NEIN TÂRG!

12345678
(River Island skirt, Primark t-shirt, Stradivarius sandals, Zara bag, Oasap earrings, H&M sunnies)
Fie-mi cu iertare rebelul păr şi automatul de Durex. N-am putut să mă abţin. Era acolo, era mov şi era singur, a trebuit să-l iau cu mine-n poze.
Bon, deci eram în Vila Real aici. Adică într-un sat. Cam aşa arată un sat în Spania. E basically mai mişto decât în capitala României dacă e să mă întrebaţi pe mine. Am ajuns acolo într-un weekend, după ce am tâmpit-o pe Mădălina că vreau la târg de antichităţi, vreau la târg de antichităţi. Ne-am tot uitat noi pe net unde găsim aşa ceva şi fiind destul de aproape, am zis să mergem în satul ăsta. Cumva în capul meu, îmi imaginam că fiind mic şi amărât, să vezi ce comori găsesc acolo. Mda. N-am găsit nici pe dracu. Târgul era închis pe vară. Urmează să se deschidă abia în Septembrie, chestie pe care goagălul a omis s-o menţioneze. Ne pregătisem noi temeinic pentru excursia asta, chiar eram rupte de somn amândouă, mai ales Mădălina. Cu o zi înainte stătusem la plajă iar seara ea a ieşit într-un club ceva pe acolo, eu mergând cu părinţii ei să vizitez şi alte oraşe. Eram prea obosită ca să fiu capabilă de zbânţuit şi oricum nu pricepeam o iotă din ce vorbeau aia cu care a ieşit. I-am zis tati, du-te singură că nu-i de mine. Şi m-am dus cu babacii. Ce să fac. Vârsta.  Anyway, eu am ajuns acasă pe la 1 noaptea, ea la 7 dimineaţa. Iar la 9, trezeşte-te şi du-te la târg. Că închide chipurile, până-n 12. Am trezit-o p’asta săraca, mai mult moartă decât vie (oricum eram zombie şi eu), m-a spurcat probabil în gând dar ne-am dus până la urmă. Şi când am ajuns acolo, la destinaţia vieţii…NEIN TÂRG! Cum nein târg? 😐 Ete aşa. Am întrebat nişte localnici (a întrebat adică, EA, Mădălina, doar nu eu) iar ăia au zâmbit drăguţ şi ne-au spus că bine pa, veniţi voi la toamnă. No există niciun târgo cuanto tiempo es la vara.
Superb.
Dar dacă tot am ajuns, am făcut câteva poze…Să nu zicem că n-am fost. Că de antichităţi, ne-am umplut. Cu sacii am luat. Aha.
Satul, foarte drăguţ. Curat, liniştit şi ingrjit, ca mai toată Spania pe care am văzut-o. Nu prea erau oameni pe străzi. Abia am găsit câteva magazine deschise să ne luăm o apă că eram leşinate de sete. Flori pe clădiri, automate de Durex pe pereţi…mişto zic.
Am purtat o fustă River Island (pentru maxim 2-3 ore, după care, am vărsat, evident, mare pahar mare de cola pe ea; yes), un tricou Primark cu manelişti, sandale Stradivarius, geantă Zara şi cercei Oasap. După ce-am terminat cu târgul şi excursia lu’ peşte, ne-am dus la plajă. Unde, prăjeală. Şi somn pe nisip, pentru că târg şi pentru că club azi noapte.
În altă ordine de idei, am fost, după cum am spus, la Buzău weekendul trecut. Mi-am prelungit puţin şederea dar tot am senzaţia c-a trecut într-o clipită. La întoarcere, a fost ceva de vis pe tren. N-am avut aer condiţionat DELOC pe toată durata călătoriei iar la geamuri sigur că nu puteam să am acces, să le deschid măcar un sfert, pentru că ce să vezi, urla călătorul român că prinde curent. Aşa că am mers foarte mişto, 2 ore în 50 de grade. Aveam senzaţia c-am coborât din iad când am ieşit din mizeria aia de tren. Cumplit. Poate că n-ar strica să dau odată de permis.
Los pupicios.

Distribuie:

Leave a comment

 1. august 7, 2014 / 8:22 am

  Tricou cu manelisti =)))))
  Sper ca fusta ta a fost salvata si nu este compromisa de minunata cola.
  Bai, vino in Cluj ca sunt aici targuri de antichitati in fiecare luna. Gasesti margele cesscute, cutii, vaze, cercei si mobila din plin 😉

 2. august 7, 2014 / 8:26 am

  Ce funny, asa am cautat si eu Catacombele in Paris, m-am dus, ciuciu, m-am mai dus odata ca sa imi dau seama ca intrarea era o usa verde chioara

 3. august 7, 2014 / 8:27 am

  haha, ma amuz si eu ca nu-s singura :)))
  bine, la aia cu trenul , naspa si atat

  dar la mers in sat uitat de lume am si eu, plus ca eu ma conversasem cu respectivii inainte, deci si mai trist.
  sa detaliez: mareata si frumoasa Toscana, unde printre altii s-au aciuiat si niste ciocolatieri de talie mondiala. si aflu eu ca o o astfel de ciocolaterie se afla in satul vecin de unde eram noi cazati la doar 5 km chiar. le trimit mail inainte sa plec in vacanta si le spun ca vreau sa trec pe la ei si ca as vrea si o lectie despre cu cu multa ciocolata inclusa 🙂 chiar imi raspund oamenii ca ma asteapta cu drag, dar fara lectie de ciocolata, doar sa servesc acolo si sa cumpar pt acasa. si atat.
  si dupa o zi in care mersesem de ne-au intrat efectiv picioarele in fund, decidem ca a doua zi sa fie la doar 5 km distanta fiindca exista autobuze decente pe acolo.
  ajungem pe la 11 intra-un sat criminal de pustiu si aflam ca este zi nationala, ca aproape totul va fi inchis in ziua respectiva iar urmatoarea cursa de autobuz in cel mai fericit caz este la 3.
  dar totusi am zis ca hai pana la ciocolaterie daca tot suntem acolo. si uite-ne pe noi mergand pe margine de drum national fara trotuar, cam 1.5 km ca sa o gasim…cum altfel…inchisa 🙁
  adica, pe bune, imi scrii ca sa-mi spui ca ma astepti acolo si te doar mana sa mai pui un rand „tu, proasto, vezi ca pe 25 aprilie e zi nationala si punem lacat pe usa”?
  asa ca am luat-o inapoi cei 1.5 km pe langa sosea si apoi ne-am cafelit la unicul bar deschis care sarbatorea ziua nationala cu sampanie si bufet rece pana la 3 cand ne-a venit „limuzina” 🙂

 4. august 7, 2014 / 9:59 am

  Note to self: nu mai citi postarile lu' baby Balaban in timp ce mananci, risc crescut de inec. Fumeie, ai un simt al umorului pentru care barbatii ar ucide in order to impress chicks 😉 PS.pe instagram vreo sansa sa te gasim vreodata?

 5. august 8, 2014 / 9:34 am

  You look gorgeous, as always. Do you get your pencil skirts altered so they fit your waist? How do you stop them from riding up as you walk?

 6. august 9, 2014 / 10:26 pm

  Deci tu sa taci cu Cluju' tau! Stii ca te urasc ca stai acolo :))
  (Za skirt is safe si nepatata!)

 7. august 9, 2014 / 10:28 pm

  pfffff, ce frumos! ai ramas cu un mers memorabil pe trotuar, Diana, unde mai gasesti asa ceva? :))

 8. august 9, 2014 / 10:29 pm

  :)) Umorul e mostenire de familie, mama e mai ticnita ca mine…
  Instagram? Hmmmm, mi-a luat cativa ani sa-mi fac Facebook (and I still hate it), posibil sa ajung si pe Insta cand n-o mai fi popular :))

 9. august 9, 2014 / 10:30 pm

  Thanks, Sarah! I appreciate it 🙂

 10. august 9, 2014 / 10:38 pm

  Yeah, always. I can't find a decent fitting pencil skirt because they are all way too large around my waist. So I take them to my seamstress and she takes them in.
  Regarding the riding up, happens all the time, I just pull it down every time it happens, haha.

  Thank you so much for your comment, Tamara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Looking for Something?