Caldura mare, mon cher. Si cine-a castigat giveawayul :)

apples1 apples2 
(vintage dress, H&M sandals) 
Nu tu un gablont, nu tu o curea, nu tu o papornita… Che pasa? Ma tampesc de tot, aia e. De la caldura – inca putin si-o dau pe minimalism crancen (gen ewwww, why so boring?). Defapt, in general am senzatia ca pe timp de vara stilul mi se simplifica foarte mult. Si e normal sa fie asa, ultimul lucru pe care mi-l doresc la patruj dă grade e textilă lipicioasa pe piele (sau dementi pe troleele si asa ticsite de popor duhnind a ceapa). 
Eniuei, weekendul asta am reusit sa ajung acasa la Buzau. Pentru o perioada scurta ce-i drept dar macar mi-am facut plinul (de pisici, bunici, budinci, etc), iar intr-una din seri m-am imbracat asa. Rochia e una dintre primele lucruri gasite de mine in second handuri, pe vremea cand ma duceam la thrifting dupa ce ieseam de la liceu. Daca-mi amintesc corect fusese mai lunga atunci, dar avand pitici pe creier si porniri de feşăn şaizecist, am zis jos cu ea, facem mini! E buna pe caldura asta, ce sa zic… 
Sa n-o mai balacim, hai cu tutu ul. 
Pentru inceput, multumesc mult mult pentru participare. Tuturor! Si daca era dupa mine, va dadeam tuturi la toate 108 (atatea intrari au fost deci in jur de 100 de participante). 
Castigatoarea insaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Conform Random orggggggggggggggggg 
Esteeeeeeeeeeeeeee 
Intrarea cu numarul 27, Carmen Tobias! 
Felicitari draga mea, sa-l porti cu placere si fara divenie ori de cate ori ai ocazia! :* Detaliile pentru dimensiuni si model le vei stabili cu Veronica – multumesc si tie Vero pentru asigurarea premiului!
 giveaway

Si gata, hai la munca.

Distribuie:

Looking for Something?