Rutina mea de îngrijire a părului + 3 coafuri simple

La 13 ani îl aveam lung, până la fund. Avem şi breton, drept, pe toată fruntea. La 14, scurt, la baza gâtului. La 16 îmi gâdila jumătatea spatelui. La 17 era bob, din nou la baza gâtului. La 18 era negru abanos, drept, până la nivelul umerilor. La 20, era şaten, lung. La 21 aproape că nu mai era. Scurt, băieţeşte, doar bretonul asimetric ce mai îmi trăda sexul. De la 22 tot creşte. Iar azi, la 24, e roşcat şi lung.
Ta-da. V-am făcut scurt istoric pe ultimii 10 ani ai părului meu.
Mai departe în videoclip, o să vorbesc mai pe larg despre textura părului meu, produsele de îngrijire pe care le folosesc, vopseaua de păr, tunsori şamd, ca să închei cu 3 coafuri simple, pe care le alternez mai tot timpul. Nimic fancy dar am tot primit întrebări vis-a-vis de păr, rutina lui de îngrijire şi mai ales, despre culoare.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=viAMu9Cip3g] 
Sper să vă placă 🙂

 

Distribuie:

3 Comments

 1. iunie 26, 2015 / 5:51 am

  Bai deci daca mai aud pe cineva cu par bogat si frumos de Cosanzeana ca al tau ca zice „am firul subtire si moale” cred ca ma apuca depresia. Eu ce sa mai zic atunci? „Am o matase de porumb si sunt aproape cheala?” Vreau si eu par subtire si moale ca al tau. 🙁 #hairenvy

 2. Anonymous
  iunie 28, 2015 / 8:55 pm

  Mi se pare ca esti super expresiva, si imi place sa te privesc #entertainmentvalue. O sugestie daca imi permiti: e marfa ca ne arati cum esti de fapt, #allnatural, dar cred ca ar trebui sa mai diversifici ceea ce arati in termen de DIY. Adica interesant cocul din videoul asta, dar nu am avut momentul ala de hei ce marfa, ar trebui sa incerc si eu asta (cum am avut de ex la videoul cu machiaJ). Mai multa inspiratie plz 🙂 in afara de asta, keep up with the good work.

 3. iunie 28, 2015 / 9:11 pm

  Nu pot sa cred care eșarfe ai! Iti sta foarte bine parul si daca m-as uita la video sau filmulețe nu as zice ca ai un par care se îngrășa repede. De fiecare data arata impecabil!

  http://www.rokolla.blogspot.ro


Looking for Something?