Întrandafirate

123 5678

(Asos trenchcoat, Asos shoes, vintage top, Cataleya skirt, Sheinside bag, H&M belt, vintage umbrella)

De vreo două săptămâni tot amân pozatul. În timpul săptămânii n-am când sau cu cine, în timpul weekendului ălalalt eram prea ocupată să mă dau cu capul de pereţi iar în timpul weekendului  ăsta, ce tocmai a trecut, a plouat în duşmănie. Sigur, ieri a fost soare şi uscat de frigea asfaltul. Cu două zile înainte însă, potop. Eh, fix în ziua cu potop m-am dus eu la poze.
Rezultatul e ăsta de faţă.
Nu am mers pe jos, dacă la asta vă gândiţi. Probabil că mi-aş fi făcut pantofii praf. Nici nu mi-a fost frig ori plouat exagerat şi oricum m-am încălzit ulterior cu o cană gigantică de ciocolată caldă (click acilea).
Partea nasoală la toată excursia asta, pe o ploaie care numai de vară n-a fost (de fapt, mie îmi mirosea a aer rece de toamnă), e că mi-am dat seama că deja s-a dus jumătate din an şi că în secunda în care o să pun geană pe geană, deja o să fie iarnă. Şi bine, pa, 2015. Şi au rămas o groază de lucruri nefăcute. Si şi si. Şi gata, trecem de momentul metafizic al zilei şi vă zic ce e cu ţinuta.
Mulţumiri Cataleya pentru fustă – da, încă un cloş înflorat. Fiindcă nu pot să mă abţin. Nu pot să am niciodată suficiente, cu atât mai mult înflorate sau după caz, întrandafirate ca ăsta. Abia la întoarcere mi-am dat seama că puteam să-i pun şi-o crinolină. Ca inspiraţie, de la Carrie Bradshaw mi-a picat fisa (nu ştiu de ce, nici măcar nu m-am lovit de imaginile ei prea recent, dar la ea m-am dus cu gândul). Corsetul e vintage, cureaua din H&M, pantofii şi trenchul din Asos iar geanta e doar o cutie de lapte căreia i-am legat o sfoară. Nu? Nu. E Sheinside geanta 😛

Distribuie:

7 Comments

 1. Anonymous
  iunie 23, 2015 / 10:01 am

  Mai, tu ai taiat garnitura de pat de care povesteai in ultimul video! 🙂
  Imi place topul rosu si umbrela. In rest cam amestecata tinuta.

  Adriana

 2. iunie 23, 2015 / 4:34 pm

  Intrandafirata, înflorată, îmbulinată tot frumoasa esti. Iar articolele minunate si ele. Sheinside, Asos … Vad ca fac furori online! Oricum, frumoasa ținuta. Felicitări! ?

 3. iunie 23, 2015 / 7:04 pm

  Poseta e fantastica!!! 🙂 Si pantofii imi plac foarte mult.
  Anul trecut am vazut odata intr-un magazin consignment o geanta cu David al lui Michelangelo pe ea. N-am luat-o, si dupa aia mi-a parut rau.
  Data viitoare nu mai dau rateuri din astea.

 4. Anonymous
  iunie 24, 2015 / 5:20 pm

  Super ținuta! Încearcă aceeași combinație, dar deasupra, in loc de trandafiri, cu un trenci, jacheta, sacou monocolor. Bănuiesc ca individul nemernic a comentat ceva despre cutia de lapte… Sunt aproape sigura! 🙂 Ana

 5. Monica
  iunie 25, 2015 / 10:04 am

  As fi pus o alta haina deasupra. Si eu ador florile, dar parca uneori ce e prea mult strica.
  Pantofii sunt adorabili, geanta not my style.

 6. iunie 28, 2015 / 5:51 pm

  Iti dai seama! Dupa crizele de ras a purces la mistouri, in dulcele stil clasic 🙂


Looking for Something?