La Sibiu se poartă fuste vărgate, colorate şi flori în piept

1 2 3 4 5 6 7 7q 8 9 10 11 12 13 14
(Potocaliu skirt, Stradivarius sandals, thrifted denim shirt, H&M flower broch, Oasap bag, River Island jewelry)


Când am fost la Rendez Vous, printre participante am avut-o şi pe  Cristina. Cristina de la Potocaliu, v-am mai povestit eu de ea. Că face chestii mişto, că e drăguţă şi simpatică şi amuzantă şi că mie îmi place tare de ea. Doh, e gemene ca mine!
Anyway, când a venit Cristina, era îmbrăcată cu fusta asta cu dungi. Mă rog, nu chiar asta, una la fel. Şi de când a intrat pe uşă, i-am zis să plece. Că nu suport aşa fuste oribile în aceiaşi cameră cu mine. Absolut hidosssssssss!* M-am holbat la fusta ei toată seara iar a doua zi, Duminică pe la 8 seara, îmi dădea mesaj să mă întrebe cât am în talie. Luni ne-am întâlnit. Eu. Ea. Şi fusta! Îmi făcuse şi mie una la fel. M-am bucurat maxim de ea şi am luat-o cu mine la Sibiu…
Asta am purtat în prima zi, după sosire. Deci Vineri. Probabil ştiţi că fiinţă mai friguroasă (sau care să vocifereze mai mult de frig) ca mine – nu prea există, însă chiar n-am îngheţat îmbrăcată aşa. A fost frumos zilele alea, chiar soare. Lumea era încă în cizme şi pufoaice dar eu mă simţeam minunat pe piciorul gol, cu dungata şi sandale. Btw, mi-am luat sandale de la Stradivarius; super comode astea! Am bătut aproape tot oraşul cu ele şi n-am avut nici pe dracu.
Oraşul e plin de monumente istorice. Cel puţin centrul, partea cea mai aglomerată şi mai frumoasă, e înţesată de clădiri jigărite, jerpelite, dărăpănate unele, cu obloane mari, colorate, şi acoperişuri “ochioase”. Străzile sunt pietruite (nu foarte friendly pentru thrill of the heel dar deh, sunt dispusă să accept sacrificiul) iar pe aleea principală găseşti tot felul de cafenele şi localuri unde ospătarii îţi urează zi fainăăăăă!   Chiar şi în zona asta centrală, e ticsit de second handuri. Acolo în Piaţa Mare (aia cu porumbei), e mişto de mers la Muzeul Brukenthal, de luat covrig învelit în ciocolată de la patiserul ungur/neamţ/dracu-să-l-cante-că-nu-vorbea-româneşte, de stat la cico la una dintre terase, sau chiar pe bănci, de vorbă cu porumbeii boschetari. Chiar şi în miezul zilei, când e relativ aglomerat, e o linişte plăcută acolo. Nu m-am cărat cu cărţi după mine dar sunt convinsă că poţi să stai ca un mare boss pe-o băncuţă acolo, să citeşti Sandra Brown. Şi nu-ţi zice nimeni nimic. Eventual mai vine câte-o dilie la tine să-i dai 50 de bani ca atât îi mai trebuie pentru medicamente. Ah, da. Şi s-ar putea să-şi cam bage ceva în mami a ta dacă nu-i dai. Shit happens, people.
Totuşi, dacă aveţi 50 de bani în plus, recomand să-i lăsaţi la nenea care cântă la chitară sprijinit de Super Mamma (asta e o reţea de fast food a lor iar ăsta de care vă zic eu, e chiar în centru, vis-à-vis de Zara – chill, n-am intrat; am avut interdicţie). Sau mai puneţi 2 lei 50 şi vă luaţi o îngheţată la cornet de la toneta din capătul străzii. Atenţie, e foarte posibil ca duduia care serveşte să vă salute, să vă mulţumească şi omg, chiar să vă zâmbească!


*Simţim ironia, da? Nu suntem cretini.

Distribuie:

Leave a comment

 1. aprilie 11, 2014 / 8:47 am

  Nu intelegeam de unde am dezvoltat dragul asta pentru postarile tale, si de ce abia astept acum sa mai citesc cate ceva, dar cum descopar ca esti geamana.. imi explic multe. :))
  Cat despre Sibiu, frumos oras..

 2. aprilie 11, 2014 / 8:56 am

  YOu look absolutely lovely! Fantastic look, denim+stripes always look victorious together, the rose brooch is so pretty and just enhances the whole look! <3 xoxo

  http://www.stylehenge.com

 3. aprilie 11, 2014 / 9:13 am

  Sa mor daca stiam ca esti gemene! Si eu! Asta explica multe!:)) Foarte rau ca n-ai intrat la Super Mamma. Eu de cate ori am chef de junk food noaptea il trimit acolo pe barbatu-meu, ca avem unul si aproape de casa. Bun kebap!:)) Si inghetata aia…sa iti spun povestea despre cum la prima vizita in Sibiu la gagic acum 8 ani am mancat 6 in decurs de 2 ore si pe urma nu gaseam o buda suficient de iute?:D Fusta este minunaaataa, am si eu una in genul dar cu flori. Luata dintr-un second de pe centru. Fireste!:))

 4. aprilie 11, 2014 / 9:24 am

  Ahaaa, deci sunt comode sandalele. Le iau si eu atunci, i need good wedges 😀

 5. aprilie 11, 2014 / 10:44 am

  E super frumoasa tinuta ta, ca o inghetata colorata! 🙂
  Si fotografiile foarte frumoase! <3
  Orasul e superb intr-adevar si diferit , parca ai fi in alta tara, nu in Romania 🙂

 6. aprilie 11, 2014 / 12:42 pm

  Superbe poze !!! Imi place foarte mult combinatia intre fustita si camasa de blugi! Lovely Style ♥
  Kisses, Andrea xoxo

 7. aprilie 11, 2014 / 5:04 pm

  Sa fiu in ton cu Sibiul, esti tare fain imbracata, fata draga! Pe sandalele alea am pus si io ochii. Sper sa le mai gasesc! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Looking for Something?