Albirea dinţilor acasă [video]

Postul de azi e puţin mai diferit faţă de orice am făcut până acum dar mie mi s-a părut o chestie super interesantă şi utilă, cu rezultate beton 🙂 Pe testate, deci vă povestesc.
Mai întâi, ceva amintiri din copilărie. Eram a8a, în generală şi ne-au dus la controlul dentar anual din cadrul şcolii. Adicătelea ne-au trimis cu clasa la cabinetul dentar de la etajul 2 să ne verifice dinţarii la şi anume dinţi. Cât ne aşteptam rândul, iese un deştept din clasa mea, mândru nevoie mare după controlul abia efectuat, că el se spală de două ori pe an şi uite ce dinţi imaculaţi şi necariaţi are. Într-adevăr, avea. Eu mă uitam tâmpită şi încercam să înţeleg cum dracu e posibil. Ăla se spală…niciodată şi are dantura aia perfectă iar eu care nu ştiu cu ce să mă mai dau, am plombe pe fiecare parte?! Ete că da. M-a marcat întâmplarea, îl ţin minte pe idiot şi acum. Revenind.
Pe scurt, am primit acum câteva luni un kit de albire dentară:
907
Să-mi albesc eu singură dinţii, acasă, fără vizite la dentist, fără dureri sau costuri ridicate. Am mai zis de treijdătriliarde de ori în video dar mă repet, să fiu sigură că se înţelege din start – tocmai pentru că mie mi se taie când simt umbră de reclamă plătită, anunţ că nu mi-au dat nici un sfanţ.
Produsul vine de la o companie americană, Smile Brilliantse numesc ăştia. M-au contactat anul trecut să mă întrebe dacă vreau să încerc produsul lor. Cum nu mi-am mai albit niciodată dintii şi nici nu mi s-au impus condiţii, am acceptat.
915
L-am testat pe parcursul ultimelor 2 luni, cam din an în Paşte, să fiu sinceră. Adică de vreo 2 ori pe săptămână, cu pauze lunguţe. Şi chiar şi aşa, am avut rezultate foarte bune. Uitaţi-vă la video, vă povestesc acolo totul pe larg iar siteul lor este următorul – click aici. Găsiţi acolo şi mai multe videouri, testimoniale, gama de produse şi cam toate informaţiile necesare. Oamenii mi-au dat şi un cod de discount personalizat pentru cititorii mei. Aplicaţi ăsta la checkout şi primiţi un discount de 5%. Codul este thrilloftheheel.
Vă las mai jos cu videoul. Să-mi spuneţi cum vă place!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tfbIxy8DP5I]

Pupicios

Distribuie:

9 Comments

 1. aprilie 7, 2015 / 9:19 am

  Super, abia astept sa incep si eu tratamentul. Ce nu inteleg e de ce naiba eu am platit 80 de lei sa expediez plastilina aia? :))) cred ca m-au vazut aia de la posta mai fraiera :)).

 2. aprilie 7, 2015 / 11:39 am

  Pffff, bravo :)) Sunt pe smecherie aia la posta, au ei invartelile lor cu cei 80 de lei ai tai :)) Mie dacat 12 mi-au luat!

 3. Diana
  aprilie 7, 2015 / 2:58 pm

  Fondul de ten e Revlon colorstey buff?

  Multumesc.

 4. aprilie 7, 2015 / 3:58 pm

  Nu cred ca exista functionari mai nemernici decat cei de la posta!
  Andreea,ma omori cu rochia aia! Cand o vad si eu complet? (stiu,suna ciudat,dar recunosc, cred ca am dezvoltata o obsesie cu rochia aia) 😀

 5. aprilie 7, 2015 / 7:51 pm

  a inceput sa iti placa rau sa filmezi :)):D

 6. aprilie 8, 2015 / 7:19 am

  Acest tratament merge aplicat si pe dintii plombati? Ma gandesc ca plomba ramane la culoarea ei, astfel ca va trebui sa ii replombezi…sau nu? :-??

 7. aprilie 8, 2015 / 10:32 am

  Si noi tot 80 de lei am dat, Lorena. L-am pus ca si colet si a ajuns in 10 zile la destinatie. Daca il pui ca scrisoare platesti mai putin, dar ajunge mai greu la ei 🙂

 8. aprilie 8, 2015 / 4:11 pm

  Merge si cu cuisoare 🙂

 9. Roxy
  aprilie 9, 2015 / 8:33 pm

  Nu cunosc produsul, dar, in general, produsele astea de inalbire sensibilizeaza dintii in timp si afecteaza smaltul. Si-s si scumpe pe deasupra. Carbunele medicinal (activated charcoal) sau turmericul inalbesc dintii fara efecte secundare si sunt super ieftine. Give it a try! 😉


Looking for Something?