Jocurile frumusetii

În vremurile de maximă destrăbălare ale neamurilor mele, legenda spune că existau odată campionate de Whist și Rentz, partide de loto și canastă întinse pe parcursul nopții, scrabble și rummy la discreție. Asta pe vremea împușcatului, când eu încă nu ființam iar neamurile mai sus numite erau în floarea vârstei. În prezent, majoritatea fiind senili sau pe alte lumi, ce a mai rămas e bunica mea alături de care jucam rummy sau cărți în copilărie.
Mare competitoare, atletă și cartofară eu de fel, la momentul de față singurul joc de cărți pe care mai știu să-l joc este macao. În vremurile de “glorie” știam tabinet, război și șeptică, pe lângă macao, fiind campioană absolută la rummy (mulțumesc, mamaie). Duse sunt vremurile, apuse sunt timpurile, azi avem Jocurile foamei (bună, Jennifer Lawrence) sau și mai nou, Jocurile frumuseții.
Ce-i cu jocurile?
Sunt jocuri, efectiv jocuri, ținute de Avon (nu de Capitol, bre!) pe platforma https://www.jocurilefrumusetii.ro/. Avon propune 25 probe și 23 de premii în valoare de aproape 70.000 lei, cel mai mare fiind o mașină, urmat de o cameră foto DSLR, laptopuri, tablete, telefoane, ustensile de păr și alte drăcovenii utile duduilor high – tech.
Ce-i cu probele?
Ușurele și fezabile (la început, urmând sa crească în dificultate pe parcurs). Jocul nu este despre noroc ci despre muncă și pricepere iar pentru fiecare dintre ele, veți primi un punctaj care se împarte în puncte de Beauty, Social și Business, în funcție de specificul probei și de performanța voastră. Nu toate sunt disponibile din prima zi, pe unele le veți debloca pe parcurs, iar unele dintre probe vor fi dezvăluite ulterior. Dintre ele amintesc cea care m-a distrat pe mine cel mai mult, proba nr 2, în cadrul căreia a trebuit să ofer nume unor nuanțe de ruj. Știți denumirile simpatice pe care le întâlnim uneori la numele ojelor, rujurilor, fardurilor (în general a produselor colorate)? De genul “sexy mother pucker” “big red” , “san tan-tonio”, șamd? Eh, asta trebuie să facem. Avem 3 rujuri diferite, fiecare culoare de ruj are 5 denumiri din care se poate alege și combina formula.
O altă probă te provoacă să-ți testezi cunoștințele din domeniul modei actuale iar alta propune întrebări de skincare adecvate tipului de piele a fiecăruia. Ce ar mai fi de știut e că ai o singură șansă de trecut probele și odată greșite…bine, pa, s-a terminat. Altfel e fun, distracție, astea.
Cât ne jucăm?
Cât vrem. Concursul se încheie pe 9 Noiembrie, mai e aproape o lună deci timp berechet.

V-am convins? Hai, daca luați premiu vă aștept la o partidă de macao…

Distribuie:

1 Comment

  1. m
    decembrie 8, 2016 / 1:04 pm

    Love you SO much!


Looking for Something?