2018 pe Instagram


Și când te gândești cât de înverșunată eram la adresa Instagramului…
Nici nu voiam să aud de el când apăruse, ba chiar a fost nevoie de muncă de convingere până să-mi creez cont. O perioadă nu i-am văzut utilitatea, rostul, frumusețea, iar pentru cineva obișnuit să turuie în scris cu paginile (pe vremea aceea nu existam pe Youtube), dimensiunile meschine ale captionului de Instagram categoric nu-i ajutau cazul.
Câțiva ani mai târziu și uite cum sunt “nevoită” să repostez pe blog ce-am făcut pe Instagram – platforma cea mai frecventată de mine în 2018, cea care mi-a devenit mai blog decât blogul. Asta e una dintre treburile care nu mi-au ieșit pe 2018: intenția de a posta mai des pe blog. Instagram câștigă. M-am gândit însă să postez aici câteva dintre fotografiile mele preferate din cursul anului, răspândite fără o ierarhie anume, doar cele care îmi sunt cele mai dragi ori le găsesc deosebite.
#fieca (eternul “fie ca”!) 2019 să echilibreze balanța în favoarea blogului. Până atunci, I give to you, ladies and gents, 2018 pe Instagram:

1 Comment

  1. Ana-Maria C.
    ianuarie 17, 2019 / 9:37 am

    Sunt absolut minunate! De undele poze chiar uitasem… am intrat pe blog abia acum, convinsa fiind ca nu ai mai scris nimic (eram obisnuita cu anunțatul pe Instagram, același Instagram, bată-l vina ;)) ) Aștept cu interes următoarea postare! Pupici mulți!😘😘❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.