Leave a comment

 1. august 7, 2014 / 8:22 am

  Tricou cu manelisti =)))))
  Sper ca fusta ta a fost salvata si nu este compromisa de minunata cola.
  Bai, vino in Cluj ca sunt aici targuri de antichitati in fiecare luna. Gasesti margele cesscute, cutii, vaze, cercei si mobila din plin 😉

 2. august 7, 2014 / 8:26 am

  Ce funny, asa am cautat si eu Catacombele in Paris, m-am dus, ciuciu, m-am mai dus odata ca sa imi dau seama ca intrarea era o usa verde chioara

 3. august 7, 2014 / 8:27 am

  haha, ma amuz si eu ca nu-s singura :)))
  bine, la aia cu trenul , naspa si atat

  dar la mers in sat uitat de lume am si eu, plus ca eu ma conversasem cu respectivii inainte, deci si mai trist.
  sa detaliez: mareata si frumoasa Toscana, unde printre altii s-au aciuiat si niste ciocolatieri de talie mondiala. si aflu eu ca o o astfel de ciocolaterie se afla in satul vecin de unde eram noi cazati la doar 5 km chiar. le trimit mail inainte sa plec in vacanta si le spun ca vreau sa trec pe la ei si ca as vrea si o lectie despre cu cu multa ciocolata inclusa 🙂 chiar imi raspund oamenii ca ma asteapta cu drag, dar fara lectie de ciocolata, doar sa servesc acolo si sa cumpar pt acasa. si atat.
  si dupa o zi in care mersesem de ne-au intrat efectiv picioarele in fund, decidem ca a doua zi sa fie la doar 5 km distanta fiindca exista autobuze decente pe acolo.
  ajungem pe la 11 intra-un sat criminal de pustiu si aflam ca este zi nationala, ca aproape totul va fi inchis in ziua respectiva iar urmatoarea cursa de autobuz in cel mai fericit caz este la 3.
  dar totusi am zis ca hai pana la ciocolaterie daca tot suntem acolo. si uite-ne pe noi mergand pe margine de drum national fara trotuar, cam 1.5 km ca sa o gasim…cum altfel…inchisa 🙁
  adica, pe bune, imi scrii ca sa-mi spui ca ma astepti acolo si te doar mana sa mai pui un rand „tu, proasto, vezi ca pe 25 aprilie e zi nationala si punem lacat pe usa”?
  asa ca am luat-o inapoi cei 1.5 km pe langa sosea si apoi ne-am cafelit la unicul bar deschis care sarbatorea ziua nationala cu sampanie si bufet rece pana la 3 cand ne-a venit „limuzina” 🙂

 4. august 7, 2014 / 9:59 am

  Note to self: nu mai citi postarile lu' baby Balaban in timp ce mananci, risc crescut de inec. Fumeie, ai un simt al umorului pentru care barbatii ar ucide in order to impress chicks 😉 PS.pe instagram vreo sansa sa te gasim vreodata?

 5. august 8, 2014 / 9:34 am

  You look gorgeous, as always. Do you get your pencil skirts altered so they fit your waist? How do you stop them from riding up as you walk?

 6. august 9, 2014 / 10:26 pm

  Deci tu sa taci cu Cluju' tau! Stii ca te urasc ca stai acolo :))
  (Za skirt is safe si nepatata!)

 7. august 9, 2014 / 10:28 pm

  pfffff, ce frumos! ai ramas cu un mers memorabil pe trotuar, Diana, unde mai gasesti asa ceva? :))

 8. august 9, 2014 / 10:29 pm

  :)) Umorul e mostenire de familie, mama e mai ticnita ca mine…
  Instagram? Hmmmm, mi-a luat cativa ani sa-mi fac Facebook (and I still hate it), posibil sa ajung si pe Insta cand n-o mai fi popular :))

 9. august 9, 2014 / 10:30 pm

  Thanks, Sarah! I appreciate it 🙂

 10. august 9, 2014 / 10:38 pm

  Yeah, always. I can't find a decent fitting pencil skirt because they are all way too large around my waist. So I take them to my seamstress and she takes them in.
  Regarding the riding up, happens all the time, I just pull it down every time it happens, haha.

  Thank you so much for your comment, Tamara!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Looking for Something?