De la zodie mi se trage, clar

Mimica din prima poză, aş putea miştocări-o pe parcursul a 3 pagini, fără să mă repet. Nu tocmai atitudinea mea de zi cu zi dar o rochie de genul ăsta, clar ieşită din cotidian, se asortează cel mai bine cu o mină afectată. Deh, gemeni. Probabil de la zodie mi se trage – dualitatea. Dar înainte de a începe să trăncăn ce-am făcut cu rochia şi ce aveam în cap cu ea, vă spun şi eu un la mulţi ani şi sper să avem cu toatele/toţii o mare şmenozeală de 2015! Şi-am dat-o, gata. Atâta fu cu preţiozitatea.
maxi dress 2maxi dress 3maxi dress 4maxi dress 5maxi dress 6maxi dress 7maxi dress 8maxi dress 9maxi dress 10
(Sheinside dress, H&M faux fur stole, vintage bag, Oasap necklace, New Yorker headpiece and bracelet)

Bon!
Cum vă daţi seama, pozele sunt făcute un pic anterior măcelului de afară (zăpezi, aka apocalipsa), altfel nu îmi permiteam luxul braţelor goale şi cu atât mai puţin a excesului de material târât pe jos. De fapt, asta aveam de gând să port pentru revelion. Am primit recent un pachet de la Sheinside, în el se afla şi rochia asta. Nu spun asta foarte des dar e genială. Rochia. Partea de sus e formată din două fâşii late, foarte lungi, care pot fi purtate în minim 5 feluri, în funcţie de creativitatea fiecăruia. Materialul e moale şi plăcut şi am senzaţia că mai vine şi-n alte culori. Sigur e şi pe negru. Una peste alta, jackpot! Mi-am pus şi chetul (v-am explicat în video ce e cu chet), mi-am pus şi gablonzuri, mi-am luat bentiţa de catifea pe cap şi o geantă vintage dar în final, din varii motive, de revelion am fost aşa (dă click acilea).
Circ la maxim, paiete aurii pe picioare, 16 cm ÎN picioare (pot să merg perfect, mulţumesc foarte mult), sacou Escada vintage şi-o bluză, plus accesorii care nu se văd. A fost fain, exceptând crizele de râs pe care le-am avut pe la 4-5 dimineaţa când restul lumii încerca să doarmă. Problema e că nici nu mai îmi amintesc de ce râdeam. Probleme la căpuţ? Eu? Niciodată.
Btw, în caz că aţi avut televizor la îndemână, îmi scapă mie ceva sau toate posturile de televiziune (excepţie făcând d’al dă Discovery, Eurosport şi altele în genul), au avut manele în studio? Zapam, zapam, zapam şi oriunde nimeream, dădeam de câte-o doxă, câte-un Vali de undeva sau Saint Tropezul lui Salam. Lux a fost. Vedeţi de ce n-am eu televizor?
Urmează cea mai specială melodie…Pentru toţi barosanii României!
Iisuse.
Ragadaga da.

Distribuie:

8 Comments

 1. ianuarie 5, 2015 / 11:47 am

  Superba tinuta!! Parca esti iesita din Marele Gatsby( nu este cea mai potrivita asociere de cuvinte dar ai inteles ce voiam sa-ti zic :)) )
  Bretelele de la sutien le aveai in „x” la spate, sau ai cupe din silicon? Eu am o problema cu genul asta de rochii, ca nu stiu niciodata ce sutien ar trebui sa port.
  Si ca sa ma laud…mi-am gasit astazi blugi Stella McCartney cu 12 lei la Humana, imi venea sa sar in sus de bucurie!!!!

 2. Alina
  ianuarie 5, 2015 / 3:50 pm

  Arati extraordinar! Ingenioasa rochia cu acele doua fasii, dar si accesoriile.

 3. D
  ianuarie 5, 2015 / 10:27 pm

  Foarte frumoasa! De film…

 4. ianuarie 9, 2015 / 9:59 am

  Superba rochia! De când caut una așa …. și nu costa nici mult.

 5. ianuarie 21, 2015 / 1:59 pm

  Nu pot sa cred… ai rochie d-aia… D-AIA la care visez eu de o gramada de timp! Si ai gasit-o asa de ieftina! Doar 5 feluri de-a o purta? Crede-ma, sunt zeci de feluri :)) Doar cauta pe youtube „convertible dress” si ai sa vezi. Site-ul http://www.henkaa.com e specializat pe vanzarea tipului asta de rochii „convertible”, dar preturile sunt de-a dreptul exorbitante. Pe de alta parte, au tot felul de tutoriale (http://tutorials.henkaa.com/sakura) si, ce mi se pare cel mai tare, au o sectiune pe blogul lor de „Steal her style” in care iti arata cum sa imiti rochiile vedetelor, alea de mii de dolari, cu rochiile lor de doar 168 $ + accesorii (http://blog.henkaa.com/fashion/steal-her-style). Na, ca tu poate reusesti sa le imiti cu doar 28 $. Sper ca ti-am dat idei :>

 6. Anonymous
  februarie 5, 2015 / 2:49 pm

  Your posts are always interesting. This one is flat out amazing! You are the best! Thanks for invigorating my mind.


Looking for Something?