VLOG: 8 zile la mare! [VIDEO]

În mare, cam astea îmi fură zilele de concediu pe vara asta. Am fost pe litoral la noi, acilişa, la Românica, un grup de 4 oameni. În principiu, eu am vrut să plecăm din ţară – opţiuni ar fi fost gârlă şi probabil la aceiaşi bani sau chiar mai puţin. Dar asta cu plecatul şi cu zburatul e chirurgie pe creier în cercul de oameni în care mă învârt – mai bine s-ar tăia picioare decât urcat funduri în avion.
În fine, a fost fain oricum. Cred că singurul lucru de care mă pot plânge a fost aglomeraţia. Full de lume, fiind şi vârf de sezon. Restaurantele ticsite, plajele colcăind de oameni, străzile populate până la refuz. Ştiam din start că aşa va fi, motiv pentru care nici n-am stat într-o singură staţiune. Am mers în aproape toate cât şi în oraş, în Constanţa.
Am filmat aproape peste tot pe unde am fost – cel mai puţin însă, pe plajă. Pentru că paranoia şi pentru că oricum am experienţă cu genţi furate pe plajă. Am preferat aşadar să las orice aparatură în camera de hotel.
Bon, şmenozelile fiind spuse, vă las să vă uitaţi la vlog. Sper să vă placă şi să-mi spuneţi dacă mai vreţi din astea în acţiune. Bam bam.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=iaJhnsyW2ME]


Distribuie:

6 Comments

 1. Andrea Cristina
  decembrie 8, 2017 / 9:50 pm

  Îmi place foarte mult aceea instalație pe baterii,eu as pune-o pe brad

  • Andrea Cristina
   decembrie 8, 2017 / 9:59 pm

   Îmi place acel ren coafat super simpatic ,mi se pare ca ar merge oriunde in casă in perioada crăciunului, însa eu lași pune in brad.

 2. Gabur Serena
  decembrie 8, 2017 / 10:02 pm

  Eu aş vrea „Tic-Tac” pentru că mi se pare că e un ceas elegant, nu în culori prea puternice şi i s.ar potrivi perfect camerei mele , poate pe măsuța de toaletă.

 3. Ghidersa Daria Valentina
  decembrie 9, 2017 / 1:14 am

  Salut, pe mine m.a impresionat ceasul foarte dragut pe care pot sa.l pun in calsa mea sa vad cand se termina si ora de matematica care imi c.am da batai de cap de ceva timp . Adresa este Validaria4@gma.com.

 4. Paulet alexandra
  decembrie 12, 2017 / 11:23 am

  Paturile moi , fetita mea, le adora , fara ea nu doarme. Si as dori sa mai achizionez 1-2 paturici moi , sai fac cadou de craciun. Dar si globuletele sunt foarte frumoase, am luat cateva globuletr ptr bradutz, dar as dori sa mai luam niste globulete,beteala,instalatii sa umplem bradutul cu decoratiuni superbe de la pepco.. Sigur cadou fetitei mele de craciun il vom lua din pepco,deoarece sunt preturi acceptabile. Si vacherul de 250 de lei mar ajuta ff mult.. Suntem fan pepco.. Adresa de email : alexanrapaulet10@gmail.com. 0731248409

 5. decembrie 13, 2017 / 1:54 am

  Paturile pufoase!!! ???? pentru serile friguroase când stai pe canapea la TV sau chiar pe un fotoliu învelita în pufosenia lor!!! Sunt client fidel la pepco, pe lângă lucruri de casa cumpăr și haine de la ei, magazinul meu preferat!! Oviesp@yahoo.com


Looking for Something?