Spinster scrie pe mine

(H&M dress, Zara shoes, vintage choker, New Yorker bracelet, vintage purse)
Nu se mărită nimeni, îmi place doar să îi dau palpitații maică mii (în atenția stimabilei: RESPIRĂ!)
Departe de mine astfel de gânduri. De fapt, recent discutam cu Andra pe “problema” asta, cum majoritatea colegelor/cunoștințelor din școală sau copilărie s-au măritat, au copii (unii chiar mari) iar noi ne alegem cu atac cerebral de fiecare dată când auzim astfel de vești. Nu că ar fi ceva rău în ele, doar că rămâi (sau rămânem) cu un gust amar fiindcă îți dai seama că nu mai ești copil, lumea merge înainte, “se așează la casa ei”, se încuscrează și se împuiază iar tu filmezi hauluri. Meh, probleme existențiale, ce să zic.
Revenind de unde am plecat, la măritiș și la straiele de măritiș, m-am jucat DĂCÂT. Am o rochie de la H&M, luată anul trecut (i-am făcut și lookbook pe Youtube mai demult), albă, asimetrică, croită mișto și frumoasă tare și m-am pus de poze în dânsa dacă tot se apropie sezonul nunților. La momentul cumpărării nu mi-am dat seama câtă lume o să mă întrebe dacă mă mărit, văzându-mă într-însa, dar iacătă, chipurile rochia e demnă de miresici.ro. 
Nu mă mărit, bre.  Sunt urât, nimeni nu mă vrea. Ce să facem, e greu.
M-am accesorizat cu vintage la gât și la braț (poșeta) și m-am dotat cu flori de plastic, ca să fie treaba treabă. Umbreluța e dantelărie belgiană iar sandalele din Zara. Și nope, nu m-am aruncat după poza 6.  

Distribuie:

Looking for Something?