Matrix îţi mulţumeşte

miniskirt1miniskirt2miniskirt3miniskirt4
Sunt acest Matrix reloaded. Neo şi-ar da pumni în gură.
miniskirt5miniskirt6

Ne amintim pantofii Satanei?

miniskirt7
(thrifted sweater, River Island skirt, Oasap necklace, Zara shoes)

N-am prea multe de spus despre pozele astea. Afara faptului că sunt Matrix în aia dublă şi că port pantofii Satanei (ceea ce deja am zis, doh), sunt blank. Colaps. Maxim să mai pot să scot un “uite Ateneul, e în spatele meu” – te aşteptai?
Mereu se întâmplă să mă buşească ideile noaptea, când mă chinui să adorm. Cum stau în pat cu căştile-n urechi şi ochii pe pereţi, îmi vine câte una aşa de bună că încep să râd singură #cemiplacglumelemele. Şi atunci mă oftic că pfoai, bine că am închis laptopul. Să mă mai dau jos acum, să notez asta…Nu, lasă. O scriu mâine dimineaţă.
Şi-o mai scrie cucu. Uit complet până mă trezesc. Iar apoi dă-te de ceasul morţii că de ce n-am scris-o! Decedecedecedece.
Eh. Din cauza asta, facem puţin altfel astâzi. Inversăm rolurile. Eu aduc pozele, voi scrieţi. Ma rog, aţi scris deja. Şi tocmai pentru ca aţi scris aşa mişto şi-a crăpat pipota-n mine citind, simt nevoia să mă fălesc public cu ce-am primit. N-o sa includ decât trei cinci mesaje, ca să n-o lungesc prea mult.
Untitled-1
maild 

3) Mail
mail
Reverenţe. 

Image and video hosting by TinyPic

Şi-am băgat şi-o polcă de bucurie.

Distribuie:

7 Comments

 1. Alina
  ianuarie 27, 2015 / 12:09 pm

  The legs! The necklace! The shoes!!! Tine-o tot asa ca ne place de tine ;).

 2. Anonymous
  ianuarie 27, 2015 / 1:36 pm

  Andreea, cind te mai lovesc ideile noaptea nu-ti trebuie laptop sa scrii ci doar un smartphone dotat cu wordpad sau ceva de genul. Asa fac eu cel putin, caci pina dimineata uit toate frazele intortocheate si metaforice care mi se pareau demne de retinut. 🙂

  Spuneai ca cochetezi cu ideea de actorie. Naturala si spontana esti (asa pari a fi si din ceea ce scrii dar si din aparitiile video), fizic ai, asa ca ce te retine sa incerci? 🙂
  Cu memoria zici ca stai mai prost si dai din cind in cind in Alzheimer. Asta ar fi o problema… 😀
  Glumesc.

  Spor la scris, la inregstrat si keep up the good work!

  Adriana

 3. ianuarie 27, 2015 / 7:25 pm

  Foarte frumoase mesajele, cunosc sentimentul acela de bucurie pentru ca faci pe cineva fericit doar cu niste randuri. Meriti din plin aceste aprecieri!
  Legat de outfit ce sa zic…ador acele sandale, imi pare rau ca nu le-am luat si eu atunci cand au aparut dar erau scumpe si stateam prost cu banii. Poate le gasesc in vreun outlet ceva, la pret mai mic.

 4. februarie 12, 2015 / 10:12 pm

  Mno, tu ai scris de toate, dar nu si de dresuri. Si pentru mine alea-s importante, deci, te rog din cale-afara, de unde-s, ne zici? 😀

 5. februarie 13, 2015 / 11:41 am

  Ce dragut!! Felicitari, intr-adevar ai darul asta de a face pe oricine sa zambeasca, esti o persoana super cool!!

 6. februarie 14, 2015 / 8:23 pm

  Pfoaaaaaaaaai, sa dea dracu daca mai stiu :))) Am mai multe perechi (Asos si H&M). Deci una dintre astea 2 ar trebui sa fie.


Looking for Something?