Poem Boem cu Potocaliu

yellow lace2yellow lace3yellow lace4yellow lace5yellow lace6yellow lace7yellow lace8yellow lace9yellow lace10

(Potocaliu dress, Forver 21 shoes)
Mă scald într-o prinţeseală, n-ai văzut aşa ceva. Nici n-aveam cum altfel având în vedere ce rochie mi-a făcut Cristina și unde am domiciliat în weekend. Dar să le iau pe rând. 
ROCHIA.
Mă sună Cristina săptămâna trecută – pentru cine nu știe, ea e o prezenţă constantă la mine pe blog. Ne știm de câțiva ani și v-am tot prezentat-o ca fiind gagica asta mișto care face cele mai frumoase cloşuri și nu numai. Ea este în spatele Potocaliu (aveți aici link la pagina lor de Facebook).
Revenind, mă sună Cristina “cand poți să ne vedem, am ceva pentru tine”. Stabilim de comun acord să ne întâlnim într-o dimineață, și, în dulcele stil clasic, mă surprinde cu rochia din imagini, delicată și romantică, ajunsă la ţanc pentru excursia ce urma să vie în weekend. Nu știu cum s-au sincronizat planetele și în ce retrograd a intrat Mercur dar s-a potrivit mănuşă cu planurile mele pentru sfârșitul ăla de săptămână. 
Am scris o chestie pe Instagram (cu share pe Facebook) și multă lume a înțeles că m-am dus acasă, la Buzău. În realitate, eram la Sinaia, la vila Poem Boem. Am scris în caption “acasă pentru un weekend” – ceea ce poate avea într-adevăr dublu înțeles dar intenția mea era una cât se poate de sumară şi anume că acolo urmă să fie “acasă” pentru weekendul curent. În fine, simțeam nevoia să lămuresc şmenozeala pentru cine intră să mai citească și ce scriu aici.
Vila este una superbă, probabil cel mai frumos loc în care am fost cazată vreodată – atât din România cât și din străinătățuri. Când am ajuns acolo, toată casa era copleșită de un miros cald de lemn (lumânări Yankee aprinse – genial parfum!) iar undeva în living, se auzea în surdină ceva muzică bună, jazz bănuiesc, din ăla vechi. Per total, o atmosferă extrem de primitoare și prietenoasă iar vila…e o nebunie. Găsiți o mulțime de poze pe net sau mai stați cu ochii pe mine că m-am mai maimuțărit pe acolo întru pozat. M-am cărat cu diverse bagaje după mine dar dintre tot ce-am pozat, cred că rochia din dantelă galbenă a Cristinei mi-a plăcut cel mai mult.
S-a asortat nemaipomenit de bine cu decorul și parcă m-am simțit mai bine decât în pijamalele confortabile de seară
Câteva detalii tehnice acum, pentru doritoare. Rochia se face după măsuratorile voastre (îi trimiteți un mesaj Cristinei și va rezolvă cu toate informațiile) și e posibil să se poată face și pe alte culori (cred!) deși mie îmi place mult galbenul ăsta solar. Materialul e foarte fîn, o dantelă de bună calitate, fină, plăcută la atingere, având pe dedesubt căptușeala de culoarea pielii. Detaliile şnururilor din catifea neagră parcă o întregesc și mai frumos…
Cum vă place? 

Distribuie:

Looking for Something?