Royal Passport Day

Pentru că sunt de-o dărnicie ceva de speriat, vreau să vă povestesc de o afacere îmbucurătoare, zic eu, pentru orice lumânăreasă, iubitoare de parfumuri, creme, loţiuni şi alte nebunii pentru corp şi casă, cum mă identific şi eu. Vorbesc despre Sabon.
Sabon? Magazinul ăla unde întotdeauna miroase frumos şi toate produsele vin în ambalaje feminine, shabby chic? Unde găseşti lumânări, săpunuri, creme, geluri de duş, uleiuri, textile şi arome pentru casă? Ăla. Nu e prima dată când îmi declar dragostea pentru produsele lor (am mai vorbit în 2 clipuri cât şi pe Instagram) însă, se întâmplă ca mâine să se ivească o ocazie aparte şi mi s-a părut bun de împărtăşit. Pe scurt, mâine, 22 Septembrie, au reduceri de 40% la toate (toate, toate) produsele cu ocazia evenimentului Royal Passport Day. 
Şi acum o să mă întrebaţi ce e Royal Passport.
Royal Passport e clubul clienţilor Sabon, a clienţilor deştepţi care se bucură de oferte şi reduceri tocmai pentru că fac parte din acest club. Clubul “răsfăţului regal”, cum îl numesc ei, există pentru a oferi cumpărătorilor loiali numeroase avantaje şi beneficii iar accesul se obţine achiziţionând cardul de membru. Şi nu, nu trebuie să fi royalty ca să îţi dea Sabon card. Trebuie să ai 20 de lei (atât costă cardul, cât o pizza în mall) şi să completezi un formular. Iar din momentul acela, ai 10% discount la orice ai cumpăra, te bucuri de reducerea aia babană (babană, nu balabană) de 40% care se va petrece mâine (şi din ce am înţeles, se vor mai organiza astfel de evenimente pentru membri) iar de ziua ta, Sabon îţi face un cadou surpriză pe care îl poţi ridica prezentând cardul şi buletinul. Plus că lunar, vor alege ei un produs vedetă care va intra la vânzare cu cel puţin 25% reducere. Şi-ar mai fi: beneficiaţi de o reducere suplimentară de până la 15% la cele mai multe promoţii, sunteţi printre primii care încearcă, în exclusivitate, produse sau servicii noi, sunteţi printre primii care află de promoţiile şi surprizele SABON şi vă bucuraţi şi de serviciu de asistenţă clienţi, la dispoziţia voastră pentru orice întrebare.
Eu zic că e afacere. Măcar pentru ziua cu 40% reducere şi tot merită cei 20 de lei.
Puteţi lua cardul ăsta fie din magazinele lor, fie online, de pe www.sabon.ro. Eu îmi iau. Iar mâine, ca să ştiţi, sunt la vânătoare. Am pus ochii pe următoarele:

Distribuie:

Looking for Something?