Eşti superb, Septembrie

coc1coc2coc3coc4coc5coc6coc7coc8coc9coc10coc11
(Sheinside skirt, Zara sandals, vintage belt and necklace, Oasap bracelet and no name t-shirt)

Este o zi minunată azi, ziua în care Enelul, RDS ul şi nea Marius de la chirie, mă curaţă, cu talent şi în viteză, de nişte mulţi bani pe care, de altfel, i-aş da pe pantofi. Ceea ce e minunat. Urmează telefonul vieţii – că trebuie plătit şi ăla, întreţinerea (altă bucurie) şi eventual, în funcţie de ce mai rămâne din salariul care nu mi-ar ajunge nici triplu, vedem dacă mai merge de-o trebuincioasă. D’al dă cola, eventual mâncare semi-preparată, curpapir şi alte monotonii din astea.
Dar am văzut eu pe facebook, un clişeu din ăla mişto, repetat la infinit, care zicea că cele mai bune lucruri în viaţă sunt gratis. Or fi, n-am cugetat. Şi nici nu ştiu dacă fusta mea se încadrează dar e lucru bun şi-am primit-o moca.
Deci na. Fustă moca de la Sheinside. Chiar îmi place şi cred c-o să-mi prindă mai bine la iarnă, fiind prea groasă pentru vara asta, fie ea şi pe ducă. Eram la munte aici când am pozat-o. Săptămâna trecută, în Braşov, la Ma Cocotte. SImpatic local. Dăcât că îmbătrâneşti până vine cineva să-ţi ia/aducă comandă (faci nişte poze eventual în timpul ăla), dar afară de asta, aveau muzică bună şi mâncare foarte bună. O să reviu, le-am spus. La ei şi la voi, c-am nişte treabă cu un maldăr de facturi acum.
BRB. 

Distribuie:

Looking for Something?