Nu te duci la poze cand e Taifun afară!

1 2 3 4 5 6
(River Island pants and sandals, vintage Laurel jacket, Primark t-shirt, vintage scarf, no name bracelet)

Pe testate, am descoperit că atunci când vrei s-o arzi cu fotogenie, e bine să nu ignori taifunul de afară. Sigur că tu eşti la Buzău, în Romanica acilea, nu la dracu-n Pacific, la chinezi, dar nu contează, apparently, iadul se poate dezlănţui oriunde. Şi mai ales când vreau eu să fac poze.
Mda, ieşisem cu frate miu săptămâna trecută (pozaciul de serviciu când sunt la Buzău) să luăm nu ştiu ce buruieni îi trebuiau bunica mii pentru drob (în caz că nu v-am spus şi aici, am fost de Paşte acasă, la ai mei; drept urmare, poze făcute acolo). Şi dacă tot am ieşit să cumpărăm trebuincioasele, zic hai să facem şi nişte poze. Toate bune şi frumoase, numai că bătea un vânt de zici că eram la Monte Carlo la raliu aici, nu la Buzău pe Frăsinet (strada Frăsinet, that is). Foarte geografică sunt azi, observ. Anyway, frig nu era, dar îmi zbura părul în toate direcţiile – de unde şi coafura gen zdreanţa-aia-albastră-din-Mica-Sirenă. Păru’ zbura, ochii îmi lăcrimau, abia îi puteam ţine deschişi, copchilu’ urla ca el vrea cozonaci şi că îl doare la basca de verziturile lu’ ma-să mare, eu eram un car de nervi că nu-mi ieşea şmenozeala, în fine. Clasice, d’ale mele. Până la urmă am rezolvat-o aşa: capu-n jos pe sistem de struţ, gandul la zambiluţe, narcisele, flower power, deci chill ca să nu se vadă câţi draci aveam defapt,  şi părul…na. Tot de Ursula a rămas. Cam la modul ăsta, lejereanu, m-am purtat cât am fost acasă. Nu e mare lucru de făcut în Buzău, de regulă ajung să mă plictisesc după câteva zile dar weekendul ăsta (prelungit) chiar mi-a prins bine. Nu ştiu dacă din cauza oboselii, a vremii (a plouat în draci), a Paştelui (a se citi cozonaci) sau a faptului că n-am mai fost acasă de o groază de timp, dar a fost minunată toată lâncezeală aia întârziată.
Am fost şi la thrifting, după cum am trâmbiţat pe facebook 😀
Şi uite ce-am găsit:

sj

E bine, zic. Le iau de sus:
1)     o rochie cu dungi portocalii şi bej Calvin Klein, care vine absolut genial, ca şi când ar fi croit-o mister Klein pe mine
2)      o rochie Tibi cu nişte decupaje foarte mişto la spate (e aproape gol spatele), croială babydoll şi lungime mini. E foarte posibil să o vând pe asta, oricât de mult mi-ar plăcea, talia aia empire şi lungimea nu-mi fac niciun bine
3)     un trench auriu Balmain. Sau Dumnezeu. Pe ăsta am cheltuit cel mai mult din tot ce am luat. Se aşează excelent pe corp (chiar dacă e cu o mărime mai mare), lungimea e până sub genunchi, se prinde cu cordon în talie iar nasturii au inscripţionat câte un B mare. Care vine de la Balaban, desigur :)) Ce Balmain mă, niciun Balmain.
4)     o fustă midi (foarte midi, ajunge cam până deasupra gleznei)  Tommy Hilfiger. E făcută dintr-un bumbac de calitate, care presimt c-o să-mi prindă foarte bine la vară. Hai dracului cu căldurile alea odată.
5)     un trench Burberrys, la 2 lei. Da, 2 lei. Mai am unul cu o croială relativ diferită, găsit tot pentru o sumă de genul ăsta.
6)   un maiou îmbulinat, fără etichetă de designer sau ceva dar foarte retro şi cute el aşa!
7)     o fustă pantalon g-e-n-i-a-l-ă! Cu punctuleţe mici aurii, pe fundal negru, care de la depărtare se văd că şi când ar fi aurie toată fusta. Are talie înaltă şi e foarte amplă, iar lungimea se opreşte în zona gleznelor. E destul de tricky de purtat şi clar, o piesă statement dar sunt hotărâtă s-o fac să meargă*
8)     alte chestii care sunt ori la modificat, ori erau pe sârmă când am făcut poza. Vă povestesc doar: am mai luat o pereche de pantaloni de piele (foarte fină!) cu o talie înaltă şi o croială incredibilă, care din păcate îmi sunt mari şi sunt acum la croitoreasă – bine, oricum trebuiau duşi; cine i-a avut înainte, a avut grijă să-şi bată joc de ei şi să-i ciopârţească dubios în zona genunchilor. Încerc să-i fac ¾ iar dacă nu merge, vor ajunge pantaloni de piele scurţi.

Afară de ăştia, ar mai fi o eşarfă, o cămaşă roz Ralph Lauren şi o curea statement cu o cataramă aurie imensă. Destul de productiv pentru un weekend .

Anyway, m-am întors în Bucureşti de câteva zile. Fără Buzău, bunici, pisici şi second hand dar măcar am cozonaci 😀 Mi-a pus Buni la pachet mă, ce-ai.

*Sigur ca maică-mea e invidioasă şi-a zis să plec de la casa ei cu panarama aurie. Ce ştie ea. 

Distribuie:

Looking for Something?