Pimp my brows cu Benefit

1

Stiți emisiunea aia de pe MTV, “Pimp my ride”? Era acolo un băiat care tuna mașini banale și le transforma în niște nave spațiale de duduia cartieru’  când treceai cu mașina pe acolo. Ecrane LCD în tetiere, jenți cromate și alte pornoșaguri automobilistice.
Ceva similar mi s-a întâmplat și mie recent – după cum v-am anunțat pe Instagram/Facebook –  deosebirea fiind că nu mi-a tunat nimeni mașina (mă declar în continuare pieton modest), ci sprâncenele. Da, mi-au fost pimp-uite sprâncenele courtesy of Benefit Brow Bar. Nu știu dacă s-au aliniat planetele, dacă a intrat Mercur in retrogad sau pur și simplu au ajuns sfinții la concluzia că nu se mai poate, trebuie să facem ceva cu sprâncenele ăsteia, dar cert e că cei de la Benefit au fost mai mult decât simpatici și m-au invitat într-unul din Brow Bar-urile lor din Sephora să iau parte la răsfățul absolut al sprâncenelor. Mai jos vă povestesc ce și cum.

2 

  Mai întăi, vreau să-i mulțumesc Mirelei (expertului sprâncenat) că nu mi-a făcut asta. Sau asta. S-a ocupat de mine cu delicatețe, a fost extrem de drăguță și nu doar că mi-a pimp-uit sprâncenele, dar mi-a și explicat fiecare pas în detaliu ca să n-am impresia c-o să ajung să am sprâncene tip Nike.

3 

Primul pas presupune vopsirea sprâncenelor cu o vopsea naturală ce oferă o culoare neutră și uniformă sprâncenelor. Vopseaua în sine e foarte blândă, nu m-a iritat, usturat sau distrus epiderma și nici n-am rămas cu pete. Sunt de acord cu voi, sunt sexy:

4
Kojak ain’t got shit on me. 5

După vopsire urmează măsurarea sprâncenelor cu o unealtă specială, creată de Benefit, care se numește Mapping Tool. Maping tool ăsta este format din 3 rigle speciale, unite la bază, care i-au permis Mirelei să îmi măsoare punctul de pornire, arcul și capătul sprâncenelor în așa fel încât să fie simetrice cu forma feței mele.

6

Odată ce punctele cheie pentru delimitarea sprâncenelor au fost marcate, forma este corectată cu ceară, care mai întâi mi-a fost testată pe mână pentru temperatură sau în caz de alergii. Retușul final a fost făcut cu penseta, tuns pe alocuri cu forfecuța, după care mi s-a curățat delicat zona sprâncenelor.

78910  111213

Ca să arate totul perfect, Mirela mi-a umplut micile goluri cu kit-ul special pentru sprâncene, Brow Zings, iar la final, pentru accentuarea ochilor, mi-a iluminat arcada cu creionul High Brow.

14  1516

17

 

(Am vrut eu să șutesc oglinda dar m-au prins – poate o luați voi, vedeți c-o ține în sertar, acolo)

 

181920

 

Ca să concluzionăm, vă pot spune că pentru mine a fost prima experiență de acest gen (nu mi-a umblat nimeni niciodată la sprâncene, probabil și de paranoică ce sunt) și că am fost nesperat de mulțumită. Când m-au contactat, speram la un pensat simplu și ceva creion măzgălit peste firele de păr și să fiu sinceră, mi-a fost teamă și pentru atât. Dar m-a chemat Benefit. Și când mă cheamă Benefit…apăi, eu mă duc.
Multe mulțumiri lor.

 

21
Pe Mirela vi-o recomand cu căldură (o puteți găsi la Brow Bar-ul din Mall Vitan sau sunați pentru programări la: 0733 774 011/021 326 0820).
Prețurile variază între 42 lei și 135 lei, în funcție de ce servicii alegeți. Puteți alege pachetul complet pentru sprâncene, epilare buze și chiar și gene false iar în București, mai găsiți Brow Bar-ul Benefit la Sephora Băneasa, Afi Palace sau Feeria.

 

Distribuie:

Looking for Something?