Cum se folosește Beauty Blender | Aplicarea perfectă a fondului de ten

IMG_0010-1
Azi, cineva îmi scria pe Instagram: „Ești idolul meu în modă și make-up” și altcineva mă întreba, ca răspuns la comentariul ăsta, următoarele: „ce tare, ai ajuns idol in materie de make-up :))Te-ai fi gandit la asta acum 2 ani cand prea multe maglavaisuri ti se pareau rocket science?”
Și are dreptate. Acum câțiva ani, machiajul/machiatul mi se părea chirurgie pe creier, unul dintre domeniile care mă atrăgea cel mai puțin (mă rog, în continuare rămân relativ rece când văd unele smacuri) dar sunt câteva lucruri pe care le fac zilnic și care mi-au intrat în sânge. 
Tușul negru la ochi (cu strat generos de mascara) și fondul de ten. De ruj mă pot lipsi dar ochii de pisică și tenul de porțelan sunt nelipsite.
Anyway, azi vreau vă povestesc de faimosul Beauty Blender. Care Beauty Blender cel mai probabil că vă este cunoscut, ÎNSĂ, am primit neașteptat de multe cereri de review pentru el și ete că m-am conformat. Prin urmare, sunt acest mare guru in domeniu (NOT), fină cunoscătoare și mare pricepută și vin azi cu un review, indicații și demo de aplicare la buretele vieții (da, o să mă vedeți foarte senzuao la finalul clipului, aplicându-mi fondul de ten cu el) :>
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gYWE3kNQjCE]
♥ Like, Subscribe, ştiţi voi. Mulţam!
♥ Mă găseşti şi aici:
Email: team@andreeabalaban.ro
♥ Cu ce filmez?
Canon 600D + Canon 50 mm f 1.4
Canon G7x
♥ Cu ce editez?
Sony Vegas Pro

 

Distribuie:

Looking for Something?