arăta de minune pe patul meu( si in pozele de pe Instagram,desigur) ?❤. E-mail: motognaandreea39@yahoo.com

 697. Diana Botis
  decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

  Imi place munca pe care o faci …esti o persoana minunata si cu o energie puternica de vezela???. Toate articolele sunt superbeee, dar cel care mi-a atras atentia si am sa il cumpar de indata ce ajung intr-un magazin Pepco este patura roz, un articol minunat ce ar arata foarte bine pe canapea alaturi de pisicile mele ??. Sarbatori fericite si sper sa vad cat mai multe Hauluri de genu ??!!Te pup ??email: diana.botis0321@gmail.com

 698. Daniela
  decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

  Păturile îmi plac mult! M-aș cuibări în mijlocul patului, sub ele! 🙂 Dar și renul și inimioara îmi plac mult și le-as agăța la oglinda din dormitor! 🙂

 699. Diana
  decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

  Mi-a placut mult cesul, arata foarte classic, asa clean…ar arata bine langa niste carti sau pe o noptiera ca sa imi aminteasca ca de luni pana vineri am scoala :)))
  baci_diana15@yahoo.com

 700. Gabriela Bobenu
  decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

  Păturica roz, căci tot a venit frigul; mi se pare perfectă pentru cuibărit în serile geroase, la un film bun, o cană cu ceai…

 701. Florentina
  decembrie 8, 2017 / 8:05 pm

  Cu siguranta, as alege pufoseniile din picioare, de obicei merg fara sosete in picioare si asa m-ar ajuta sa nu mai slabesc, la cat de frumosi sunt nu as ezita sa nu-i port! 😀
  ( iancu.florentina22@yahoo.com)

  • Florentina
   decembrie 8, 2017 / 8:11 pm

   M-ar ajuta sa nu mai racesc* :))))

 702. loredana
  decembrie 8, 2017 / 8:06 pm

  Măi dragă Andreea eşti minunată, ai un ceva al tău, un fel de „vino-n coace” teribil, ai darul vorbirii, dar şi carismă multă! Păi cam tot ce ți-ai luat tu mi-ar face cu ochiul de la Pepco! Însă aleg păturica roz pufoasă, aşa,să am şi eu o pufoşenie! Sărbători cu dragoste!

 703. Madalina
  decembrie 8, 2017 / 8:06 pm

  Eheee….grea decizie …
  Totusi, as alege pijamalele ( gri este una din culorile pe care le prefer )

 704. Ana
  decembrie 8, 2017 / 8:06 pm

  Buna Andreea ,te felicit,te admir si tin sa iti multumesc pentru toata munca pe care o depui pentru noi si pentru ca esti un model atat de demn de urmat pentru generatia tarara ,cat si de-o potriva pentru generatiile mai in varsta .Te urmaresc de aproximativ 2 ani si inca de la primele videoclipuri de pe canalul tau de yotube pe care le-am vazut pot spune ca m-am inscris din toata inima in ,,familia balabaniana”.
  Articolele care mi-au facut cel mai mult cu ochiul din ce ai cumpărat de la Pepco au fost globuletele cu aspect vintage cu led in interior pe care le-as folosi pentru decorarea peretilor camerei mele .
  Email:radoiana@21gmail.com
  Sa ai o zi minunata si iti multumesc pentru tot ☺❤?
  Sa o pupi pe Andra si pe blanosi ?

 705. Ioana Sandulescu
  decembrie 8, 2017 / 8:06 pm

  Articolul preferat e pijamaua cu ursi polari, pare extremd e pufoasa si as pune-o direct „pa mine”. Faine pozele! Adresa mail: ioanachilu@yahoo.com

 706. Iolanda
  decembrie 8, 2017 / 8:06 pm

  Îmi plac foarte mult păturile pe care le-ai luat! ?

 707. Bodi Vanesa
  decembrie 8, 2017 / 8:06 pm

  Cu siguranta, articolul meu preferat este pijamaua

 708. Barbu Stefania
  decembrie 8, 2017 / 8:06 pm

  Dupa cum am mai scris, patura roz si pijamaua, sunt fana pepco, am patura si pijama de la ei, plus tot felul de lucrusoare. Bucurie mare, ca am magazinul fix la mine in zona. Imi plac toate produsele prezentate si cred ca cel mai mult imi place pretul :)).

 709. Dana-Maria Popescu
  decembrie 8, 2017 / 8:06 pm

  Pătura cu ren este preferata mea ! As așeza-o pe canapea si m-as cuibari in ea , savurând un vin fiert si vizionând filmele Home Alone !

 710. Corina
  decembrie 8, 2017 / 8:06 pm

  Cel mai mult mi-au plăcut globurile roz, și….nu, nu le-aș pune în brad, ci agățate (ca o ghirlandă) deasupra patului meu.?

 711. Roxana
  decembrie 8, 2017 / 8:07 pm

  Buna! Toate articolele imi plac, insa cel mai mult mi-au atras atentia pijamelele, patura cu ren si patura cea roz, pufoasa 🙂

 712. Minciuna Beatrice
  decembrie 8, 2017 / 8:07 pm

  Articolul meu preferat este clar pufoșenia suprema,adică pijamaua❤️
  email: bety_m2000@yahoo.com

 713. andreea_23
  decembrie 8, 2017 / 8:07 pm

  Globurile sunt preferatele mele supreme.Desi sunt o impatimita a culorilor, anul acesta am incercat sa merg pe auriu (cum ar zice un clasic in viata, manele :))) ), iar la Pepco am gasit mai multe optiuni.Cautam de ceva timp si o instalatie pentru tablia patului, iar cea prezentata in video va ajunge cu siguranta deasupra patului meu. 🙂

 714. Silvia
  decembrie 8, 2017 / 8:07 pm

  Paturica pufoasa roz <3 Mi-ar prinde bine in serile friguroase 🙂

 715. Ștefana
  decembrie 8, 2017 / 8:07 pm

  Clar pătura roz și pufoasă e cea preferată. Ar arăta foarte bine pe pat, să o umple de păr cățelușa mea :)) Deși nici pijamaua nu e de lepădat.

 716. Stefan Madalina
  decembrie 8, 2017 / 8:07 pm

  Cu siguranta articolul meu preferat este paturica cu ren…o adorrrr…m-as inveli cu ea atunci cand as citi o carte, as bea un 3 in 1 lenevind in fotoliu, in timp ce m-as uita la videoclipurile tale sau cand as dormi…cred ca e super calduroasa…si ce sa vezi eu sunt super friguroasa ? pupici

 717. Lacramioara
  decembrie 8, 2017 / 8:07 pm

  Instalatia aceea imi place foarte mult, mi-ar decora foarte frumos camera acum in preajma Craciunului!
  lacramioaracondrea@gmail.com

 718. Andreea-Catalina Diaconu
  decembrie 8, 2017 / 8:07 pm

  Clar as alege păturile alea pufoase pentru zilele astea friguroase
  andrecata96@yahoo.com

 719. Ana
  decembrie 8, 2017 / 8:07 pm

  Gusturi bune, ca de obicei. dar ză best e păturica cea mare şi pufoasă! pe ea aş lua o acasă. nici cu ceasul alb nu mi-e ruşine! a propos – face gălăgie? adică ticăie tare?
  antonanam@yahoo.com

 720. decembrie 8, 2017 / 8:07 pm

  Produsele de la Pepco sunt geniale! Mai ales de sărbători!
  Prețuri foarte accesibile, mai ales în această perioadă când ai de făcut foaaarte multe cadouri celor dragi.
  Mi-am achiziționat foarte multe globulețe, decorațiuni de Crăciun, pijămale și nu în ultimul rând păturica pufoasă!
  *recomand* <3

 721. Bianca
  decembrie 8, 2017 / 8:07 pm

  Mie ,cel mai mult îmi place pijamaua pufoșica ,e un adevărat deliciu .Sã o porti sănătoasă și pufoasã !Pupici!???
  biancabeloiu@yahoo.com

 722. Dana
  decembrie 8, 2017 / 8:07 pm

  Paturica roz e perfecta pentru zilele (si noptile) friguroase de iarna.

 723. Alexandra
  decembrie 8, 2017 / 8:07 pm

  Paturicile sunt favoritele mele. As pune una pe pat si una pe fotoliul in care citesc ❤?

  dspalexa@gmail.com

 724. Ela
  decembrie 8, 2017 / 8:08 pm

  Instalația e preferata mea. Anul acesta mi-am luat, tot din pepco,una similară.PS:ma bucur ca ne dedici atât timp. Pupici (ela_vasiliu@yahoo.com)

 725. Diana
  decembrie 8, 2017 / 8:08 pm

  Patura aia mai anemica ar fi clar preferata mea. Pare usurica si ar merge direct pe umerii mei, pentru ca la mine in casa e frigul dracului si defilez mereu cu cate o patura pe mine (pana la toaleta, bucatarie, elegant), ca doar ploverele sunt demodate.

 726. Bianca Bărbulescu
  decembrie 8, 2017 / 8:08 pm

  Bună Andreea ? ador pătura roz,mi se pare super draguță și aș așeza-o în patul din camera mea sau i-aș darui-o iubitului meu(chiar daca e roz?da o pată de culoare dormitorului și se asortează foarte bine cu nuanțele de gri pe care acesta le are în cameră și în plus de asta,mă duc și eu la el și este folosit de amândoi dormitorul?) sa și-o așeze pe pat pentru decor aș fi tare bucuroasă ca aplicația “random.org” să mă aleagă tocmai pe mine.
  Cât despre tine,mi se pare ca ești superbă,faci niște clipuri foarte frumoase,și pui suflet în ceea ce faci și ai grijă ca în clipuri totul să fie impecabil(de la lumini,sunet,vestimentație,decorul din casă pana la codița de tuș sau șuvița de păr),te admir foarte tare și nu ratez niciun clip de-al tău. Pupici mulți ?????❤️❤️

 727. Denisa
  decembrie 8, 2017 / 8:08 pm

  Articolul nostru preferat ar fi paturica pufoasa(ambele paturici, pentru băiețelul meu în vârstă de 2 ani cea gri, pentru mine cea roz).
  Noi ne-am improvizat un cort în casa(pătuțul lui de când era mic, întors invers) , locul nostru de citit povesti. Paturicile pufoase creează decorul perfect în cortul nostru.
  denisa.bembeaasaftei@yahoo.com

 728. Cabuz Valentina
  decembrie 8, 2017 / 8:08 pm

  Eu as alege păturica gri, deoarece prezintă atât elemente tematice( renul), cât și pentru pufoșenia ei suprema.

 729. Carmen
  decembrie 8, 2017 / 8:08 pm

  Globurile și paturica roz… Te pup Andreea

 730. Raluca
  decembrie 8, 2017 / 8:08 pm

  Sincer articolul meu preferat e pijamaua aceea pufoasa si as pune-o pe mine, nu prin casa =)). Dar toate produsele sunt faine si accesibile, pepco e chiar avantajos mai ales pentru noi, studentii, care avem un buget limitat, plus ca esteticul si calitatea sunt super.
  Yep! Sarbatori fericite, dragelor!

 731. Raluca Mesaros
  decembrie 8, 2017 / 8:08 pm

  Instalatia de brad este una dintre preferatele mele. Asa cum ai spus in video, deoarece ledurile nu au o intensitat