Probleme existențiale

red midi skirt2red midi skirt3red midi skirt4red midi skirt5red midi skirt6red midi skirt7red midi skirt8red midi skirt9red midi skirt10

(fustă second hand, top Uniconf, pantofi Zara, geanta Sheinside, colier vintage)
Un trend căruia i-am tot dat târcoale dar cumva nu m-am urnit să încerc, este acela denumit pompos și americănesc “underwear as outerwear”. Adicătelea cum să-ți porți tu chiloții și cealaltă rufărie de corp astfel încât să nu se vadă că-s chiloți. Sutiene, bustiere, furouri și ce alte pornoșaguri mai ai tu în dulap. Mă rog, poate exagerez cu chiloții dar sutiene pe post de topuri, furouri pe post de rochii și portjartiere pe post de pantaloni, am tot văzut.
Anul trecut mă atrăgeau teribil acele sutiene dantelate, fără armătură sau burete, foarte romantice și sexy, pozate și likeuite pe Instagram până la epuizare. Mi s-a luat de ele cum mi s-a luat și de furouri dar cum motive de obsesie se găsesc oricând, recent mi-a picat pe corsete. Cât mai ajustate pe corp, să-mi pot permite orice volum nebun îmi doresc în partea de jos, cu bretele sau fără.
Singură problemă e că n-am. Corsete, n-am de niciun fel. Existau cândva niște imitații thriftuite dar s-au pierdut cu atâtea transporturi Buzău-București-Buzău-București și-am rămas doar cu un folder de poze, de “port asta când mi-oi lua corset”. Weekendul trecut am avut însă o problemă existențială în ce privește capitolul ăsta pentru că vedeți voi, o fustă roșie cloș cere corset. Iar eu n-aveam. Ce fac. Încotro o iau, cum mă descurc, viață se sfârșește aici. Nu-i ușor cu astfel de profunzimi.
Trei ture de răscolit în dulap mai târziu și mi-am amintit că am totuși ceva ce aduce a corset, de la Uniconf. Pentru cine a văzut clipul cu lenjeria, #omgchiloti, țineți minte că va arătăm un soi de maiou cu cupe încorporate? Bine, erau mai multe treburi ce țin de lenjerie acolo dar ăsta e 2 în 1, foarte util dacă nu-ți arde și de maiou și de sutien în același timp dar totuși trebuie, foarte util și dacă te dai de ceasul morții că ești cel mai prost din curtea școlii că tu n-ai corset iar copiii ăilalți au.
Ta-da! Ăsta e. Puțin ostentativ, recunosc, dar cum ar zice Pinterestul, if you’ve got it, flaunt it. And if you don’t, n-are nimic că oricum se așează bine și e mai ‘eftin CA COrsetul.
red midi skirt11
Încheiem glorios cu una dintre cele 5000 de poze nereușite de învarteală. Să nu credeți că e treabă ușoară asta cu divenia rotativă (a se vedea poza 2 sau 8).

 

Distribuie:

Looking for Something?