Pardon My French + Giveaway [CLOSED]

(H&M jacket, handmade t-shirt, Zara shoes, Oasap bag and necklace, bracelets from H&M, Oasap, River Island)

         Vroiam de mult un tricou imprimat “Pardon my French”, alb, simplu, curat. Vara trecută aveam la fostul loc de muncă o prietenă (Adeea boss, helău! :*) care se ocupa cu aşa ceva şi care, după multă pisălogeală, mi-a croit, cusut şi pictat t-shirt ul aici de faţă. Bumbăcel înfăşăţel, cum era şmenozeala aia. E din bumbac deci. Anyway, îl ţineam în dulap de vreo două luni de când l-am primit, în ideea că vine dracului căldura şi apuc să-l port: Ianuarie NU că stai să vezi, zăpădălău; Februarie NU că stai să vezi vânt, iarnă, alea; Martieeee, deci Martieeeeeee, fiţă mă! Mă simt foarte papuaşă aşa că mă extaziez când dă soarele, încă puţin şi fac d’alea una-bunga, dansuri ritualice să dea Gizăs cu treij dă grade plus. Doamne ajută.
           Şi deci am ieşit sâmbătă aşa (am pus poza pe fb, pe ăla al blogului dacă tot o ard mai mult p’acolo), în pantofi (omaga, cât sunt de comozi!), tricou subţire, jacheţică, nebunii. Era poporet afară, mamă câtă lume era! Pe sistem de gâze (vietăţile naturii ce se trezesc la viaţă?), cum erau idioţeniile alea în generală, compunerile cretine în care profesoara era cu atât mai impresionată cu cât textul era mai lipsit de substanţă, mai abstract şi mai făcut de mă-ta. Ah, pentru tine primăvara înseamnă că înfloresc copacii? BOULE! Primăvara trebuie să fie despre tumultul nevăzut al arborilor ancestrali, zâmbetul jovial al feericului soare ce-mi mângâie obrazul (sau mângâindu-mi mai bine, bagă cu gerunziu, bagă cu gerunziu s-o impresionezi pe proastă!), gingaşele flori şi suavele bălării care formează pe dracu să le ia. Am divagat dar ce vroiam să spun e că în perioada în care eram eu în şcoală (şi văd că şi la frate-miu care e a7a, tot cam aşa e), era mare şmenozeală să vii cu compuneri care băteau câmpii. Făcute de cineva sau copiate de pe undeva. Ne uitam toţi ca nişte vite la ăla care citea, nu pricepeam o iotă – nu pricepea nici el defapt, dar dacă era cu neologisme şi dădea aşa senzaţia c-o să-i facă ţeasta poc, gata 10. Da’ ce e aia ancestral? Ia gata măăăăăăă, ţie 4! La fel în liceu în ceea ce privea comentariile la română. Ni se dădeau de învăţat zeci şi zeci de foi scrise de nişte unii, le învăţam mecanic cât să trecem teza sau ce dracu aveam şi nu pricepeam nimic. Teoretic, toţi aveam căpuţ şi eram mai mult sau mai puţin capabili să scoatem de la noi o frază, două despre ce-a vrut fraieru’ ăla din poezie să zică de gagică sa, numai că nu era bine. Ce conta erau cele 2-3 pagini tocite din cartea de comentarii. Divagai, scriai ce te duce capul, naşpa boss. Paranteză: a nu se înţelege că îi susţin pe aia de scriu tâmpenii la simulare şi îi dau ăştia la tv cu “Perle de la Bac”, etc. Nici vorbă. Spun doar că mi s-ar fi părut bine, cel puţin în ceea ce mă priveşte, în perioada când eram eu în şcoală, să se fi pus mai mult accent pe creativitate şi abilităţi scriitoriceşti decât pe tocit.

Mă rog, cum am ajuns de la tricou şi jacheta verde la profa de română? :))

Nu ştiu, dar vă zic cu giveaway ul. Premiul e oferit de Run, magazin online cu hăinuţe (doar nu credeaţi că vă dau culegeri de română)


1.      Ce puteţi câstiga?
Orice produs vreţi voi de pe https://www.runfast.ro/store/ sau https://www.facebook.com/runfast.ro . Vom avea o câştigătoare, deci un premiu.

2.      Ce aveţi de făcut?
a)    Like mie la pagina Thrill of the Heel, aici
b)    Like lor la pagina Run, aici
c) Comentariu cu numele vostru şi adresa de mail pentru a vă putea contacta în vederea premiului (plus desigur, ma anunţaţi că aţi urmat paşii)
Pentru o intrare adiţională, daţi share sau faceţi voi o menţiune undeva pe blog/facebook/ce canal de socializare vreţi voi, asupra giveaway ului. Mai multe share uri, mai multe şanse de câştig.
3.     Cât durează şmenozeala? Alte detalii.
Va dura o saptămână, azi îi dăm drumul iar lunea viitoare anunţ câştigătoarea. Extragerea se va face cu un progrămel din ăla automat, random.org sau ceva.
Baftă multă! 😀

Distribuie:

Looking for Something?