Acum, cât încă e Septembrie

_MG_0236-1_MG_0310-1_MG_0248-1_MG_0288-1_MG_0296-1_MG_0194-1_MG_0214-1_MG_0309-1_MG_0280-1
(vintage skirt, Sheinside top, Asos sandals, Sheinside bag, Zero Uv sunnies)

Acum, cât încă se mai vede un colţ de soare. Acum, până nu vin ploile sau şi mai rău, zăpezile. Acum cât încă îmi permit picior şi braţe goale. Acum, cât încă e Septembrie. Fie el ploios.
(M-)a plouat în draci ieri. Prin restul ţării – nu ştiu, la Bucureşti însă, a fost potop. Eu eram, evident, în oraş. Şi chiar echipată în adidaşi şi geacă, nu eram flamingo în sandale.  Că doar aveam de alergat.
La momentul pozelor însă, adicătelea săptămâna trecută, a fost soare şi frumos. Probabil ultima mea şansă de a mă poza în combinaţia de faţă, aşa am intuit-o şi prin urmare, speculat-o.
Îmi place mult senzaţia pielii pe piciorul gol şi potriveala cu sandalele, probabil pentru că rar apuc să port aşa ceva. Vara e prea cald, iarna e prea frig. Primăvara şi toamna ce-ar mai merge şi atunci puţin, Mai şi Septembrie. Cât încă nu transpiri de cald, cât încă nu dârdai de frig. Partea “nasoală” e că am multe fuste de piele şi multe sandale. Obsesii ambele, nu m-am lecuit de niciuna. Şi ştiu ce-o să-mi ziceţi vis-à-vis de astea şi chiar sunt de acord cu voi – sandalele vin dubios, îmi alunecă degetele în faţă. Într-adevăr, dar nu pentru că n-ar fi bună mărimea ci din cauza calapodului ciudat. Nici n-au tocul aşa înalt…  O să le mai port oricum, îmi plac în continuare.
Anyway, am pornit ansamblul ăsta de la cămaşă. Pe anul ăsta are zilele numărate şi am vrut s-o prind în poze măcar o dată, doar cât să vă arăt păsăroii roz. De când am văzut-o mi s-a părut că aduce mult cu ceva Kate Spade (mi se pare fix stilul ăla jucăuş şi foarte colorat şi feminin) – asta dacă nu o fi chiar vreo copie KS. E foarte fain designul şi materialul, tot ce mă oftică e că nu mai am când s-o port. În curând rozul ăla bombonicios o să fie deplasat iar mie oricum îmi arde de burgundiu…
Am purtat-o aici cu o fustă vintage din piele naturală (o nebunie, pielea e atât de fină!), sandale Asos, geantă Sheinside şi ochelari Zero UV.
Da’ voi vedeţi cât mi-a crescut părul? 😀

Distribuie:

Looking for Something?