DIY: Boyfriend jeans//Blugi rupţi [VIDEO]

thumb-1
Nu ştiu dacă mai ţineţi voi minte sau dacă aţi văzut la vremea aceea dar acum câţiva ani, am publicat pe blog un tutorial despre jeanşii boyfriend. Se numea “Cum să-ţi faci boyfriend jeans cu şmirghel şi-o pensetă”. Eh, postarea aia cred că e în top 3 cele mai citite pe blogul meu.
M-am gândit deci să fac şi varianta filmată. De atunci au mai apărut multe tutoriale, sunt diverse metode de a obţine efectul ăsta (cea mai simplă fiind cu banu’ gros la magazine – oferta e bogată) dar din punctul meu de vedere, după cum am mai spus, nu văd niciun rost să dai banii pe aşa ceva când poţi să-ţi faci singur acasă. Asta am şi făcut. Tutorialul e bun nu doar pentru boyfriend jeans (am mers pe tema asta pentru că sunt cea mai fidelă fată şi în continuare mă împac bine cu croiala) dar poate fi aplicat pe orice denim, de la fuste şi pantaloni (scurţi, evazaţi, skinny, boyfriend, ce vreţi voi) până la geci sau mai ştiu eu ce accesorii aveţi. 
Vă trebuie şmirghel (sau un aparat de ras), o pensetă, un creion (sau cretă) şi jeanşii. Orice fel de jeans vă place – eu am căutat un model cu talie înaltă şi croială relativ lejeră. Iar când spun CĂUTAT, chiar am căutat! Am umblat în Bucureşti, prin second handuri, de mi-a ieşit pe nas. Nu găseam, efectiv, o pereche de blugi care să meargă cu ce aveam eu în minte. După vreo 2 zile pierdute, am dat de un sh unde i-am găsit pe ăştia. Scump al dracu’, aveau marfă la kg (în jur de 90 de lei) şi m-au costat cam 50 de lei. Ceea ce e obscen pentru un sh. Din Buzău probabil că îi luăm cu câţiva lei dar deh…capitală. În capul meu, speram să găsesc o pereche de Levişi dar n-am reuşit să prind nici măcar H&M, darămite Levi.
Anyway, tutorialul e ăsta. Cred că au ieşit bine, sunt mulţumită de rezultat şi sper să vă ajute şi pe voi!
Să-mi spuneţi, rogu-vă, dacă vă plac tutorialele de genul şi DIY urile. Mai am ceva în minte şi sunt curioasă dacă are sens să-l filmez 😀
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pVgGE_0NSpI]

Like, Subscribe, ştiţi voi. Mulţam!

 

Distribuie:

Looking for Something?