Lejereanu’

2345678910

(thrifted DKNY jeans, belt and Balmain trench, Zara shoes, H&M sweater, Oasap bag, Zero Uv sunglasses) 
Frenezie. Delir. Extaz.
E de pantofi, tată. În sfârşit! Weekendul trecut a dat cu soare şi căldură, deci am ieşit în parc (puhoi de lume). Ba chiar pot să zic că m-am îmbrăcat prea gros. Am zis să fiu precaută, să nu merg în sacou şi tricou cum aveam de gând iniţial; să-mi iau şi eu ca tot omul trecut prin Gerar şi Făurar, pulover. Eh, mi-a fost cald. Am fost nevoită să-mi dau jos trenchul cât ne-am plimbat. Soare, aer curat, role, biciclete, copii, bunici, căţei, era o nebunie acolo. Nu mai zic de coada care era la gogoşi. Undeva la intrarea în parc, o tonetă care vara trecută adăpostea cea mai delicioasă îngheţată de pepene galben, era acum ticsită de clienţi gogoşari. Vroiam şi eu dar n-am avut anturaj de stat la cozi.
M-am îmbrăcat lejer, ca pentru o zi de Duminică. Am pus un preview mic aici (btw, nu ştiu dacă aţi observat dar nu prea mai activez pe Facebook. Cel puţin nu pe pagina personală. Dacă e să postez ceva, pun pe aia a blogului şi apoi, ocazional, share pe cea personală. Puteţi să-mi daţi like aici pentru updateuri mai frecvente. Sau follow pe Instagram. Zic şi eu 🙂 Doar o idee).
Jeanşii sunt DKNY din second hand – sunt model din ăla bătrânesc, mom jeans, pe care eu am ales să-i suflec neglijent şi să-i transform în model boyfriend. Din punctul meu de vedere, e cea mai confortabilă variaţiune de jeans. Şi cea mai ieftină/uşor de găsit. N-are niciun sens să dai câteva sute de ron, în mall, pe aşa ceva, când poţi să găseşti în second hand pentru câţiva lei. Dar mă rog, asta e altă poveste.
Şi vorbind de jeanşi…mâine mi-am propus să postez un clip nou pe youtube (vedeţi că mă ţin de treabă? eh, eh?). Va fi un lookbook micuţ cu 3 variante de purtare a jeanşilor evazaţi. Poate vă dau idei 🙂 Deci fiţi pe fază. P’ălălalt (îl găsiţi aici), de săptămâna trecută, l-aţi văzut?
Revenindcureaua vintage, trenchul e Balmain (vintage şi el), geanta Oasap, pantofii  Zara iar puloverul de la H&M. Ochelarii de soare mi i-au trimis ăştia.
Cu primăvara, mi s-a făcut poftă de colindat sh-uri. Poate îmi iau câteva zile libere de Paşti şi mă duc la explorat prin Buzău…

Distribuie:

6 Comments

 1. martie 26, 2015 / 9:49 am

  si eu vreau jeansi din astiaaaaaaaaaa!!!!!!!!

 2. martie 26, 2015 / 11:36 am

  Frumos Lejerescu!!!Tare frumos!

 3. martie 26, 2015 / 1:09 pm

  Pantofii!!! <3.Imi place foarte mult cum ai asortat baby blue cu roz pudrat.Si la noi (locul unde harta Romaniei e agatata in cui aka Suceava) e o vreme minunata,si am patit exact ca tine:am asteptat o groaza de timp sa vina vremea calda si cand a venit,tot jacheta mai groasa m-am vazut luand pe mine :))

 4. martie 26, 2015 / 3:18 pm

  Vaaaaai parcul Carol, cat de des obisnuiam sa ma plimb pe acolo..m-ai facut nostalgica 🙁
  Da fa fa si eu am pofta de colindat sh-uri, abia astept muahahaha! 😀 ( si parca vad ca nu gasesc nimic 🙁 )

 5. Sabina Lavinia
  martie 26, 2015 / 6:07 pm

  Super tare tinuta, ca de obicei. 🙂 Abia astept video-ul de maine, yupieee! 😀
  Unde sunt facute pozele, in ce parc? Arata super dragut.


Looking for Something?