Maci salbatici

campdemaci2campdemaci3campdemaci4campdemaci5campdemaci6campdemaci7campdemaci8campdemaci9campdemaci10campdemaci11campdemaci12campdemaci13(Sheinside dress, vintage purse, vintage Escada belt, H&M earrings)

Ce vreau să spun cu rochia asta este că e MULTĂ. Largă, înfoiată, mult material.
Dar da, e de la Sheinside. Păcat capital.
Am observat un trenduleţ (ipocrit) de detașare față de brandurile asiatice – pe sistem de m-am ajuns, ia duceți-vă voi dracului cu cârpele voastre că eu am principii. Până ieri purtăm mușamale din Beijing dar am vândut suficientă sămânță de floare cât să îmi permit acum de la Paris. Prin urmare, câh, să aruncăm cu noroi în ăia care până de curând erau buni.
În fine, eu o să rămân în continuare la mușamale (deși rochia asta e departe de a fi o mușama), din motive financiare, bineînțeles. N-am posibilități, viaţa e greu, nu toţi poate. Cu genți de carton, mușamale și plastice de la asiatici, unde mai pui că am şi o groază de haine din second hand. Piei Satană?
Dacă mai zic că și shaorma îmi place, deja închideți pagina.
Anyway, pentru acelea care încă citiți, să știți că m-am umplut de bube. Bube, iritații, umflături, nenorociri pe picioare, că să reușesc să scot pozele astea. 
Văzusem eu acum vreo lună niște poze cu maci – ditai câmpurile, mari, bogate, frumoase (poza era de prin ceva străinez) – și m-a bușit atunci că vreau și eu poză în maci. Caută, întreabă-n stânga și-n dreapta, unde găsesc maci, unde găsesc maci? Preferabil pe aici prin apropiere că parcă nu m-aș duce până la Satu Mare să fac poze cu maci (presupunând că ar fi acolo). Întâmplător am auzit la cineva că la Ploiești există maci și după milogirile de rigoare, am reușit să atrag un complice care a/să șofeze, b/să pozeze. Complicele inteligent, a venit în pantaloni lungi, n-are nici pe dracu. Eu însă – îmi bubuie capu’ mie – am venit așa. Și poate nu vedeți și n-aveți de unde să știți dar m-am învârtit prin cele mai nenorocite hârtoape și neasfaltate drumuri de țară că să reușesc să găsesc un “câmp” (impropriu spus câmp, ce am găsit sunt porțiuni) acoperit de mai mult de 3 maci. Se găsesc dar răsfirați, pe ici pe colo. Iar fantezia mea presupunea, așa, minim un kilometru de flori roșii. N-a fost să fie. În schimb, ierburi înalte, aspre și țepoase, cât vezi cu ochii. Lupte grele până să ajung la flori, iar buboaiele care încă mi-au rămas pe picioare sunt ceva de vis.
Cam atât. Aș putea în continuare să inserez un clișeu idiot, ceva platitudine născătoare de likeuri dar nu sunt un suflet sensibil, nici blogger de succes. Unde mai pui că îmi place de Shein.
Halal. 

 

Distribuie:

3 Comments

 1. Ari
  ianuarie 14, 2020 / 9:44 am

  Foarte frumoase pozele. Eu zic ca a meritat puțină suferință. Mda, ușor de zis.
  Sunt ploieșteancă și ador macii. De curiozitate, unde sunt făcute pozele, mai exact? Poate merg să-i admir.

 2. Nanu
  aprilie 25, 2020 / 4:42 pm

  Mâncat mai puțin, mers puțin la mișcare și totul va fi perfect. ?

 3. Nanu
  aprilie 25, 2020 / 4:43 pm

  Să manânci mai puțin, mergi la mișcare, sală și totul va fi perfect. ?


Looking for Something?