N-am coadă la pantalonii ăia că altfel eram Ariel

1
Adică dânsa:

23456a78

Vreau şi eu o pereche de sandale simple, minimaliste, doar o bretea peste degete, calapodul şi-un toc. Se poate?
Nu se poate.
Ei, dacă nu se poate, o să merg cu bretelele atârnând la ce am deja. Las’ aşa, de abia e mai trendy treaba.
Şi deci cam astea sunt ultimele poze de dinainte de bronz. Culorile roşiatice şi semicercurile sunt naturale, de la soare – iniţial am crezut că lumina va fi prea puternică şi pozele supraexpuse dar îmi place ce a ieşit, cu apusul în spate. Îmi place şi de chet ăla şaşiu. Erau multe pisici prietenoase în zona în care am făcut pozele (nu ştiu dacă observaţi, dar în pozele mele apar doi motani diferiţi), mai ales morcoveaţă cel şaşiu. L-am pozat şi ne-am minunat de el constant, nu era de ratat. Aşa privire senzuală… Cred că de la outfitul meu i s-a tras.
Am purtat aşa: pantaloni thriftuiţi anul trecut (unul dintre puţinele articole sh de doamne-ajută pe care le-am găsit în Bucureşti), o bustieră Stradivarius (posibil să fie sutien pentru costum de baie, habar n-am; cert e că am purtat-o şi la mare, pentru bălăceală, şi în oraş, pe post de top), sandale Zara şi neşte câteva gablonţuri din H&M.
Săptămâna trecută însă au fost primele zi, după o lungă perioadă, când am ieşit din casă cu jacheta pe mine. Era toamnă în toată regulă în Bucureşti. Mă bucur aşa un pic. Chiar mi-am comandat şi nişte cizme… 

Distribuie:

Looking for Something?